3500
-
Austin Bailey #1891 ez most azt jelenti, hogy a gyerek majd házasodhat a szülőjével vagy mit? -
twi452 #1890 Nemsokára kiderül de én jót még nem olvastam sehol a játékról.. azért ez elég furcsa és nem is túl biztató de csak nem szarják már el ennyire ezt is :) -
VJP #1889 Hát valamiről szólnia kell a kiegészítőknek is!
-Medencés kiegészítő
-Családfa + Tipegő kiegészítő
-Kiegészítő kiegészítő
-Stb.
Ha ezekkel megvannak és háromszoros áron kiadták a Sims4-et (most valahol a demó és a kész állapot közötti verziót kapjuk meg), akkor jöhetnek Sims3-ből ismert kiegészítők. (Világ körül, Misztikus lények, stb.)
A tárgyas kiegészítőket meg sem merem említeni!
Én legalábbis így gondolom, de cáfoljatok meg nyugodtan! -
twi452 #1888 Most már felmerül a kérdés, hogy mi lesz ebből a játékból mert csak azt olvasni mindenhol, hogy ez sincs, az is kimarad, azt se teszik bele stb :D -
Ironman2 #1887 Családfa is kimarad a Sims4-ből!
http://simscommunity.net/confirmed-no-family-trees-in-the-sims-4/ -
Austin Bailey #1886 Na én is kipróbáltam ezt a demót. Szerintem nem lehet sokkal jobb simeket csinálni vele, mint a 3-mal. Nekem eddig mindegyik ugyanolyan lett. Ha valaki nem akar dikerkt karikírozni, akkor nem sok mozgástere van. Kíváncsi vagyok, hogy ehhez képest miben lesz több a játékban lévő CAS. -
#1885 Ő meg itt P Karcsi... Kell egy ilyen pasas a környékre, na.
-
#1884 Itt az új (sims 4-es) Gyuri simem. A már hozzá elkészített régi pólójában!
Gyuri simemhez még született 3 iker tesója is röviddel ő utána, így majd érdekesebb lesz a játék.
Ez pedig itt egy vadabb díszítésű póló munkám.
-
#1883 Szerencsére van olyan lehetőség azért, hogy a már meglévő kódszámos sorokhoz hozzá is lehet adni újakat. De ez majd csak akkor derül ki, ha meg lesz már a játék és lesz hozzá valami, dlc, kiegészítő...akkor lehet ezeket próbálgatni, tesztelni, hogy működik e. Mindenesetre tényleg szupi, hogy a nyelvi fájlok külön vannak már. -
#1882 Persze, mást nem üzentek, Almás pitét kérsz? -
Ironman2 #1881 -
Ironman2 #1880 -
Ironman2 #1879 Főmenü szövegeit,beállításokat,cselekvés buborékokat amik állandók,azok biztos le lesznek fordítva gondolom
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.13. 13:03:55 -
VJP #1878 Igen, ha jól emlékszem akkor a Medieval is hasonló volt. Patch után nem volt jó a régi nyelvi fájl.
De hátha most úgy csinálják, hogy nem módosítanak, hanem minden változást egy új fájlba raknak! ...reménykedni lehet... -
Ironman2 #1877 Rengeteg sorból fog állni a teljes játék szövege,a Sims3-é is 40000 sorból állt,de itt azért öröm hogy külön vették a nyelvi fájlt.Egy embernek nehéz munka lenne,mire végezne vele,már adják is a patchet,kieget ami felül fogja irni az eredeti szövegfájlt is,szóval nem sok értelme lenne nekiállni a fordításnak! -
Plata #1876 Na az jó lenne.
De a demót ki sem próbálom. -
VJP #1875 A teljes játék magyarítását is megkapjuk a megjelenés napján?
Egyébként köszönjük!
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.08.13. 12:18:18 -
Ironman2 #1874 Hatalmas köszönet Joschkának!
-
Ironman2 #1873
Sims 4: Create A Sim Demo Magyarítás!
Készítette:Joschka
A kicsomagolás után a Strings_ENG_US.package fájlt másoljátok be a Demo könyvtárába az alábbi helyre, felülírva az ott levő fájlt:
The Sims 4 Create A Sim Demo\Data\Client\
Aztán mehet a demózás immár magyarul!
Jó sim gyártást Mindenkinek!
LETÖLTÉS INNEN! -
Austin Bailey #1872 az nekem most nincs feltelepítve :( -
Ironman2 #1871 CAS Demó megjelent! Ingyen letölthető az Origin kliens-en keresztül! (Free Games-Demos and Betas menüpontnál érhető el)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.13. 01:40:47 -
Austin Bailey #1870 na hol van a CAS demó? -
Austin Bailey #1869 Elég nagy probléma, hogy egy csomó dolgot nem javítottak a játékba, ami már a 3-mmal szemben is kritikaként hangzott el.
-
Ironman2 #1868 Nem! Nem lesz benne magyar nyelv! -
TomBond #1867 Minél többet tudok erről a játékról, annál inkább nem érdekel. :-( -
Plata #1866 Nem hiszem. -
MauroN #1865 Magyarul is ki lesz adva? -
#1864 Hát ez aztán marha jó... De rendes állatokat minek raknának bele ugye? Az majd jó lesz DLC-nek. A tőgyfa sokkal fontosabb, minden áron egy tőgyfát akartam a Sims 4-be magamnak. (Remélem legalább a betörőt felfalja.)
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.06. 14:48:59 -
Ironman2 #1863 Figyelem! A tőgyfának is saját élete lesz a Sims4-ben!
http://simscommunity.net/the-sims-4-life-cycle-of-a-cowplant/
Bébi tőgyfa:
Felnőtt tőgyfa:
Kiszáradt vén tőgyfa:
-
#1862 Hát jól van, köszi. 10 év alatt elég sokat játszhattam én már a játékkal, sokra nem megyek ezzel. :D -
Ironman2 #1861 Egyébként a Sims3-as simpont nem lesz jó a 4-hez,már megirták! -
Ironman2 #1860 Rengeteg cuccot szereztem ingyen a storéból,mindig ki kellett fogni az akciókat,2 tárgyat viszont megvettem a Sims3 mellé kapott 1000 simpontból,a tabletet,és a fürdőmasinát! -
Plata #1859 Be is szereztem,most a Wing Commander 3 ingyenes,originen. -
Plata #1858 Nem mintha én költenék rá.
De hidd el sok sok olyan hülye van aki minden szart megvesz hozzá store-ból,nincs benne semmi jó csak mondjuk két új fajta szék,de megveszik. -
Ironman2 #1857 Sims2 most ingyenes volt az összes kiegészítővel együtt! -
#1856 Ja, vehetne gépet belőle, de akkor utána játékra nem lenne pénze. :) Valamint az egyszer sem biztos, hogy megvesz az illető hozzá minden kieget. Én amúgy Sims-et kizárólag warezban tolom, nem fogom támogatni ezt a mocskos üzletet, a leglehúzósabb játék a világon a rengeteg drága kiegészítőjével. Majd ha kiadnak egy teljes értékű Sismet (értem ezalatt, hogy a kb. 20 DLC-t rögtön belerakják az alapjátékba), akkor megfogom venni, de ezt a DLC áradatot én nem fogom támogatni, mert a Sims 5-ben még több DLC lesz. -
Ironman2 #1855 Egyébként is nem ez az első húzás hogy lebutított grafikával prezentálják a játékot.Tavaly még kimagyarázták hogy korai alfa stádiumban van,oké ezt bevettük,de most 26 nappal a játék megjelenése elött ilyen videót kiadni azért rohadt gáz! -
Ironman2 #1854 Mondják a 3.rész után.Annak az alapja is szépen elfutott régebbi gépeken,csak kinyirta a sok kieg.Most az összes kieggel játszva az én 4 magos procimon 8 giga memóriával,szépen elfutogat,az előző 2 magos procin,és 4 giga rammal viszont akadozott rendesen. -
Plata #1853 Amennyibe egy sims játék meg a 20 kiegészítője kerül abból simán vehetne két gépet is. -
#1852 De a Sims célcsoportja nem fog ezért gépet venni, még egy középkategóriásat sem, hanem a régi 10 éves masinán akarja játszani. Ez lehet hihetetlenül és hülyén hangzik, de ez így van, és az EA is nagyon jól tudja, hisz jól tudják ki, milyen gépen, mit játszik.