3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Plata
    Sims 1-re nem emlékszem,de tudom hogy a Sims 2 bizony néha megette a ramot,főleg mivel volt fent olyan mod amitől a maximális létszámot meg lehetett növelni,így egy telken nálam 10 ember is lakott,meg buliba tudtam hívni 20-30 vendéget.
    Na és Sims 3 szigetvilág kiegje olyan cseszett bugos volt hogy 8 giga ramot is simán megette.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.21. 12:51:10
  • Xifoman
    Ez igaz, mert annak idején nálam a Sims 1-hez kevéske volt a ram (a Pentium 1-esben 32 Mb rarm nyomorgott... ma már milyen szörnyen hangzik ez!!! ) Azt kín volt kivárni, mire oda tudtam a képernyőn navigálni ahová akartam. Most már 16 GB ram van az új gépemben meg Geforce gtx 1050 Titanium 4 GB ram-os videókari . Nagyon szépen meg is jelenít mindent csúcsra húzott grafikai beállítással a játékban!
  • Plata
    Szerintem a Ram lesz a gond,a Sims inkább azt zabálja,a négyhez a 8 giga az ajánlott.
    Ha van neki 4 giga az lehet kevés,elvégre a windóz megeszi legalább a felét.
  • Xifoman
    Pont a videókari nem látható.DDD Nem mindegy, hogy alaplapi vagy dedikált a videómegjelenítő.
  • celabro
    Gyári minden.

Hát még próbálkozom.
    Szabin leszek úgy is.

Laptop adatok.

• Xifoman
    Gyári ablak, növényekről van szó, vagy letöltött egyedi tartalomról?
  • Xifoman
  • Plata
    Vagy frissítsd a videókártya drivert?
    Nekem a régi gépemen nem szokott vele gond lenn,minden maxra véve.
  • celabro
    Pár éves Lenovo laptop nem rossz konfigurációval.
    Amint haza érek lefotózom a tulajdonságokat.
    De lehet újra rakom a videókártyát kezdetnek.
    Meg vannak külön játék teljesítmény beállítások lehet azt is álligatni kéne, de nem mertem

Eddig max szaggatott.
    Olyankor levettem magasról 1-2dolgot utánna oké volt.
    Most hülyült meg az új kiegészítők óta.
    Amit tudtm lecseréltem a házban, de a kertben a növènyeknél van 1-2 groteszk.
    Meg néha a városban a fák.

Inkább ablak, meg a növények némelyike ronda.

Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.20. 11:54:33
  • Xifoman
    Gyengébb teljesítményű videókártyákkal rendelkező gépekhez a játék optimalizálja az objektumok, tárgyak megjelenítését. Három típus közül tud megjelenítést alkalmazni. Ami függ az elkészített tárgy "háló" háromszögeket tartalmazó számától. Van a magas, közepes, és alacsony poligon számú objektum.

Nem írtad meg, hogy milyen "vas" van a gépedben, ettől függetlenűl gyanítom, hogy "kevés" a játéknak a normális megjelenítéshez a videókártya ezért látsz mindent Minecraft stílusban. Kell a gépedbe egy jobb kártya talán.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.20. 08:13:07
  • Plata
    Menyi ramod van?
  • celabro
    :(

Eddig semmi baja nem volt.
    Mióta új cuccokat felraktam ez fogad :(

Kockás a salátám, az ablak, és a fák pl.
  • perko
    Köszi a segítséget. Nem kardinális a dolog, csak szeretem, ha a dolgok úgy műlödnek ahogyan kell. Tudom, hogy ez általában nincs mindig így.

Utoljára szerkesztette: perko, 2020.10.19. 22:04:44
  • Ironman2
    Én passzolom,még csak azt próbálom tanácsolni,telepítsd újra a játékot,hátha megjavul a mentés másként opció.Ennél többet már én se tudok,amúgy se játszom vele,csak régebben toltam,mikor még elindult a negyedik széria.
  • perko
    A mentés útvonala: c:\Users\Gigabyte\Documents\Electronic Arts\The Sims 4\saves\*.*
    Itt vannak a játék mentései. Ha a "Mentés"-t, vagy a "Kilépés a játékból/Mentés és kilépés"-t választom akkor az aktuális mentés megtalálható pl:"Slot_00000004.save" néven, és új játék indításnál azzal kezd. A mentési mappához a hozzáférési jogom mint tulajdonos, megvan. Törölni, másolni tudom.
    A "Mentés másként" választása esetén elmentett fájlt nem találom.
  • Xifoman
    Szerintem is bele lehetett volna feszegetni abba.
  • Ironman2
    JUJ!!! Behavazott Japánban?

Nekem az a véleményem,hogy ez simán elmehetett volna a Seasons-al.De várjuk meg a trailert.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.10.19. 20:56:09
  • Xifoman
  • Ironman2
    Úgy tudom a windows dokumentumok mappába ment a játék,ha máshol van a mentés,akkor tuti nem olvassa be a játék,de meg kell nézni hogy az adott mappa nem-e irásvédett,vagy van-e hozzáférési jogod.(mappán jobb klikk,tulajdonságok,és biztonság fül)
  • perko
    Kedves Simtársak! A játék mentéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha a "Mentés másként" opciót választom és adok egy nevet a fájlnak, az nem jelenik meg a C meghajtón lévő "...\Electronic Arts\The Sims 4\saves\" mappában, így visszatölteni sem tudom. Mi a megoldás? A játék eredeti.
  • TomStorm
    Azzal nem számoltam hogy ultra sebességen is lassabban telik az idő:D
  • TomStorm
    Ja a Real Time szépen működik annyi hogy a default-ot kell átírni 1000-re nem azt amit a kép mutat!
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2020.10.17. 21:53:38
  • TomStorm
    Elvileg kell hozzá City Living+Get To Work kieg,hogy működjön.Bár nem értem minek neki.
    Én csak alapot+Szezont vettem meg
  • Plata
    Én sem akartam lecserélni a Win7-et de végül csak váltottam,sok játékhoz már minimum win 10 kell.
    De van egy gépem win7-el is,mert van olyan régi játékom amiről nem vagyok hajlandó le mondani,de win10-el nem megy,vagy csak gáz grafikai hibákkal,hiába van meg GoG és Steam verzióban is.Viszont Win7-el pöpecül megy.
    Ami azt illeti én is szoktam venni játékokat,meg jó pár játékban van olyan drága cuccom amiért jó pár sim4 dlc-t lehetne kapni.
    Ha a Sims 4 kicsit is jobban hasonlítana az elődjére és nyílt világú lenne valszeg másképp állnék hozzá.De szerintem a DLC-k túl keveset adnak ahhoz képest amennyit elkérnek értük.Sok mindent alapból tartalmazni kellett volna játéknak.
  • Xifoman
    A mosodás nekem is meg van.Pár éve vettem win 10 home edition kulcsot. Nem is magyar oldalon. Most azt használom WindowBlindsel Win 7-es külsővel.
  • celabro
    Több éve vettem utoljára. Gondoltam veszek. Mindet lehetetlen megvenni. Amúgy még a mosásost is megvettem. Filmeket is veszek sűrűn több száz db van. Inkább, mint a cigi vagy a pia.
    Akarok majd win 10 et , de nincs rá indídtattásom. Félek elveszik valami.
  • Xifoman
  • Plata
    Igen,tudom azzal tolom én is.
    Baromi nagy köszi érte.
  • Xifoman
    Itt meg már bőszen hegeszti egy moder a nyitott világ modot a Sims 4-hez, ami hamarosan ki is lesz adva a játékhoz.:

• Xifoman
    Van hozzá magyar nyelv (igaz nem gyári) de olyan 60%-os fordítású az alapjátékhoz és folyamatosan van frissítve a legújabb patchokhoz. Azért ezzel már el lehet szórakozni. Plusz még a dlc-khez is jó néhányat megcsináltam magyarra.
  • Plata
    Az alapjáték meg van mert ingyen volt.
    Nem lenne ez rossz játék annyira,ha legalább szabadon bejárható város lenne mint a 3-ban.
    De így nem sokat játszom vele,havonta egy két alkalommal egy kicsit,bár az összes kieg meg cuccos meg van,de szerintem még negyedét sem játszottam ki rendesen.
    Az is ront rajta hogy ehhez nincs magyar nyelv.
  • Xifoman
    Eldöntöttem, hogy többet nem költök egy fillért sem rá. Meg vettem néhány részt. Legutóbb az Island Livinget, mert a múlt nyáron féláron adták, azt ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.17. 09:12:17
  • Plata
    Én is win7-es gépen szoktam játszani a sims 4-el,igaz nekem olyan nem fizetős változat van meg.
    De a Sims4 nem az a játék ami igazán megérné az árát,néha napján egy félórát el lehet vele hülyéskedni,de nem az igazi,régebbi részek jobbak voltak.
  • Xifoman
    Én megint javában Sims 3-azok, városomat építem a CAW-ban csak kissé másképpen, majd hajigálok képeket a Sims 3-as topikba.... ideje lenne megint ott felzavarni az állóvizet Amúgy megmérgültem a Sims 4-re, mert az 1.66.139 patchal tönkrevágták az egyedi ajtókat, ablakokat, amit a simem telkén használok (rengetegen panaszkodnak erre a különböző fórumokon) a Sims 4 Studio próbálja majd kiküszöbölni a hibákat, de mint írták: Időbe fog telni. most inkább fel sem raktam a legutóbbi két frissítést, mert a régivel minden működik normálisan. Ezért nkább Sims 3-azok.
  • Ironman2
    Már veszélyes win7-t használni manapság,mert nem támogatja a Microsoft,és szépen meg is hackelhetik a gépedet a neten keresztül,szóval,én azt javaslom neked,minél előbb válts win10-re,nem kell tőle félni,mert sokkal jobb,és védettebb,mint a win7.
    Engem a Sims4 továbbra is hidegen hagy ahogy irtam korábban is többször.Ha visszatérnék,akkor is a 3-hoz fogok visszatérni.Már kezd is hiányozni,csak kb nulla időm van rá mindig.
  • Ironman2
    Ehhez már nagyon fanatikusnak kell lenni!
  • celabro

Kezdődik a vásárlás, de lehet nézek még valamit pl: mosásos cuccok :D
    Utoljára szerkesztette: celabro, 2020.10.17. 00:15:27
  • TomStorm
    Ok.Ingame megjelent most!
    Átnéztem script-et,elvileg valós időre van állítva alapból.
    Nemsokára tesztelem,köszi!
  • Xifoman
    Így tudod a kérdezett modot működésre bírni:

Valami, ami a játékomat a Sims 2 óta mindig játszhatatlanná teszi, az volt, hogy a sim nap túl gyors volt, és utálom használni az autonómiát, mert a simek általában hülyeségeket csinálnak.
    Így mindig kisebb családokat játszottam, de amikor ezek a családok nagyobbak lettek, a játék kezdett frusztrálóvá válni. A pogácsákat lehetetlen volt ellenőrizni. Simsnek nem volt ideje semmire.
    például: Azt tervezem, hogy randevúzni fogok Willow Creek legforróbb csajával. Zuhanyzom, hogy teljes legyen az igény. Amikor befejezem és megragadom a telefont, hogy felhívjam, éhes leszek. aztán a munkája ideje ... nincs dátum.

Megoldásom: Az idő reális lefutása.

A Nraas Relativity a játék 5 legfontosabb modjának egyike volt, mert a játékot valóban játszhatóvá tehettem.
    Mivel a Sims 4 követte a korábbi játékok 1 másodpercenkénti trendjét, első célom az volt, hogy a játék valóban játszható legyen.

Most lassabbá teheti az időt

Telepítés
    helye a zip fájl belsejében My Documents \ Electronic Arts \ The Sims 4 \ Mods \ A fájl nem nem kell kicsomagolni.

Testreszabás
    Az időváltozó módosításához módosítsa a .py fájlt a zip-en belül. (lásd a mellékelt képet)

Csomagolja ki a fájlt
    Szerkesztés szövegszerkesztővel (Jegyzettömb, Jegyzettömb ++)
    Módosítsa a TimeSpeed értékét
    Fájl mentése
    Cserélje le a zip fájlját a módosított fájljára

Az idő 60 másodperc per Sim másodpercre van állítva, ami kissé 3 másodperc per Sim perc, az alapértelmezett maximális sebesség 25.

Frissítve az összejövetelhez.

Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2020.10.14. 21:11:53
  • Xifoman
    A modok engedélyezve vannak a játékhoz, különben miért szerepenének a beállításoknál a bekapcsolási lehetőségek a modokhoz. A modok csak annyiban érdekesek a Maxis számára, hogy érdekli őket, hogy a játékosok/moderek miket készítenek a játékhoz.