3555
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Xifoman
    Ja, míg el nem felejtem a Brookheights modhoz szükség van a Get to Work kiegészítőre is, meg a legutóbbi patch is ajánlatos a játékhoz.
  • Xifoman
    Jön jövőre Arnitól egy farmos mod is!

• Xifoman
    Igen, én már voltam is a városban, akinek kell némi segítség a beizzításához az sikítson!

Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.12.07. 21:48:03
  • Ironman2
    No,ezért a Brookheightsért felrakom a Sims4-et.Iszonyat jól néz ki,és már tölthető is!
  • celabro
    Most reménykedem lesz leértékelés hó vége felé (Fekete Péntek miatt). Meg mikulás....stb :D
    Állatos kiegészítők, City Living , meg a Dzsungeles vannak most a fő listámon. Hátha leviszik.
  • Xifoman
    Igen, ezek azok a csomagok, amikhez magyarítás készült.
  • celabro
    Megint jutott idő játékra. A kérdésem ezen csomagok ugye amikhez készítettek hős emberek fordítás?
    Elméletileg ezekről tudok.
    Bocs mindig csak erről írok :D
  • Xifoman
    Hamarosan újabb frissítés érkezik, jelentős új lehetőségekkel... Végre lehet majd osztott tereket is létrehozni! A videóban többek között ez is látható.
  • celabro
    Írja a memóriát, de lecseréltem minden ablakot.
    Most legutóbb nem láttam látványos hibát.

Annyi hogy van egy adag virsil vagy kolbász.
    Valami kaja a padlón, és nem tudom eltüntetni még szerkesztő módban sem.
    Rémlik 3 ból valami tárgy mozgató kód.
    Lehet azzal eltudnám tüntetni.
    Csak nem akartam csalni benne...stb

Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.27. 08:30:13
  • celabro
    Újra raktam a videókártyát, a játékot, a vcc cuccot is megoldottam.
    Nem ír hibát már :)
    Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.23. 12:22:07
  • Xifoman
  • celabro
    Úgy néz ki megoldottam VC++ hiba üzenet.
    A memóriásat még nem néztem mert most tudok újra foglalkozni vele.
  • Xifoman
    Kaptál valamilyen hibaüzenetet a telepítéskor? Ha igen akkor feldobhatnád ide, hogy lássuk.
  • celabro
    vga
    Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.21. 23:22:39
  • celabro
    Hát itt már gép is dilis szerintem.
    Ma már nem óhajtja vissza rakni sem a játékot sem XD
    Kellett nekem piszkálni XD
  • Plata
    Sims 1-re nem emlékszem,de tudom hogy a Sims 2 bizony néha megette a ramot,főleg mivel volt fent olyan mod amitől a maximális létszámot meg lehetett növelni,így egy telken nálam 10 ember is lakott,meg buliba tudtam hívni 20-30 vendéget.
    Na és Sims 3 szigetvilág kiegje olyan cseszett bugos volt hogy 8 giga ramot is simán megette.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.21. 12:51:10
  • Xifoman
    Ez igaz, mert annak idején nálam a Sims 1-hez kevéske volt a ram (a Pentium 1-esben 32 Mb rarm nyomorgott... ma már milyen szörnyen hangzik ez!!! ) Azt kín volt kivárni, mire oda tudtam a képernyőn navigálni ahová akartam. Most már 16 GB ram van az új gépemben meg Geforce gtx 1050 Titanium 4 GB ram-os videókari . Nagyon szépen meg is jelenít mindent csúcsra húzott grafikai beállítással a játékban!
  • Plata
    Szerintem a Ram lesz a gond,a Sims inkább azt zabálja,a négyhez a 8 giga az ajánlott.
    Ha van neki 4 giga az lehet kevés,elvégre a windóz megeszi legalább a felét.
  • Xifoman
    Pont a videókari nem látható.DDD Nem mindegy, hogy alaplapi vagy dedikált a videómegjelenítő.
  • celabro
    Gyári minden.

Hát még próbálkozom.
    Szabin leszek úgy is.

Laptop adatok.

• Xifoman
    Gyári ablak, növényekről van szó, vagy letöltött egyedi tartalomról?
  • Xifoman
  • Plata
    Vagy frissítsd a videókártya drivert?
    Nekem a régi gépemen nem szokott vele gond lenn,minden maxra véve.
  • celabro
    Pár éves Lenovo laptop nem rossz konfigurációval.
    Amint haza érek lefotózom a tulajdonságokat.
    De lehet újra rakom a videókártyát kezdetnek.
    Meg vannak külön játék teljesítmény beállítások lehet azt is álligatni kéne, de nem mertem

Eddig max szaggatott.
    Olyankor levettem magasról 1-2dolgot utánna oké volt.
    Most hülyült meg az új kiegészítők óta.
    Amit tudtm lecseréltem a házban, de a kertben a növènyeknél van 1-2 groteszk.
    Meg néha a városban a fák.

Inkább ablak, meg a növények némelyike ronda.

Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.20. 11:54:33
  • Xifoman
    Gyengébb teljesítményű videókártyákkal rendelkező gépekhez a játék optimalizálja az objektumok, tárgyak megjelenítését. Három típus közül tud megjelenítést alkalmazni. Ami függ az elkészített tárgy "háló" háromszögeket tartalmazó számától. Van a magas, közepes, és alacsony poligon számú objektum.

Nem írtad meg, hogy milyen "vas" van a gépedben, ettől függetlenűl gyanítom, hogy "kevés" a játéknak a normális megjelenítéshez a videókártya ezért látsz mindent Minecraft stílusban. Kell a gépedbe egy jobb kártya talán.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.20. 08:13:07
  • Plata
    Menyi ramod van?
  • celabro
    :(

Eddig semmi baja nem volt.
    Mióta új cuccokat felraktam ez fogad :(

Kockás a salátám, az ablak, és a fák pl.
  • perko
    Köszi a segítséget. Nem kardinális a dolog, csak szeretem, ha a dolgok úgy műlödnek ahogyan kell. Tudom, hogy ez általában nincs mindig így.

Utoljára szerkesztette: perko, 2020.10.19. 22:04:44
  • Ironman2
    Én passzolom,még csak azt próbálom tanácsolni,telepítsd újra a játékot,hátha megjavul a mentés másként opció.Ennél többet már én se tudok,amúgy se játszom vele,csak régebben toltam,mikor még elindult a negyedik széria.
  • perko
    A mentés útvonala: c:\Users\Gigabyte\Documents\Electronic Arts\The Sims 4\saves\*.*
    Itt vannak a játék mentései. Ha a "Mentés"-t, vagy a "Kilépés a játékból/Mentés és kilépés"-t választom akkor az aktuális mentés megtalálható pl:"Slot_00000004.save" néven, és új játék indításnál azzal kezd. A mentési mappához a hozzáférési jogom mint tulajdonos, megvan. Törölni, másolni tudom.
    A "Mentés másként" választása esetén elmentett fájlt nem találom.
  • Xifoman
    Szerintem is bele lehetett volna feszegetni abba.
  • Ironman2
    JUJ!!! Behavazott Japánban?

Nekem az a véleményem,hogy ez simán elmehetett volna a Seasons-al.De várjuk meg a trailert.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.10.19. 20:56:09
  • Xifoman
  • Ironman2
    Úgy tudom a windows dokumentumok mappába ment a játék,ha máshol van a mentés,akkor tuti nem olvassa be a játék,de meg kell nézni hogy az adott mappa nem-e irásvédett,vagy van-e hozzáférési jogod.(mappán jobb klikk,tulajdonságok,és biztonság fül)
  • perko
    Kedves Simtársak! A játék mentéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha a "Mentés másként" opciót választom és adok egy nevet a fájlnak, az nem jelenik meg a C meghajtón lévő "...\Electronic Arts\The Sims 4\saves\" mappában, így visszatölteni sem tudom. Mi a megoldás? A játék eredeti.
  • TomStorm
    Azzal nem számoltam hogy ultra sebességen is lassabban telik az idő:D
  • TomStorm
    Ja a Real Time szépen működik annyi hogy a default-ot kell átírni 1000-re nem azt amit a kép mutat!
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2020.10.17. 21:53:38
  • TomStorm
    Elvileg kell hozzá City Living+Get To Work kieg,hogy működjön.Bár nem értem minek neki.
    Én csak alapot+Szezont vettem meg
  • Plata
    Én sem akartam lecserélni a Win7-et de végül csak váltottam,sok játékhoz már minimum win 10 kell.
    De van egy gépem win7-el is,mert van olyan régi játékom amiről nem vagyok hajlandó le mondani,de win10-el nem megy,vagy csak gáz grafikai hibákkal,hiába van meg GoG és Steam verzióban is.Viszont Win7-el pöpecül megy.
    Ami azt illeti én is szoktam venni játékokat,meg jó pár játékban van olyan drága cuccom amiért jó pár sim4 dlc-t lehetne kapni.
    Ha a Sims 4 kicsit is jobban hasonlítana az elődjére és nyílt világú lenne valszeg másképp állnék hozzá.De szerintem a DLC-k túl keveset adnak ahhoz képest amennyit elkérnek értük.Sok mindent alapból tartalmazni kellett volna játéknak.
  • Xifoman
    A mosodás nekem is meg van.Pár éve vettem win 10 home edition kulcsot. Nem is magyar oldalon. Most azt használom WindowBlindsel Win 7-es külsővel.