The Evil Within

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
vagy elviszed a szomszéd nőt egy körre, beleszarsz a szomszéd kertjébe vagy lehugyozod a ház oldalát... igen ismerős <#idiota>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Myselor
én nem ilyen vagyok,ennyire nem megy jól meg jó gépem sincs ilyen játékokhoz.😊 csak ki lehet valahogy kapcsolni máshogy is.bár nemtudom
Fpocok
Házat is úgy veszel, hogy előtte körbejárod, megnézed a szomszédokat stb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
most mondanám, hogy senki sem vesz házat míg ki nem próbálta előtte, de elég nagy a különbség a kettő között meg nem is igaz^^
btw ha tetszik és megveszed akkor oké 😊 én még maradi vagyok, sokszor megveszem mielőtt virágboltit kipróbáltam volna 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Myselor
nem várhatja el senki hogy megvegyem még nem próbáltam ki.pont ezért ahogy fut meg amilyen szarok vannak vele😊
Ozzyehh
<#taps><#idiota><#idiota>

Myselor
nem eredeti van nekem,
Jim Morrison
BoneDragon #329

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Myselor
de hol kell ezt átírni?pls help 😄
Fpocok
De mindegy, beszéljünk most a játékról.

Fpocok
Nem mindenhol van fekete csík, csak az igazi pofátlanok használják. De az állítás igaz. Nem erőlködnek, inkább ezt használják kifogásnak.

TDC Geronimo
2 játék a mennyiből is? Nem kell baromságokat beszélni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De van már rá megoldás...alant linkeltem neked vazz 😄
Fpocok
Amúgy nézzétek meg ezt a kibaszott trailert. Mennyivel jobban néz ki csíkok nélkül.

Fpocok
Rájöttek, hogy az új konzolok nagy szarok, ezért kitalálták ezt a cinematic stílust és most ezt nyomják. 30fps, szűk látótér, fekete csíkok. Order is ilyen lesz.

Ozzyehh
kabaré... nem lenne rossz ez az egész, de jól elkúrták a kamerát és ha nem lennének konzolparancsok most cumi lenne, ráadásul olyan furcsa az egész kamera mozgás mármint mintha mikro laggos lenne de mégsem... és ez igaz a játékra is.. mintha kis mikrolaggok lennének

A kameraállást is eléggé elkúrták lopakodáskor. A fekete csík és a hülye kamera kombinációnak köszönhetően sokszor a karakter kitakarja a képernyő 80%-át a hatalmas hátával. Hogy a fenébe lopakodjak az ellenségektől, ha nem látom őket egy hatalmas hát miatt? 😄
Fpocok: #298

szerk.:
#349 - Amit sikerült megtudnom ezekből magyarul!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ r_swapinterval = FPS érték (0 = nem ajánlott, -1 = 60 korlát, -2 = 30 korlát)
+fc maxcachememoryMB = videókártya mérete (RAM-ban) (1024 = 1 GB, 2048 = 2 GB és így tovább...)
+r_forceaspectratio = képarány (0, 1.8, 2.0 = teljes képernyő & mozivászon eltüntetése)
+fs_cachepath = létrehoz egy gyorsítótárt 1 GB-os fájlban, amiből olvas, így nem kell írnia állandóan a lemezre
+fs_cachepath = a gyorsítótár útvonala (X:\Tango Gameworks\The Evil Within)
+vt_maxPPF = textúrák per frémenként, 2 vagy 4 magos processzorhoz 16 és 6 vagy több magos rendszerhez akár 64-et is meglehet adni (4, 8, 16, 32, 64, 128)
+jobs_numthreads = elméletileg a processzormagokat optimalizálja (2 = 2 magos, 4 = 4 magos, 8 = 8 magos és így tovább...)
+vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2, +vt_pageimagesizeuniquediffuseonly, +vt_pageimagesizeunique, +vt_pageimagesizevmtr = ezek a textúra méreteivel kapcsolatos, de pontosan nem tudom (2048, 4096, 8192 és így tovább...)
+vt_restart = fogalmam nincs, de sok helyen javasolták (nincs értéke)
+vt_maxaniso = maximum anizotropikus szűrő értéke (2, 4, 8, 16)
+image_anisotropy = használni kívánt anizotropikus szűrő értéke (2, 4, 8, 16)
+ use_imagecompression = ezt is több helyen javasolták, de fogalmam nincs pontosan mit változat (0, 1)
+g_fov - FOV értéke (az alap = 80)
+r_sb_frustomFOV = ez is valami FOV-val kapcsolatos, 92-s értéket javasoltak
+com_skipIntroVideo = intro video (0 = bekapcsolás, 1= kikapcsolás)

Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 16:23:44
Fpocok
A főmenüben akkora input lag van nekem, hogy azt hittem játszhatatlan lesz. Játékban azért már mozog rendesen az egér... hogy valami plusszat is írjak. 😄

Myselor
nyugi nem ,játszad tovább 😄
Myselor
<#idiota>
TDC Geronimo
De arról, az az egy ellenfél fog kergetni végig és neked végig guggolva kell közlekedni!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
Nem arról ez nem alien!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Valamivel jobban, mint a DR3 😄 Néha leesik 3-4 fpst 1600*900-ban közepes beállításon.

Shep
Neked, hogy fut?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
10 perc után nem töröltem... ez már valami. A fekete csíkok és az egész kamera borzalmas.
UGYE NEM ARRÓL FOG AZ EGÉSZ JÁTÉK SZÓLNI,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HOGY NAGYON LASSAN BÚJKÁLUNK A LÁNCFŰRÉSZES ELÖL?

Shep
Na most akkor a Ryse-tól jobban, vagy rosszabbul fut, mert volt itt már minden? 😄 Ryse meg amúgy ha nem 100% a skálázás hanem pl. 90 akkor tök jól fut.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én ezekkel a parancsokkal használom, de semmit nem ér, (hátha majd másnál <#buck>)
1 GB-os cache fájlt viszont az istenért sem hoz létre.

+ r_swapinterval "-1" +r_forceaspectratio "0" +fc maxcachememoryMB "1024" +fs_cachepath "C:\Tango Gameworks\The Evil Within" +vt_maxPPF "8" +jobs_numthreads "3" +vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "4096" +vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "4096" +vt_pageimagesizeunique "4096" +vt_pageimagesizevmtr "4096" +vt_restart +vt_maxaniso "16" +image_anisotropy "16" + use_imagecompression "0" +com_skipIntroVideo "1"
Myselor
hát ja és kurva fos inkább.na mindegy nem értek ehhez 😊 annyire nem fogott meg engem sem a játék még .játszok vele még tovább 😊
wedge31
Engem sokkal inkább a SH-re emlékeztett ott szokot ilyen brutál beteges látványvilág lenni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ozzyehh
kösz a spoilert... 😄 am eddig nem fogott meg... a hangulat, meg valahogy a graf is csalódás picit..

grebber
Lesz nyitott tér is majd ,de attól se dobsz majd hátast.

346: Örülök hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.14. 15:33:28

CalebJoe
Mondjuk ha azt nézem hogy a Resident Evil designere által alapított cég első játéka nem rossz kezdés, de egy Resi istentől többet vártam én legalább is, bár látszik hogy nem nagyon tudott elszakadni tőle a csávó.
Ozzyehh
ráadásul ez zárt térben játszódik, szal eleve szárnyalnia kéne 😄
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.14. 15:27:40

Myselor
hát levettem mindent kikapcsoltam és úgy 😄 olyan 20-30 fps persze nem max felbontás .de nekem megfelel így is 😊 de nem értem minek kell így elbaszni ,mordornál nem néz ki jobban és ott nem kellett trükközni kár hogy nincs normális beállítás itt.ja amúgy hogy kell ezt a fekete csíkokat kikapcsolni?alig látni valamit a játékból xd
Ozzyehh
hát... nem az amit vártam.. a graf nem olyan mint a videókban.. persze nem ronda, de nem ugyan az.. és a Ryse szebben futott maxon mint ez.. vagy a Mordor jobban fut maxon mint ez 😊 na de majd este pörgetem

CalebJoe
Ja hát ez a poén hogy a Ryse szebb és jobban is fut mint ez, de mint játék ez természetesen sokkal jobb, csak hát mivel pc-ről van szó ezért a jó fps érték elengedhetetlen a jó játékélményhez.
wedge31
Hogy a játékról is szó essék, nagyon jó lett a game, a hangulat durván ott van a topon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Jobban nézne ki ha lehetne már manuálisan is állítani a textúra részletességet.

grebber
Az legalább ki is néz valahogy ...

Shep
Neked hogy fut?

Myselor
tényleg szarul megy gyengébb gépen de még mindig jobb mint a ryse 😄 játszhatóra meglehet csinálni 😊
Igen, 5770-tal rendelkezem, 1 GB-os. 20 FPS a vége, szóval egyben van!

szerk.: Hazudok. A liftekben és ilyen kisebb helyeken 30 FPS azért megvan, meg az intro klipben is 😊
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.10.14. 13:56:21
grebber
Csak a Rage volt pc-n ami tech 5 az frankón futott. Wolfit nem méltattam pc-s letöltésre elég volt konzolon. 😄

Shep
Na de nálad már a wolf sem volt az igazi, nem?

grebber
The Evil Within - amit PC-sként tudnod kell

Shep: Ja én játszhatatlan 😄

BoneDragon
Megoldás a 30fps limitre (ipon-ról nyúltam):

"Ahhoz, hogy előcsalogathassuk a konzolt, Steamen a játékra jobb klikkel kattintva, a Properties-t kiválasztva a General fül alatt kell beírnunk a következőt: "+com_allowconsole 1" (persze idézőjelek nélkül). És akkor most nézzük a parancsokat:

R_swapinterval
(ez állítja be az fps limitert, a számok negatívak)
-2: Ez az alap 30fps limit, a készítők ezt támogatják.
-1: Ez 60fps-re állítja a limitet, ami teljesen játszható, de néhány apró furcsaság előfordulhat, amit a készítők ki fognak javítani hamarosan
0: Ez teljesen leveszi az fps limitert, azonban a készítők nem ajánlják, hogy 60fps felett játsszunk, és az ezzel kapcsolatos hibákat nem is fogják kijavítani"
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.10.14. 13:29:16

Shep
Valami gyengébb videokártyával próbálta már valaki?

Shep
Hát márpedig a fák nyári napsütésben ha egészséges a levelük igen csak szépen fénylenek, vagy ha tetves akkor is 😄

Nekem azt árulja el valaki, mitől foglal a virtualtextures mappa 25.9 GB-ot, hogyha hót csúnyák a falak és lerí róla, hogy annyira primitív az egész.
Egyes egyedül a karaktereknek van gigatextúra felbontása és erre jön ez a kis szerénke gépigény.