3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • ssx22
    Nem tudom mi értelme hogy a tárgyakat fel lehet nagyítani
    http://i58.tinypic.com/2ymvn6p.jpg
  • Bal0924
    Eszembe jutott mire hasonlít a Sims 4.
    Mikor kipróbáltam a Sims 2-tőt konzolon(PS2), akkor volt hasonló érzéseim a játék iránt! De PC-n legalább tudok irányítani.
  • Austin Bailey
    nekem a dizájnnal semmi bajom, de nem lehet benne építkezni
  • Ironman2
    Na ez már azért barátságosabb ár! De még lehetne olcsóbb is! Még várok hátha lesz jobb ajánlat!
  • rage

Amúgy egész jól el lehet vele játszogatni.
    Jópofák a külső helyszínek is, a multitasking meg sokat dobott a játékon
  • Bal0924
    Mit lehet csinálni miközben dolgozik?
    Munka közben most very uncomfortable, lehet vele tenni semmit?
  • Nirz
    Amúgy elég egyszerű a dolog
    Akinek bejött a sims 2 annak a 4 is tetszik vmilyen szinten
    Akinek a sims 3 volt a kedvence,nagy valószinűséggel a 4-et rossznak találja majd.
    Két különböző design a 2 maxis a 3 pedig EA által.
    A 4 pedig a 2 re hajaz.
  • Bal0924
    Amit teljesítek ami a feje felett vannak, azok a pontok mik és hol lehet látni hogy mennyi van belőle?
  • JethroHUN
    Robbaz streamje kb minden el árul erről a játékról... pénisz alapú ház, 5 emelet magas TV... Annak egyáltalán mi értelme van, hogy fel lehet nagyítani a tárgyakat?
  • Bal0924
    Az öregedést ki lehet kapcsolni valahogyan?
  • botyika
    https://www.youtube.com/watch?v=9ivuUjuO1NY

találtam egy végre értelmes rewiev-t a játékról.
  • Bal0924
    Megvettem a Collectors Edition-s csomagot.
    A Plumbobot amit hozzá adtak, hogyan lehet " a Sims-ek hangulatától függően változtathatja a színét"
    :)
  • V43 1105
    Ki kell próbálni, aztán véleményt formálni, szerintem. :-)
  • Since
    Hogy tetszik nektek a játék? Nézegettem más oldalakon értékeléseket, eléggé lehúzták a játékot...
  • twi452
    a kertészkedés itt is ugyanolyan időrabló mint az elődben, meló mellett esélytelen egy normális veteményt fenntartani mert egyszerűen fél napig csak gazolás, bogarazás meg locsolás van :D
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.09.04. 18:09:24
  • V43 1105
    Én azt választottam, hogy szeressen főzni és olvasni, okosodni. Mindig valami főzéssel kapcsolatosra vágyik olvasásilag, aztán meg arra, hogy megfőzzön egy új ételt :-D Vannak tárgyak amúgy, amik akkor vásárolhatóak meg, ha egy adott szakmában elérsz egy bizonyos szintet, pl Secret Agentnél titkos ajtó :-DD
  • Coolfire
    A simem olyan büszke a főztjére,hogy mindig fényképezi a mobiljával.:)
  • V43 1105
    A kopi ájfónón
  • Coolfire
    De tévézés közben enni,dumcsizni és munkát keresni,azt nem.
  • Plata
    Tévét nézni és beszélgetni közben már ha jól emlékszem a második részben is volt,sőt ha leültek tévét nézni tudta a gyereket dédelgetni közben.Viszont a patak meg a többi tetszik.
  • Coolfire
    Meg mikor leégeti a kaját,és kapargatja ki a serpenyőből,vagy kiejti belőle.De a kezét is elvágja néha.:)
  • twi452
    olyan lett mint amiket elmondtak a hírekben
    rágyúrtak a sim-ekre, és ez látszik mert összetettebbek mint az elődben, ez a hangulat alapú rendszer is érdekes
    úgyhogy a simek szempontjából előreléptek a többit meg már olvashattad a rengeteg fanyalgásból :)
    ki kell próbálni aztán ha bejön akkor hajrá :)

arra nagyon kíváncsi leszek mi lesz az első pár nagyobb kiegészítőben..:D
  • V43 1105
    Nekem tetszik maga a játék, igaz vannak hiányosságok, baba, medence stb.. nagyon tetszik az, ahogy a házat építheted, három féle falmagasság, hozzátartozó ablak, ajtó lehetőségek. Több féle tető, cserép, kémény. Sok féle szoba létrehozási lehetőség, íves, L-alakú, nyolcszögletű. Sok tárgy, amivel élethűvé lehet tenni egy fürdőszobát például. Van vagy 6-8 féle zuhanyfülke, törölköző a falon, szőnyeg, sok féle WC, kézmosó, a tükröt betudod állítani milyen magasan legyen a falon, akárcsak az ablakot, festményt, konyhaszekrény polcot stb stb .. a Sim-ed végre több dolgot is tud csinálni, például TV és beszélgetés egyszerre. Végre nem rinyál, ha nem tud valahol beférni, hanem szépen megoldja okosan. A környezeted él, a fák mozognak, a bokrok, a Simek fel-fel tűnnek a házkörül, a háttérben, illetve a házam mögött lassan csordogál egy kis patak, ahol lehet pecázni. Kicsit formálták olyan téren is, hogy a vezetékes telefonok eltűntek, vagy csak én nem találtam , a mobilé a főszerep azon keresztül intézhetsz mindent, több féle pizzát rendelhetsz meg ilyen marhaságok .. már csak hat szükségletét kell a Simednek kielégíteni. Olyan apró dolgokat is megcsináltak, hogy főzéskor már animációk is vannak, a késsel szeleti a paradicsomot, forgatja a húst a serpenyőben stb.. barómi jó. :-)
  • Coolfire
    Tehát sok apró újdonság van benne.Felesleges a Sims 3-mal összehasonlítani.
  • Coolfire
    Szerintem igen..az előbb írtam a multitaskingot.Pl.:rendel egy pizzát,kifizeti,és megeszi a főzőcsatorna nézése közben.Vagy minden szituban tudnak beszélgetni,nem csak evés közben,-mint ezelőtt.A simem elment a juice bárba,összejött egy jó nagy csoport,dumáltak közben a karizma és komikus skill ment felfelé,és mutatja a kapcsolatokat.A másik véglet,mikor egyik percben még kezet csókol a sim,utána meg már a kukát rugdossa.De a legjobb a fórumon való trollkodás.:)Nekem szórakoztató,de tkp. ezt mindenki maga dönti el.
    Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
    Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2014.09.04. 17:46:23
  • botyika
    valaki igazán írhatna arról, hogy maga a játék milyen? fejlődött az interakció, mesterséges intelligencica, élethűbbek lettek-e a sim-ek, élvezetes-e bámulni ahogy bsznak sznak, stbstb. jó tudom folyton tölt meg pici a szomszédság meg nincs autó meg ratyi a grafika meg ilyenek, de maguk a sim-ek jobbak lettek-é vagy sem? szórakoztató játszani velük?
  • Coolfire
    Jöhet az ingyen kulcs,nem vagyok válogatós.
  • V43 1105
    Lehet, hogy tudok még majd pár kedvezményes dobozos változatot szerezni, vagy csak kulcsot, ingyen. Ha más nem majd itt kisorsoljuk valahogy. :-)
  • Coolfire
    És mit tervezel?Házikót?
  • Bal0924
    Akkor félre olvastam a plumbobot.
    Azt hittem hogy rosszul írtad hogy Plumbot :)
  • Coolfire
    Jó neked.:)
  • Coolfire
    Plumbob az a zöld rombusz ami a fejük felett van.Az jön be töltéskor is,-arra írtam.:)A plumbot az a Sims 3 jövős kiegjének a robotja.:)
  • V43 1105
    Nekem indzsé volt a Collectors
  • V43 1105
    plum -> szilva, mazsola, bot -> bot .. szóval ez valami a fejlesztők által kretált dolog lehet. :-D

Plumbot egyébként egy robot szerű valami, ami a Sims 3 : Into the future óta van jelen a játékban. Tudod testreszabni, fejleszteni, sőt még akár szeretkezni is lehetett vele, meg ilyen marhaságok. Ja és imádják a vizet :-D
  • Taibi
    The SIMS 4 - 9.500Ft
  • Bal0924
    Mi az a plumbot?
    Még a tervezésnél járok. :)
    Közben eszem és lassan haladok. :)
  • Austin Bailey
    minden ember képes nyelvet tanulni. Maximum ha diszlexiás vagy, akkor nehezebb. Sok ember azért nem tud nylevet tenulni, mert az iskolában olyan módszereket tanítanak, mint például hogy használj szótárfüzetet, meg hogy "fordíts le ezt vagy azt" (a nyelvek nem fordíthatók le egymásba egy az egyben) stb, ami nem alkalmas nyelvtanulásra, és akik a rossz oktatás miatt sikertelenek lesznek, azok azt hiszik, hogy velük van a probléma, és lemondanak arról hogy megtanuljanak egy nyelvet. Én például a németet tanultam szar iskolai módszerek szerint, és ugyanvan belőle nyelvvizsgám tök magas százalékkal, de mára egy rohadt szót nem tudok németül.
    Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.04. 17:17:01
  • Coolfire
    Szerintem meg tök jól el lehet vele szórakozni.Igaz,néha idegesítő a sok plumbobot bámulni,de ez van.Viszont a multitasking,a hangulatváltozások,a nagy társas dumálások etc. jók.Én megveszem.:)
  • Bal0924
    A nyelv tanulásról, vannak olyan emberek akik nem tudnak, képtelenek más-más nyelvet tanulni.
    Hiába hogy állandóan az megy körülötte..
  • Coolfire
    Annyira azért nem vészes.:)Én a szutyok gépemen high-ultrán játszom.:)