882
The Evil Within
-
#640 Sziasztok
Tudja valaki hová ment a játék mert ujratenném a wint de nem akarom előröl kezdeni a gamét..Köszi
-
#639 néha nagyon feltud húzni ez a hülye játék de a legutobbi 6 chapter nagyon tetszett SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár a kutya nem annyira xd ott sok hp-t vesztettem sajna :( de a trollok jók voltak ^^ -
Csokis #638 Igen el, méghozzá normális FOV-al! -
Fradi88 #637 Sziasztok!
A Letterbox-ot ellehet valahogy tüntetni? -
#636 eeeeeeeeeehhhhfan a gyereck ha jaccccczik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#635 Le lett írva korábban minden ezekről olvass vissza. -
#634 Virágbolti verzión nincs Console command? -
#633 Egyébként most már nyilvánvaló, hogy Mikami bácsinak valami idült láncfűrész fétise lehet :D:D:D -
Hoz_Hun #632 Ohho, köszi. :) -
#631 ott fogod megtalálni:) chapter 3ban -
Hoz_Hun #630 Kérdés, a nyílpuskát mikor kapjuk meg? Mert lőszert már tudok hozzá eszkábálni, de nincs mivel ellőni (3. chapter elején jártam). -
Hoz_Hun #629 Amúgy írták többen is, hogy jellegtelen a főhős, ami sajnos igaz. Engem viszont valahogy Sean Bean-re emlékeztetett és onnantól kezdve már is nagyon szimpatikus figura lett. :)
Nekem csak este van időm játszani vele (ami mondjuk előny egy horrorjátéknál), és a 3. chapterig jutottam, de nekem bejön a játék. Mondjuk a szabadtéri részeket nem komálom, remélem hamar bekerülök valami lepukkant épületbe, mert ott parásabb menekülni, mint a természet lágy ölén. -
Evoluti0N #628 Uhh! Egyik legrémisztőbb játék, amivel játszottam. Árad belőle a hangulat. -
#627 Máig bennem van a moteles üldözés (szekrény tologatás\ajtó reteszelés). Az mekkora volt, rendesen paráztam akkor rajta :D
Annak a játék hatására lettem Lovecraft rajongó. Meg is vettem 3 könyvet, amiben a művei vannak.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.16. 01:51:49 -
mester1987 #626 Na az az amit kevés embernek ajánlok. Azt a beteg, őrült parafaktort ami abban van talán az Amnesia se győzi le.
Szerintem a kép mindent elárul.
A lakos
A város
Az áldozat
Az otthon
-
#625 Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. -
#624 CoC? -
#623 én is nemrég végeztem vele.elég beteg volt :D elég is volt belőle xd amúgy nemtom miért játszok vele rohattul tetszik de közbe meg a rohattul nem az én játékom xd -
#622 Most végeztem az ötödik fejezetel ez jó hosszú volt és a helyzet csak fokozodik...
Azért néha belegondolok, hogy ilyen helyzetben mindenki inkább öszeszarná magát egy csendes kis sarokban és nem rambozna, de ugye abból nem lehetne játékot csinálni.
A CoC rendszere volt a jó ahol adott volt a helyzet, hogy a föhősünk beleörüljön a szitúba, olyat se láttam még azóta egy játékban se. -
#621 Köszi még csak az első chaptert csináltam meg -
#620 Sokmindennel vitatkoznék a kritikával kapcsolatban, de mivel még messze nem vittem végig, ettől eltekintek. :)
Amivel viszont maximálisan egyetértek, az az érdektelen főhős. Tényleg az. Jaja, kiégett zsaru, sok borzalmat látott, blabla.
Sőt, továbbmennék, kicsit még ellenszenves is.
Ennek ellenére nekem nagyon tetszik a játék, Shinji Mikami jót tett neki, elszakad kicsit a mostanában divatos menekülj-rejtőzz jellegű horror játékoktól, manapság nem sok ilyen aktívabb horror cucc van. Itt megtalálták az egyensúlyt szerintem. Van lehetőséged védekezni, de okosan kell csinálnod. Nem egy Amnesia, vagy Outlast, és nem is egy újabb Resident Evil, valahol a kettő között. Mondom ezt úgy, hogy semmi bajom a fent említett játékokkal :)
-
Evoluti0N #619 Megjegyzi checkpointot is. Elég gyakran van. Ki is írja. Meg amellett manuálisan le tudod bármikor menteni azon a helyen, ahol fejlesztesz is. A nővérkénél. -
#618 Csak chapterek végén lehet menteni vagy megjegyzi a checkpontot is? -
#617 meg van a tokeletes kamera tavolsag :D (jo mondjuk lehet ez mar tulzas lenne de...)
oh CHP8 nagyon adja - eddig a kedvenc ugy osszesegeben - csak iszonyat rovidke :\
-
#616 Hát srácok, nem valami kurva jó játék, amire zsigerből ezt tudnám rá mondani. Vannak opciók, amik jók, de van nagyon sok olyan eleme is a játéknak, ami nem igazán működik jól. És az atmoszférikus hangulattal is bajok vannak.
Rövid Steam véleményem -
#615 Dehogy, csak másodállásban bukkake partik főszereplője. Szar ügy, de ez van. A nővérek nem keresnek jól. -
#614 Valaki letaperolta a növérkét..
-
mester1987 #613 Hát még amikor a kötélről is lemászik... -
#612 Én felgyújtom akit lehet...
Azért most megugrott a pulzusom egy pőpet mikor boncolás kőzben felkelt a hulla... -
mester1987 #611 Ezért kell felfejleszteni maxra a gyufák számát, hogy több férjen el nálad, így művészien lehet kifesteni a termet. -
#610 Van amelyiket ha "leütöd" akkor fel fog kelni azokat érdemes hogy ne a lőszer fogyjon.
Én mindig megpróbáltam összeterelni őket egyiket földre vittem felgyújtottam és égett mind. Sok lőszert meg lehet így spórolni. -
#609 Nem felesleges, jó nézni ahogy égnek. :D -
#608 A levert ellenfeleket is érdemes felgyújtani, vagy felesleges? -
#607 Igen ezt mondták hogy átlagot néztek, asszem a csávónak promo lemezt nyomta, és kb 7.5 alatt jutott el a 7. chapterig vagy annak közepéig, és írták van 15 chapter, és kb kiszámolták átlag 1 óra jut 1 chapterre, de értelemszerűen nem ugyanannyi mind, nem is lehet. :) -
pikman #606 Sajnos ez nem igaz öt óra játék után még mindig nem kaptam egyet se. -
mester1987 #605 Pont ezt akartam írni, hogy ne írjátok le...már mind1 :D -
#604 én a ott lettem figyelmes rá amikor a toronyba másztam fel és közben volt egy :D az elején én is elhagytam nem ngondoltam hogy van valami lényege egyébként 3-t nyitottam eddig 2ben agylé volt xd az jól jött :D 1be meg szuri .a patkány is vicces ahogy rohangál vele xd -
#603 15 van igen. De nem lehet átlagolni őket van ahol szopsz 1.5 órát van ami max 10 perces van ami csak 40 perces stb. -
#602 ooooooh asszonnykaval egyutt jatszom es O figyel mindenre. igy csak a legelso lett elmulasztva ami a kertkapu mellett volt a kofalon. igy ha jol emlekszem eddig 6db jott ossze. persze ez nem azt jelenti, hogy mindent megtalaltunk, de oda figyelunk gyakorlatilag a masodik lehetoseg ota. de mondjuk az tetszik, hogy volt par ami nem eldugva volt egy rejtett zugban hanem egy adott lehetoseget tovabb kell csinalni es ugy kapod meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl amikor a kart kellett huzogatni, potyogtak a testek es masodik, harmadik huzas utan egy szobor volt a jutalom nem test :D -
#601 én járok az 5-ben és 2és fél óra kb :o kicsit több az egész játékom