Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Fifa '14

Az Electronic Arts tegnap már megjelentetett egy képet, mellyel igazából be is harangozta a Fifa '14 mai leleplezését. Ezen Messi volt látható és egy "14 is coming" felirat. Pár perce meg is történt a prezentáció.

A Fifa idei kiadása valószínű szeptemberben jelenik meg. Pontos dátumot még nem mondtak, de korábban erről lehetett hallani. Szerencsére ezúttal is egyszerre jönnek a konzolos és PC-s változatok, így nem kell várni a portokra.



A Fifa '14-ben minden eddiginél fontosabb szerepet kapnak majd a játékosok képességei. A First Touch Control ugyanis már azt is figyeli, hogy melyik focistához került a labda és ő kinek szeretné tovább passzolni. Így minden egyes átadást, passzt nagyon meg kell gondolni. Egy gyengébb képességű játékos ugyanis nem fog pontos keresztlabdát adni, vele örülhetünk ha a rövid passz sikeres lesz.

A szerelések is kicsit átalakultak. Megjelenik a Second Chance lehetőség, mellyel egy sikertelen belépő vagy becsúszás után még kaphatunk egy lehetőséget az ellenfél után nyúlni. Ráadásul ha időben reagálunk, akkor szinte pillanatok alatt felpattanhatunk és már iramodhatunk is a játékos után.


Fejlődnek a Skill Games minijátékok is, melyek így látványosabbak és a fejlesztők szerint könnyebben kivitelezhetők is lesznek. Megújul a Karrier mód is, melyben már nem csak játékosként vagy menedzserként, hanem játékosfigyelőként is tevékenykedhetünk. A 15 ezer licenszelt futballista mellett természetesen az összes, eddig elérhető liga is visszatér.

A labda fizikáját is tökéletesítik és a sokak számára már zavaró lövéseken is finomítanak. Ez a kettő egyébként a fenti trailerben is jól látható. A Fifa '14 az elkövetkezendő hetekben még szerepelni fog a híreinkben, hiszen az EA folyamatosan hozza majd nyilvánosságra a részleteket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bakkerman #17
    PES14 bejelentő cikk alatt vajon lesznek olyan hozzászólások,hogy "elég volt már CR-ből"? Ő is évek óta a reklámarca a PES-nek. Na kiváncsi leszek.
  • Örült kutya #16
    Nekem van egy Messzi mezem. Kell?
  • Zenszkij #15
    A tököm tele van mér Messivel, a csapból is ő folyik. Menjen el egy Fiorentinába azt csináljon belőlük bajnokot, addig nekem nem a világ legjobbja. Igazán lerúghatnák már vagy fél évre ...
  • Sippie #14
    az övének legalább a játékhoz volt a köze, amíg #1-el kezdődően a játékkal kapcsolatban egy hozzászólás sem született, csak Messizés ment.
  • TomecK #13
    Ezt csak azért, hogy érezd hozzászólásod, rendkívüli relevanciáját.
  • TomecK #12
    A FIFA JOBB !
  • fergusonpapa #11
    PES JOBB!
  • Sippie #10
    És akkor beszéljünk arról hogy miért mindig a Dzsudzsák van borítón, amikor Szalai élete szezonját futja, Huszti a liga egyik legjobbja, no meg hát ott van Torghelle...
  • Sippie #9
    igen, a PSG ellen is megmutatkozott hogy a "gnóm" nélkül milyen ütőképes a csapat.
  • Ender Wiggin #8
    messi mögött ott van a világ legjobb középpályája VB és EB győztesekkel. a góljai jó részét az ő játékukból szerzi a gnóm. de nekik még sem jut semmilyen elismerés, semmilyen díj, még egy rohadt játékborító sem.