1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • DarkSector
    Ez nem a T-home...:D
    Itt nem nézheted vissza az élő adást. :D
  • Ry0K3N
    Erről pont lemaradtam tud hozzá valaki videt?
  • Ragnar360
    Ja bocsánat, félreértettem a kérdésed, másra gondoltam:) úgy van, ahogy sirdond mondta:)
  • Zomil
    Jaa értem köszi, csak bele-bele nézegettem néha, aztán néha látom, hogy fogják és ujrainditják, igy már értelmet nyert :)
  • sirdond
    amíg nincs kézrázás, addig csak practice, illetve tesztelés megy
  • Ragnar360
    -.- hát ez fura kérdés:) nem jár rá válasz, mert értelmetlen amit kérdezel szerintem:)
  • donatus13
    Kontroller beállításokat tesztelik.
  • Zomil
    Miért szakitják meg néha a meccset pár ütés után?
  • Ragnar360
    hat a robotok eleg veszélyesek ugylatom:d
  • Ragnar360
    yepp.
  • sirdond
    xrayt azért nem mert az energy kell a breakerre
  • Ragnar360
    hát annyira nem lassú:) 1-2 órája mikor vki Quan Chival volt említették h neki a leggyorsabb a felütése btw:) igazából nem mindig használják, sokszor a fogás kombót se nyomják, se X-rayt, bár az érthető ugye, mert inkább másra lövik el az energyt.
  • sirdond
    ha jól tudom azért, mert nagyon lassú mozdulatsor és könnyű "punisholni"
  • Ragnar360
    csak ritkán:) (okára van egy-két tippem, de hülyeséget nem akarok mondani) rengeteget lehet azért tanulni így is ezekből. megvannak a fortélyai. ;)
  • sirdond
    ok, majd ha vak leszek 15-20 évig megcsinálom és felrakom neked.

nem pontosan tudja,hogy hol van éppen, de tudja,hogy mire mit kell reagálni. ha azt hallotta,hogy "lövést" használnak,azaz zónázni próbálnak mindig teleportált. ha nem tudta hol van teleportált. kombókon kívül nem is dashelt. tudta mikor van közvetlen mellette és olyankor mit kell csinálnia.
  • gszp
    Basszus, jól látom, hogy itt senki nem használ felütést?
  • Ragnar360
    igen, azért is nézett be pár dolgot, és a gyengébb játékosok ellen azok a hibák lehet még belefértek, de gondolkozz picit...minden elismerésem ennek a srácnak. emberség:) és ez a bajnokság is igen korrekt:)
    jó hogy van ilyen:)
  • Ragnar360
    pont hogy úgy minösité hogy jó, mert ez azt jelenti, hogy részletes és mindenre kiterjedő kb.
    a srác pedig zseniális volt, ahogy Tom Brady is mondta semmi oka a szégyenkezésre. első tournamentje a srácnak és rögtön eljutott idáig.
    egyébként ez a Tom Brady igen jófej:)
  • DarkSector
    Persze hangok, csak a hangok azt mutatják hogy melyik irányba van nem hogy milyen távol és mire készül...nem annyira egyszerű, PRÓBÁLD ki és tedd fel youtube-ra.
  • ProGabe #1233
    De tényleg! Hát ez kész!
  • sirdond
    amúgy elég sok kombót droppol sajnos. de azért nem semmi,hogy ennyire jól játszik
  • sirdond
    miért? csak be kell tanulni és utána hangok alapján simán koordinálja magát.
  • DarkSector
    Ez egy vak srác...omg. :D Mármint nem az omg hogy vak hanem hogy így is tud mortalozni. :D

Már elnézést de ez a játékot minősítí egy kicsit. :D
  • sirdond
    Tyrant is az esélyek közé tartozik amúgy
  • sirdond
    youtube-re fel szoktak rakni sokat a pool meccsekből, és utána az egészet.
  • Seth
    Hogyan jutott a srác idáig? Vissza lehet nézni a meccseit?
  • DarkSector
    miez?
  • Ragnar360
    OMFG!!!!!!!444444444 this is nuff said.
    Real life kenshi:D lol és még szalagot is tettek a szeméhez:d és taps :)
    FUCKIN AMAZING!
    http://www.twitch.tv/srkevo2#
  • Ragnar360
    Na ez nem semmi...vak srác és már a winners finalsbe van. Mondták, hogy hang alapján azt is meghallja hogy ugrassz, a lépteket stb.
    Amazing. Épp készülnek a meccsre.
    Elképesztő. Nagy is az érdeklődés most iránta itt ahogy nézem.
    No words. Ez azért megfogja az embert, amelett, hogy sajnálja is.
  • Ragnar360
    na visszajött: új kommentárok Tom Brady:) fasza lesz
    aaaaah ez a Future King (asszme ez volt a neve) aki utoljara volt Kung Lao eleg erős:)
  • Ragnar360
    értem:) egyébként most azt mondták h 5 perc szünet, de szerintem már letelt:d ps: nem hittem volna hogy ennyire bejön ez az EVO.
  • Ry0K3N
    úgy van megcsinálva csak nem találom a bracketet hozzá, vagyis találtam egyet de az nem interkatív az evo hivatalos olvala meg konkrétan le van halva
  • Ragnar360
    hát ez is jó kis meccs volt:) komentár is fasza:)
    ha jól értettem ezek épp a kiesettek fináléja vagy mi. lehet úgycsinálnám meg, hogy aki megnyeri a kiesettek közötti küzdelmet az az 1 újra visszakerülhet a listára.
  • Ry0K3N
    Azigen az szép befejezés volt.
  • Fpocok
    Toastynál milyen gombot kel lenyomni?
  • donatus13
    Hmm, én lemaradtam, remélem lesz valahol replay.
  • Ragnar360
    még nézni is élvezet volt:)
  • Ragnar360
    nem volt flawless csak majdnem, de azta kurva ez micsoda meccs volt :))

baaaaaaaaz és úgy indult az utolsó utolsó kör is, hogy Ermac lehozza:) szurkoltam is neki:P

zsenialis meccs volt az egész :P
  • ntex
    Hát ez kemény, cyrax egyszer elkapta azt végigkombózta, ha nincs breaker mehetsz aludni :D
  • Fpocok
    Ez a resetes kombó kurva szemét dolog.