The Evil Within
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
With this update, players with high-end PCs will be able to go in to their settings and toggle between running the game with a 30 FPS cap or a 60 FPS cap. Additionally, players will be able to disable the letterbox "black bars" in the game settings -- allowing you to maximize your screen's real estate.
Update Notes
Frame lock settings added
In settings, you can now toggle between a 30 FPS and 60 FPS cap.
Letterbox setting
UI toggle to disable the letterbox bars
Fixes gameplay issues when running at >30 FPS
Fixes for visual issues associated with removing letterbox framing
Achievements now work when console is enabled
Fix for game starting in windowed mode on first run
Minor localization fixes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Resident Evil. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
SPOILER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy nap a két gyerkőc a pajtában játszadozik. A környék "Redneck"-jei meg úgy gondolják megleckéztetik a gazdag uraságot galád földvásárlásaiért és jól felgyújtják a pajtát (benne a gyerekekkel). Az imádott lánytesónak, Laurának sikerül kimentenie az öccsét, ám ő maga a lángok martalékává válik. Sajnos a kis Ruben is szörnyen megég. Olyannyira, hogy a faterja úgy látja jónak, hogyha jól elrejti a családi kúria alatti pincében a mentálisan is sérült gyerekét. Még az anyának sem árulja el, hogy a fiú életben maradt. Rubent annyira megviselte szépséges nővére elvesztése, hogy néha látni véli itt-ott. Az sírdogálását meg az anyja halja folyton a pincéből.
Végül a pincében való elzárás, a megégés és mentális sérülés oda vezet, hogy Ruben kinyírja a szüleit aztán átveszi a családi kúria is egyéb ingóságok vezetését. A Beacon Mental Hospital juttatott adományokért cserébe tesztalanyokat kap a kísérleteihez, amit doktor Jimenezzel folytat. Tárgya az emberi elme megismerése. Közben valamikor a nevét is megváltoztatja Rubenről Ruvikra. Szép (és kétes) eredményeit a jó doki sajátjaként publikálja, ami kedvenc Ruvikunknak (aki amúgy egy briliáns elme) persze nem tetszik, de hát neki nincs orvosi végzetsége, rangja, neve szóval ezt a békát le kell nyelni. Ám kapcsolatuk innentől fogva megromlik. Együtt melóznak egy projekten – név szerint STEM – a korház alatt kialakított kísérleti laborban (mert a kuriáját is leégeti a srác), amikor vége előtt a doki elárulja Ruvikot. Az embereivel lefogatja és felhasználja végső tesztalanyként a projektben. A STEM valami olyasmit csinál (de javítsatok ki), hogy összekapcsolja az emberi elméket átvezetve érzelmeket, tudatot, stb.
Ruvik elárvulva kiutat keres és talál is Jimenez doki betegének személyében, aki nem más mint Leslie.... ez a része nem teljesen világos. Azt hiszem vissza akar térni fizikai formában valahogy Leslie segítségével, mert hát jelenleg csak valahogy kivetíti magát amolyan szellem formába a való világba (mert hát csak az agya van meg bekötve a gépbe). A Leslis terveihez a STEM gépet akarja felhasználni. Na mindegy. A lényeg, hogy Ruvik szellemként megjelenik a korházban és jól kiírt mindenkit. Ehhez az esethez hívják ki főhősünket Sebastian. Őt jól nyakon szúrja egy injekcióstűvel és beköti a
Végig szórakozzuk a játékot, mígnem elérkezünk oda, hogy Ruvik manifesztálta világban is bejutunk a STEM labor megfelelőjébe. Itt van némi intermezzó a detektív csajjal, aki többet tud az esetről mint kéne, sőt valami ismeretlen cégnek (a karján lévő jelvény szerint a S.T.A.R.S.-nak heheheh) melózik igazándiból Jól ki akarja nyírni Lesliet, hogy megakadályozza Ruvik tervét, ám Sebastian megakadályozza. Ruvik folyosítja Lesliet és a főhősnek meg kell küzdeni Ruvik manifesztációjával. Jól kinyírja, magához tér, Ruvik agyát kikapja a gépből és nemes egyszerűséggel a "végére jár" a problémának. Játék vége. Vége? Nos látjuk még Sebastian szemszögéből elblatyogni Lesliet.
Mellékvonla a detektívünk magánélete: dióhéjban, Sebastián összejön a kolléganőjével Myra-val. Összeházasodnak és lesz egy gyerekük Lisa. Amikor kb 5 éves a kislány a házuk kigyullad és a kislány bentég a dadájával együtt. Értehtően mindkét szülőt megviseli az eset. Myra nyomozni kezd és rájön, hogy a tűz nem volt véletlen. Nyomozásai során eljut a titokzatos eltünéses esetekhez (aminek valószínüleg a STEM-hez van köze) és kiderít valami gonoszságot, amit jól nem árul el nekünk, de ez miatt neki is nyoma veszik. A férj, azaz kedvenc detektívünk eközben vedel mint a kefekötő. Azonban ez felrázza némileg és maga is nyomozásba kezd, oly keményen, hogy ez már a felettesei figyelmét is felkeltik. (na kb ennyire jutottam az ő sztorijában).
Basszus jó hosszú lett. Bocsi, lehet pár nevet elírtam, illetve javítsátok a sötét foltokat az irományomban, mert sok minden azért nem teljesen tiszta.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A csatákkal nem volt sok gondom és a lőszer is kitartott hála annak a felfedezésemnek, hogyha a sima nyílpuska lőszert maxra fejlesztem, akkor nem csak kurva nagyot sebez, hanem fel is gyújtja a célszemélyt (a fejlesztési költsége mondjuk csillagászati összeg, mert pl csak az 5ik fejlesztés 50.000 agyvízbe vagy mi a franc az zöld littyó, amibe kerül). ÓcsÓn előállítható a lőszere, ami FONTOS. Ez pl a végső aréna harcot felettébb lerövidítette (maxon voltam utána lőszerileg, hehe).
Nem kétséges, hogy nekiugrom a NG+-nak.
Na most kaptam egy mentés is a végén (hozzá géppuskát, rakétavetőt, agy lötyit). Azt kell elindítanom a NG+-al?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Égő hogy lassan mindent xbox 360-on kell tolnom hogy ne akadjon valami 😄"
Én is majdnem így vagyok ezzel.
😄
DS ne hazuggyá már több éve ezt mondom ,de most meg is fogom lépni.
Égő hogy lassan mindent xbox 360-on kell tolnom hogy ne akadjon valami 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.24. 20:04:52
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
Ez meg 20-at max, és Ryse még így is csak akkor mosodik el/lassul be ha gyorsan futok.
Ryse a látvány ellenére jobban fut.