3500
-
Ironman2 #1067 ha már lehetnek lekerekített kerítések,akkor később miért ne lehetnének falak? majd meglássuk -
#1066 Csak én lógattam itt a lábamat...Vasember meg melózik kétezerrel.:)))
Így van, aztán, hogy mi lesz benne vagy mi nem az majd ki fog derülni úgy is. -
Gólya #1065 ejj de korán keltetek:)))
száz szónak is egy a vége...nem szabad sokat várni...akkor legalább ér egy kis kellemes meglepetés bennünket...hogy lehet játszani is a játékkal:)))
-
#1064 Vagyis úgy írja pontosabban, hogy kör alakú falak nem lehetségesek... -
#1063 Ez a lusta, ötlettelen játékosoknak lesz majd! -
#1062 És nem lesznek íves, kerek falak sem!
Olvasd el ITT! -
Ironman2 #1061 bele se merek gondolni mennyi custom kézfej,meg lábfej lesz.már ha engedik -
Ironman2 #1060 "előre elkészített testrészek"
nocsak! mégis a spore motor fogja hajtani? majd mehetünk a store-ba ciciket vásárolni.DDD
vagy jutalomként esetleg kapunk egy új lábat! -
Ironman2 #1059 Az évszakokat nem tervezik, hogy az alapjáték részét képezi majd.
-hát most nagyot csalódtam! -
Ironman2 #1058 A Családkészítőben haladó módra úgy tudsz váltani, ha a kívánt testrészre kétszer rákattintasz.
Kevésbé alkotó kedvű játékosok számára ugyanúgy lesznek előre elkészített testrészek, Simek.
Nem változott az sem, hogy a férfiaknak lesz arcszőrzete, a nőknek pedig sminkje.
5 korcsoport lesz.
Lesz tiszta, meleg/barátságos és pimasz/flegma hangtípus is.
Az évszakokat nem tervezik, hogy az alapjáték részét képezi majd.
Kertészkedés benne lesz az alapjátékban.
mysims.hu -
Ironman2 #1057 Ryan V. producer szerint azt szeretnék elérni hogy gyengébb gépeken is jól fusson a játék,igy optimalizálják az engine-t
na azért ez jó hír! -
#1056 -
#1055 Már csak a f.sz méreteket kell meg adni azt kész :D -
#1054 SIMS 4
Simed létrehozásához nem lesznek csúszkák. Rengeteg pontja lesz Simed testének, amit az egered segítségével megváltoztathatsz. Újdonság, hogy Simed lábméretét is te határozhatod meg.
Lesz egy haladó mód is, amivel még többet finomíthatsz Simeden. Itt is hoznék egy példát, a szem íriszének mérete is megváltoztatható.
Simed részére négy járásmódból választhatsz (egyelőre ennyit mutattak, nem tudni, lesz-e több): normál, élénk, illetve még kettőt említ, mindkettő egymás szinonimája: felvágós és hencegő, a videó (és a mozgás) alapján én inkább így mondanám: beképzelt és laza.
A Simed izomzatát (erős vagy gyenge) és testalakját (telt vagy vékony) továbbra is csúszkával határozhatod meg.
Újdonság, hogy kalapokat, sapkákat már minden frizurához használhatod.
(mysim.hu) -
Ironman2 #1053 Csak nehogy lábakat meg szemeket kelljen majd keresgélni.
Amúgy itt a lénylabor videója:
-
#1052 Hát, lehet, de hogy nem a CryEngine, az biztos :-D -
Ironman2 #1051 Nekem még mindig úgy tünik hogy a Spore motorja van alatta! Nemcsak a lényeknél,hanem az ürhajó építésnél is vannak hasonlóságok amit a demoban láttunk -
Coolfire #1050 Már 3 és a stuffok..belehúztak rendesen.:)) -
#1049 Biztos, hogy tesztelik is, de mivel évente két kieg jön ki, erre jóval kevesebb időt szánnak, mint kéne. A Sims 4 esetében még itt a lehetőség, ezt tesztelhetik bőven... -
Coolfire #1048 Tesztelés?A TSS-nál?Röhögnöm kell.:)
Az a baj,hogy 2 külön "fejlesztőcsapat" csinálja(ta) a 3-hoz is a kiegeket,és teljesen bugos lett a játék.
remélem itt azért már összekapják magukat.
most is mint sokadszor,az első részt hoznám fel példának,hiába volt 7 kieg. elég volt egyetlen egy patch is..az is az alap javítására kellet,hogy mehessenek fel a leendő kiegek.Mert Will mester nem expansionokat akart.. -
#1047 Olyan túl sok idő azért nincsen. Megjelenés előtt mondjuk fél évvel már teljesen készen kell lennie, s már csak a tesztelés és a közben megtalált hibák javítása lehet hátra. -
#1046 A 3-at már nem érdemes foltozgatni, úgy látszik. -
Coolfire #1045 No igen,eddig elég kevés plusz van,hogy folytatás legyen,az tény.De van még idő a megjelenésig.:) -
#1044 Egyelőre kiadhattak volna a 3-ashoz egy Sims 3 - Emotions című kiegészítőt, s azzal minden újítás benne is lett volna abban. -
Coolfire #1043 No igen,ebben van igazság.Valóban inkább a fordítottja igaz.:)De a Jill producer mondta a CAS alatt,hogy ez a kezdetleges verzió.Nem is volt benne sok minden-nem tudom láttad-e a videót. -
#1042 Ráadásul a kép tökéletesen olyan, mint a bannerban látható simek. -
Ironman2 #1041 ja.a Far Cry3-ra gondoltál? Ott is más lett a végtermék,mint amit bemutattak belőle a kiállításon.Szidták is a ubisoftot a hivatalos fórumon -
Ironman2 #1040 Igazad volt különben a mysimsen,már kb béta állapotban kéne lennie a játéknak,gondolom egy korai verziót vittek ki oda -
#1039 Na, olyan bemutató még nem volt, ahol egy játékot lebutítva ábrázoltak, inkább fordítva (később derült ki, hogy a fele effect benne sem lesz a játékban) Az összes média a bemutató alapján fogja megítélni és értékelni egyelőre, s ugyebár az előrendeléseket is befolyásolja ez. -
Coolfire #1038 Ez pre-alfa csak.:)Valószínű,hogy nyomnak a grafikán.Lehet,ha most meglátnád csak néznél.:) -
Ironman2 #1037 Biztos hogy nem így fognak kinézni a simek -
Ironman2 #1036 Direkt le van butítva! Úgy irom akkor.Legyen igazam! -
#1035 Ez a grafika szerintük elég lesz a népnek 2014-ben egy negyedik(!) részhez?? -
#1034 Tudom.D...Remélem valahogy a mostani bőrkét meg szőrt rá tudom majd pakolni. -
Ironman2 #1033 azt meghagyták hogy te rakd rá majd! -
Ironman2 #1032 na megint megy a sims4 élőben!
http://simsvip.com/ -
#1031 Ész hol van rólad a szőr, te Gyuri megközelítője, he? -
Ironman2 #1030
-
#1029 Hunyorít...kéne neki napszemcsi, nem?DD -
#1028 DDD...Mi van bugyibuci?