1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Ragnar360
    Fnatic Perfect Legend vs. Crazy DJT 88
    Elég gecijo meccs volt ez is, PL kiesett Winnersektöl, és még egyet kikapott ott is:/
  • Ragnar360

The Protector: hmmm arra nem is emlékszem:d ami nagyon megmaradt és igy kapasbol tudom, h volt egy olyan rész, h úgy tudtál továbbugrani, ha a tüskére feldobod a hullát és arról ugrassz tovább:d na ott vagy 2 napig nem jöttem rá mi a fasz van:d volt nevetés:)
  • The Protector
    Jól mondtad.
    Amúgy a Shaolin Monksban csak a közös életcsík volt a gáz,soha többet nem akarok olyat látni.
  • Ragnar360
    Nehezen toltam le én is arra emlékszem:D lehet a joy is elrepült 1-2x :D
    Akkor jol mondtma én is neki, h nincs köze hozzá:)
  • Ragnar360
  • The Protector
    Én anno amúgy sokukkal küzdöttem akik részt vettek ezeken a versenyeken!!!Marcos stb.... ezeket szarrá vertem.És az ám a szomorú h ezeknél akik játszok az EVO-t vannak sokkal jobbak is,csak nincs lehetőségük kijutni.Egy FreshPrince ellen nem nagyon lenne esélye a fele bandának.Az a gyerek szellemi fogyatékos,olyan jól játszik.Átnyergelt injusticre,pár nap alatt a világ elő 10be lett bennt.
  • The Protector
    Én nyomtam shaolinnal és marhára tetszett.3szor vittem el a végéig,soha nem tudtuk leverni Shao Kahnt.youtubon is csak olyan vidik vanak h Liuval átgurul rajta folyamatosan.
    Noob-nak semmi köze nincs sub zerohoz.2db sub zero van.Az egyik a gonosz,aki ellensége scorpionnak,a másikból lesz a Cyber Subzero.
  • Ragnar360
    Na itt a tegnapi döntő, nézzétek végig. (480p full screen)
    Még most is beszarás:)

• Ragnar360
    MK Shaolin Monks-t játszotta valaki?:) szerintem, akkor az valami cseszett egy jó gém volt. Most is néha eszembe jut, h egyszer még kéne tolni.
    Igaz nem a megszokott MK volt, de a sztorimód, az adventure kurvajol meglett csinálva, remek szálon futott végig. Igen részletes volt és csomó rejtett karakter volt ott is:) Reptile fight beszarás jó volt pl.

Deception RPG módja is úgy emlékszem h cseszett jó volt, azt is jatszottam tán sokat, de azt biztos nem vittem végig.

MK5 az meg maga volt a tökéj:D főleg akkor a PC-s 4. rész után. Meg se merem tippelni mennyit toltuk. Aztán az Armageddon kimaradt.
    1-2-3al sajna kevesebbet toltuk, toltam, pedig még most is simán játszható a cucc:)
  • Ragnar360
    Az hogy a picsbe lehet?:D biztos jól láttad? csak mert Noob Saibot tudtommal egy poén karakter és (na jó lol nemtudom fullra a sztoriját) a nevét is Ed Boon MK pápa illetve egy másik fickó nevéből kapta. Persze ettől függetlenül lehet rendesen sztorija etc :) csak ez igy most meglepett. Ja meg hát Noob az árnyékok mestere és az kicist távol is áll a hidegtől:)
  • The Protector
    Ebben is van 4 vagy 5.íkedvencem ísmoke aki az erdőben bujkál és a fák mögül leselkedik,elő is lehet hívni:)
  • Fpocok
    Vagyis hát értitek, ő volt az elején a ruciban.
  • Fpocok
    Hopp, miket meg nem tudok a sztoriból...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    noob saibot az eredeti sub zero :D
  • Seth
    Ezek a négykezű mamlaszok a legkönnyebben kiismerhető ellenfelek, és amint látod még neked is sikerült :)
  • ntex
    Minden Mortalban voltak ilyen secret fightok. Az első részben Reptile-t lehetett előcsalogatni, MK 2-ben Jade, Noob Saibot, Smoke, MK3-ban robot Smoke, Chameleon :)
  • Fpocok
    Szerintem ebben a story modban a cyber sub zero vs kintaro ft goro-t nem gondolták komolyan :DDD
    Bár visszavonom, mert második próbára sikerült.
  • Fpocok
  • Fpocok
    "Hidden Noob Saibot Special Fight?
    I was playing ladder on normal, doing well then I got to fight 7. It was jade on the stage witht the blood table in the background, and right beside it noob was standing there! I beat jade then it said hidden fight unlocked and I got an achievement. It was the dark version of noob and he had shao khans health and he was ALOT stronger. Seems really the only thing he was doing was the teleport dive/tackle thing. Anyone know how this was triggered?

when noob's there, if you win the match without blocking, you fight him."

Jó tudni!

Tudom, hogy ezt már két éve lehet tudni konzolon, de én csak most tudtam meg.
  • Fpocok
    Elvileg blokkot nyomsz és nyomod az előre irányt.
  • sith7
    Hogyan kell kombó brékert nyomni ?
    azt látom, amikor a csík alatt kiírja, de nem tudom előhozni, amikor ütnek, hiába blokkolok
  • Ry0K3N
    Ó hogy a jó....
    Most így visszaolvasva a kommenteket a fenének mentem el aludni
    Kung lao vs kung laot már nem néztem meg.
  • DarkSector
    Te voltál a mesterem. :D
  • Fpocok
    Látom megint pont a legjobbkor jöttél ide böfögni :D
  • Ragnar360

• Ragnar360
    :) majd holnap ujranézünk pár meccset, ha fent lesz:)
    Jóéjt ;)
  • sirdond
    azért nagyon sok kombót droppolt Reo, de Cyrax akkor is OP
  • Ragnar360
    micsoda comebackek voltak gecc, SF se sok ilyen van:D
    azt hiszem edzek kicsit, mert jövöre ezt a tagot el kell verni a picsaba:D
  • Ragnar360
    és ebbe a körbe megint cyrqax dominált, nem volt focus:) de nem lehet hibáztatni:)
    ez kész:D az lett volna a nagy ha sikerül neki, elképesztő:d
  • sirdond
    vazze köcsög feka nyert :D
  • Ragnar360
    EZ KÉSZ:D
  • Ragnar360
    op mennyit damagelt megint lol :D
  • Ragnar360
    totally agree :) best fighing game:d
  • sirdond
    amúgy elképesztő milyen mind game megy. ennél tényleg nem lehet már jobban játszani
  • Ragnar360
    DE MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT UGrott előre, még 1 kicsi kellett volna, bár a break is sérit miniamalisat altalaban

OMFG :)
  • Ragnar360
    huuuh a rohadek ellen alig tudott kiegyenliteni:)
    PL ellen meg rohadt jol jatszott
    de ezt akkor is REO nak kell nyerni

FIGHT!
  • Ragnar360
    ja köcsög robot:D 90%-t is képes levenni:D nem is tudom melyik ellen hozta össze
  • Ragnar360
    ezelenn a Cyrax ellen kibaszott nehéz nyerni:D bevan szívva a tag:)
    REOnak szurkolok en is : D most, ügyes srác.
  • sirdond
    cyrax OP :D
  • Ragnar360
    a Cyrax se semmi:D

FIGHT!
  • sirdond
    grand finals végre.

let's go Reo