3504
-
celabro #3342
Kezdődik a vásárlás, de lehet nézek még valamit pl: mosásos cuccok :D
Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.17. 00:15:27 -
TomStorm #3341 Ok.Ingame megjelent most!
Átnéztem script-et,elvileg valós időre van állítva alapból.
Nemsokára tesztelem,köszi! -
#3340 Így tudod a kérdezett modot működésre bírni:
Valami, ami a játékomat a Sims 2 óta mindig játszhatatlanná teszi, az volt, hogy a sim nap túl gyors volt, és utálom használni az autonómiát, mert a simek általában hülyeségeket csinálnak.
Így mindig kisebb családokat játszottam, de amikor ezek a családok nagyobbak lettek, a játék kezdett frusztrálóvá válni. A pogácsákat lehetetlen volt ellenőrizni. Simsnek nem volt ideje semmire.
például: Azt tervezem, hogy randevúzni fogok Willow Creek legforróbb csajával. Zuhanyzom, hogy teljes legyen az igény. Amikor befejezem és megragadom a telefont, hogy felhívjam, éhes leszek. aztán a munkája ideje ... nincs dátum.
Megoldásom: Az idő reális lefutása.
A Nraas Relativity a játék 5 legfontosabb modjának egyike volt, mert a játékot valóban játszhatóvá tehettem.
Mivel a Sims 4 követte a korábbi játékok 1 másodpercenkénti trendjét, első célom az volt, hogy a játék valóban játszható legyen.
Most lassabbá teheti az időt
Telepítés
helye a zip fájl belsejében My Documents \ Electronic Arts \ The Sims 4 \ Mods \ A fájl nem nem kell kicsomagolni.
Testreszabás
Az időváltozó módosításához módosítsa a .py fájlt a zip-en belül. (lásd a mellékelt képet)
Csomagolja ki a fájlt
Szerkesztés szövegszerkesztővel (Jegyzettömb, Jegyzettömb ++)
Módosítsa a TimeSpeed értékét
Fájl mentése
Cserélje le a zip fájlját a módosított fájljára
Az idő 60 másodperc per Sim másodpercre van állítva, ami kissé 3 másodperc per Sim perc, az alapértelmezett maximális sebesség 25.
Frissítve az összejövetelhez.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.14. 21:11:53 -
#3339 A modok engedélyezve vannak a játékhoz, különben miért szerepenének a beállításoknál a bekapcsolási lehetőségek a modokhoz. A modok csak annyiban érdekesek a Maxis számára, hogy érdekli őket, hogy a játékosok/moderek miket készítenek a játékhoz. -
TomStorm #3338 Ezt pl.hogy lehet működésre bírni?
-Time Speed Changer Make the game Clock Run Slower MOD
Szeretnék real time-ot játékba -
TomStorm #3337 Akkor jó,köszi! -
Plata #3336 A Sims-hez a modok alap tartozékok szerintem. -
TomStorm #3335 Üdv.
Pc-n kontroller irányítás lehetséges valahogy?
Ill.ha mod-ot használok eredeti játékhoz azt figyelik? -
#3334 Sims 4 1.67.45.1020 patch magyarítás
Letöltés: https://simfileshare.net/download/2090010/ -
Ironman2 #3333 A jármüvekkel csinálhatnának valamit,200-al robognak a városokban,igaz van rá lassító mod,de az nem az alapjáték része.MIre véget ér a Sims4,már egész jópofás játék lesz belőle. -
Ironman2 #3332 Jó ez! Ha ilyen hibátlan lesz mint a videóban láttuk,akkor le a kalapommal a készítője előtt. -
#3331 Szerintem tök jó lesz ez a nyílt világ mod a játékhoz.
-
#3330 Itt éppen a kis éhenkórász simem tömi be az egyik finomságot...
-
#3329 Ja, és immár teljesen saját magam fejlesztettem új ételeket a játékhoz, amelyek megtalálhatóak a Hűtő/Tűzhely "Főzzön" opció étel listájában.
Letöltés: https://simfileshare.net/download/2084883/?fbclid=IwAR3ArZ9BHxeJXCjqnk52wwnPlHNR1IKLx0n3IuQTw1F11O-jD3UJAwJ_v2A
-
#3328 A szigetessel szeretek nagyon játszani, a kedvenc helyszínem lett, csak mindenhová kerítést/kaput kellett leraknom a cölöpös házamhoz, mert a helybéliek, meg a túristák... vagy micsodák átjáróháznak nézték a simem birtokát. Vagy csak azé, hogy Gyürke bácsit lesegessék ahogy napozik ádám kosztümben az egyik nyugágyon?! -
#3327 Tessék, ez a legutóbbi patchoz a magyarítás igazításom, valamint a Delta mappában az eddig elkészült dlc fordításaim is benne vannak. A legutóbbiak ,a #3281 hsz-ben közölt dlc-k fordításai is benne vannak. Vagyis a szigetes, a Tiny living és a kötögetősé is.
1.66.139.1020 patch magyarítás.zip
Letöltés: https://simfileshare.net/download/2087432/
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.05. 07:51:19 -
Ironman2 #3326 Jól néz ki! -
#3325 IronMan, itt a tengerparti szirten álló bungid!
-
Ironman2 #3324 Az előző Eco living bukta volt,hamar ráálltak az újabb expansionra.Ha ennyit dolgoznak rajta,akkor csak végre jó kiegészítő jöhet.Szerintem a heteken belül idézőjeles utalás egy futurisztikus kiegészítőre utal,mint az Előre a jövőbe a Sims3-ban. -
Ironman2 #3323 Újabb nagy kiegészítő jön! HAmarosan be is jelentik,mivel ez már lassan három hetes hir:
"Heteken belül többet fogunk megosztani a következő bővítő csomagunkról, amelyen tavaly óta dolgozunk. Most azonban azt szeretném megfogalmazni, hogy az autók, csecsemők, farmok és emeletes ágyak nem részei ennek az EP-nek. Megértjük, hogy ezek a funkciók mennyire fontosak számodra, de őszinték akarunk lenni, hogy nem részei ennek a közelgő csomagnak."
https://simsvip.com/2020/09/03/confirmed-new-expansion-pack-details-coming-in-a-matter-of-weeks/ -
celabro #3322 Nekem nagyon groteszk ez a Star Wars kiegészítő.
Más: Van esetleg kedves Xifoman friss Magyarosítás csomagod. Kicsit elvesztem már mihez van magyarosítás :(
Szeretnék most a héten venni valamit, de nem tudom mikhez van már magyarosítás.
Kicsit már ezért fáradok bele, hogy játszak a játékkal.
-
#3321 https://www.gamestar.hu/gamescom/nezed-a-the-sims-4-es-star-wars-crossoveret-de-nem-hiszed-el-hogy-ilyen-van-283615.html -
#3320 Új játékcsomag érkezik!
-
#3319 Ezt sasoljátok meg... Open world mod jön majd.
-
celabro #3318 Fürge Ujjak kiegészítő csomag :D :D -
#3317 Hmmm... lehet, hogy jön az "Össze-vissza a jövőbe gamepack hamarosan?!
A Sims 4 Future Cube rejtélye -
#3316 Ezt csak a Sims 3 Kati Peri Cukros Cuccok múlja felül...DDD -
Plata #3315 Újabb hülye cuccos? -
Ironman2 #3314 -
#3313 Július 28-án jön a Kössön Cuccos.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.07.14. 19:24:09 -
Ironman2 #3312 Ezek az amcsik rosszabbak mint a japánok,mert ott dögivel vannak hasonló müsorok.Ilyen marhaságot kitalálni! -
Plata #3311 Sims 4 valóságshow.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.08. 19:35:20 -
celabro #3310 Nagyon vissza kell már szoknom a játékra :D Én még ott tartok, hogy boltokat nyitogatok XD -
#3309 Még hogy nem lehet a Sims 4-ben másként utazni csak betöltős képernyővel... akkor ez meg miez?! Simem a vitorlásával megyeget a telken kívül... igaz, egy jó kis pecázó hely felé, de akkor is közlekedik rendesen.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.06.20. 13:15:53 -
Ironman2 #3308 Én most találtam rá,egy nagyon jó játékra,a Farmers Dynasty-ra,Originen,és Steamen elérhető 30 euroért,viszont ezért az árért,egy szép kis összetett játékot kapunk.Itt aztán van minden,életszimulátor,barkácsolás,farmolás,horgászat,kereskedés,szerepjátékszerű fejlődési rendszer,hatalmas bejárható terület térképpel,küldetésekkel..stb.Nagyon jó értékeléseket kapott,és mindjárt meg is veszem.Fejlesztők nagyon belehúztak,mert már azóta megjelent a Lumberjack Dynasty,és nemsokára jön a Medieval Dynasty is.
Egy jó kis mókás gameplay videó,aki kedvet kapna rá:
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.06.11. 22:52:32 -
Plata #3307 Igen ez a hajótöröttest kipróbáltam,de végig sosem játszottam.
Tudod minek örülnék ha felújítanák?
Egy ezeréves Sims klónnak.
Ha jól emlékszem The partners volt a neve,nem kimondottan Sims-es volt,csak arra hasonlított,egy ügyvéd irodát kellett benne vezetni egy küldetés sorozatban.Eléggé Sims klón volt és nagyon mókás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.11. 21:40:19 -
Ironman2 #3306 Hajótörött Krónikák volt a neve,különálló játék,nem kellett hozzá a Sims2 alap,nekem nagyon tetszett anno.(volt még a Kertvárosi Krónikák,meg az Állatos Krónikák is) -
Plata #3305 Jah értem.
Úgy rémlik játszottam vele,bár nem nagyon fogott meg. -
Ironman2 #3304 Sims 2 Castaway Storiest valaki újraprogramozza Unreal 4 engine alá.
"A 2007-es eredeti alapján a Project Castaway kicsi esélyt nyújt Önnek a The Sims 2 Castaway lejátszására a számítógép konzoljain, teljesen általam újratervezve az Unreal Engine 4 segítségével! Ez egy non-profit rajongói játék, minden jog az Electronic Arts Inc.-től származik! "
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.06.11. 20:05:39 -
Plata #3303 Ez mi a szösz,úgy nézem ennek nem lesz elég egy laptop,ehhez már erős gép kell.