Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiába 2szeres EVO bajnok :D

How much can you take,before you snap?

Néhány meccset tanítani kéne tényleg:)
PL ahogy tolja az pfff, nagyon egyedi Kung Lao vs Kung Lao volt. Na hát ami is ott volt..."SZÉTSZED"

hát ja, uccso meccs abból aztán jön a többi:)

"Lalilulelolz: Did PerfectLegend get eliminated yet?
Rawool7: no
Sumohulksmash: PL already won, you guys are just lagging"

:DDD xd

ha jól értettem,akkor most a losers bracket megy

még ezen kivül egy meccs elvileg és utána már a top 8 élesbe :)

kurvajoo:D Future King vs Perfect Legend is mi volt :D
16 bit huuu asszem tovabbjutott.

ez mi meccs volt :D

bazzeg, leléptem inni közben, most értem haza. mi volt 16bit-tel?

Perfect Legend odavert ezzel a Kaballal kicsit:D

Na folytatódik, fakk ye.

patch-rõl még mindig semmi hír?

"MK top 32 going to be godlike"
haha:d

kicsit lemaradtam, meddig van most szünet?

Mi ez a karakterválasztás meccs közben? Ha jól látom meg sem beszélik, nem értem.
Minden twich adást vissza lehet nézni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

már megy

testyourmight-on ezeket linkelték róla:

17 perctõl:
http://www.youtube.com/v/vWJSziFOxis&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/bkOL4z6TAlQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Mikortól kezdõdik megint? Éjféltõl?
majd youtube-on biztos lesznek fent vidik

DarkSector
Ez nem a T-home...:D
Itt nem nézheted vissza az élõ adást. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Errõl pont lemaradtam tud hozzá valaki videt?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ja bocsánat, félreértettem a kérdésed, másra gondoltam:) úgy van, ahogy sirdond mondta:)

Zomil
Jaa értem köszi, csak bele-bele nézegettem néha, aztán néha látom, hogy fogják és ujrainditják, igy már értelmet nyert :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

amíg nincs kézrázás, addig csak practice, illetve tesztelés megy

-.- hát ez fura kérdés:) nem jár rá válasz, mert értelmetlen amit kérdezel szerintem:)

Kontroller beállításokat tesztelik.

Zomil
Miért szakitják meg néha a meccset pár ütés után?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hat a robotok eleg veszélyesek ugylatom:d

yepp.

xrayt azért nem mert az energy kell a breakerre

hát annyira nem lassú:) 1-2 órája mikor vki Quan Chival volt említették h neki a leggyorsabb a felütése btw:) igazából nem mindig használják, sokszor a fogás kombót se nyomják, se X-rayt, bár az érthetõ ugye, mert inkább másra lövik el az energyt.

ha jól tudom azért, mert nagyon lassú mozdulatsor és könnyû "punisholni"

csak ritkán:) (okára van egy-két tippem, de hülyeséget nem akarok mondani) rengeteget lehet azért tanulni így is ezekbõl. megvannak a fortélyai. ;)

ok, majd ha vak leszek 15-20 évig megcsinálom és felrakom neked.

nem pontosan tudja,hogy hol van éppen, de tudja,hogy mire mit kell reagálni. ha azt hallotta,hogy "lövést" használnak,azaz zónázni próbálnak mindig teleportált. ha nem tudta hol van teleportált. kombókon kívül nem is dashelt. tudta mikor van közvetlen mellette és olyankor mit kell csinálnia.

Basszus, jól látom, hogy itt senki nem használ felütést?
igen, azért is nézett be pár dolgot, és a gyengébb játékosok ellen azok a hibák lehet még belefértek, de gondolkozz picit...minden elismerésem ennek a srácnak. emberség:) és ez a bajnokság is igen korrekt:)
jó hogy van ilyen:)

pont hogy úgy minösité hogy jó, mert ez azt jelenti, hogy részletes és mindenre kiterjedõ kb.
a srác pedig zseniális volt, ahogy Tom Brady is mondta semmi oka a szégyenkezésre. elsõ tournamentje a srácnak és rögtön eljutott idáig.
egyébként ez a Tom Brady igen jófej:)

DarkSector
Persze hangok, csak a hangok azt mutatják hogy melyik irányba van nem hogy milyen távol és mire készül...nem annyira egyszerû, PRÓBÁLD ki és tedd fel youtube-ra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
De tényleg! Hát ez kész!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

amúgy elég sok kombót droppol sajnos. de azért nem semmi,hogy ennyire jól játszik

miért? csak be kell tanulni és utána hangok alapján simán koordinálja magát.

DarkSector
Ez egy vak srác...omg. :D Mármint nem az omg hogy vak hanem hogy így is tud mortalozni. :D

Már elnézést de ez a játékot minõsítí egy kicsit. :D

Tyrant is az esélyek közé tartozik amúgy

youtube-re fel szoktak rakni sokat a pool meccsekbõl, és utána az egészet.

Seth
Hogyan jutott a srác idáig? Vissza lehet nézni a meccseit?

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
miez?

OMFG!!!!!!!444444444 this is nuff said.
Real life kenshi:D lol és még szalagot is tettek a szeméhez:d és taps :)
FUCKIN AMAZING!
http://www.twitch.tv/srkevo2#

Na ez nem semmi...vak srác és már a winners finalsbe van. Mondták, hogy hang alapján azt is meghallja hogy ugrassz, a lépteket stb.
Amazing. Épp készülnek a meccsre.
Elképesztõ. Nagy is az érdeklõdés most iránta itt ahogy nézem.
No words. Ez azért megfogja az embert, amelett, hogy sajnálja is.

na visszajött: új kommentárok Tom Brady:) fasza lesz
aaaaah ez a Future King (asszme ez volt a neve) aki utoljara volt Kung Lao eleg erõs:)