Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert neked nem tetszik az egy dolog.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg Kitana-val szenvedtem meg a Smoke - Cage párost..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
amúgy én sose voltam jó ezekben a verekedõs játékokban, mert ezek mindig csak konzolokon voltak, nekem meg az sose volt. Emulátoros verzióknál meg a billentyûkiosztások olyan ujjtörõk voltak, hogy inkább hanyagoltam az ilyen játékokat. De itt most van ilyen kontrollerem, de olyan idegesítõen érzékeny, hogy néha az jobban idegesít, mint amikor megvernek. Kár hogy nincs egy olyan beállítás, hogy legyen valami holttere mind az analóg karoknak, mind a "nyilaknak"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
How much can you take,before you snap?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Na meg a vége fele 1v3 szituációk is bosszantóak, mondjuk 3. vagy 4. nekifutásra sikerült. De akkor is, ilyenkor miért nem lehet hogy mi is többen vagyunk és akkor 2v2 2v3 .... nem értem.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Parasite Eve 2, best game EVER!
Kipróbáltam. Bebindeltem a betûket a gamepad gombjaira és ha megnyomom, akkor beírja a betût.
Ott legalább felismerte a yojpadot, itt pedig semmi, de itt még csak pár funkcióbillre engedi biddelni a gombot és annyi.
Ami nem lenne probléma ha mûködne is.
Esetleg leírnád hogy konfigoljam hogy életképes legyen?
Pedig szépen felismerte a gombokat, megadtam neki melyik legyen a yoj pause gombja a klaviatúrán, mentettem, de nem történt játék közben semmi, ez hátha jó lesz.
JoyToKey, ezt szedd le. Bebindeled a gamepad gombjaira a megfelelõ billentyûgombokat és elvileg jó lesz.
hát most nekem is volt ez a lassított felvételes hibám, és valahányszor nightwolffal ki akartam lõni egy vesszõt, Quan-chi egybõl felém teleportált. És láttam, hogy amint elkezdem a kombót, és már feszítené is ki az íjat, õ már azonnal elkezdi a teleportálást. Azért ez pofátlanság, mert ráadásul, ha mind ez gyorsan történt volna, akkor pislognom se lett volna idõm
Beállítom rajta amit szeretnék és menni fog?
ennyi az egész?
Olyan problémám lenne hogy 2/8 axis Yojra nem tudom a Pause gombot belõni, mivel nincs annyi gomb a yojpadon amennyi funkciót rá kellene erõszakolnom.
És ha egy funkció nincs beállítva akkor nem engedi elmenteni a beállítást.
Így hiába beállítom a Pauset amire én akarom, egy funkció Üresen fog maradni.(Aminek a helyére beálítottam a Pauset).
Mivel 14 állást kellene 12 gombra beállítani, és vmiért nem engedi az egy gomb/2funkcót.
Hogy lehet ezt kikerülni vmi módon?
igazából csak a Move list miatt kellene a Yojpadhoz a Pause gomb, de az istennek sem tudom belõni rá.
Nem lehet vhogy a billentyûzetre kiosztani a Yojpados második játékos Move listjét?
na de nem lövöm le a poént.
nem tudta megnézni a bill configot, mikor csak az egyel alatta lévõre kellett volna rámenni😄 gyakorlott játékos...
aztán utána is amiket mond, meg még piratebay lol
mondom paródiának is rossz vagy viccnek😄 normálisan kéne csinálni és úgy poénkodni, nem a bénasággal meg a hozzá nem értéssel stb. (és szerintem meg sem játsza a dolgot)
How much can you take,before you snap?
Egy aranyköpés. 😄
Meg: "Lóbögöny" <#alien>#alien>
picivel több mint egy percet néztem ebbõl a videóból, amire véletlen találtam rá, mert expert gameplayt akartam nézni pc-n.
csak egy percet nézzetek belõle😄
OMFG.asdasdasd. inkább nem mondok semmit egyelõre:d és ilyenek tolják ilyen színvonallal, ennyire bután😊 de legalább nekik van jó gépük hozzá😄
Az a másik gyerek a tán vmi Krisz, azt le is ütném...múlthéten annak is megtaláltam az MK gameplayét és jajjjj, megcsúfol az a gyerek is mindent amit csak lehet. (és lájkolják, meg iszonyat szeretik b+)