17
-
#17 PES14 bejelentő cikk alatt vajon lesznek olyan hozzászólások,hogy "elég volt már CR-ből"? Ő is évek óta a reklámarca a PES-nek. Na kiváncsi leszek. -
Örült kutya #16 Nekem van egy Messzi mezem. Kell? -
Zenszkij #15 A tököm tele van mér Messivel, a csapból is ő folyik. Menjen el egy Fiorentinába azt csináljon belőlük bajnokot, addig nekem nem a világ legjobbja. Igazán lerúghatnák már vagy fél évre ... -
#14 az övének legalább a játékhoz volt a köze, amíg #1-el kezdődően a játékkal kapcsolatban egy hozzászólás sem született, csak Messizés ment. -
TomecK #13 Ezt csak azért, hogy érezd hozzászólásod, rendkívüli relevanciáját. -
TomecK #12 A FIFA JOBB ! -
#11 PES JOBB! -
#10 És akkor beszéljünk arról hogy miért mindig a Dzsudzsák van borítón, amikor Szalai élete szezonját futja, Huszti a liga egyik legjobbja, no meg hát ott van Torghelle... -
#9 igen, a PSG ellen is megmutatkozott hogy a "gnóm" nélkül milyen ütőképes a csapat. -
Ender Wiggin #8 messi mögött ott van a világ legjobb középpályája VB és EB győztesekkel. a góljai jó részét az ő játékukból szerzi a gnóm. de nekik még sem jut semmilyen elismerés, semmilyen díj, még egy rohadt játékborító sem.
-
Etinger #7 Said no blancofan ever. -
#6 jaja, vannak azért páran, akik utálják messit. egy sima semleges borító kellene, mint a South Africa-é volt... és kész.... -
ADAMEX9 #5 Csak nekem tűnik furának a lövés 1:35-nél? A labda előtt csúszik a játékos meg megtorpan. -
TBWarrior #4 Messiből sosem elég ;) -
Kahlest #3 Ez tény de vannak rajta kívül értékes játékosok akik a csapatjukkal szintén sikereket érnek el. Kezdjük mindjárt a Bayernel aki idén brillírozik, Ribery? Sweinsteiger? Vagy a Dortmund? Reus Geotze? -
#2 De ő a legjobb játékos. -
Ender Wiggin #1 elég volt már messiből.