3500
-
Coolfire #907 Borzalmasak ezek a simek...
-
#906 Tök jó, hogy a járás stílusát is be lehet majd állítani! -
#905 Majd a 20. kiegben!!!!.... -
#904 Pirossal bekarikáztam az "AGE" ablakocskát, tehát lesznek korosztályok!!!
-
#903 Íme a sims létrehozása ablak!
-
Ironman2 #902 belépek én is egy kicsit nosztalgiázom -
#901 Na, megyek vissza játszani... -
#900 Bár ez az én ízlésem...de nekem nagyon bejön!:))) -
#899 Az a gond - gondolom mindenki észre veszi - , hogy egy kaptafa az arcuk a simeknek. Mert csak össze dobálták gyorsan őket a bemutatóra...holott láthattuk, hogy jóval több a lehetőség a teljesen különböző simek létrehozásához! -
Ironman2 #898 Túl élénkek a szinek! -
#897 A környezet gyönyörű!!!! -
Ironman2 #896
ez jó! -
#895 -
#894 Most körbevágtam a képeket azt mingyá egyhatárban feltöltöm ide. -
#893 Gondútam, mivel csiszoltabb vagy, mint én! -
Coolfire #892 Ja tényleg már említetted régebben is.:)Én csak linkelni tudok.:) -
Coolfire #891 Én is tudok gugliul,a képpel akartam kedveskedni Györgynek,de nem jött össze. -
#890 Én meg közben még Sims 3-azok izs! -
Ironman2 #889 Én meg keresek valami nagyfelbontású háttérképet a játékból,de csak egy 1600x882-est találtam! -
#888 Figyu, szemétke...DDDD Az Xnview nevű progit használom hozzá...magyar nyelvű ingyenes képnézegető! -
#887 Azt írják a oldalon, hogy ezt a Create a Sim egy korai verziója még, melyben még nincs benne minden funkció, így a stílus létrehozása sem. -
Coolfire #886 Hogy csóreltad ki te piszok? -
#885 Ahh...Gyurinak új macája lesz!!!
-
#884 Várj adok mingyá zsebkendőt...bocsi csak konyharuha van... -
Coolfire #883 Picsába..nem tudok képet lopni..
Itt van Kertésznéről néhány kép..klatty -
Ironman2 #882 DDD -
Coolfire #881 A végén még gyűjteni fogok a CE-re..annyi jót és szépet olvasok..itt könnyezek a monitor előtt.
-
#880 Mingyá megyek azt játszok egyet... -
#879 Hova, minek is...?DDDDDD -
#878 Na, hát ezé jobb az én egyszem Gyuri simemnek....egyszerre tud le ülni az asztalhoz enni. -
Ironman2 #877 na mégegyszer fuss neki! -
#876 Miaimba...hehe -
Ironman2 #875 persze hogy volt,nem is kellett őket terelgetni,mert leültek maguktól egymás mellé,a háromban meg agybajt kapok mikor leültetem a másikat az asztalhoz,és az első meg feláll onnan,nagyon nehéz volt eltalálni hogy 4-en,vagy 5-en üljenek egy asztalhoz! -
#874 "Jelenleg a Családkészítőnek nem része a stílus létrehozása, de ez még változhat." Majd jól felpofozom őket, azt akkor benne lesz...Mingyá szólok Miauba Lucinak, hogy ugorjon át azt verje őket félre... -
#873 "Multifunkció: A család együtt eszik, iszik, cseverészik egy időben, egy asztalnál." Ez volt már a 2.ben is, nem? -
Ironman2 #872 -
#871 Hát ez az, mer' nem mindegy...főleg ha még fúj is majd a szél a játékban! -
#870 Meg kétbalkezesek is szerintem.DDDD -
Ironman2 #869 Ha a Simed magabiztos, akkor „úgy pisilhet mint egy bajnok”.
na neee!!!!!!!!!!!! bal kézzel,vagy jobb kézzel?? -
#868 Azt én is megpróbálom megjátszani.