882
The Evil Within
-
15 nem?
mert azt írták fejezetenként kb 1 óra. -
miért mennyi van benne? :o -
Nekem bejön a játék nem bánám ha hosszú lenne.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.15. 18:37:49 -
mester1987 #597 Remélem több olyan rövid fejezet nem lesz, mint az 4. vagy 5. (nem tudom már pontosan), mert akkor nem lesz valami hosszú. -
Valamelyik gameben lehet ,de ebben nem 12 van
-
12fejezet van, nekem sokáig fog tartani mert bejárok minden zeg-zugot. -
Skyline #594 Nekem akarta mert annyi esze sincs hogy utánanézen kb mivel ekvivalens gpu dolgozik a ps4-ben (lol 60-75%-al gyengébb mint egy 7870....SZAKADOK...:D ),meg nem bírja hogy rohadtul nem hozza a nextgen a szintet amit elvárnának tőle a nagy hype közepette, de nem gond,megszokott...Persze olyan helyre ahol lehet erről beszélni (lásd Pc-s játékoknak leáldozott topik) nem meri betolni a képét mert még a konzolosok is kiosztanák a sok baromsággal.:D
Mind1, részemről ennyi volt a hw téma itt, csak megint volt egy szép fail a nextgenhype-ba..:)
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.15. 18:26:19 -
Valóban. Sorry. Az 583-ra ment. -
mester1987 #592 Én a kastélynál hagytam abba, de most a Wolfensteint tettem fel, ugyanezekkel a parancsokkal fut simán 30-cal és csak 60 FPS unlockkal.
Mindjárt más így az élmény :D -
szerintem nem neki akartál írni xd -
Attól, hogy van PC-d és PS4-ed még nem fogsz érteni hozzá, ahogy ez meg is látszik a hsz-aidon. Talán programozó vagy és ismered mindegyik API adottságait, az APU előnyeit a DVGA-val szemben?
Önmagában a teljesítménybeli különbséget nem is vitatta senki, egészen másról volt szó. (Adott teljesítményből mit tudnak kihozni konzolon és PC-n.) Azonban nem látsz tovább az orrodnál. Az általad példának felhozott 660 és 7870 60-75%-kal nagyobb teljesítményű, mint a PS4 GPU-ja. Na most válassz egy a PS4-hez mért VGA-t és akkor nézzük azon mit tudsz kihozni belőle. :)
Folyamatosan a felbontást és FPS szajkózod teljesítmény és fogyasztásadatok nélkül. -
ez így pont jó.én most értem chapter 5be ennyire rövid lenne?szerintem sem valami nehéz.csak néha felbasznak a kis szarok .főleg hogy nálam szaggat is :D nehéz célozni.legjobban őszint a gyüjtögetést élvezem a játékban xd a RE5-ben is ez volt.sokat farmolgattam kár hogy itt nem lehet.egyébként a hangulat és a történet úgy minden nagyon gyenge aszittem jobban fosok majd de nem .a nővérke meg tényleg kirakhatá a csöcseit xd a rejtett kulcsokra mikor jöttél rá?:D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kis szobrocskák -
Skyline #588 Aprókát visszakanyarodva (utáljon aki akar, de azért bocs) a hardver témához,megjöttek a játék nextgen elemzései...:)
""1920x768 resolution on PlayStation 4 and a meagre 1600x640 on Xbox One.""
Mindezt úgy hogy a stabil 30 fps SINCS meg ahhoz képest hogy az 1080p sem....:D
Erről ismételten ennyit..:)
-
Chapter 7 - elvileg a vegen (vagy nagyon kozel a chapter vegehez). a dobozbazartfeju kalapicsakos kaciekkel optatom magam indokolatlanul.. ez igy nem hiszem hogy spoiler -es :D jo bar... uhm... meg mindig ott tartok hogy az Alan Wake hatborzongatobb, RE -rol nem tudok nyilatkozni, kihagytam. nehezseg - nem veszes, igazabol mindegyik gyikarcnak meg van a gyengesege de azert volt mar jo par rage pillanat.
ez a tulhypeolt horror hangulat teljesen hianyzik, az atmoszfera helyenekent jo, helyenkent wtf. story kuka.
a noverke meg mindig nem pakolta ki a csocseit szoval ez gigagroß negativum -
Elején. Semmit. Semmit. Nincsen stb. :D -
ki hol tart?:) mit gondoltok a nehézségről? hangulatról? stb -
Jogos. Próbálkozni lehet :) -
Skyline #583 Nyilván. És ps4-em sincs meg pc-m sincs. :)
Tudom ismerem, blabla. Befetéma volt. -
Ugy értem az egyik user aki játékok Moddolásával foglalkozik ! -
mester1987 #581 Modder?! Hivatalosan már nincs is?! -
ah tokeletesen megfelel, de ha mar volt ra lehetoseg mondom egy sanszot meger (nem) - igy foleg nem hogy random crash es jatekmenetbeli hiabakat okoz -
Jah figy bőven jo a 30 ha fix.
Csak ugye sokan 60 alá nem adják, holott a multira érdekes a 30 feletti fps meg gyors játékokhoz , pl Metal Gear Solid Revengeance. A kardozáshoz, pl.
Én sok játékot pc-n 20 fps-el játszom :) , jó az csak nekem felel meg másnak értelemszerűen kevés. -
#533 -
Nézzél már utána TE, hogy mennyivel is erősebb a GTX660 vagy 7870 GPU-ja az konzolok közül az erősebb PS4-ben találhatóhoz képest a lényeges adatokban: műveleti teljesítmény, pixel és texture fillrate, memory bandwith. Hasadra csapkodva fröcsögsz miközben szarhoz sem értesz a témában és csak találomra hozol fel VGA-kat a konzolok ellen a teljesítményadatok ismerete nélkül. :D:D:D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.10.15. 12:26:06 -
-
Nah nemsokára lesz egy Fix a játékhoz az egyik Modder csinálja ami ezeket fogja tartalmazni !
Fixed so far:
- Correct Aspect Ratio
- Remove Letterbox
- Maintain Movies at correct Aspect
- Correct black screen overlay
- Correct HUD Aspect
- FOV correction (vert- after removing letterbox)
- Bloom (too bright) corrected.
To do:
- Loading screen
- Improve the FOV fix as it jerks sometimes between scenes or transitions.
- Try and stop the player being shifted too far left or right of center. -
Van a pályán két csapda átvezeted párszor meg 1-2 shoti azt meghal! -
-
Ez igy is volt tegnap estig azt olvastam a steam fórumon hogy már ezt is kijavították ! :D -
Jah újabb fejlemény most már az achik is jól működnek a Bethesda valamit biztos csinálhatott rajta mert most már akár használsz konzolt akár nem már az achikat is megkapod ! -
Az a gond, hogy nem olvasol vissza.. ha használsz consol parancsokat nem fogsz kapni acsit.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.15. 11:50:54 -
pikman #569 Nem kapok acsikat ez most bug vagy nálam van a gond? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az szép akkor asszem gyűjtenem kell az alkatrészeket hogy Explosive Boltot csináljak belőle ! -
Jah én is csak a Black Boxot vettem le mást nem ! Nekem is böven elég a 30 Fps ! -
Evoluti0N #566 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beleküldtem pár robbanó nyilat és megfeküdt. -
Az fps én se babráltam csak a letterboxot tüntettem el az ilyen játékmenethez elég a 30fps, szvsz. -
Ok nem gond én a Chapter 3-ba szívok rendesen mint a torkos borz utálom a medvecsapdákat meg sokszor észre se veszem a csapdákat aztán BUMM Headshot xD -
Még nem tartok ott, sorry. -
Jah én is akit csak lehet lekéselek gyűjtöm a löszereket a revolverbe gyűjtöm az alkatrészeket a nyílpuskához és találtam egy shotit is habár abból meg nagyon kevés a lőszer ! -
nagyon resident evil 4 nekem is az érzésem ott a faluban a sok hülyével annyira