882
The Evil Within
  • DarkSector
    Nem itt, hanem veled, van különbség. :)
  • Shep
    Te meg nagyon unatkozol, ha folyton itt trollkodsz.
  • DarkSector
    Vagy csak béna vagy. :D
  • Shep
    Hát ez a vizes fosláda rész (11. fejezet) marhára kellett a játékba. Nem lenne ezzel gond ha nem ilyen hulladék lenne az irányítás.
  • wedge31
    NG+ is megvan / csak 14 óra volt/ az új fegyók miatt igy már pofon egyszerüek voltak a harcok. A következö majd egy Akumu szintü végigjátszás lesz majd jövöre. Nem is emlékszem már, hogy a közelmúltban mikor kötött le igy egy horror játék.

Remélem lesz folytatás mert a vége nyitott maradt.
  • mester1987
    Nem tudom ezek a Tango Gameworksék mit szívhattak vagy milyen drogot használhattak, mikor ezen a remekművön vért, könnycseppet izzadva dolgozhattak, de ezt vagy pszichopatáknak készítették alapjáraton vagy szimplán holló legyek.

Ilyen idegesítő egy túlélő-horror-akármi-kutyaistenfaszával még életemben nem játszottam. Persze én voltam a Jani, hogy majd Survivalon is csípőből fog ez menni, csak akkor még nem számítottam rá, hogy az egész játékban még 1 kibaszott tár lőszert sem kapsz ha 6 millió üvegcséd van akkor sem. De mocsári szörny mesterséges intelligenciára volt eszük. Szorongassam meg a torkukat mindegyiknek.
    Inkább játszok minden évben ugyanazzal a Call of Duty-val mint ezzel 10 évente, annyira szar. Nem elég, hogy undorító konzolfos az egész, nem látod be rendesen a tájat, nincs karakteranimációja, mert úgy fut, mint egy próbababa, sablonos a főszereplő, sablonos semmitmondó a sztori, és egy az egyben a Resident Evil 4-ből emeltek át minden tudásukat is (amivel 100-szor jobban kikapcsolódsz): erre még rájön, hogy lerí az egészről, hogy full pihentagyú zártosztályra valóak dolgoztak vele, hogy az katasztrófa...ja meg az az állandó egy kottájú Beethoven zene, minden áldott mentés előtt...

Áldja meg őket az a mókus, román, zsiráf, cigány, jeti kurva anyjuk, AZ!!!

---

Ne haragudjatok, de ez már kikívánkozott.
  • grebber
    Ott meg főleg nem érint a dolog rettentő sokat fórumozok/hírezek mobilon és 600MB fölé nem megyek a hónapba szóval tőlem bevezethetik ott is..
  • Jim Morrison
    gondolom ebbe a telefon mobilinternet is beleszámít, így az eleve magasnak tartott tarifák csak még magasabbak lesznek :)
  • grebber
    Lottószámok lol ha lenne időutazás 2 perc alatt bebizonyítanám hogy átverés! Az utolsó előtti találatig kifizetik az alamizsnát bárkinek felette kamu.

"úgy sem lesz ebből semmi" a 150ft/GB-ból nem is lesz majd meglátod.
    Szerintem maximum 3-4 k lesz amivel többet kell majd fizetni az internetért és akkor lehet nagyon sokat is mondtam.
    Sőt mivel évi 20milliárdot remélnek ettől bőven kevesebb lesz mivel több mint 2 millió háztartásban van internet + cégek.

De te nyugodtan féljél nehogy majd akkor ijedj meg okoska.
  • NiGhTM4R3
    Szóval te már azt is tudod, hogy mi lesz ennek a vége? lottószámok esetleg?

Ha akarják akkor megteszik, teljesen huszadrangú, hogy te mit gondolsz. Tettek ennél durvábbat is, csak úgy megsúgom, mert láthatóan nem vagy tájékozott a témában.
    Jobb félni mint megijedni, ha mindenki hozzád hasonlóan csak bólogatna, hogy "úgy sem lesz ebből semmi" akkor biztos lehetsz benne, hogy pont azért lenne belőle valami. Szóval ne játszd az eszed mert nincs.
  • Jim Morrison
    mindenki felkapta a vizet, nem azt jelenti hogy wareztársadalom vagyunk :)
  • grebber
    Buta vagy te is és az is aki ezt elhiszi.
    Lesz egy pár ezer ft-os limit amit mindig be kell fizetni azt kész.
    Bármennyire is cigány ez az országvezetés ezt ők se merik meglépni majd meglátjátok.Kár a pánikot kelteni.

De jó látni hogy wareztársadalam vagyonk mert egy emberként most (kb rajtam kívül) mindenki sír mint a hülye gyerek.
  • DarkSector
    Jah megéri a hülyének is. :D
  • Jim Morrison
    ráadásul így a pénzből
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    új stadionok épülhetnek
  • DarkSector
    Még mindig olcsóbb lesz szerintem mintah megvásárolná ujonnan a játékokat. :D
  • BoneDragon
    Inkább azon gondolkodj, hogy tudsz minden játékot letorrentezni, ha megadóztatják a netet.
  • grebber
    Konzolon lehetséges ott sokhoz adtak ki. PC-hez nem kell az mindenhogyan ocsmány
  • mester1987
    Szerintem ahogy a többi játékokhoz ehhez is meg lehet oldani. Max nem hivatalos...
  • sparrow35
    The.Evil.Within.HD.Content.Jtag.RGH-X360 - találtam egy ilyet, nem tudja vki ez mire jó? Tényleg van HD content a játékhoz?
  • Jim Morrison
  • Myselor
    bejelöltem .oké majd figyelek :)
  • LinaRiaGameplay
    Az oldalon nemsokára fent lesz az időpont. :) És köszönjük,hogy nézni fogod! :)
  • Myselor
    hehe:) jólvan .majd jelezzétek a live streamt és megnézem.köszönöm
  • LinaRiaGameplay
    Értettük. És meg ígérjük ,hogy úgy lesz. :)
    Tegnap volt az első élő adásunk az Alienről. Azt is hamarosan fel töltjük. De hát ott is eléggé be voltunk fosva... :)
  • Myselor
    hát az biztos :D kiváncsi leszek az idegességekre remélem survivalon toljátok,a végéről külön kérnék majd egy gameplayt pls :D a chapter 15ről
  • LinaRiaGameplay
    Mert még nagyon új a csatorna. :) De ez a játék meg ér egy Live-ot. :)
  • Myselor
    hát eddig nem sok gameplayetek van,de erre kiváncsi vagyok :D
  • LinaRiaGameplay
    Nemsokára lesz egy jó kis Live akit érdekel az nézzen majd be.
    Több információ az oldalon.
    Youtube: Lina & Ria Gameplay
    Facebook: www.facebook.hu/LinaRiaGameplay

Köszönjük a figyelmet! :)

• Gary
    Számomra az volt megtévesztő, hogy mikor fölkel a... RE-Bone Laura (megnéztem, hogy hívják a kis bájost. forrás), jobbra mellette a sarokban van egy gyűjthető zöld trutyis üveg. Gondoltam, megküzdök érte... hiba volt! :Đ

Jaja, nekem is sikerül bezárkóznom vele, de úgy, hogy lemásztam a létrán, mikor leteleportált, visszamásztam és vajon mi lehet ez a piros gomb??? Kár volt megnyomni, lent már várt... :Đ
  • Shep
    Én ott úgy jártam ,hogy ugye el kell futni a szobához aminél lépcső van és be lehet zárni az ajtaját. Na én meg ügyesen összezártam magam a döggel aztán ott futkorásztam körbe mire észrevettem a létrát, nem sok híja volt, hogy elkapjon :)
  • Gary
    Furcsállottam, hogy mi a fenének kell cipelni a DOOM-ból elhíresült "jóbarátot", ha előkapni nem tudom. Aztán, rávezettek! :Đ
    Gondolom, ez direkt fémre fejlesztették! A WS Teleshopból azért nem rendelhető, mert még csak ez a "reklámja" van! :Đ

Hangulatra nekem is bejön, főleg, mikor megjelenik a szem ikon és én sehol sem látom a veszélyforrást. naná, hogy pont mögöttem van! .Đ
    Ja, az első bujkálást a láncfűrészes elől, többször is újrakezdtem és úgy figyeltem meg, hogy nem fix útvonalon keres, hanem meglehetősen random, merre indul! +1 jó pont :)

A kezeslábas meg a leomló lemezlépcső előtti találkozás a "cimborával", alaposan bizonyította, hogy ne nagyon barátkozzak velük, hanem inkább ösztönösen cselekedjek. Futás, el onnan! :Đ
  • Shep
    Hát rohadt jó ez a játék, nem olyan fos 0 hangulatos, mint az élien. Itt tényleg megrezzentem már 1x-2x. A kezeslábas mászós izés rész is tök jó volt. El van találva ez a játék rendesen.
  • DarkSector
    Hát téged én sem gondoltam volna hogy meglepnek. :D
  • Shep
    Beszarás, láncfűrésszel acélt vágni. Én meg azt hittem már nem tudnak meglepni :D
  • AntiHero 2010

Azt letoltod felrakod. Evil Eithint kikeresd. Optionsba a grain effektet leveszed. Tokéletesen megy. :)
  • Myselor
    tudom hogy az de már egy idő után leszartam xd én ablakban is játszottam most gondold el.de nálam csak úgy volt játszható :D
  • Shep
    Persze meg lehet de ettől még szar.
  • Myselor
    meglehet szokni játszál :D
  • Shep
    A franc esne ebbe a szar tákolmányba. Ha lejjebb veszem a fekete csíkok méretét akkor alig van fps-em, ha meg alapon hagyom majdnem fix 30 de kurvára nem látni semmit, pedig a játék tök jó, és hangulatos de így rohadt sokat romlik az élmény.
  • Myselor
    nem minden esetbe van amikor felkelnek a rohadékok :) meg kell taposni előtte xd