Bemutatkozott a Fifa '14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
PES14 bejelentõ cikk alatt vajon lesznek olyan hozzászólások,hogy "elég volt már CR-bõl"? Õ is évek óta a reklámarca a PES-nek. Na kiváncsi leszek.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nekem van egy Messzi mezem. Kell?

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Zenszkij
A tököm tele van mér Messivel, a csapból is õ folyik. Menjen el egy Fiorentinába azt csináljon belõlük bajnokot, addig nekem nem a világ legjobbja. Igazán lerúghatnák már vagy fél évre <#idiota>...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sippie
az övének legalább a játékhoz volt a köze, amíg #1-el kezdõdõen a játékkal kapcsolatban egy hozzászólás sem született, csak Messizés ment.
Ezt csak azért, hogy érezd hozzászólásod, rendkívüli relevanciáját.
A FIFA JOBB !
fergusonpapa
PES JOBB!

www.icewebhu

Sippie
És akkor beszéljünk arról hogy miért mindig a Dzsudzsák van borítón, amikor Szalai élete szezonját futja, Huszti a liga egyik legjobbja, no meg hát ott van Torghelle... <#zavart1>
Sippie
igen, a PSG ellen is megmutatkozott hogy a "gnóm" nélkül milyen ütõképes a csapat.
messi mögött ott van a világ legjobb középpályája VB és EB gyõztesekkel. a góljai jó részét az õ játékukból szerzi a gnóm. de nekik még sem jut semmilyen elismerés, semmilyen díj, még egy rohadt játékborító sem.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Said no blancofan ever.
jaja, vannak azért páran, akik utálják messit. egy sima semleges borító kellene, mint a South Africa-é volt... és kész....

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Csak nekem tûnik furának a lövés 1:35-nél? A labda elõtt csúszik a játékos meg megtorpan.

www.adamexdesign.hu

Messibõl sosem elég 😉

I said oh lord Jesus it's a fire.

Ez tény de vannak rajta kívül értékes játékosok akik a csapatjukkal szintén sikereket érnek el. Kezdjük mindjárt a Bayernel aki idén brillírozik, Ribery? Sweinsteiger? Vagy a Dortmund? Reus Geotze?
Narxis
De õ a legjobb játékos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

elég volt már messibõl.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams