The Evil Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
amúgy nagyon sokat javított az update,folyamatosabb a játék jó hogy lelehetett venni a letterboxot és nem akad tőle a játék .és van benne pár új cucc is még.ja és nem akad be ilyen másodpercekre .előtte nálam sokszor csinálta.
Myselor
fuu ez nagyon jó 😊
Update Released

With this update, players with high-end PCs will be able to go in to their settings and toggle between running the game with a 30 FPS cap or a 60 FPS cap. Additionally, players will be able to disable the letterbox "black bars" in the game settings -- allowing you to maximize your screen's real estate.

Update Notes
Frame lock settings added
In settings, you can now toggle between a 30 FPS and 60 FPS cap.
Letterbox setting
UI toggle to disable the letterbox bars
Fixes gameplay issues when running at >30 FPS
Fixes for visual issues associated with removing letterbox framing
Achievements now work when console is enabled
Fix for game starting in windowed mode on first run
Minor localization fixes
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"(a karján lévő jelvény szerint a S.T.A.R.S.-nak heheheh)"

Resident Evil. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Valami ilyesmit szűrtem le én is de azért vannak homályos részek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spoilerbe leírnám, hogy ÉN mit vettem ki a történetből. Azok akik végigvitték javítsanak ki/egészítsék ki.
SPOILER
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszer volt hol nem volt, túl az Óperenciás tengeren ahol a láncfűrészes Keeper túr, élt egyszer a Victoriano család. Apuka, anyuka és a gyerekek (Ruben és a nővére Laura). Ez a tehetős család nemrég érkezett az újvilágba és felvásárolt nem kevés földet. Az apuka rendes hithű férfiú, aki templomnak nyújt adományokat sőt még a Beacon Mental Hospital-t is támogatja (Jimenez doki nagy megelégedésére). A kisfiú Ruben pedig különösképp okos és tehetséges fiatal legényke (bár mentálisan talán kicsikét instabil). A fiú kísérletezgetése nem kerüli el a jó doktor figyelmét és összehaverkodnak.
Egy nap a két gyerkőc a pajtában játszadozik. A környék "Redneck"-jei meg úgy gondolják megleckéztetik a gazdag uraságot galád földvásárlásaiért és jól felgyújtják a pajtát (benne a gyerekekkel). Az imádott lánytesónak, Laurának sikerül kimentenie az öccsét, ám ő maga a lángok martalékává válik. Sajnos a kis Ruben is szörnyen megég. Olyannyira, hogy a faterja úgy látja jónak, hogyha jól elrejti a családi kúria alatti pincében a mentálisan is sérült gyerekét. Még az anyának sem árulja el, hogy a fiú életben maradt. Rubent annyira megviselte szépséges nővére elvesztése, hogy néha látni véli itt-ott. Az sírdogálását meg az anyja halja folyton a pincéből.
Végül a pincében való elzárás, a megégés és mentális sérülés oda vezet, hogy Ruben kinyírja a szüleit aztán átveszi a családi kúria is egyéb ingóságok vezetését. A Beacon Mental Hospital juttatott adományokért cserébe tesztalanyokat kap a kísérleteihez, amit doktor Jimenezzel folytat. Tárgya az emberi elme megismerése. Közben valamikor a nevét is megváltoztatja Rubenről Ruvikra. Szép (és kétes) eredményeit a jó doki sajátjaként publikálja, ami kedvenc Ruvikunknak (aki amúgy egy briliáns elme) persze nem tetszik, de hát neki nincs orvosi végzetsége, rangja, neve szóval ezt a békát le kell nyelni. Ám kapcsolatuk innentől fogva megromlik. Együtt melóznak egy projekten – név szerint STEM – a korház alatt kialakított kísérleti laborban (mert a kuriáját is leégeti a srác), amikor vége előtt a doki elárulja Ruvikot. Az embereivel lefogatja és felhasználja végső tesztalanyként a projektben. A STEM valami olyasmit csinál (de javítsatok ki), hogy összekapcsolja az emberi elméket átvezetve érzelmeket, tudatot, stb.
Ruvik elárvulva kiutat keres és talál is Jimenez doki betegének személyében, aki nem más mint Leslie.... ez a része nem teljesen világos. Azt hiszem vissza akar térni fizikai formában valahogy Leslie segítségével, mert hát jelenleg csak valahogy kivetíti magát amolyan szellem formába a való világba (mert hát csak az agya van meg bekötve a gépbe). A Leslis terveihez a STEM gépet akarja felhasználni. Na mindegy. A lényeg, hogy Ruvik szellemként megjelenik a korházban és jól kiírt mindenkit. Ehhez az esethez hívják ki főhősünket Sebastian. Őt jól nyakon szúrja egy injekcióstűvel és beköti a STEAM STEM-be, meg a haver rendőröket is. Kezdődhet is a BULI!
Végig szórakozzuk a játékot, mígnem elérkezünk oda, hogy Ruvik manifesztálta világban is bejutunk a STEM labor megfelelőjébe. Itt van némi intermezzó a detektív csajjal, aki többet tud az esetről mint kéne, sőt valami ismeretlen cégnek (a karján lévő jelvény szerint a S.T.A.R.S.-nak heheheh) melózik igazándiból Jól ki akarja nyírni Lesliet, hogy megakadályozza Ruvik tervét, ám Sebastian megakadályozza. Ruvik folyosítja Lesliet és a főhősnek meg kell küzdeni Ruvik manifesztációjával. Jól kinyírja, magához tér, Ruvik agyát kikapja a gépből és nemes egyszerűséggel a "végére jár" a problémának. Játék vége. Vége? Nos látjuk még Sebastian szemszögéből elblatyogni Lesliet.

Mellékvonla a detektívünk magánélete: dióhéjban, Sebastián összejön a kolléganőjével Myra-val. Összeházasodnak és lesz egy gyerekük Lisa. Amikor kb 5 éves a kislány a házuk kigyullad és a kislány bentég a dadájával együtt. Értehtően mindkét szülőt megviseli az eset. Myra nyomozni kezd és rájön, hogy a tűz nem volt véletlen. Nyomozásai során eljut a titokzatos eltünéses esetekhez (aminek valószínüleg a STEM-hez van köze) és kiderít valami gonoszságot, amit jól nem árul el nekünk, de ez miatt neki is nyoma veszik. A férj, azaz kedvenc detektívünk eközben vedel mint a kefekötő. Azonban ez felrázza némileg és maga is nyomozásba kezd, oly keményen, hogy ez már a felettesei figyelmét is felkeltik. (na kb ennyire jutottam az ő sztorijában).

Basszus jó hosszú lett. Bocsi, lehet pár nevet elírtam, illetve javítsátok a sötét foltokat az irományomban, mert sok minden azért nem teljesen tiszta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wedge31
Nekem is 20 óra volt elsőre, ng+ már megvolt 14 óra alatt is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ja, ami kevésbé tetszett, hogy elég sok nappali, szabadtéri világos rész volt. A romvárosban császkálást kicsit túlzásba vitték. Lehetett volna inkább több korház/elme gyogyó, régi kúria meg "szűk-sötét-hely".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tegnap én is végigtoltam. Nekem bejött, de nem csoda, mert én szeretem az ilyen beteg játékokat. Lehet röhögni, de 22 és fél óra volt. Jó kényelmesen sétáltam ebben a "magával ragadó" környezetben sok-sok marasztaló lakossal. De hát már én sem vagyok fiatal és nem üldözött a tatár (csak pár láncfűrészes, négykarú kiscsaj, világító szemű zombi, stb). Ja igen, a játék tájékoztatott a legvégén, hogy pontosan 64x adtam be a kulcsot, ebből elég sokszor a négykarú kiscsaj ujjazott meg, akivel sikeresen összezártam magam egyszer-kétszer.
A csatákkal nem volt sok gondom és a lőszer is kitartott hála annak a felfedezésemnek, hogyha a sima nyílpuska lőszert maxra fejlesztem, akkor nem csak kurva nagyot sebez, hanem fel is gyújtja a célszemélyt (a fejlesztési költsége mondjuk csillagászati összeg, mert pl csak az 5ik fejlesztés 50.000 agyvízbe vagy mi a franc az zöld littyó, amibe kerül). ÓcsÓn előállítható a lőszere, ami FONTOS. Ez pl a végső aréna harcot felettébb lerövidítette (maxon voltam utána lőszerileg, hehe).
Nem kétséges, hogy nekiugrom a NG+-nak.

Na most kaptam egy mentés is a végén (hozzá géppuskát, rakétavetőt, agy lötyit). Azt kell elindítanom a NG+-al?

DarkSector
Evil Within GOTY!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
hehe,az sem rossz 😄
Seth
Nekem beleragadt a torony előtti vizesárokba. Úgy nem volt gondom vele 😄

PSN ID.: Beegabor

Myselor
én fentről szoktam lövöldözni kap összesen 3-4 robbanós lövedéket és fekszik.közelbe se tud jönni xd
Shep
Az hangulatos pálya, bár a fűrészest utálom benne.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
amikor a fészerből kijön a láncfűrészes 😄 acélvágó láncf
űrész tudod xd
Shep
Az melyik?

Myselor
nekem sincs kedvem hozzá-csak a chapter 3-at csináltam meg vagy 3x tegnap meg ma 😄 az a kedvencem
wedge31
Nekem itt ez NG+ végére majdnem sikerült.

grebber
Resi 5-el csináltam azt hogy vagy 5x végigvittem és minden fegyvert kimaxoltam utána már csak 2 óra pár perc volt végigvinni 😄

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát nekem nincs kedvem ng+ -hoz. Egyelőre nekem elég volt a játékból. Ja amúgy az nv driverrel jobban fut a játék, a végén gyakorlatilag majdnem stabil 30 fps-em volt, előtte meg folyton leesett akár 20 alá is egyes helyeken. Mondjuk a játék legelejét megnéztem ng+-ban és az esőben ugyanúgy kevés fps-em volt.

Myselor
de mostmár lehet farmolni a chaptereket ng+ban igazából annyira kilehet maxolni midnent aztán végigsétálsz kb a játékon survivalban is xd
Myselor
én ott szívtam meg az arénában,valamiért rohadtul nem adott lőszert komolyan,így aztán szívtam rendesen a dobozfejűeknél én is robbanó cuccokkal nyomtam,az már nemvolt nehéz annyira .de tényleg fölösleges volt ez az aréna bele😊
Shep
Nekem volt elég lőszerem, meg volt bőven alkatrész így tudtam adni nekik a robbanó nyilat, meg megspóroltam magnum lőszert is, az meg jól jött a dobozfejűeknél, de az a 2 rész egyébként tényleg nem hiányzott bele, de hát japó játék, nekik mindig kell berakni ilyen minden ellenfelet győzz le újra dolgot, még szerencse, hogy a kisebb bossokat nem kellett újraölni.

Myselor
akkor gondolom az aréna nem volt para.meg a 2 buzifejű xd engem kicsit megszivattak.de nemvolt gond csak na a lőszer hiány .nem tom hogy hoztam össze.
Shep
Na a végére értem, nem volt semmi gond, a főboss rohadt jó volt, bár kissé komolytalan is. Rohadt jó játék de nem tudom ,hogy valaha újra játszanám-e. A történet nekem nem teljesen tiszta egyébként.

DarkSector
Xeah! 😄

Myselor
lesz víz mondom xd
Myselor
előtte nem lesz könnyű xd
DarkSector
Ne rontsátok el az örömömet. 😄

wedge31
Nem az lesz. A föboss nagyon könnyü lett, szvsz.

Myselor
hát a legvége előtt lesz vizes rész aha egy egész szoba ,persze hogy szopás lesz.alig várom mit szól hozzá xd
DarkSector
Vizes pálya, vizes pálya, istenem csak vizes pálya legyen. 😄

Shep
Holnap kiderül.

DarkSector
Ha van isten megint vizes szakasz jön. 😄DDDDDD

Myselor
ja akkor jó.csak nem lehet őket fejleszteni
Myselor
az utolsónál kiváncsi leszek mit fogsz mondani xd hehe
Shep
Jó ez a játék, bár a japós idiótaságok azért itt sem maradhattak el. Még 2 fejezet van hátra de azok már csak holnap.

wedge31
Kapsz bele, ugyanúgy mint a többibe.

Myselor
csak még mindig indokolatlanul fosul fut xd amúgy kipróbáltam ng+-ban poén ez a gépfegyver a rakéta vetőt nem próbáltam ki mert egyhelyben állós nem is értem 😄 használhatatlan kb.gondolom ezekbe lőszert nem is kapunk tartson ki 1 végigjátszásra
wedge31
Nekem elég látványra ez a graf ehhez a játékhoz, de az tény, hogy maga az engine már a megjelenéskor is elavult volt.

DarkSector
"DS ne hazuggyá már több éve ezt mondom ,de most meg is fogom lépni.
Égő hogy lassan mindent xbox 360-on kell tolnom hogy ne akadjon valami 😄"

Én is majdnem így vagyok ezzel.
😄

grebber
Ezért a látványért kár inkább ne is használj semmit így is úgy is fos.

DS ne hazuggyá már több éve ezt mondom ,de most meg is fogom lépni.
Égő hogy lassan mindent xbox 360-on kell tolnom hogy ne akadjon valami 😄
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.24. 20:04:52

DarkSector
Mondja ezt már 7 hónapja. 😄

scomcomputers
Nem rossz játék,csak számomra hihetetlen(de mégis ez van), hogy segédprogramot kell használni,hogy így nézzen ki:

<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

😊
grebber
Végre veszek új gépet!

Mi lesz egy év múlva?
DarkSector
Nálam Ryse ment 20 fps-t.
Ez meg 20-at max, és Ryse még így is csak akkor mosodik el/lassul be ha gyorsan futok.
Ryse a látvány ellenére jobban fut.

grebber
A közös bennük mindkettő játszhatatlan nálam (de már csak max 1 évig aztán végre kiélhetem magam annál a 30+ játéknál ami most akad). De a Ryse-ot legalább 20 fps alatt is végig írtam vinni. Ez meg valami fostenger módon szarul fut így szerencse hogy van xbox 360 amin végig toltam.

Myselor
a mászással tényleg volt néha gond a többivel nem.de az se az irányítás inkább a játék hibája 😊 ez nem irányítás kérdése egyikse amit írtál