882
The Evil Within
-
#560 Szerintem ehhez a gémhez teljesen megfelel a 30 fps. Engem nem zavar. -
#559 Jah én is gyűjtöm az alkatrészeket a nyílpuskához !
Nem tudom hol tartasz de ha már túl vagy a Chapter 3-on kellene egy kis help !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami tipp hogy lehet megölni a Chainsaw-os Boss-t a Chapter 3 végén ? Az istenért se akar megdögleni :D -
#558 Eddig mégcsak háromszor löttem, mindenkit mást fejbe késeltem... -
mester1987 #557 Este elvittem a kastélyos részig. (Nem spoiler.) Nem tudom, hogy a hülye illúzióm vagy tényleg annyira hasonlít a Resident 4-hez. Bár mintha a Resident 4 átgondoltabb lett volna, fegyverekre is több tuning lett volna. -
#556 nalam is volt tobb is. de nem az fps esestol hanem a novekedestol :D
fix 60 -nal crash, teljes unlock -nal meg püh... maradt a locked 30 - le van cajva -
#555 Mi agyikom fps miatt vannak bugok.
Mondjuk érdekes volt Mordorban ha bekapcsoltam max grafikát, nem tudtam menni csak ha elötte gurultanm egyet. :) -
#554 Ja. Hát remélem én nem találkozom olyan bugokkal ami a továbbjutásban meggátol. -
#553 Emiatt nem fogom, három proba elég volt, csak gyüjtőm az alkatrészeket a nyilpuskához. -
mester1987 #552 Nekem ez csak akkor sikerült, mikor 30 FPS alatt a program azt hitte, hogy rajta ülök a billentyúzeten. Az istenért se hitt nekem a szemét. -
#551 Akkor ülj oda. ;)
Amugy lehet bug. Próbáltad újrainditani a játékot? -
#550 Találkoztam egy deaktiválhatatlan trap-al akárhogy állok a dróthoz mindig felrobban... -
#549 Na , miért, multizunk egy jót. :D
Vagy mutyizunk. -
#548 itt vagyok, és törlök mielőtt teljesen átmegy a topik valami... valami másba :D -
#547 Ja arra is volt idő. :) -
mester1987 #546 Ajajajjj, tényeg kezd durvulni a dolog, ti "szadista" állatok :DDD -
#545 uhbazz...
azt olvastam hogy " Reggel csak annyi időm volt hogy rarantsakegyet. " :DDDDD -
#544 Kicsit gyerekes modon sikerült de értettük . :D -
#543 Reggel csak annyi időm volt hogy ráindítsak egyet. -
#542 Oks én sem akarok veled vitázni. :)
Mindegy játékra fel, azt ennyi.
Már csak a laggolást kell megoldanom. -
#541 #531 -es hozzaszolasban erre probaltam burkoltan utalni -
Skyline #540 Nem volt személyeskedés,sem vita,ha úgy érzed, bocs.:)
Nyilvàn ennek a gennek a végén is ahogy ìrtam elverik az olyan konfigokat amik eleinte KICSIT el voltak húzva.
De ettöl még a tények azok tények. És tényleg befe.:)
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.15. 11:07:45 -
#539 A lényeg, hogy még véletlenül se írjunk a játékról, mert hát mi a fasznak.
Tényleg folytassuk inkább a parttalan konzol vs pc vitát, mert ezt még igazán nem unja senki. -
#538 Oks. Rádbízom. Jó gémelést.
De ennek semmi köze a ps4-hez meg hogy ki hova csatlakozott, az előző generációban a konzolok 512MB rammalkipakolták a durva játékokat a tv képernyőjére, míg a pc az ikonra nyomva ennyivel még a menübe sem tudtál belépni, szóval légyszives ne tereld személyeskedésre a témát, mert semmi köze ahoz amit én teszek a magánéletemben. Ezek tények. -
Skyline #537 Maradjunk annyiban hogy de,és majd ha kinyilt a szemed ahogy a konzolos topikban a userek szìne javànak,akkor folytasd..:)
Hogy mind hozza...lol...Gyakorlatilag a nagy kérdés az MELYIK hozza...Befejeztem. -
Skyline #536 A wolf is szebb volt pc-n. Az evil is szebb lesz,legalàbb az élsimìtàsok miatt. Elhiszem hogy nemrég becsatlakoztàl a hozzànk a ps4 tàborba és kell a hype,de ettöl még ami tény az tény... Az meg hogy vàrjak..Az eleje òta ez a szöveg megy. Vàrok. A 660-at elöbbutòbb lenyomja a ps4. A 770-et egyelöre kétlem.
Az evil hasznàlatàt több oldal és user is tesztelte, 1080p-ben kimaxolt làtvàny mellett (igen ez legalàbb élsimìtàsban több a nextgennél), 30fps locknàl 1.6-1.86 giga vramot hasznàl a jàték. -
#535 Oks. Részemről vége. -
#534 Maradjunk annyiban hogy nincs igazad, meg nem jövök rá melyik játék nem hozza a pcs portok max látványát, mert eddig mindegyik. :) -
#533 Hagyjuk már ezt a hardver témát unalmas... -
#532 Nézz utána a 7870 mit tud a gtx660, hoz képest.
Bátyám magadnak irsz ellen, ha gyengébb a 660-tól akkor engem igazolsz.
Valamint nem mérheted egy asztai gép hardveréhez, a konzolok hardverét összefüggöen kell nézni. -
#531 WAT.
ah Skyline igen ott en is elakadtam egy rovid idore mert nem sikerult megtalalnom a kulcsot. De csoppnyi boklaszas utan rajottem, hogy van egy rejtett ajto a pajtaban es ott volt. rohadjon meg -.-.
jaja DS qrva nagy volt :DDDDDDD
de majd beszartam, paragecie az egesz.
---
ertem... -
Skyline #530 Kettö gépem van jelenleg. Egy i5 egy gtx 770 mellett. És egy gtx 660-al szerelt melòsgép. Az ubifost cìmein kìvül a 660-al szerelt gépen minden jobb minöségben (értsd:azonos beàllìtàsok,több fps) megy mint a ps4-emen.. A 770-el szerelt géphez kàr hasonlìtgatni...:) -
#529 Ja és lehet azért gondolod mindezt, mert azt hiszed a mostani játékok kihasználják a mostani konzolokat?
:)
Várj még ezzel egy csöppet.
Tuti nem hozhat ki pc ugyanakkora vagy nagyobb minőséget kevesebb erővel, ez gyakorati lehetetlenség.
Hiszen a konzolok direkt ezért vannak fux hardver , jobb optimalizálás.
Te futtathatod az Evilt 2 i7-es cpu-van, meg 128GB rammal, akkor sem lesz szebb, mert van egy maximum minőség, csak akkor más mondhatná hogy ja akkor olyan gép kell neki amibe 2 cpu van és 128GB ram.
Holott nem, csak annyi hogy nem használja.
Mondjuk Evil használ több ram-ot, vagy használna, nem is értem milyen programmal vizsgáltad meg hogy mennyi vramot használ épp a játék. -
Skyline #528 Elötted van egy nextgen gép és két pc vagy elöttem? Tele a net valòs összehasonlìtàsokkal amikben egyértelmü hogy a nextgen nem hozza a pc full szintet vagy sem? A ps4 hardvere nagyjàbòl egy közepes amd cpu-nak és egy 7870-es radeonnak felel meg. Nézz utànna a 7870 mit tud a gtx 660-hoz képest. Ezutàn tedd fel a kérdést: Hogy lehet hogy pc-n a húdeszar optimalizàciòhoz képest a gtx 660 egy közepes Amd mellett simàn hozza a nextgen szintet,vagy néha még többet is.
Valòban nincs értelne beszélni ròla,de nem azért mert "nem ìgy van" hanem azért mert kismilliòszor lefutott körök. -
#527 Ebbe kár belemenni mert ez nem így van. :) -
Skyline #526 Megnéztem a konzolos húzòcìmeket. És mint mondtam egy gtx 660-al szerelt pc azonos,néha jobb minöségben kitol mindent. Amìg nem mutatnak olyat ami pc-n lehetetlen (a mai napig nem sikerült semmiben,ide értve az AI-t is,az ubi mellébeszélése a direkt butìtàsok utàn meg nem érdekel), nincs miröl beszélni. Amìg egy picivel erösebb hardverrel rendelkezö pc mindent kitol a nextgeneknél jobb minöségben,addig föleg nem. -
#525 Igen rádobják sok esetben régi cimeknél hogy a prevgen egyenlő egy pc minimum beállítással, holott egy nem ennyire egszerű mert sok tekintetben mondjuk megegyezik a low-al, de vannak effectek amik pc-n low melett hiányoznak, szóval a régi konzolos játékok costum beállításnak feleltek meg valahol a low és high profilok közt. -
#524 Pontosan. Pc-n az optimalizálás mértéke soha nem lesz olyan mértékű mint egy konzol esetében, pont ez a lényege.
De ez már nagy off. -
#523 Fizikai interakció/AI már használja a lehetőségeket. Effektek is előfordulnak, melyek direkt VGA-val nem valósíthatóak meg, illetve sokkal kevesebb számítással és jobb minőségben hozhatók létre APU-n. Megnézed a konzolos húzó címeket PC-n ugyanahhoz a látványhoz 5-6x-os telejsítmény kell.
Effektekből viszont nagyon kevés ilyen van. Kell még minimum 1 év a kiforráshoz. Másrészt amit lehet megoldják PC-n máshogy, hogy hasonló (de csak hasonló) legyen. Lehet picit rosszabb minőségű, többet kell számolni és dolgozni hozzá a VGA-nak és CPU-nak, de ott lesz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.15. 10:33:30 -
#522 Mély tisztelettel mondom neked , hogy felhergelt állapotban vagy és nem olvasod el miről van szó. :)
Én öont azt mondom hogy elfut a játék maxon 1gb-al is nálam, csak a motor a háttérben felülírja a beállításokat, az hogy a menüben bekapcsolsz valamit az egy dolog.
De mindegy , én elmondtam a ti dolgotok lesz értelmezzni. -
#521 "a szinte azonos specifikájú pc azonos,de néha még jobb minőségben kitolja a címeket dx alatt."
Na ez az ami marhára nem igaz. :) Messze elmarad az azonos számítási kapacitással rendelkező VGA-val játszott játék megjelenése/minősége egy konzolos verziótól. Nagyon-nagyon elmarad.