3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • MoRT2195
    Kizárt. Max egy 50 dolláros DLC-ként jön ki.
  • ssx22
    Lesz még ebből botrány. Megjelenés után két héttel kijön egy 5 gigás patch kórházzal, medencével, nyitott világgal :D
  • Austin Bailey
    szerintem az is gáz, hogy az anyja odaáll a bölcsőhöz, elkezd nyögdécselni, aztán a gyerek az anyja haásból átteleportál a bölcsőbe. Ez egyszerűen gusztustalan. Engem ez arra emlékeztet, mint amiket videón lehet látni, hogy kínaiak állva szülnek, és olyan mintha kiszarnák a gyereket, csak magát a kicsusszanást itt mellőzték a teleportálással
  • MoRT2195
    Szerintem az gázabb, hogy a kisbabából rögtön iskolás kölyök lesz. Mit szólnátok hozzá, hogy miután megjelent a játék, indítanánk egy versenyt, miszerint "Mit basztak el a legjobban?", és mindenki leírná, hogy szerinte mi az amit a legjobban elcsesztek. Már most nagy a lista, de azért várjunk a megjelenésig. :D
  • Plata
    Csak dísz köz épületek lesznek,nem lehet őket használni többé.Még étterem sem lesz.Ha jól emlékszem.
  • ssx22
    Valami kórházat rakjanak bele mert az otthonszülés nagyon gáz
  • Ironman2
    Dísznek lesz mindegyik jármű,ezt mondták hivatalosan! Használni nem lehet őket!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.23. 16:41:42
  • Austin Bailey
    meg van benne autó, villamos és hajó is. Pedig azt mondták, hogy nem lesz.
  • Ironman2
    Megjött a launch trailer:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.15-nél idegen űrhajó belseje látható,és vannak ufók is,mint anno a Sims2 alapban.Kérdés hogy tényleg lesznek-e ufók a játékban?

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.08.23. 16:20:58
  • ssx22
    Igen, ezért nem is értem miért maradt ki belőle a magyar nyelv. Mert anno a Sims2-t azért magyarítoták mert nagyon sokan megvették. Ezeket meg inkább gyerekeknek készítik, főleg az idióta kiegészítőkkal (Nemzedékek, Álomállások) és minden szülő megveszi a gyerekének. Youtube-on volt olyan videokészítő hogy az összes kieget megvette, nem is játszott vele sokat, csak bemutatta a videóba, amikor meg véletlenül született egy gyereke, össze vissza kapkodott hogy most mi lesz...?!
  • Austin Bailey
    szerintem nem olyan sok az a 3 giga. Az egész store jelenleg olyan 12 giga körül van, és nekem még ezen kívül van berakva 11 giga cc-m. Viszont így már rohadtul akad.
  • Austin Bailey
    azért a 3-mal is sok baj volt. A bajok egy része egyéb abból fakad, hogy az EA egy segg. Például valahányszor valaki kifaragja, hogy hogyan lehet 5 emelet fölé menni, valami oknál fogva állandóan kiiktatják a lehetőségeket, és még valami olyasmit is mondtak, hogy ez nem városépítő. Magyarul ők minden indok nélkül rád akarják erőszakolni, hogy neked azt kell csinálni, amit ők elképzeltek, akkor is, ha egyébként mást is tudna a program. Legutoljára már 8 emeletig föl lehetett menni, de megint letiltották a dolgot a legutolsó patchben a szemétládák.
  • Coolfire
    Ez nem valószínű.Sims névvel nagyon sokat el lehet adni.:)
  • ssx22
    Nálam a Pets elég bugos volt. Házam előtt volt egy kutya amivel semmit nem lehetett csinálni. Meg születtek kiskutyák, elmentettem, másnap betöltöttem, csak egy kutya volt a házba, a többi valahogy eltűnt.
  • Joschka
    Nekem fent van a sims 3-nál az összes kiegészítő (kicsi és nagy) plusz még kb. 3 giga tartalom, azt még sem akad a játék, hanem simán megy annak ellenére, hogy egyáltalán nem nevezhető a gépem a jelenlegi mércével mérve még középkategóriásnak sem. :)
    Utoljára szerkesztette: Joschka, 2014.08.22. 11:44:03
  • akyyy
    A 3 teljesen jó volt már. Csak grafikai tuning kéne rá, egykét dolgot változtatni, illetve megcsinálni, hogy ne fagyogasson. Sőt ha okosan csinálnák, akkor még valami multis mókát is tennének bele valahogy.

De nem azt amit most hogy az egészet újra kezdik és hogy minél több gépen fusson(?) ezért teljesen lebutítják; nem lesz benne kb. semmi sem. Van már xbox360-ra Sims, az jobb mint amilyen ez lesz
  • ssx22
    Remélem a játékosok fellázadnak a nyitott világ hiánya miatt és nagyon kevesen veszik meg az új simet...
  • Austin Bailey
    Én ugyan a 3-ba szerettem bele, korábbi részeket nem ismertem, de én azt várom a simstől, hogy benne legyen az a szerteágazó sokminden, hogy a simem lehesen vámpír, aztán búvár, aztán legyen egy háza egyiptomban, majd lakjon a marson stb, és hogy ezt a sokmint el lehessen játszani egyúttal viszont az egészet összefogja az a dolog, hogy itt szomszédságok vannak, másik simek vannak, azokkal interakcióba lépünk ott vannak a barátok meg a töbi sim stb, és az egész hihetetlenül jópofa, miközben akár tök profi dolgokat is össze lehet benne rakni (mondjuk épületekben). A Sims 4 az alapján amit leírtak ezt mind nem tudja, helyette viszont a simek különböző röhejes módokon tudnak járni (ami totál fölösleges, és semmire nem jó játékelem), meg egyszerre ülnek le az asztalhoz. Innnentől kezdve miért jó, hogy nem akad, ha nem fogok vele játszani, mert esetleg nem tetszik. Arról nem is beszélve, hogy a Simcity is egy botrány lett, és az összevissza akadt, pedig az is mennyire le volt butítva. Az EA új irányvonalai ezekkel a játékokkal kapcsolatban egyszerűen ötletszinten rosszak.
  • Coolfire
    Engem nem.:)
  • rage
    Az első rész állandóan kivágott az asztalra, az audio részével (a játékban játszott mp3 fileokkal) voltak gondok.
  • Coolfire
    Az első nem volt olyan bogaras.
  • Coolfire
    Futni jól fut,csak lassan tölt.Főleg,ha még meg van pakolva egy kis storeval és cc-vel.Annyit lehet tenni,hogy a keresős vackot kikapcsolni,és a grafból visszavenni egy icipicit.
  • Plata
    Csak hogy hiába gagyi a Sims4,és hiába kell neki gyenge gép,már most akadozik,mi lesz majd 20-30 kiegészítővel.Úgy fog akadozni mint állat atomerőművön is.Sosem tudtak bug mentes játékot csinálni,nem is törekedtek rá,pár kieg után ugyan úgy fog ez is szenvedni mint a többi.Ugyanaz az út kereső hiba benne volt a harmadik részben is mint az elsőben.
  • Nirz
    Én csak annyit tudok hogy sok ismerősöm van aki a simsen kivül más játékokkal nem szokott játszani és anno a sims 3 hatalmas csalódás volt számukra hiszen aki nem hardcore gamer eléggé elhanyagolja a gépfejlesztést,a lényeg az állítólag összes kiegészítővel még atomgépeken is trágya mód futott.
    Szerintem a sims mindig is casual játék volt és jó az irányvonal hogy nem kell hozzá majd 300k s atomgép hogy fusson mert hangslyozom a legtöbb simmer simsen kivül mással nem játszik
  • twi452
    Majd kiderül, bízzunk benne h pozitívan csalódunk és villantanak majd valami jót is végre :D
  • Plata
    Talán olyan játékot akartak ami fut minden platformon,xbox360,ps3,xbox,ps4,táblagép,satubbi.Ahogy elnézem simán menne régebbi konzolokon is.Biztos azért van így le butítva hogy fusson kézi konzolokon is.
  • twi452
    szerintem annyit sem kell :)
    ps4-re simán rá lehet dugni usb-s bill-t egeret és minden további nélkül használható :)
    lesz ebből még facebook játék is ha így haladnak úgyhogy 3 legyet :D
  • ssx22
    Szerintem 2 legyet akartak ütni egy csapásra és megcsinálták a pc / ps4 verziót. Lefogadom csak egy sort kell megváltoztatni hogy ne bill/egér kombóval lehessen irányítani hanem controllerrel
  • Austin Bailey
    azt írják hogy nincs, és biztos, hogy későbbi tartalomként sem fog jönni. Ebből van összesezfve 89 tétel.
  • Ironman2
    Attól még később belerakhatják
  • Austin Bailey
    maximum te meg tudod csinálni a 3D-s tervezőprogtamos ismereteiddel. De nekem ezek szerinte csak akkor elsz saját ruhám, ha nekiállok ezt az egészet megtanulni.
  • Austin Bailey
    benne van a listában, hogy nincs világszerkesztő sem. Még a közösségi telkeket sem lehet szerekszteni majd.
  • Joschka
    Ez az "én verzióm" féle Tony Stark.
  • Plata
    Mondtam már,szerintem ezt mobilra tervezték.
  • ssx22
    Hát... biztos hogy pc-re jelenik meg és nem konzolra? Konzolos simsek szoktak ilyen elbaszottak lenni...
  • Plata
    Majd a gyerek el lesz magával,semmilyen npc nem fog kijönni házhoz,se takarító se bébiszitter,se semmi.Városok 5 szomszédságra oszlanak vagy mi,ha jól olvasom ki,egy város 25 ház,1 szomszédság 5 ház max.Maximum 5 házat tud egy szomszédságban a Sims 4 kezelni,többet nem bír el.Nem lesznek se autók,se biciklisek,se semmi.
  • ssx22
    Bébiszitter se lesz? Ki a faszom fog vigyázni a gyerekre ha dolgozni mennek a szülők?
  • akyyy
    ez a trónok harcás egyik Stark könyv alapján :P
  • Ironman2
    Sims2-ben valóban folyamatosak voltak a cselekvések,nem gondolkodtak órákig mit kell tenni,meg a lépcsők elött se álltak meg pillanatra sem.Most ugyanezt hozzák vissza,de szerintem süket duma hogy a nyitott világ,meg a sok egyedi dolog miatt akadnak/lassulnak le a simek,ezért kellett butítani a Sims 4-et
  • Plata
    Hát nekem is van jó pár eredeti Origines játékom,van amelyikhez prémiumot és egyéb vackot is vettem.Van amelyiket egyből megvettem ahogy kijött,jó drágán,de ezt nem hiszem hogy megveszem.Esetleg ha lesz valami nagy 75%-os leárazás.Szerintem amekkora csalódás lesz,úgy valószínű az ára is csökken majd.Mert a hírek alapján ez a játék így egy kalap szar,jobban jár az ember ha előveszi a Sims2-t.Majdnem ugyanez a grafika,de százszor ennyi tartalom van benne.