3504
-
#2178 Nekem egy szomszéd kisgyerek jött át, amíg nem voltam otthon leült tv-zni babrálta majd megrázta az áram és meghalt -
twi452 #2177 én is ezt írtam le tegnap :D
a nem általad irányított simek rendszere eléggé kiforratlan hacsak nem direkt ilyen béna mert az elég gáz lenne
de azért reméljük h jobb lesz majd -
Bal0924 #2176 Ezt nekem is eljátszotta, próbáld mind a 2-3lehetőséget megcsinálni, sakkoz 2teljesórát, Játssz a gépen. és még nem tudom mit kellett csinálni, de mindet csinálj, nekem így megadta. -
Tauri #2175 Egyenlőre nincs. Külföldi fórumokon is probléma :)
Én már nem foglalkozom a vendégekkel, úgy jövök ki az ajtón mint ha ott se lenne :P -
Warden #2174 Van arra valami mód, hogy a "barátokat" ne egye ott a fene egész nap? Nem lehet tőlük semmit csinálni, ha elküldöm őket szinte azonnal visszajönnek, ha nem engedem be akkor meg ott dörömbölnek az ajtón. -
Baaby01 #2173 Megoldódott! :D -
Baaby01 #2172 Sziasztok!
Originen hogy tudom aktiválni a játékot? Nm találok sehol kódot. -
Tauri #2171 Az egyik emberkémnek az életcéljában benne van hogy Focus állapotban játszon folyamatosan 2 órát. 3-szor is megcsináltam legalább 3 órát és nem adja meg. Esetleg valaki tapasztalt hasonlót vagy én értelmezem rosszul a célt? :) -
Tauri #2170 Játékon belül, Options, és ott talán gameplay hirtelen nem tudom fejből.
1- Csak az aktuálisan játszott család öregszik
2- Minden családod öregszik
3- kikapcsolva
Illetve van külön beállítás hogy a szomszédok öregedjenek-e vagy sem. -
Austin Bailey #2169 nagy nehezen sikerült kiszenvednem egy mcm házat, meg átköltöztek a simek a másik városba (újrakeztem velük), mert az őserdei francia koloniálban egyetlen házat sem engedett felépíteni úgy ahogy akartam, ráadásul ott nem voltak simek. Ez az új hely sokkal jobb. Most hogy elkezdem játszani egészen jópofa. Kár hogy nincs magyarul, mert sok a szöveg, és így állandóan meg kell állítanom míg végigolvasom. Remélem hamar jön az első kieg, mert nagyn gyér a bútorválaszték. Egyébként hol lehet kikapcsolni a simek öregedését? -
ssx22 #2168 Lehet terhességi tesztet is csinálni :D -
Coolfire #2167 Én most azzal vagyok elfoglalva,hogy lefektessem egymás mellé a simeket.Valamit nagyon elb***tam,mert nem hajlandóak rá.:)
Új ágyat meg nem kapnak.:) -
#2166 Egész jó cuccokat, de figyelj a gáztűzhely köré helyezett felső konyhaszekrényenre.. nekem meghalt már egy Sim emiatt :-D -
Coolfire #2165 Én is lehúztam az elején,de bejön nagyon.:)
Ha melózik,megpróbálom váltogatni a moodletseket.A konyhai alkatrészekből mit lehet összerakni?:) -
#2164 Sok a hiányossággal, nagyrészt a profitorientált EA-nek köszönhetően, több kieg, több pénz .. lesznek finom apróbb csomagok is, de erről nem mondhatok semmit :-)
Egyébként számomra is tetszetős az, hogy a Sim-em amikor a munkából hazaér, teljesen ideges és ilyenkor a mérgét, hogy csillapítsa egy hideg zuhanyra el kell küldjem. Azok a bútorok, amelyek szinthez vannak kötve, egyes munkákhoz kapcsolódóan szándékosan kerültek beépítésre, hogy ezzel is motiválva legyen a játékos, és munkában is legyen számára egy cél. -
Bal0924 #2163 Nekem már nagyon tetszik a Sims.
A munkák és a Aspirations-ok miatt nem lesz monoton a játék. :)
Érdekesek amiket csinálni kell.
Csak az zavar hogy amikor munkába megy nem lehet látni semmit.(jobbaluli pontokat)
A hangulat színek és a Plumbob-om előttem tetszik ahogy, váltogatja..
1-2bútort csak úgy lehet megvenni ha bizonyos dolgokat teljesítettem.
A növények is különböző időintervallumokban kell foglalkozni velük, nem minden reggel meglocsolni, gazolni és betakarítani.
Meg az nagy ötletvolt hogy van kereső az építkezési módban! (így legalább tanulok szavakat :D )
A könyveknél kár hogy nem írja hogy már olvastam. (ha mégis, akkor én még nem vettem észre)
Miért csinálja azt a játék, hogy minden betöltéskor a Sim-ek állnak? (pl.: kilépéskor aludt, széken ült és evett)
Remélem a laptopomon is majd menni fog.. elég gyengécske a laptopom.. -
#2162 Egyébként rengeteget fejlődött, alfa és béta változata óta, folyamatosan gyűjtik a bugokat és igyekeznek azokat fixálni Remélem felfedeztétek, hogy tudtok már növényeket is ültetni, gyümölcsöt, zöldséget .. Szerintem lesz kelletje a játéknak, bár még pontosan nem látjuk, hogy melyik partner üzlet hány darabot értékesített, de elég sok volt a pre-orderek száma. -
ssx22 #2161 Ja, az lebutított sims 2 volt, ahol max 4 ember lehetett egy házba... -
VJP #2160 Még nem próbáltam ki, de lehet majd beszerzek egyet kipróbálási szinten és leírom mennyire viszi.
Jól emlékszem egyébként, hogy volt olyan Sims ami kiírta a laptop akkumulátor szintjét? Talán a krónikák voltak. -
ldavid #2159 tényleg oylan?
mert az nekem bejött, viszont a 3 már nem. akkor lehet hogy ez megint tetszene? -
ssx22 #2158 Ezt takarja
http://i58.tinypic.com/ilg32a.png
Szerintem visszaveszi a grafikát kicsit
De a te gépeden biztos jól megy, i7, gtx 660m :D
-
VJP #2157 A "Laptop Mode" mit takar? Kiírja az akkumulátor szintet, vagy teljesítményben is van valami változás? -
twi452 #2156 Nekem egyelőre az nem tetszik nagyon, hogy a szomszédság nem él.
Nem csinálnak semmit csak sétálnak le-fel, nem dolgoznak stb csak úgy vannak, öregednek aztán meghalnak és ennyi a szerepük mert utána generál helyettük másikat a rendszer
Az meg h akinél már 1 centi hosszú a zöld "barátság csík" gyakorlatilag minden nap kétszer odajön dörömbölni az ajtón... nonszensz :)
A legjobb amikor reggel odaállít, bejön elvan pár órát a cuccaimmal aztán mennie kell, oké lelép. Késő délután megint ott dörömböl WTF :D
Remélem csak ráléptek a tökükre és valami félkész dolgot adtak ki aztán majd ez megváltozik :) -
ssx22 #2155 Igy állított a be a gép
Csodálkoztam is hogy a"Laptop Mode" nincs kipipálva pedig Lenovo Y500-on tolom
http://i60.tinypic.com/2ci8w8z.jpg
-
Austin Bailey #2154 szerintem a Sims 3 alapjáték jobb volt, mert ott lehetett látni, mert ott például lehetett látni, hogy ha új elemek kerülnek be akár cc akár store formájában modjuk az építésbe, akkor sokmindent lehet majd csinálni. Én itt ezt nem érzem. -
Tauri #2153 Az én Simseim csak esznek isznak Wohooznak és alszanak :) nem tudják mi az a fitness mint fogalom -
Plata #2152 Én szoktam venni EA jétékot és néha még prémiumot is hozzá.De Sims 4 nem az amiért én pénzt adnék. -
#2151 én még várom hátha kijön ingyenesen is. simcity után megfogadtam, hogy csak ingyen veszek EA játékot :) -
xalyy #2150 Na ne már senki se jutott még eddig el vagy mi...? -
Since #2149 Sziasztok! Elkezdtem a zenei karrieremet, és sajnos elakadtam...
Komponálnom / írnom kellene egy számot, ki is tudom választani az opciót, de nem akar sikerülni...
Lvl8as a gitár illetve a zongora skillem.
Valaki találkozott hasonló problémával, vagy csak sokat kell várni?
Köszönöm! -
Tauri #2148 Ha vissza emlékszel a Sims 3 ra mikor megjelent, azzal sem játszottak hű de sokan az elején, mert a Sims 2 höz rengeteg DLC volt már így sokan unalmasnak találták az alap Sims 3 at. Én úgy érzem hogy most ugyan ez a helyzet. Sims 3 rengeteg nagyon jó kiegészítéssel votl ellátva, és most itt egy alap Sims 4. Nekem is rengeteg minden hiányzik belőle, de ha az alap Sims 3-al hasonlítom össze nekem jobban tetszik.
Grafikára visszalépés úgy érzem, de a cselekedetek, gondolatok, viselkedések, stb stb sokkal jobbak mint a 3 ban voltak.
A szoba festések :) igen monokróm :) és semmi fal minta...de ezek mind fejleszthetőek!
Egy biztos, nagyon jól van optimalizálva a játék, sokkal szebben fut mint az alap Sims3, ha így marad a DLC-k után is az remek lenne.
Egyébként én tegnap csináltam egy saját tervezésű házat, és nem volt beragadó falam.. -
#2147 ejjjjj, na ezekre voltam kiváncsi! köszönöm! -
Austin Bailey #2146 van amiben jobb, van amiben rosszabb, de nagyrészt rosszabb mint a Sims 3 Én unalmasnak találom, és nem tetszik az sem, ahogy kinéz. Az építés rész pedig használhatatlanul bugos. Ha nem szobák szerint építkezel, akkor kitörölhetetlen falak, elforgathatatlan elemek, meg lerakhatatlan tetők tömkelege alakul ki, és a végén nem tudod befejezni a házat. Az építés rész olyan bugos, mintha valamilyen kickstarteres félkész amatőr kísérletet adtak volna ki, emellett a játékban található lakberendezési lehetőségek katasztórfálisak. Ugyanaz a debil csinálhatta, mint a Sims 3 basic házait, mert nemcsak minden monokróm, hanem még ezt is szarul csinálták meg, vagyis például ha egy rózsaszín szobát akarsz, akkor csak egyféle rózsaszín választható, így a fal pontosan ugyanolyan színű lesz, mint az ágy, a szőnyeg, a kép meg minden.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.08. 08:54:04 -
Mozes #2145 És milyen felbontásban nyomod?! Élsímítés? Tükröződés és fények mire van állítva?! -
ssx22 #2144 Az a baj hogy el van baszva az egész... -
#2143 sziasztok
tudom hogy nem egyszerű kérés de valaki hát ha veszi a fáradságot:)
szóval, kérdésem, hogy ennél a résznél is tapaszalható e az az érzés mint sok folytatásnál, hogy oké nem rossz de hangulatban alulmarad a régi résztől vagy részektől? tervezem a vásárlást ezért érdeklődöm.
köszi! -
ssx22 #2142 Én Lenovo y500-on tolom, i5, 4 GB, geforce 650m, nekem alapból Hihg-ra áliitotta be a grafikát , úgy is hagytam, nem szaggat -
xalyy #2141 Nem tudjátok mitől lehet az, hogy az izomzat eltűnik? Bug?
10-es a fitness, workoutolhatok akármennyit akármilyen gépen ihatok akármilyen shaket de semmi...
Rohadtúl zavar, hogy 1 hét kellett a játékban mire elérte a 10-es fitnesst és a végire eltűnnek az izmok
Kösz -
Mozes #2140 Sziasztok!
Valaki nyomja notebook-on?! Nekem Core i5-4210U és Geforce GT840-el közepes beállítások mellett 1300as felbontásnál 12FPS-el fut. Ez normális?! Nektek hogyan fut? -
#2139 32 Euro a legolcsóbb amit találtam, te mit hol találtál mennyiért?