3500
-
#947 Nemsokára kezdődik. -
#946 A simsvip-en is ugyanezek mennek egyfolytában körbe-körbe... -
Coolfire #945 Nem olyan rossz a többi game sem,de ez nem élő szerintem.. -
#944 Biztos el keveredett a játék lemez... -
#943 Hát ez az, sims 4 meg még sehol... -
Coolfire #942 Még NFS van.. -
#941 Itt lesz:
http://www.twitch.tv/ea -
#940 Alább a simsvip.com oldalon is meg lehet lesni, mert közben ezerrel mennek vidók is. -
Roccio #939 ezen a kék linken ami fenn van lehet nézni nem? -
#938 Ez most mi ez?
http://simsvip.com/ -
#937 Ja, mingyáááá... -
Roccio #936 minjdárt elő közvetítés SIMS4 -
#935 Na, majd így e...
[/url]
-
#934 DDD...Halbőr "Vékony" Jónás, az alultápláltság aranyérmese!
-
Ironman2 #933 amig nem jön rendbe a képkezelő oldala,addig ezt használjátok:
http://postimage.org/
képfeltöltés után a forrólink weboldalra 1-et másoljátok ide a szövegmezőbe,és kész is! -
Ironman2 #932 Itt meg egy újabb ház-ikó!
-
Ironman2 #931 Tiszta olyan lesz a játék mint egy új oprendszer -
Ironman2 #930 Nem is olyan rossz ez a CAS! Itt egy rakat kép,élvezzétek!
Klatty ide!!
egyedül a háttér tünik tök üresnek,de oda gondolom lesz majd valami kép -
Coolfire #929 Jól tudod...estefelé pakolják fel a szerverekre.:) -
Ironman2 #928 Ma amúgyis jön a Sim City 7-es peccs ha jól tudom,este ki kéne próbálni az új ficsőröket -
Ironman2 #927 Inkább pihenek,majd megnézem "felvételről" -
Coolfire #926 Kaptak ők már biztos egy pár százezer ötletet/javaslatot,de-jó szokás szerint,nagyívben leszarják.. -
Ironman2 #925 eh -
Ironman2 #924 Szarakodik a képkezelő napok óta -
Coolfire #923 Engem is..vasember is biztos beállította az ébresztőt,mert a gané EA-sok nem veszik figyelembe a pihenési szokásait. -
Coolfire #922 -
#921 Bár tudjuk, hogy semmi eredménye sem lenne. -
#920 Már régen meg írhattad volna nekik, hogy mik az elképzeléseid a játékkal kapcsolatban.:)) -
#919 Sejtettem...egyébként én is az esetleges újabb lehetőségek miatt szerzem be ezt a részt.
Konzolosról jut eszembe: Most olvastam a Gamestaron, hogy egyenlőre csak PC-re lesz kiadva a 4. rész...ezt mondták az ea-sok! -
#918 Nagyon érdekel, hogy ma mi a francot fognak mutogatni...remélem nem ezt a demot, mert az a francot sem érdekel már! -
Coolfire #917 Ezzel nem ábrándítottál ki.:)Kritizálom,de úgyis ki fogom próbálni.Csak egy kis fejlődést lehetne tőlük várni.Nagyon konzolos az egész. -
#916 Tudod, hogy anno a 3. résznél is először ezzel a Create a Sims demoval bűvészkedtek csak egy darabig...Szerintem előbb-utóbb lesz in game videó is...csak ki kell bírnunk addig...bevizelés nélkül. -
Coolfire #915 Nem tudom mi újat fognak tudni mutatni,mikor minden kiszivárog,v. ők tolják ki a morzsácskákat.Egy jó ingame vidinek örülnék.. -
#914 Mongyuk Csipke Józsikát!!!!! -
#913 Ki kell hogy ábrándítsalak: Nekem tetszik....a simemet úgyis addig "farigcsálom", míg olyan igazi "Gyuris" nem lesz...persze másik simeket is fogok azért kreálni.:) -
#912 Majd szebbeket fogunk gyártani, nyugi. -
#911 Nem.DD -
#910 Kézen állva tudnak menni? :D -
Coolfire #909
Elég gáz ez az egész CAS.. -
Coolfire #908 Az enyém tántorogni fog..