3504
-
Plata #1895 LOL,ez egy rakás szár,max 4gb rammal fog futni,többet nem tud kezelni a játék. -
Austin Bailey #1894 mi az ami nem lesz a Sims 4-ben
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.18. 22:22:21 -
Austin Bailey #1893 Mén is erre utaltam. másrészt viszont nem értem, hogy miért nem lesz benne, mert nem hiszem, hogy ezt akkora probléma lenne leprogramozni.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.15. 18:03:29 -
#1892 Nem. Attól, hogy nincs családfa, még nem változik semmi. Én szerintem a 3. részbe egyszer sem néztem a családfát. -
Austin Bailey #1891 ez most azt jelenti, hogy a gyerek majd házasodhat a szülőjével vagy mit? -
twi452 #1890 Nemsokára kiderül de én jót még nem olvastam sehol a játékról.. azért ez elég furcsa és nem is túl biztató de csak nem szarják már el ennyire ezt is :) -
VJP #1889 Hát valamiről szólnia kell a kiegészítőknek is!
-Medencés kiegészítő
-Családfa + Tipegő kiegészítő
-Kiegészítő kiegészítő
-Stb.
Ha ezekkel megvannak és háromszoros áron kiadták a Sims4-et (most valahol a demó és a kész állapot közötti verziót kapjuk meg), akkor jöhetnek Sims3-ből ismert kiegészítők. (Világ körül, Misztikus lények, stb.)
A tárgyas kiegészítőket meg sem merem említeni!
Én legalábbis így gondolom, de cáfoljatok meg nyugodtan! -
twi452 #1888 Most már felmerül a kérdés, hogy mi lesz ebből a játékból mert csak azt olvasni mindenhol, hogy ez sincs, az is kimarad, azt se teszik bele stb :D -
Ironman2 #1887 Családfa is kimarad a Sims4-ből!
http://simscommunity.net/confirmed-no-family-trees-in-the-sims-4/ -
Austin Bailey #1886 Na én is kipróbáltam ezt a demót. Szerintem nem lehet sokkal jobb simeket csinálni vele, mint a 3-mal. Nekem eddig mindegyik ugyanolyan lett. Ha valaki nem akar dikerkt karikírozni, akkor nem sok mozgástere van. Kíváncsi vagyok, hogy ehhez képest miben lesz több a játékban lévő CAS. -
#1885 Ő meg itt P Karcsi... Kell egy ilyen pasas a környékre, na.
-
#1884 Itt az új (sims 4-es) Gyuri simem. A már hozzá elkészített régi pólójában!
Gyuri simemhez még született 3 iker tesója is röviddel ő utána, így majd érdekesebb lesz a játék.
Ez pedig itt egy vadabb díszítésű póló munkám.
-
#1883 Szerencsére van olyan lehetőség azért, hogy a már meglévő kódszámos sorokhoz hozzá is lehet adni újakat. De ez majd csak akkor derül ki, ha meg lesz már a játék és lesz hozzá valami, dlc, kiegészítő...akkor lehet ezeket próbálgatni, tesztelni, hogy működik e. Mindenesetre tényleg szupi, hogy a nyelvi fájlok külön vannak már. -
#1882 Persze, mást nem üzentek, Almás pitét kérsz? -
Ironman2 #1881 -
Ironman2 #1880 -
Ironman2 #1879 Főmenü szövegeit,beállításokat,cselekvés buborékokat amik állandók,azok biztos le lesznek fordítva gondolom
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.13. 13:03:55 -
VJP #1878 Igen, ha jól emlékszem akkor a Medieval is hasonló volt. Patch után nem volt jó a régi nyelvi fájl.
De hátha most úgy csinálják, hogy nem módosítanak, hanem minden változást egy új fájlba raknak! ...reménykedni lehet... -
Ironman2 #1877 Rengeteg sorból fog állni a teljes játék szövege,a Sims3-é is 40000 sorból állt,de itt azért öröm hogy külön vették a nyelvi fájlt.Egy embernek nehéz munka lenne,mire végezne vele,már adják is a patchet,kieget ami felül fogja irni az eredeti szövegfájlt is,szóval nem sok értelme lenne nekiállni a fordításnak! -
Plata #1876 Na az jó lenne.
De a demót ki sem próbálom. -
VJP #1875 A teljes játék magyarítását is megkapjuk a megjelenés napján?
Egyébként köszönjük!
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.08.13. 12:18:18 -
Ironman2 #1874 Hatalmas köszönet Joschkának!
-
Ironman2 #1873
Sims 4: Create A Sim Demo Magyarítás!
Készítette:Joschka
A kicsomagolás után a Strings_ENG_US.package fájlt másoljátok be a Demo könyvtárába az alábbi helyre, felülírva az ott levő fájlt:
The Sims 4 Create A Sim Demo\Data\Client\
Aztán mehet a demózás immár magyarul!
Jó sim gyártást Mindenkinek!
LETÖLTÉS INNEN! -
Austin Bailey #1872 az nekem most nincs feltelepítve :( -
Ironman2 #1871 CAS Demó megjelent! Ingyen letölthető az Origin kliens-en keresztül! (Free Games-Demos and Betas menüpontnál érhető el)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.13. 01:40:47 -
Austin Bailey #1870 na hol van a CAS demó? -
Austin Bailey #1869 Elég nagy probléma, hogy egy csomó dolgot nem javítottak a játékba, ami már a 3-mmal szemben is kritikaként hangzott el.
-
Ironman2 #1868 Nem! Nem lesz benne magyar nyelv! -
TomBond #1867 Minél többet tudok erről a játékról, annál inkább nem érdekel. :-( -
Plata #1866 Nem hiszem. -
MauroN #1865 Magyarul is ki lesz adva? -
#1864 Hát ez aztán marha jó... De rendes állatokat minek raknának bele ugye? Az majd jó lesz DLC-nek. A tőgyfa sokkal fontosabb, minden áron egy tőgyfát akartam a Sims 4-be magamnak. (Remélem legalább a betörőt felfalja.)
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.06. 14:48:59 -
Ironman2 #1863 Figyelem! A tőgyfának is saját élete lesz a Sims4-ben!
http://simscommunity.net/the-sims-4-life-cycle-of-a-cowplant/
Bébi tőgyfa:
Felnőtt tőgyfa:
Kiszáradt vén tőgyfa:
-
#1862 Hát jól van, köszi. 10 év alatt elég sokat játszhattam én már a játékkal, sokra nem megyek ezzel. :D -
Ironman2 #1861 Egyébként a Sims3-as simpont nem lesz jó a 4-hez,már megirták! -
Ironman2 #1860 Rengeteg cuccot szereztem ingyen a storéból,mindig ki kellett fogni az akciókat,2 tárgyat viszont megvettem a Sims3 mellé kapott 1000 simpontból,a tabletet,és a fürdőmasinát! -
Plata #1859 Be is szereztem,most a Wing Commander 3 ingyenes,originen. -
Plata #1858 Nem mintha én költenék rá.
De hidd el sok sok olyan hülye van aki minden szart megvesz hozzá store-ból,nincs benne semmi jó csak mondjuk két új fajta szék,de megveszik. -
Ironman2 #1857 Sims2 most ingyenes volt az összes kiegészítővel együtt! -
#1856 Ja, vehetne gépet belőle, de akkor utána játékra nem lenne pénze. :) Valamint az egyszer sem biztos, hogy megvesz az illető hozzá minden kieget. Én amúgy Sims-et kizárólag warezban tolom, nem fogom támogatni ezt a mocskos üzletet, a leglehúzósabb játék a világon a rengeteg drága kiegészítőjével. Majd ha kiadnak egy teljes értékű Sismet (értem ezalatt, hogy a kb. 20 DLC-t rögtön belerakják az alapjátékba), akkor megfogom venni, de ezt a DLC áradatot én nem fogom támogatni, mert a Sims 5-ben még több DLC lesz.