The Evil Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Next PC upgrade: 2022
A konzolosok meg elfogadják, beletörődnek abba ami van.
Hát ja. Ennyi erővel mi a f*sznak a 24'-os monitor, ha kb 17'osnak megfelelő képméretet látok.
Pc-s topikok meg világszerte ezekkel a nyomorultságokkal vannak tele.
Majd ha végre valahára elfelejtik a rpevgent és csak nexgenre és pc-re jönnek a cuccok szépen visszatérsz a pc-re amíg valaki meg nem töri a ps4-et vagy a One-t, drága warezhuszár """"barátom"""".:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Van még valakinek eredeti játéka rajtam kivül, ti kaptok acsit? mert nekem 4 óra alatt egyet se dobott...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
wedge31: <#pias>#pias>
Nekem soha nem volt gondom a foval nem véletlen van ugy ahogy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Na ezért van annyi konzolos ember.
Amúgy <#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www38.zippyshare.com/v/78712721/file.html
szerk.: Sajnos még mikrolagok vannak, de gyanítom a kevés mag vagy az L3 cache hiánya miatt :(
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 18:03:50
Akit érdekel írjon.
Tudtam én, hogy ki lehet ebből többet is sajtolni.
Am csináltam a virágbolti verzióhoz használató indító filet, annak akinek problémát jelentene a paraméterezés.
katt
Másoljátok a játék főkönyvtárába, és ezzel indítsátok.
Eredmény:
- Konzol engedélyezve
- Nem lesznek intro videok
- Fekete csík off.
Azzal még szenvedek hogy az fps limitet hogy lehet kívülről letiltani, de egyenlőre nem akar menni.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2014.10.14. 17:44:11
Eredetinél: Steam-en a parancssorba.
Én is kísérletezem ezekkel, csak már kezdem nagyon unni, mert kell a magas framerate a csapdák kiiktatásánál különben nyolcadszorra már elég frusztráló lehet.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 17:16:57
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez az early access :D
Parasite Eve 2, best game EVER!