3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Shiwo
    gondolod, hogy volt olyan csapat ?
  • ssx22
    Postás sincsen meg semmi... bejárónő megöregedett és még mindig jön takarítani :D
  • Bal0924
    A játékban locsoló, ami a növényeket meglocsolja?
  • Joybull
    Már megoldva
  • Joybull
    Sziasztok. A letöltött házakat, hogy lehet betenni? Építkezés módban keresem de nem találom. Ha valaki tudja megoszthatná.
  • ssx22
    Na...akkor bugot... két emberem otthon van, de mégis olyan mintha munkába lennének

az egész tesztcsapatot ki kéne baszni a gecibe

ilyen hibát nem vesznek észre? eredeti játék b+

http://i57.tinypic.com/2cq1dlk.jpg
  • ssx22
    Azért jó volt elolvasni kik születtek, kik haltak meg stb
  • twi452
    +egymillió, tényleg csak ott rohadt az ajtó előtt mindig :D
  • Nirz
    nem tudom miért baj az újság hiánya,napi szemétnek felelt meg amit el kell takarítani :D
  • Katun
    Valahogy így gondoltam én is, azért kíváncsi lennék a hazai "pinacra" is. Komolyan :)
  • ssx22
    Ez ugyanolyan mint a sims2 csak felturbózott grafikával... de legalább a szomszédok öregszenek
  • Sztivi05
    Micsoda ? Még újság sincs ? ... Lehet lessz "Újságkihordás" DLC :P
    Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2014.09.06. 18:48:30
  • ssx22
    1 órát zuhanyzik még mindig b+... hihetetlen...
  • V43 1105
    Adott országon belüli statisztikát, illetve előzetesen adott játékok esetében éves szinten lebontott vásárlási/előrendelési számokat is átnézünk, és az alapján kerül be egy-egy nyelv a játékokba.
  • ssx22
    Milyen fura, nincs reggel újság, szerelőt se lehet hívni... :(
  • ssx22
    Szerintem az Autonomy = Free Will, nem?
  • Since
    Valaki tudna arra valaszolni hogy hogy tudnam kikapcsolni a "Free Willt"? Az istenert sem talalom. Koszonom!
  • Bal0924
    Gondolom azok perkáltak hogy legyen benne az a nyelv..
  • hoffmann14
    Akkor megkérdezhetem hogy a Finnország lakossága 5millió fő miért számít nagy piacnak? :D:D:D Mellesleg engem nem zavar hogy angol.
  • Ironman2
    Update: 9/5/14

Bug Fixes / Issues:
    It has been brought to our attention that some of our cute and adorable babies have had difficulty expressing themselves without… well… distorting. There was an issue with some integrated chipsets causing the poor little ones to appear in their own “unique” way. We have corrected the problem and pulled everyone back together. Thank you for helping us identify, and track down this issue.
    Severe Issues / Crashes:
    Fixed a crash in Build Mode by preventing the game from thinking fences were rooms.
    Fixed a crash in Create A Sim that could occur after the you lock and unlock your computer.
    Bug Fixes / Issues:
    Fixed an issue with “Shine on Men’s Suit”, “Glitter and Abs”, “Big Hat of Shame”, “Star-Spangled Glasses” and the “Tiki Bar”, not remembering their unlocked state upon reload.
    Fixed several issues with Sims attempting to go on dates with the Reaper, resulting in non-responsive game states.The Reaper still loves ya baby, he is just too busy to go on a date with every lovelorn Sim that vies for his attention.
    Fixed several issues where babies were incorrectly hibernating within household inventories resulting in several issues:
    You can now exit Build Mode when not on your home lot if a baby was incorrectly left in the home lot inventory.
    Game no longer hangs if you attempt to split a household with a baby on the lot and in the household inventory.
    Splitting and merging households no longer results in unplayable households due to babies being left in household inventories.
    Babies are no longer left locked in the household inventory if all the other Sims in the household die.
    Babies no longer multiply if left in the Household Inventory while editing the lot via Manage Worlds.
    Fixed an issue where Gallery households that have been merged with another household were preventing Live Mode from loading.
    Adding a new Sim to a played household via Create A Sim by going from Manage Worlds will now allow you to modify their face and body.
    Lots with scaled objects (via the shift + [,] cheat) that are shared to the Gallery will now remember their enlarged state for others to enjoy.
    Gallery Issues:
    Fixed an issue where the game would become non-responsive when attempting to save a lot to the your library.
  • ssx22
    gamekeys-en árult origin cucc hogyhogy ilyen olcsó?
  • Bal0924
    Első látásra nekem nagyon nem tetszett, de 15óra játék után már jó.
    Már nem is zavar (annyira) hogy angol.

A patch mit javította, adtak hozzá?
  • Katun
    Azért még a hétvégén vakarózom, hogy megvegyem-e a gyűjtőit a hét közepére, meg úgy általában. Annyira nem zavar, hogy nincs benne hazai lokalizáció, de egy kicsit alapnak gondoltam amióta az EA elkényeztetett minket a honosításaival. Bár tudom, hogy már nem éri meg, mert nem vagyunk egy nagy piac. A karakterkészítő viszont lenyűgözött és még az én penetráns gépemen is ment szépen, tudom, hogy az nem maga a játék, de egy töredéke.

Első Sims amit megvennék, a többit sajnos "leteszkóztam", de annyira is becsültem őket, ha valamit megveszek akkor azt nyögve-nyelősen is, de megeszem :)
  • ssx22
    Ha ennyire nem tudják megcsinálni hogy nyitott világú játék simán menjen akkor adják oda az egész simset a Rockstar Gamesnak, ha azok tudtak akadás nélkül egy GTA5 méretű világot csinálni akkor a simssel se lesz gondjuk

Bár akkor tuti olyan munkák lennének a simsben hogy áruljon füvet meg futtasson prostikat :D
  • Nirz
    Jah de én úgy tudtam hogy a sims nem a niche marketre épít hanem a casualokra,a 3 meg bizony e tekitetben borzalmas volt a core bázis többségének nem futott az meg biztos hogy aki nem gamer nem feltétlenül fog venni új gépet hogy az a egyeteln sims játék fusson. A 3 bukás volt,technikai szinten egy borzalmasan optimalizált játék és mindezt a nyitott világ okozta,ráadásul a stílusa sem volt az a tipikus simses. Ami még rosszabb volt hogy minél több kiegészítőd volt annál rosszabb lett a teljesítménye, a többségnek módokat kellett telepíteni hogy egyáltalán fusson huzamosabb ideig crash nélkül,főleg a legacyban jöttek elő az ordas hibák instabilitás

A 4 visszatért a gyökerekhez a stílusával és legalább minden gépen jól fut.
  • Dunna
    Hát mivel a játék nem "Role Play" stílusú,így nagyon nincs értelme azt nézni ahogy eszik a Sim. A ház épités gondolom olyan mint a 3-ban,pár kényelmi funkcióval bővitve. Meg pár csalással létrehozhatsz egy "óriás wc"-t stb-t(valószinűleg "nehéz" volt megcsinálni a medencét,így ilyen poénnal kedveskedtek a fejlesztők,már ha ez annak hivható...). Ezt laikusként mondom,csak a 3.-al játszottam. Meg sajnos a régi motor van bennt,szerintem nem lett volna probléma ha csináltak volna egy korszerű motort,és szerintem senkinek sem lett volna probléma,hogy több év várakozási idő ellenében egy kifforotabb játékot kapjon,korszerű grafikával. Szerintem ekkora már ideje lecserélni a régi laptopot,és venni egy újat. Ennyi lenne.
  • Since
    Hogy tudom kikapcsolni a "Free Willt"? Egyszerűen nem találom a beállítást...
  • BoneDragon
    Minden trollkodás nélkül teszem fel a kérdést... Spoilerba teszem, gyengébb idegzetűek kedvéért!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ebbe a játékban konkrétan mi a szart lehet csinálni? Azon kívül, hogy felépíted a házat. Nézed, ahogy esznek meg tv-nek? Ráadásul miben nyújt többet mint a 3? Valaki magyarázza el nekem ezeket. :)
  • hoffmann14
    LGR Sims 4...
    Utoljára szerkesztette: hoffmann14, 2014.09.05. 22:10:14
  • rage
    Tesztelve, lehet.
    Egyik offline, másik online.

Nem kell ahhoz netet tiltani, egyszerűen Origint áttenni offline módba és kész.
    Utoljára szerkesztette: rage, 2014.09.05. 21:56:33
  • JethroHUN
    A játékhoz az origin nevű program kell (mint a steam. Azon keresztül lehet letölteni és indítani) A dobozos verzióhoz is kell az origin!
    Egy origin account egyszerre csak egy gépen lehet bejelentkezve. El lehet indítani offline módban is(internetet kihúzva, letiltva), de azt le kellene valakinek tesztelni, hogy a Sims 4 indítható-e akkor. Szóval elvileg lehetne egy db játékot(accounton) két gépen egyidejűleg használni.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.09.05. 21:39:12
  • koko1
    Sziasztok.Érdeklődnék,hogyha megveszem a sims4-et akkor feltehetem a 2 lányom gépére vagy akkor 2 simset kell venni.Tudom,hogy hülye kérdés volt :)
  • TomBond
    A kalózokat bünteti a Sims 4
  • Nirz
    Az alap sims 2 nem tartalmazott sok mindent amit az 1 összes kiegészítővel
    Az alap sims 3 nem tartalmazott sok mindent amit a 2 összes kiegészítővel
    Az alap sims 4 nem tartalmaz sok mindent amit a 3 összes kiegészítővel

Meg kellene érteni hogy ez így volt és mindig is így lesz,ha rajtatok múlna még mindig 1 lenne 300 kiegészítővel,mert ugye csak azt lehet hogy minden benne van
    Ráadásul már sok minden funkcióját vesztette pl a repoman is vagy nekem hogy nincs szellem még mindig jobb mint a 3 szellemjei akik játszhatók voltak és kb effektive szines normál simsnek felletek meg MEGA LOL
  • Dunna
    Fasza. Talán a Maxisnak a legjobb játéka a Spore volt,a Sims 2 nekem úgy monoton ahogy van. A spore-val is az volt a gond hogy túl gyorsan adták ki... És meg is volt az eredménye.
  • twi452
    remélem pets kieg hamar jön, ezzel az új rendszerrel biztos érdekesek lesznek a háziállatok :D
  • Plata
    Esetleg fizetős kiegben egy két funkció visszatér,de a legtöbb nem fog visszatérni.De ez már ilyen lebutított Sims3 utánzat marad.
  • Dunna
    Hát nekem nem jön be annyira,így olvasva a véleményeket. 3-at megvettem,maximum féláron. Komolyan, kihagytak csomó régebbi funkciót,hogy pár hónappal elöbb kiadhassák... Remélem azért Patchként bekerülnek majd.
  • Bal0924
    Kis segítség kellene.
    "Technically Adept
    To complete this stage, you need to reach level 5 programming and play a video game for a total of two hours."
    A 2órás játék nem akar nekem összejönni., több órán át játszottam és semmi..
    Valakinek van ötlete?
  • twi452
    hogy bele tudjál kötni..:D