Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ha jól értettem ezek épp a kiesettek fináléja vagy mi. lehet úgycsinálnám meg, hogy aki megnyeri a kiesettek közötti küzdelmet az az 1 újra visszakerülhet a listára.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
baaaaaaaaz és úgy indult az utolsó utolsó kör is, hogy Ermac lehozza😊 szurkoltam is neki😛
zsenialis meccs volt az egész 😛
Kb mennyi player indult azt lehet tudni?!
(csak hogy ne kelljen másolgatni, így jobb😊 )
Parasite Eve 2, best game EVER!
sok kis hülye amerikai megy meg nevez, mert ott van. EU-bol nem nagyon vannak.
btw mik a feltételei ennek a versenynek, hogyan lehet indulni rajta?!
Negyedöntõ, elõ és döntõ.?
Amúgy a játékról: nem tudom megéri-e beszerezni, oldschool fannak mint nekem is a régebbiek jönnek/jötek be. Ok, hogy az Armageddon után nemigen tudtak sztorit kitalálni, de korai volt a reboot szvsz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
How much can you take,before you snap?
na elvileg ez lesz az mk stream
stream link késõbb,mert még nem tudom,hol lesz.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
csak 7 giga.
Parasite Eve 2, best game EVER!
hát ez még mindig kész😄 milyen jól el lehet képzelni bármi erre a zenére:d
hogy mennyire dancelnél, gecijól...hogy mennyire vernél szét akarákit, vagy tíz kancigányt erre a zenére. fakkjeeeeeeeeeeeee MK forever.
Az új aminek a trailerében Jax beszélgetett Scorpionnal nem jött be.Nem jött be h asszem reptile vagy baraka vmi betegségben szenvedett és azért volt olyan,vagy doki volt,fasz tudja.Nekem nem tetszett így meg sem néztem egyik részt sem.
A játékból nekem ami hatalmas fav+ az a shaolin monks volt.Imádtam.
Amit még anno ps1-en nyomtam az a Special forces volt.Ott jax-el kellett lenni.
Volt egy olyan is asszem amiben Sub Zero volt a fõszereplõ,de nem biztos,arról vki adna youtube linket.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
összességében a 2. rész szerintem is gyenge.. az volt a céljuk, hogy minél több karaktert belezsúfoljanak, és eléggé agyatlan az egész.. meg emlékeim szerint az elsõ rész próbált relative reális lenni.. olyan értelemben, hogy a "sima" földi harcosok (Cage, Liu Kang, Sonya, Kano) nem csinál teljesen lehetetlen dolgokat.. jó, mondjuk egy bicikli-rugás sem reális, de legalább nem dobálnak tûzgolyót, lõnek szembõl lézert meg hasonlók... a 2. részben eléggé elszálltak ezekkel, lásd például a végén a fõ küzdelem...
szvsz az elsõ rész 10-es skálán egy 7 pontot simán megér (a zenéje önmagában 9-10 pont), a második rész max egy gyenge 5, de csak ha van mellé popcorn meg sör (:
a Mortal Kombat: Conquest sorozat érdekes volt, és nem egészen sikerült megértenem, hogy ez miképp is passzol bele a MK történelembe.. a második filmnél azért tán jobb, sima 5 pont
a Legacy az meg egy érdekes kezdeményezés / hozzáállás, erõsebb és gyengébb részekkel, egy 6-7 pontot adnék rá
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Jax azért szereltetett karokat magának,hogy nagyobbat tudjon ütni.Raiden megjegyzi neki,hogy "valaki súlyos önbizalomhiányban szenved".Erre jax puszit ad a karjára meg mondja,hogy a két kis bébi meg stb.....Ekkor jönnek be nindzsák és a 2robot.Szerepel még benne ha jól emlékszem Motaro is,akit jax ver meg(félelmetesen szar CGI),és Raiden is ember lesz benne,levágatja a hajátXD
Az MK1 egy klasszikus míg az MK2 egy ZS kategóriás szarkupac.Botrányos minden téren,színészek,CGI,történet,eredetiség,játékkövetés.Minden téren katasztrofális.Ha jól emlékszem Jade is megjelenik benne,õt zabálja fel vmi falból kijövõ gagyi szörny.stb............
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a második rész viszont nagyon szar. Nálam totál homály is volt az egész. Ez is spoileres aki még nem látta: Oké, hogy a karakterek nagy része már más (Raiden katasztrofális ahogy kinéz, no comment). Egyszer csak szonja rátalál Jax-re (õszintén szólva eddig egy büdös szó nem esett róla) és már robot karjai vannak, nincs róla szó, hogy mit, meghogy, vagy ha van is, már nem emlékszem, akkor egy gyors fél perces szöveggel el lett intézve. és tényleg nagyon rövidek a harcok
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nekem sem tetszett annyira mint az elsõ rész, a harcok sokkal rövidebbek, meg picit süt róluk a gagyi volta. Mondjuk a robotok tetszettek, fõleg Cyrax. Smoke érdekes karakter volt a filmben mondjuk mert õ ott ilyen Sektor/Smoke hibrid volt, füstként tûnt fel de rakétázott mint Sektor... 😄 A Rayden vs 3x Reptiles harc az kb awful volt, ha jól emlékszem 2-t elintézett 1-1 ütéssel-rúgással a 3. meg csak úgy eltûnt, pont a rész elõtt tûnt fel Sindel, e harc után meg már azt mutatták hogy halott volt, de hogy kik és hogy ölték meg nem tudni. A Scorpion vs Sub-Zero harcban is volt egy két látványos mozdulat de az sem volt maradandó.
Meg úgy általánosságban rövidek is a harcok az egész filmben...
"I like how it goes from left to right in head phones listen it goes left to right it makes your mind go what the heck is going on!!!"
(Az egész úgy ahogy van...)
Amúgy most ezt találtam, kurvajó kis mix:d (végignézem az összeset szinte, kitudja milyen jók vannak:d
csekkoljatok csak. (egyszerü de szerintem hallgathato:d)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"