3500
-
Ironman2 #1932 Én minél elöbb meg szeretném venni a sok negatívum ellenére is,de nem 12 ezerért!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.20. 16:41:53 -
Ironman2 #1931 Jó csak lehet finomabban is fogalmazni,vagy rejtse el! -
Plata #1930 Szerintem eléggé igaza van. -
Plata #1929 Ez melyik Tony Stark?Mert a vasember filmek Tony Stark-jára nem nagyon hasonlít. -
Ironman2 #1928 ejnye! -
#1926 Hát ez van, így kellett megoldani a modereknek ezt sajna. -
#1925 Az új simem már kapott a demóban tőlem, néhány új modot: Póló mintát, szemöldököt, testszőrzetet.
-
Ironman2 #1924 Az elég baj,egy ilyen programba illett volna belerakni,főleg a Sims3 után! A rengeteg cc megint meg fogja fektetni a játékot -
#1923 Így készül a te pólód is nálam!DDD
Tony Stark
Utoljára szerkesztette: Joschka, 2014.08.20. 14:01:25 -
#1922 Megoldható már egy ideje a ruhák, hajak stb. átszínezése, minták készítése a ruhákhoz külső programokkal.:)
-
Ironman2 #1921 Színkerék sem lesz,ők szabják meg milyen színeket használhatunk majd.D -
Ironman2 #1920 Való-színű! -
#1919 Akkor a talpát feldobott sim urnáját a szekrény tetejére kell majd (a játékban) tenni?! -
#1918 Hogy még szörnyűbbet mondjak: Temető sem lesz...vagyis még Kampec halat sem tudunk majd pecázni. -
#1917 Szerintem nem lesz hozzá világszerkesztő sem. A 3. részben könnyű volt nekik, mert ott a játék nyitott világ...az, hogy a játékosok, rajongók mit szeretnének a játékban...nos, már mindenki előtt nyilvánvalóvá válhatott, hogy az ea/maxist nagy ívben nem érdekli a sims 4 játékkal kapcsolatban. -
Ironman2 #1916 Pár szomszéd lesz abban a negyedben ahol zajlik a játék,remélem azért a negyedek szép nagyok lesznek! Kiváncsi leszek adnak-e hozzá világszerkesztőt,arról nagyon hallgatnak! -
Plata #1915 De fog,pár nap alatt kihal a szomszédság,és lesz egy csúcs horror szellem városod.
Ja,persze,nem is lesznek szellemek. -
twi452 #1914 [troll]
fogd fel úgy h minek mennél át máshova ha úgysem történik ott semmi xD
[/troll] -
ssx22 #1913 Na ezt is szépen összecsapták. Nem lesz nyitott szomszédság, csak loading loading loading... nagyon kurva jó :(((((( -
Austin Bailey #1912 ezek meg mind olyan dolgok, amik nem tekinthetők új tartalomnak., -
VJP #1911 "Nem tudnak mindent belerakni, ami eddig benne volt." Vagy valami ilyesmit állítottak.
Kivettek egy csomó mindent és mit kapunk helyette? Nagy vonalakban tudom egyébként csak mik lesznek, de azt tudom, hogy javítottak az útkeresésen, meg csoportos interakciók lesznek, és az érzelmek nagyobb hangsúlyt kapnak. Más jelentős dologról nem tudok. -
Ironman2 #1910 Engem legjobban az zavar hogy nem lesz történet előrehaladás a szomszédoknál.A Sims3 egyik újítása volt ez,jobban fog hiányozni.Kicsit gáz lesz ha generációk nőnek fel a családomban,és mindig ugyanazok a szomszédok lesznek állandóan! Sokszor ledöbbentem a Sims3 alatt amikor elköltöztettem a gyerkőcöket hogy éljék a maguk életét,és láttam őket megöregedni,gyerekeket szülni,állatokat befogadni...stb.Az egyik volt rokonomat pl kerestem hogy hol van,aztán megtaláltam az urnáját az egyik szobában (idegen telken volt!) Szegényt agyoncsapta az áram.D Ebből a szempontból nagyon jó volt a 3! Szerintem bukta lesz a játék,hiába ez a smarter sim szöveg,a videókból szinte semmi újdonságot nem lehet kivenni.Na majd élőben! -
cortykah #1909 Barátnőm hüledezik, megvan az összes sims2 és sims3 kiegekkel mindennel együtt, már gondolt rá, hogy előrendeli, de így nem mertük ezt meglépni :D -
VJP #1908 Az mondjuk igaz!
Biztos meg tudták volna oldani a teljes térképet, de akkor minimum követelmény a 64bit, 8GB RAM, és ezt nem merték meglépni. De a Sims3 sem úgy indult, hogy kell neki egy rakat RAM, ezt a huszonakárhány kiegészítővel sikerült elérniük.
Akkora botrányok lesznek itt, főleg ha kihal a szomszédság! De ha megmerték lépni, lehet tudnak valamit amit mi nem! :D -
twi452 #1907 azt nem tudjuk, hogy a 4-et egyáltalán kihasználja-e, csak azt h többet egészen biztosan nem tud majd :)
Lehet, hogy ez is 2 gigánál megáll aztán csók, főleg ha csak pár házat kell betöltenie a többi csak statikus háttérkép.. :D -
VJP #1906 Ezek szerint hiába 32bites a Sims4, érdemes 4Gb-nál többel rendelkezni, hogy maximálisan ki legyen használva a 32bit adta korlátok.
Van még olyan aki játszik és nem 64bites gépe van? Számomra furcsa, hogy vannak annyian, hogy inkább 32biten adnak ki játékokat. -
#1905 Az annyit tesz, hogy adott alkalmazás (mondjuk sims4.exe) nem tud többet kezelni 4 GB-nál.
A Sims3 futó exe-je az kb 2 giga ramot evett meg futás közben. -
VJP #1904 Az addig oké, de én most inkább a 32bit-es korlátozásra gondolok. -
#1903 Amennyiben a rendszerkövetelmény 4GB, akkor azt úgy szokták megadni, hogy a játék és a futó rendszer együttes futtatásához követelmény a 4GB RAM. -
VJP #1902 Javíts ki ha tévednék, de 4Gb-ot önmagában eszik meg nem? Tehát ha a rendszer megeszik 2-őt a játék meg 4-et az összesen 6GB, tehát ha valakinek összesen van 4GB, annak érdemes bővíteni nem? -
Austin Bailey #1901 a Sims 3 rendszerkövetelménye 2 giga volt, és a cc-k meg a kiegek után nekem 8 gigával fut el valahogy. Nekem nem tetszik az EA-nek ez az új irányvonala, amit már a Sim Cityvel is megcsináltak, hogy komolytalan sekélyes játékokat kell készíteni 10 éveseknek. Ez amit most itt lehet olvasni a Sims 4-ről engem végtelenül kiábrándított. Remélem kitaláltak valami jót a játékba, mert eddig csak azt azt lehetett hallani, hogy mi nem lesz. -
#1900 Ahogy eddig. -
Austin Bailey #1899 hogy lesz ez így cc-vel teletömködve -
#1898 4 giga felett nem fogja használni, mivel csak 32 bites a program.
Vagyis ennek a játéknak felesleges több memória.
Nyilván, ha a gépedben több memória van, attól még futni fog a játék, max nem használja ki. -
Plata #1897 Hát igen itt hamar kihal a város.Nekem 3-ban sosem halt ki a város,sőt inkább túl népesedett és sokan elköltöztek.Viszont se emelet se domborzat nem lesz,lesz egy lapos város.
"The Sims 4 32 bites lesz és nem tud kezelni, csak maximum 4 GB RAM-ot"
Még karrier sem lesz.Sőt csecsemők és medence később sem kerül be,sem dlc sem kieg formájában.
A maximális telek méret 50x50,64x64 helyett.
De itt minden hiányzó játék elem le van írva. -
Austin Bailey #1896 ez megdöbbentő. Nekem 8 giga ramom van. Erre nem fog rajta futni? Ráadásul az, amiket kihagynak belőle az meg egészen abszurd. Nem lesznek járművek, meg medence, meg a szomszédság nem él? Én a 3-ban akkor csalódtam a legnagyobbat, amikor kihalt az egyik város, és már csak az én simem lakott benne. Ezek szerint ez itt hatványozottan így lesz. Innentől kezdve már nem vagyok benne biztos, hogy meg fogom venni -
Plata #1895 LOL,ez egy rakás szár,max 4gb rammal fog futni,többet nem tud kezelni a játék. -
Austin Bailey #1894 mi az ami nem lesz a Sims 4-ben
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.18. 22:22:21 -
Austin Bailey #1893 Mén is erre utaltam. másrészt viszont nem értem, hogy miért nem lesz benne, mert nem hiszem, hogy ezt akkora probléma lenne leprogramozni.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.08.15. 18:03:29 -
#1892 Nem. Attól, hogy nincs családfa, még nem változik semmi. Én szerintem a 3. részbe egyszer sem néztem a családfát.