3555
-
Coolfire #922 -
Bár tudjuk, hogy semmi eredménye sem lenne.
-
Már régen meg írhattad volna nekik, hogy mik az elképzeléseid a játékkal kapcsolatban.:)) -
Sejtettem...egyébként én is az esetleges újabb lehetőségek miatt szerzem be ezt a részt.
Konzolosról jut eszembe: Most olvastam a Gamestaron, hogy egyenlőre csak PC-re lesz kiadva a 4. rész...ezt mondták az ea-sok! -
Nagyon érdekel, hogy ma mi a francot fognak mutogatni...remélem nem ezt a demot, mert az a francot sem érdekel már! -
Coolfire #917 Ezzel nem ábrándítottál ki.:)Kritizálom,de úgyis ki fogom próbálni.Csak egy kis fejlődést lehetne tőlük várni.Nagyon konzolos az egész. -
Tudod, hogy anno a 3. résznél is először ezzel a Create a Sims demoval bűvészkedtek csak egy darabig...Szerintem előbb-utóbb lesz in game videó is...csak ki kell bírnunk addig...bevizelés nélkül.
-
Coolfire #915 Nem tudom mi újat fognak tudni mutatni,mikor minden kiszivárog,v. ők tolják ki a morzsácskákat.Egy jó ingame vidinek örülnék.. -
Mongyuk Csipke Józsikát!!!!! -
Ki kell hogy ábrándítsalak: Nekem tetszik....a simemet úgyis addig "farigcsálom", míg olyan igazi "Gyuris" nem lesz...persze másik simeket is fogok azért kreálni.:) -
Majd szebbeket fogunk gyártani, nyugi.
-
Nem.DD -
Kézen állva tudnak menni? :D -
Coolfire #909 
Elég gáz ez az egész CAS.. -
Coolfire #908 Az enyém tántorogni fog..
-
Coolfire #907 Borzalmasak ezek a simek... 
-
Tök jó, hogy a járás stílusát is be lehet majd állítani!
-
Majd a 20. kiegben!!!! ....
-
Pirossal bekarikáztam az "AGE" ablakocskát, tehát lesznek korosztályok!!! 

-
Íme a sims létrehozása ablak!
-
Ironman2 #902 belépek én is egy kicsit nosztalgiázom
-
Na, megyek vissza játszani...
-
Bár ez az én ízlésem...de nekem nagyon bejön!:))) -
Az a gond - gondolom mindenki észre veszi - , hogy egy kaptafa az arcuk a simeknek. Mert csak össze dobálták gyorsan őket a bemutatóra...holott láthattuk, hogy jóval több a lehetőség a teljesen különböző simek létrehozásához! -
Ironman2 #898 Túl élénkek a szinek! -
A környezet gyönyörű!!!!
-
Ironman2 #896 
ez jó! -
-
Most körbevágtam a képeket azt mingyá egyhatárban feltöltöm ide. -
Gondútam, mivel csiszoltabb vagy, mint én!
-
Coolfire #892 Ja tényleg már említetted régebben is.:)Én csak linkelni tudok.:) -
Coolfire #891 Én is tudok gugliul,a képpel akartam kedveskedni Györgynek,de nem jött össze.
-
Én meg közben még Sims 3-azok izs! 
-
Ironman2 #889 Én meg keresek valami nagyfelbontású háttérképet a játékból,de csak egy 1600x882-est találtam! -
Figyu, szemétke...DDDD Az Xnview nevű progit használom hozzá...magyar nyelvű ingyenes képnézegető! -
Azt írják a oldalon, hogy ezt a Create a Sim egy korai verziója még, melyben még nincs benne minden funkció, így a stílus létrehozása sem. -
Coolfire #886 Hogy csóreltad ki te piszok?
-
Ahh...Gyurinak új macája lesz!!! 

-
Várj adok mingyá zsebkendőt...bocsi csak konyharuha van...
-
Coolfire #883 Picsába..nem tudok képet lopni.. 
Itt van Kertésznéről néhány kép..klatty

....