882
The Evil Within
-
#680 Ahhha, kösz, szóval ilyen kósza fekvőkre nem érdemes pazarolni. -
#679 arra hogyha mondjuk lelösz egyet és mondjuk 2-3 lövésbe nem hal bele de elborul vagy sotival egyszer meglövöd és elesik felgyújtod a picsába és lőszert spórolsz ha nagyon közel van rajta több élő dög is és akkor gyújtod fel akkor sorban elégnek csomó lőszer sporolás :D -
#678 Mire jó ha elégetem a hullákat? -
mester1987 #677 Mit lehet csinálni? Nálam csak 2 sornyi parancssor van kiadva, de lehet még több is. A Wolfenstein reccenéstelenül ment már ezekkel. -
#676 Egyébként ez is komolytalan ,hogy a játékosoknak kell buherálni, mert a készítők elfelejtettek rendesen optimalizálni. -
#675 Na egy próbát megér. -
#674 Hát, akkor lehet gépfüggő, mert nekem jobb lett tőle. -
mester1987 #673 1 GB-os textúra cache létrehozása!
A Wolfensteinnél működött a hosszabb útvonal, de itt rövidebb útvonalat kell megadni.
Fontos, hogy hozzuk létre előre a mappát, amibe tárolja majd!
+fs_cachepath "C:\cache"
*Ezzel is gyorsítható amúgy valamennyire a teljesítmény. -
#672 Tud ez még ne aggódj, szerintem nagyon pofás a játék.
szerk:
benyomtama kodokat tesztelésnek, semmi nem változott.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.18. 16:58:39 -
#671 Meg a kód közepén az elérési út bezavar szerintem. :D -
#670 Ez a látvány, már hova gyengüljön? :) -
#669 Aztakurva!
Új játékot kell írni kodokkal vagy mi? :D
Látványban ez végett gyengül a cucc, vagy csak fps növekedés lesz?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.18. 16:50:31 -
#668 nekem se volt jobb nyugi,játszad inkább meglehetszokni de am tényleg vicces hogy a páncélszekrény fejű emberek gyorsabbak nálam :"D -
#667 Persze, mert lehet fov-t meg kutyafülét is állítani de ez most lényegtelen, mert a konzolparancsos kiszedéssel is csökken az fps, legalábbis nálam. -
#666 A flawless widescreen nem csak a letterboxot szedi ki. -
#665 Köszönetem!
Még valami. Mentéseket hol rejtegeti a játék?
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.10.18. 15:41:57 -
#664 EvilWithin.exe + r_swapinterval "-2" +r_forceaspectratio "0" +fc maxcachememoryMB "1024" +fs_cachepath "C:\Program Files (x86)\The Evil Within" +vt_maxPPF "8" +jobs_numthreads "3" +vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "2048" +vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "2048" +vt_pageimagesizeunique "2048" +vt_pageimagesizevmtr "2048" +vt_restart +vt_maxaniso "16" +image_anisotropy "16" +cvaradd g_fov "15" +vt_useCudaTranscode "2" +vt_cudaBudget "16" +r_useHBAO "1" +com_skipIntroVideo "1"
Én amúgy a HBAO-t kiszedtem belőle meg a forceaspect ratiot és nyertem pár fps-t. Viszont ha csak a fekete csíkokat akarod kiszedni akkor flawlesswidescreen. http://www.flawlesswidescreen.org/ -
#663 Hát csak belenéztem, úgyhogy a legelején, sérült lábbal próbálok a dagadék elől elosonni a kórházi szobában. Egyébként maga a körítés tetszik, a hangulat is rendben, csak ez a mozgás készít ki, meg mikor én pl. futnék de ő csak cammog. Meg az se lenne ha rossz ha nem ugrálna folyamatosan az fps 18 és 30 között. Nem értem ,hogy tudták így elszarni az optimalizálást. -
#662 Megosztod velem is? :) Én nem találtam. Bár meg vagyok elégedve a látvánnyal, csak kiváncsi vagyok. Ezek a fránya feketecsíkok ne lennének.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.10.18. 15:35:47 -
#661 na és a játékról mi a véleményed?hogy tetszik és hol tartasz? -
#660 Ja amúgy tudom miért rakták fekete csíkok közé a játékot, mert ha kikapcsolod megeszik vagy 4-5 fps-t. Na most képzeljük el boxon a 30 fps egyből 25, ha meg még droppol is akkor már csak 15-20. Izgalmas, nem? :) Mondjuk amit leginkább nem értek ,hogy szűk helyek, fos textúrák és szarul fut, a Wolf nagy terek tűrhető textúrák és jól fut akkor itt valamit nagyon benéztek a gyerekek. -
#659 Beszarok ezen a játékon, egyrészt marhára csúnya, főleg a textúrák és még popupol is, és ehhez képest még szarul is fut, bár ahogy olvastam, ps4-en meg bone-on is vannak framedroppok dögivel. Na de ezen túlteszi magát az ember 1-2-re de ez a tank mozgás ez kikészíti az embert. Mintha valami lassított felvételt néznék egy robotról. -
#658 hát az okés de ott megvan az eszközöd nem random a szerencsén múlik milyen lőszert dob a játék érted :D én is játszom dark soulsot ott nem is volt bajom -
#657 Alapvetöen szeretem ha egy játék nehéz ezért jön be pl a DaS frencsájz is. -
#656 Megtaláltam. -
#655 neked úgynézki akkor nem volt gondod a végével sem :D biztos én voltam ilyen szerencsétlen hogy szopattak a lőszerrel...^^ -
#654 Én most tolom new-game-plust szerintem ezzel el is mondtam mindent mennyire bejön a játék. -
#653 srácok végére értem ennek a szarnak én is.soha többet xd komolyan nem cheat-el sem.survival modon toltam kb 18 óra lett a játékom.egész a nem azért mert nehéz volt annyira oké voltah húzós részek de nem volt gáz ,aztán jött az utolsó chapter ott elvették a kedvem teljesen ,ekkora szopatást mint ott volt szánalom. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!soha többet komolyan /10 amúgysem az énműfajom nem is tudom minek kezdtem bele xd várom a többiek élménybeszámolóját szerintem a végén nagyon eltúlozták a dolgokataz aréna és a végén a láncfürészes meg a 2 széf fejű faszkalap egyszerre lőszer éppenhogy hát sírógörcs kerülgetett xd aztán a röhejes bossfight.szánalom az egész -
#652 Mik azok a parancsok amikkel 1 gigás videokártyán is élvezhetően fut a játék? -
#651 Ezt próbáljátok ki nem kell tökölni a konzol parancsokkal.
Flawless Widescreen -
#650 leírnád nekem hogy kell ezt a modot életre kelteni?
Csokisnak ment az üzenet csak SG motor nem akarja
Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2014.10.17. 15:06:23 -
#649 Egyből levágtam én is a RE1 hátranézős zombi tojást mivel anno 1996-ban takony fejjel beszartam tőle mindig.
-
#648 Hát na :)
-
#647 Tiszta Resi ,állítom ha végigvisszük a new game plusszt itt is lesz végtelen lőszer..... -
#646 Jogos. Nem ellened szólt, csak én is utálom mikor ennyire nem képesek az emberek, hogy visszaolvassanak. :) -
#645 Na végére értem ennek a szarnak elég is volt belőle egy életre, a hangulat megvolt csipázom az ilyen elborult világot meg amúgy is Mikami az isten, de valahogy ez nem fogott úgy meg hogy elővegyem majd újból mint a Resit.
Főleg ez a kevés töltény sok ellenfél combo na meg a nehézkes mintha 40 kilós sújt cipelnék mozgás ezzel nehezítem a játékost valahogy nem adja nálam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végén megkapjuk a new game+ meg rakétavető+gépfegyvert
A grafika na meg hát olyan amilyen, a japánok sose arról voltak híresek inkább a játékélményt tartják fő szempontnak és ez jó így.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.10.17. 12:44:55 -
#644 egyertelmu, alairom, elfogadom, de nem oldalakat kell vissza keresni miatta.... O ezt nem tudja, rendben van, de mivel kapasbol kettovel az O kerdese alatt volt a valasz igy meg annyira sem vette a faradsagot, hogy az utolso tetves oldalt atfussa gyorsan, HATHA talal valamit. lofaxt nem segitseget... -
#643 Bannerba, kell tenni a linket. -
#642 3 - harom - drei - three - tre - trois qqqqqqrva hozzaszolast nem igaz, hogy nem lehet vissza nezni -
Prof William #641 Meg lehet valahogy csinálni, hogy ne fusson a játék két nagy fekete csík között? Akárhogy állítgatom a felbontást max a csíkok vastagsága nő. :)
Szóval hogyan lehet megcsinálni úgy, hogy teljesben fusson?