3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Plata
    LOL,ez egy rakás szár,max 4gb rammal fog futni,többet nem tud kezelni a játék.
  • Austin Bailey
    mi az ami nem lesz a Sims 4-ben
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.18. 22:22:21
  • Austin Bailey
    Mén is erre utaltam. másrészt viszont nem értem, hogy miért nem lesz benne, mert nem hiszem, hogy ezt akkora probléma lenne leprogramozni.
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.15. 18:03:29
  • MoRT2195
    Nem. Attól, hogy nincs családfa, még nem változik semmi. Én szerintem a 3. részbe egyszer sem néztem a családfát.
  • Austin Bailey
    ez most azt jelenti, hogy a gyerek majd házasodhat a szülőjével vagy mit?
  • twi452
    Nemsokára kiderül de én jót még nem olvastam sehol a játékról.. azért ez elég furcsa és nem is túl biztató de csak nem szarják már el ennyire ezt is :)
  • VJP
    Hát valamiről szólnia kell a kiegészítőknek is!
    -Medencés kiegészítő
    -Családfa + Tipegő kiegészítő
    -Kiegészítő kiegészítő
    -Stb.

Ha ezekkel megvannak és háromszoros áron kiadták a Sims4-et (most valahol a demó és a kész állapot közötti verziót kapjuk meg), akkor jöhetnek Sims3-ből ismert kiegészítők. (Világ körül, Misztikus lények, stb.)
    A tárgyas kiegészítőket meg sem merem említeni!
    Én legalábbis így gondolom, de cáfoljatok meg nyugodtan!
  • twi452
    Most már felmerül a kérdés, hogy mi lesz ebből a játékból mert csak azt olvasni mindenhol, hogy ez sincs, az is kimarad, azt se teszik bele stb :D
  • Ironman2
    Családfa is kimarad a Sims4-ből!

http://simscommunity.net/confirmed-no-family-trees-in-the-sims-4/
  • Austin Bailey
    Na én is kipróbáltam ezt a demót. Szerintem nem lehet sokkal jobb simeket csinálni vele, mint a 3-mal. Nekem eddig mindegyik ugyanolyan lett. Ha valaki nem akar dikerkt karikírozni, akkor nem sok mozgástere van. Kíváncsi vagyok, hogy ehhez képest miben lesz több a játékban lévő CAS.
  • Joschka
    Ő meg itt P Karcsi... Kell egy ilyen pasas a környékre, na.

• Joschka
    Itt az új (sims 4-es) Gyuri simem. A már hozzá elkészített régi pólójában!

Gyuri simemhez még született 3 iker tesója is röviddel ő utána, így majd érdekesebb lesz a játék.

Ez pedig itt egy vadabb díszítésű póló munkám.

• Joschka
    Szerencsére van olyan lehetőség azért, hogy a már meglévő kódszámos sorokhoz hozzá is lehet adni újakat. De ez majd csak akkor derül ki, ha meg lesz már a játék és lesz hozzá valami, dlc, kiegészítő...akkor lehet ezeket próbálgatni, tesztelni, hogy működik e. Mindenesetre tényleg szupi, hogy a nyelvi fájlok külön vannak már.
  • Joschka
    Persze, mást nem üzentek, Almás pitét kérsz?
  • Ironman2
  • Ironman2
  • Ironman2
    Főmenü szövegeit,beállításokat,cselekvés buborékokat amik állandók,azok biztos le lesznek fordítva gondolom
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.13. 13:03:55
  • VJP
    Igen, ha jól emlékszem akkor a Medieval is hasonló volt. Patch után nem volt jó a régi nyelvi fájl.
    De hátha most úgy csinálják, hogy nem módosítanak, hanem minden változást egy új fájlba raknak! ...reménykedni lehet...
  • Ironman2
    Rengeteg sorból fog állni a teljes játék szövege,a Sims3-é is 40000 sorból állt,de itt azért öröm hogy külön vették a nyelvi fájlt.Egy embernek nehéz munka lenne,mire végezne vele,már adják is a patchet,kieget ami felül fogja irni az eredeti szövegfájlt is,szóval nem sok értelme lenne nekiállni a fordításnak!
  • Plata
    Na az jó lenne.
    De a demót ki sem próbálom.
  • VJP
    A teljes játék magyarítását is megkapjuk a megjelenés napján?
    Egyébként köszönjük!
    Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.08.13. 12:18:18
  • Ironman2
    Hatalmas köszönet Joschkának!

• Ironman2

Sims 4: Create A Sim Demo Magyarítás!
    Készítette:Joschka

A kicsomagolás után a Strings_ENG_US.package fájlt másoljátok be a Demo könyvtárába az alábbi helyre, felülírva az ott levő fájlt:
    The Sims 4 Create A Sim Demo\Data\Client\
    Aztán mehet a demózás immár magyarul!

Jó sim gyártást Mindenkinek!

LETÖLTÉS INNEN!
  • Austin Bailey
    az nekem most nincs feltelepítve :(
  • Ironman2
    CAS Demó megjelent! Ingyen letölthető az Origin kliens-en keresztül! (Free Games-Demos and Betas menüpontnál érhető el)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.13. 01:40:47
  • Austin Bailey
    na hol van a CAS demó?
  • Austin Bailey
    Elég nagy probléma, hogy egy csomó dolgot nem javítottak a játékba, ami már a 3-mmal szemben is kritikaként hangzott el.
  • Ironman2
    Nem! Nem lesz benne magyar nyelv!
  • TomBond
    Minél többet tudok erről a játékról, annál inkább nem érdekel. :-(
  • Plata
    Nem hiszem.
  • MauroN
    Magyarul is ki lesz adva?
  • MoRT2195
    Hát ez aztán marha jó... De rendes állatokat minek raknának bele ugye? Az majd jó lesz DLC-nek. A tőgyfa sokkal fontosabb, minden áron egy tőgyfát akartam a Sims 4-be magamnak. (Remélem legalább a betörőt felfalja.)
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.08.06. 14:48:59
  • Ironman2
    Figyelem! A tőgyfának is saját élete lesz a Sims4-ben!

http://simscommunity.net/the-sims-4-life-cycle-of-a-cowplant/

Bébi tőgyfa:

Felnőtt tőgyfa:

Kiszáradt vén tőgyfa:
  • MoRT2195
    Hát jól van, köszi. 10 év alatt elég sokat játszhattam én már a játékkal, sokra nem megyek ezzel. :D
  • Ironman2
    Egyébként a Sims3-as simpont nem lesz jó a 4-hez,már megirták!
  • Ironman2
    Rengeteg cuccot szereztem ingyen a storéból,mindig ki kellett fogni az akciókat,2 tárgyat viszont megvettem a Sims3 mellé kapott 1000 simpontból,a tabletet,és a fürdőmasinát!
  • Plata
    Be is szereztem,most a Wing Commander 3 ingyenes,originen.
  • Plata
    Nem mintha én költenék rá.
    De hidd el sok sok olyan hülye van aki minden szart megvesz hozzá store-ból,nincs benne semmi jó csak mondjuk két új fajta szék,de megveszik.
  • Ironman2
    Sims2 most ingyenes volt az összes kiegészítővel együtt!
  • MoRT2195
    Ja, vehetne gépet belőle, de akkor utána játékra nem lenne pénze. :) Valamint az egyszer sem biztos, hogy megvesz az illető hozzá minden kieget. Én amúgy Sims-et kizárólag warezban tolom, nem fogom támogatni ezt a mocskos üzletet, a leglehúzósabb játék a világon a rengeteg drága kiegészítőjével. Majd ha kiadnak egy teljes értékű Sismet (értem ezalatt, hogy a kb. 20 DLC-t rögtön belerakják az alapjátékba), akkor megfogom venni, de ezt a DLC áradatot én nem fogom támogatni, mert a Sims 5-ben még több DLC lesz.