The Evil Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fejezd már be.....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BoneDragon
Nem, csak megjött a hivatásos troll, aki csinálja a szokásos flamet. :D

grebber
Szakadj már le erről.Én sírok a fov miatt meg az fps limit miatt?Nem ti sírtok mint a fűrdőskurvàk.

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Én nem szopok csak szopatok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
Nem szopunk, csak vannak igényeink.
A konzolosok meg elfogadják, beletörődnek abba ami van.

kill3r21
Mindkettő kell az cső :D
jarlaxxe
Föleg ha valaki egy 5 éves turmixgépen akar futatni egy 2014-es játékot...<#hehe>

Maxtreme
nem, csak a szokásos köcsög konzolosok vs barom PC-sek vita van kialakulóban. <#vigyor1>

grebber
Konzolon semmi a pcsek szopnak csak.

kill3r21
Húúú van itt élet, ennyi a gond a játékkal?
Maxtreme
"Érdekes csak a pcsesekt zavarja ez."

Hát ja. Ennyi erővel mi a f*sznak a 24'-os monitor, ha kb 17'osnak megfelelő képméretet látok.

grebber
A konzolos berakja játszik élvezi.( most és máskor is ennek köze nincs a warezhoz)
Pc-s topikok meg világszerte ezekkel a nyomorultságokkal vannak tele.

Maxtreme
wait az nem az fps limit kinyirása?
a +r_forceaspectratio 0 a blackbar.

Nem kell ez a konzolos ember duma, csak azért vagy konzolos mert könnyedén lewarezolsz mindent ha már jobb pc-re nem futja.
Majd ha végre valahára elfelejtik a rpevgent és csak nexgenre és pc-re jönnek a cuccok szépen visszatérsz a pc-re amíg valaki meg nem töri a ps4-et vagy a One-t, drága warezhuszár """"barátom"""".:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

wedge31
Passz, nekem nem csúszkál.
Van még valakinek eredeti játéka rajtam kivül, ti kaptok acsit? mert nekem 4 óra alatt egyet se dobott...

Nem tudod, hogyha valakire ráközelítesz ne csúszkáljon a célzás le-fel? Pedig Survival nehézségen tolom.
Shep
Igen, mert PC-n nem 1-2m-ről nézed a TV-t hanem 50cm-ről a monitort.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vedd ki belőle a r_swapinterval "-2" sort. Jegyzettömbbel meg tudod nyitni, amit feltöltöttem.

wedge31: <#pias>
Nem is csodálkozom.
grebber
Érdekes csak a pcsesekt zavarja ez.
Nekem soha nem volt gondom a foval nem véletlen van ugy ahogy.

Maxtreme
Igen mert konzolon nyilván nincs 30fps limit, meg nyilván nincs kitakarva a kép 70%-a. <#eljen>

wedge31
Én meg csak csak csendben élvezem a játékot...<#vigyor3>

BoneDragon
Hja, ott még a csíkot se veheted le.

grebber
Amúgy meg lehet nézni a topicot mi zajlik.
Na ezért van annyi konzolos ember.

Maxtreme
nem, az bent volt eddig is (A linket b*sztam el először azt szerkesztettem)

BoneDragon
Azt szerkesztetted? Eskü nem láttam először. :D

Maxtreme
ugye azért olvastad az utolsó mondatot is? :)

Myselor
tudnál olyat amiben ott marad a fekete baszás,csak 2 magosra van optimizálva? meg 1gb videókártyára?
BoneDragon
Nem csinálsz olyat is, amiben 60fps-re van állítva a limit? :P
Amúgy <#worship><#worship>

Fpocok
RE5 ezerszer jobb volt. Ez egy fos ahhoz képest.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Meg lehet szokni, Resident Evil 5 is pontosan ilyen volt.
wesker24
Jah nekem is csak egy bajom van a játékkal az a rohadt FoV a karakter elfoglalja a fél képernyőt !
BoneDragon
<#rinya>

Arra nincs megoldás, van 3 fajta FOV, de a karaktert nem tolja előrébb (a látószögöt nem figyeltem, csak a karaktert), marad ez a Resident Evil 5 style.
wesker24
Az engem is érdekelne de rohadtul hogy a FOV-ot hogy lehet megváltoztatni amúgy írtam neked privit olvasd el ! Köszi ! :D
Aki 1 GB videómemóriával vagy kisebb gépekkel rendelkezik (3 vagy 4 magos) dobja be ezt a játék főkönyvátárba az EvilWithin.exe mellé és ezzel is indítsa!!!

http://www38.zippyshare.com/v/78712721/file.html

szerk.: Sajnos még mikrolagok vannak, de gyanítom a kevés mag vagy az L3 cache hiánya miatt :(
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 18:03:50
Myselor
úgy tudom 2 magoshoz is lehet optimizálni,meg igazából jó lenne ha lehetne a texturábol is lentebb venni,nekem nem kell ez a full textura sokra megyek vele.legyen medium és játszható :D
Maxtreme
Nálam a vasigénnyel nincs baj, a fov állítás érdekelne de krvára :)

Ozzyehh
engem is , de írtam privit is :)

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Myselor
engem érdekel pls help
Jelentem, a korábbi 20 FPS után már a szar 3 magos gépemmel is már stabil, pici keresés után és kb. 2 sornyi parancs után ;)
Akit érdekel írjon.
Tudtam én, hogy ki lehet ebből többet is sajtolni.
Maxtreme
Arra viszont készüljetek hogy a black bar kikapcsolása eléggé odabasz a gépigénynek :)

Myselor
köszi szépen ki is próbálom :)
Maxtreme
A fov állításra nincs valami megoldás? (a ragehez használt parancs nem müxik)
Am csináltam a virágbolti verzióhoz használató indító filet, annak akinek problémát jelentene a paraméterezés.

katt
Másoljátok a játék főkönyvtárába, és ezzel indítsátok.

Eredmény:
- Konzol engedélyezve
- Nem lesznek intro videok
- Fekete csík off.

Azzal még szenvedek hogy az fps limitet hogy lehet kívülről letiltani, de egyenlőre nem akar menni.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2014.10.14. 17:44:11

Virágboltinál:A játék parancsikonjában az .exe után a cél mezőben
Eredetinél: Steam-en a parancssorba.

Én is kísérletezem ezekkel, csak már kezdem nagyon unni, mert kell a magas framerate a csapdák kiiktatásánál különben nyolcadszorra már elég frusztráló lehet.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 17:16:57
Jim Morrison
jólvan, nekem az early access is tetszett :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Ja nem, az nem az early access, hanem a kickstarter. Pénzt befizetsz és akár még semmi nem lehet belőle :D

Jim Morrison
:D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
"+ van hogy akkor veszik a házakat, hogy még nem is kezdték el felépíteni :)"

Ez az early access :D

Jim Morrison
Párszor körbejárni nem olyan, mint amikor eltöltesz pár hetet ott és rájössz, hogy kéthetente szerda este elhúz egy tank az utcában és egy gripen a fejed mellett (szélsőséges példa, de remélem érthető) + van hogy akkor veszik a házakat, hogy még nem is kezdték el felépíteni :) ekkor még van lehetőséget kicsit változtatni a ház belső felépítésén is.