3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Plata
    Esetleg fizetős kiegben egy két funkció visszatér,de a legtöbb nem fog visszatérni.De ez már ilyen lebutított Sims3 utánzat marad.
  • Dunna
    Hát nekem nem jön be annyira,így olvasva a véleményeket. 3-at megvettem,maximum féláron. Komolyan, kihagytak csomó régebbi funkciót,hogy pár hónappal elöbb kiadhassák... Remélem azért Patchként bekerülnek majd.
  • Bal0924
    Kis segítség kellene.
    "Technically Adept
    To complete this stage, you need to reach level 5 programming and play a video game for a total of two hours."
    A 2órás játék nem akar nekem összejönni., több órán át játszottam és semmi..
    Valakinek van ötlete?
  • twi452
    hogy bele tudjál kötni..:D
  • ssx22
    Nem tudom mi értelme hogy a tárgyakat fel lehet nagyítani
    http://i58.tinypic.com/2ymvn6p.jpg
  • Bal0924
    Eszembe jutott mire hasonlít a Sims 4.
    Mikor kipróbáltam a Sims 2-tőt konzolon(PS2), akkor volt hasonló érzéseim a játék iránt! De PC-n legalább tudok irányítani.
  • Austin Bailey
    nekem a dizájnnal semmi bajom, de nem lehet benne építkezni
  • Ironman2
    Na ez már azért barátságosabb ár! De még lehetne olcsóbb is! Még várok hátha lesz jobb ajánlat!
  • rage

Amúgy egész jól el lehet vele játszogatni.
    Jópofák a külső helyszínek is, a multitasking meg sokat dobott a játékon
  • Bal0924
    Mit lehet csinálni miközben dolgozik?
    Munka közben most very uncomfortable, lehet vele tenni semmit?
  • Nirz
    Amúgy elég egyszerű a dolog
    Akinek bejött a sims 2 annak a 4 is tetszik vmilyen szinten
    Akinek a sims 3 volt a kedvence,nagy valószinűséggel a 4-et rossznak találja majd.
    Két különböző design a 2 maxis a 3 pedig EA által.
    A 4 pedig a 2 re hajaz.
  • Bal0924
    Amit teljesítek ami a feje felett vannak, azok a pontok mik és hol lehet látni hogy mennyi van belőle?
  • JethroHUN
    Robbaz streamje kb minden el árul erről a játékról... pénisz alapú ház, 5 emelet magas TV... Annak egyáltalán mi értelme van, hogy fel lehet nagyítani a tárgyakat?
  • Bal0924
    Az öregedést ki lehet kapcsolni valahogyan?
  • botyika
    https://www.youtube.com/watch?v=9ivuUjuO1NY

találtam egy végre értelmes rewiev-t a játékról.
  • Bal0924
    Megvettem a Collectors Edition-s csomagot.
    A Plumbobot amit hozzá adtak, hogyan lehet " a Sims-ek hangulatától függően változtathatja a színét"
    :)
  • V43 1105
    Ki kell próbálni, aztán véleményt formálni, szerintem. :-)
  • Since
    Hogy tetszik nektek a játék? Nézegettem más oldalakon értékeléseket, eléggé lehúzták a játékot...
  • twi452
    a kertészkedés itt is ugyanolyan időrabló mint az elődben, meló mellett esélytelen egy normális veteményt fenntartani mert egyszerűen fél napig csak gazolás, bogarazás meg locsolás van :D
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.04. 18:09:24
  • V43 1105
    Én azt választottam, hogy szeressen főzni és olvasni, okosodni. Mindig valami főzéssel kapcsolatosra vágyik olvasásilag, aztán meg arra, hogy megfőzzön egy új ételt :-D Vannak tárgyak amúgy, amik akkor vásárolhatóak meg, ha egy adott szakmában elérsz egy bizonyos szintet, pl Secret Agentnél titkos ajtó :-DD
  • Coolfire
    A simem olyan büszke a főztjére,hogy mindig fényképezi a mobiljával.:)
  • V43 1105
    A kopi ájfónón
  • Coolfire
    De tévézés közben enni,dumcsizni és munkát keresni,azt nem.
  • Plata
    Tévét nézni és beszélgetni közben már ha jól emlékszem a második részben is volt,sőt ha leültek tévét nézni tudta a gyereket dédelgetni közben.Viszont a patak meg a többi tetszik.
  • Coolfire
    Meg mikor leégeti a kaját,és kapargatja ki a serpenyőből,vagy kiejti belőle.De a kezét is elvágja néha.:)
  • twi452
    olyan lett mint amiket elmondtak a hírekben
    rágyúrtak a sim-ekre, és ez látszik mert összetettebbek mint az elődben, ez a hangulat alapú rendszer is érdekes
    úgyhogy a simek szempontjából előreléptek a többit meg már olvashattad a rengeteg fanyalgásból :)
    ki kell próbálni aztán ha bejön akkor hajrá :)

arra nagyon kíváncsi leszek mi lesz az első pár nagyobb kiegészítőben..:D
  • V43 1105
    Nekem tetszik maga a játék, igaz vannak hiányosságok, baba, medence stb.. nagyon tetszik az, ahogy a házat építheted, három féle falmagasság, hozzátartozó ablak, ajtó lehetőségek. Több féle tető, cserép, kémény. Sok féle szoba létrehozási lehetőség, íves, L-alakú, nyolcszögletű. Sok tárgy, amivel élethűvé lehet tenni egy fürdőszobát például. Van vagy 6-8 féle zuhanyfülke, törölköző a falon, szőnyeg, sok féle WC, kézmosó, a tükröt betudod állítani milyen magasan legyen a falon, akárcsak az ablakot, festményt, konyhaszekrény polcot stb stb .. a Sim-ed végre több dolgot is tud csinálni, például TV és beszélgetés egyszerre. Végre nem rinyál, ha nem tud valahol beférni, hanem szépen megoldja okosan. A környezeted él, a fák mozognak, a bokrok, a Simek fel-fel tűnnek a házkörül, a háttérben, illetve a házam mögött lassan csordogál egy kis patak, ahol lehet pecázni. Kicsit formálták olyan téren is, hogy a vezetékes telefonok eltűntek, vagy csak én nem találtam , a mobilé a főszerep azon keresztül intézhetsz mindent, több féle pizzát rendelhetsz meg ilyen marhaságok .. már csak hat szükségletét kell a Simednek kielégíteni. Olyan apró dolgokat is megcsináltak, hogy főzéskor már animációk is vannak, a késsel szeleti a paradicsomot, forgatja a húst a serpenyőben stb.. barómi jó. :-)
  • Coolfire
    Tehát sok apró újdonság van benne.Felesleges a Sims 3-mal összehasonlítani.
  • Coolfire
    Szerintem igen..az előbb írtam a multitaskingot.Pl.:rendel egy pizzát,kifizeti,és megeszi a főzőcsatorna nézése közben.Vagy minden szituban tudnak beszélgetni,nem csak evés közben,-mint ezelőtt.A simem elment a juice bárba,összejött egy jó nagy csoport,dumáltak közben a karizma és komikus skill ment felfelé,és mutatja a kapcsolatokat.A másik véglet,mikor egyik percben még kezet csókol a sim,utána meg már a kukát rugdossa.De a legjobb a fórumon való trollkodás.:)Nekem szórakoztató,de tkp. ezt mindenki maga dönti el.
    Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
    Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2014.09.04. 17:46:23
  • botyika
    valaki igazán írhatna arról, hogy maga a játék milyen? fejlődött az interakció, mesterséges intelligencica, élethűbbek lettek-e a sim-ek, élvezetes-e bámulni ahogy bsznak sznak, stbstb. jó tudom folyton tölt meg pici a szomszédság meg nincs autó meg ratyi a grafika meg ilyenek, de maguk a sim-ek jobbak lettek-é vagy sem? szórakoztató játszani velük?
  • Coolfire
    Jöhet az ingyen kulcs,nem vagyok válogatós.
  • V43 1105
    Lehet, hogy tudok még majd pár kedvezményes dobozos változatot szerezni, vagy csak kulcsot, ingyen. Ha más nem majd itt kisorsoljuk valahogy. :-)
  • Coolfire
    És mit tervezel?Házikót?
  • Bal0924
    Akkor félre olvastam a plumbobot.
    Azt hittem hogy rosszul írtad hogy Plumbot :)
  • Coolfire
    Jó neked.:)
  • Coolfire
    Plumbob az a zöld rombusz ami a fejük felett van.Az jön be töltéskor is,-arra írtam.:)A plumbot az a Sims 3 jövős kiegjének a robotja.:)
  • V43 1105
    Nekem indzsé volt a Collectors
  • V43 1105
    plum -> szilva, mazsola, bot -> bot .. szóval ez valami a fejlesztők által kretált dolog lehet. :-D

Plumbot egyébként egy robot szerű valami, ami a Sims 3 : Into the future óta van jelen a játékban. Tudod testreszabni, fejleszteni, sőt még akár szeretkezni is lehetett vele, meg ilyen marhaságok. Ja és imádják a vizet :-D
  • Taibi
    The SIMS 4 - 9.500Ft
  • Bal0924
    Mi az a plumbot?
    Még a tervezésnél járok. :)
    Közben eszem és lassan haladok. :)