882
The Evil Within
  • mester1987
    Gondolom valami durva gyors SSD lehet benne, ami meg se érzi a megatextúrákat, lehet még az a id tech 6 is.
  • grebber
    Konzolon az id tech 5 tökéletes Alkalmas a kelezésére mindkét gép.

479: SSD-nek köze sincs ehhez.Érdemes olvasni a megfelelő oldalakat ez ügyben meglepődnél a konzol milyen gyermeteg erőforrással tudja kezelni a tech 5-öt.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.14. 21:02:59
  • mester1987
    Jól néz ki konzolon is, itt nincsenek olyan részek, hogy előtted rajzolódnak ki a textúrák, előtted töltődnek be?
  • Voltan
    Na, kipróbáltam én is, origi verzió. A gép:
    Asus z-87c / i7 4770 / Gainward gtx 770 Phantom 4 gig /16 gig ram / 1080p

Fullban persze hozza a 30 fps-t az alap beállításokkal, de ahogy átállítom 60 fps-re, nálam is fura mikrolagokat produkál, mintha erre nem gondoltak volna a fejlesztők (igaz, ezt kb. meg is mondták, várom a peccset ) Szóval a 60 fps az a valóságban nálam kb. 35-60, kiszámíthatatlan.
    Játszottam a beállításokkal, SSAO ki, és be, élsimítás ki és be (általában kikapcsolom a játékoknál, nekem nem ad pluszt), de ugyanaz.
    Ezt így ebben a formájában tényleg 30 FPS-re lőtték be, remélem, javítanak még ezen.

A szélesvásznú FOV-vel nekem nincs bajom, egy horror játéknál ez szerintem rendben van.

Igaz, ez még csak egy 5 perces teszt volt, a sztori szinte el sem kezdődött, csak vacakoltam a beállításokkal.
  • csicskakapitany
    Xbox One gameplay
  • mester1987
    Ha fix 30 FPS megvan ahol többen is vannak, akkor az fasza
  • kill3r21
    hmm kipróbáltam, már az elején haltam...xD
    Nekem tetszik ez a két "fekete csík", mint ha filmet néznék...
    technikailag is rendbe van, csuktó 30fps, nem is olyan nagyon csúnya :)
  • mester1987
    Erre írta a Bethesda, hogy dolgoznak (elméletileg persze) a javításán.
  • mester1987
    Valamelyik felkel, de nem minden szituációban, szerintem attól függ...ahol nagy a tér, ott érdemesebb. Ravasznak kell lenni, főleg ahol skúló vagy ilyen üvegcse van ott meg fog lepni. Én becsalogattam nem egyet a bombásba.
  • Maxtreme
    Az FPS buherálásával csak okosan mindenkinek. A QTE-k faszán meghülyülnek tőle.
  • grebber
    Erre én is gondoltam de ilyen nem volt
  • Maxtreme
    aha értem, köszi.
    Még arra is gondoltam hogy esetleg felkel a kis rohadék, azért kell alágyújtani,
  • grebber
    Amik alapból ott fekszenek azokat szerintem felesleges max acsit adna xy után nem tudom,de amelyiket földre küldöd értelemszerűen nem a skuló fogy.
    + Ha egy kupacba összehozod őket elég egyet felgyújtani ég az összes így ismét lőszert spórolsz.

Volt csomoszor hogy restartolnom kellett mert jött xy és ellőttem rá mindent mire kiderült baszki erre nem is kell ennyi sőt...
  • Myselor
    engem sem fog meg annyira :o nemrossz de nincs az hogy mennék előre és érdekel mivan.nemhiszem hogy végigjátszom :)
  • Maxtreme
    Egy valamire nem sikerült rájönnöm.
    A hullákat mi értelme van elégetni? (tudom hogy írta, de véletlenül "elnyomtam" a leírást.)
    Csak annyi hogy ne vegyék észre? Esetleg kapunk érte valami bónuszt, vagy esetenként lehet még nála cucc?
  • Fpocok
    Belenéztem, ahogy a kollega játszik és tökre megjött a kedvem hozzá. Ha újrahúztam a játékot, adok neki újabb esélyt!
  • mester1987
    Egyetértek, a Resident Evil 4-et nem is übereli a 3. chapterig eljutva:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Most szenvedek a láncfűrészesnél mikor kiszabadul az istállóból.
  • Ozzyehh
    Az a baj, hogy szerintem nem hozza ezeknek a játékoknak az atmoszféráját.. sőt egyenesen unalmas... legalábbis nekem, pedig annyira vártam, talán túl sokat akartam :D
  • mester1987
    Resident Evil + Silent Hill, nézzétek meg melyiknél ki a rendező wikin, ugyanúgy Shinji Mikami :D
    Talán a Silent Hill-nél nem, de nem csodálkoznék ha részt vett volna a munkálatokban :D
  • grebber
    Nem egyéni :D
  • PeeTeR
    ugye? asszony kapasbol ezt vagta ra.
    "Alan Wake"... :DD
  • Maxtreme
    Írtátok hogy stílusra Resident Evil + SIlent hill.
    Én még ide sorolnám az Alan Wake-et is az atmoszféra és a képi világ miatt.
  • mester1987
    Egy idő után bennem kialakul az irigység, ha megnézek 80 Forza Horizon, Uncharted vagy Last Of Us képet, de elfogadom, hogy nem Píszííí.
  • Ozzyehh
    Tovább vittem, de nekem csalódás a játék.. nincs meg az a hangulat, leszögezném, hogy ez az én egyéni véleményem : )
  • mester1987
    Ha jó erős géped van, akkor nincs is gond :D
  • Maxtreme
    Nem tudom mi a lófaszért kell ezt ennyire ragozni..
    Van rá egyszerű megoldás? Van
    Akit zavar használja, akit nem az nem. Ennyi a történet.
    Vagy irigykedsz hogy konzolon nem lehet kikapcsolni mi?
  • PeeTeR
    de nem zavart eddig... nem vagyok az a szorszalhasogato tipus, mit tegyek.
  • grebber
    Mert vak vagy há nem látod hogy kitakarja a 85%-ot?
  • PeeTeR
    passz.. engem se a kamera se az eger se semmi ilyesmi nem zavar. szepen battyogok elore, haladok, gond nem volt eddig :D

• mester1987
    Próbáld ki a másik kettőt is, valamelyik jó lesz.
  • Myselor
    jólvan már értem köszi ^^
  • Myselor
    okés köszi:D
  • mester1987
    Na már összezavarodom ezen a sok szarságon.

Hagyj mindent úgy, ahogy kaptad és csak ezt írd át: +r_forceaspectratio és ezek az értékek közül választhatsz 0, 1.8, 2.0

Bocsi tőled is.
  • Maxtreme
    az hogy ebben ugyanaz van mint a cmd fileban, csak a blackbar kikapcsolásáért felelős parancsot kiszedtem belőle.
  • Myselor
    de ez ugyanaz mint lentebb nem?amit linkeltél vagy ez miben más?:O
  • Myselor
    semmi sem változik bármit írok át
  • mester1987
    Ja sorry, csak annyian írtak itt :(
  • wedge31
    Baszki válaszoltam, hogy nekem nem csúszkál...#413
  • wesker24
    Nekem ilyen gondom nincsen mert alapból x360 controller-el nyomom szóval bill +egér témában nem tudok nyilatkozni !

Talán a Mouse Sensitivity-t vedd lejjebb esetleg az Optionsba !
  • wedge31
    Köszi, akkor nem lesz acsim, mert a fullscreen kell nekem.

Kártyát viszont kapok...
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.14. 18:55:10