1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Van valami mod ami berakja Shao Kahnt meg a két négykezűt. -
Aktiválnak egy rejtett kódsort a játékban és... leég majd tőle a farkad
-
Sehogy.Goroval egyszer lehetsz a challenge towerban,azon kívül sajnos sehogysem. -
Eftörsokk #1369 Lol :D és mégis mit fognak tenni, kimennek mindenkihez és rácsapnak a kezükre? :) -
Ki kapja a büntit majd, ha bemodolják Kratost? A játékos, a kiadó? Nem jelentetnek meg PC-re többet?
Mi az eddigi legnagyobb combo amit betanultatok? Nekem egyelőre 7 hit 26% Strykerrel -
Goro-val , meg a nagyobb "kutyákkal" hogy lehet játszani? Felkell oldani vagy ilyesmi? -
XDXDXDXDXDXDXDXDDXD
IdiótaXD -
EnxTheOne #1365 Szerintetek a női szereplőknek kb hány centis a karjuk?
Nekem 36-37 cm körüli, de ahogy néztem a tükörben, az övék nagyobb :D:D:D -
Köszi, egy iciri picirt talán segített :/ Nem baj, tudtam így is győzni ( lol )
Következő harcba viszont jó lett megint. -
tehát amikor későn nyomom be a blokkolást elkezdi a kombót, üt vág, és akkor block + előre ?
-
Ragnar360 #1362 hát ez no komment hozzászólás, már ne is haragudj:)
egyébként igencsak rohadt gyors, de lehet nálad is van belassulás és lehet észre sem veszed. -
Driverből vsync ki (vagy be). Egyebet nem tudok. -
Slow motion mozgásra pc-n még nincs orvosság? 3 napja nem játszottam stroyba, de most fojtatom, és baromira lelassult oO -
én igyekeztem távol maradni tőle, szigyony-dobásnál (vagy lándzsa?) legugoltam, ha dobta a kalapácsot vagy nekiállt röhögni, akkor teleport és felütés..
ha megindult felém, akkor skera hátra, ha nem volt hova menni, akkor teleport és go ellenkező irány.. mutogatásnál necces, ott volt, hogy későn reagáltam, és beleteleportáltam a pofonba.. röhögésnél nem szokott ilyen gond lenni... -
akkor muxik ha szopod be az ütést és nem akkor mikor védekezel de abrakolnak.Jah és kontaktos támadásnak kell lennie szal ermaccal vigyázni kell. -
elvileg ezt csinálom, de nem adja be ... -
"Just to let you guys know, I was watching the MK stream at evo, and just seconds ago they were talking about how MK was doing well on PC and how modding needs to stop lol. So just a heads up but I am pretty sure WB is not happy about this. You can view the stream archive after it's done here:
http://www.twitch.tv/srkevo2
Edit: It's kind of a given the publisher not liking any modding done to the game. There will be some serious repercussions if kratos is added."
LOL -
De. Ott is. Pont ma csináltam meg, tudom miről beszélek. -
sirdond #1354 az első fightnál igen, de a másodiknál nem. -
De. Az lesz. -
Ugy szintén nálam is Shao Kahn-nál a Teleport Slam + villámos repülés vagy a villám szórás vált be ! -
sirdond #1351 a legvégén shao khan nem lesz gyengébb. nálam a teleport spam és felütés bevált raidennel -
Én kb 10 anyádat nyomtam el, mire meglett ma :D Gyengülni fog. -
hát nem tudom, nagyon nem érzékeltem, hogy gyengült volna, de akkor majd folytatom a... haldoklást. mindenesetre ember legyen a talpán akinek először sikerül ezt a f*szt kinyírnia -
Pár próbálkozás után gyengébb lesz, előbb utóbb le fog menni. -
Ezt én is így tudom. Ráadásul azt hiszem az első részben a scorpion és sub zero tulajdonságai voltak neki. -
egyébként szerintem most tartok a végénél. Shao-kanra van valami jó taktika. Mert 2X annyi élete van mint nekem, és 2X akkorákat üt. Ráadásul folyamatosan dobálja a kalapácsát
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Liu Kanggel még csak csak legyőztem, de Raidennel fogalmam sincs mivel lehetne, főleg, hogy ahogy lentebb is írtuk elég nehéz kombózni a gombok miatt -
Az a gond, hogy ez a "földön van és nem tudod megütni" és a "kivédted a támadást és most 1 másodpercig nyíltan sebezhető vagy" dolog ez újhullámos. A mortal 4ben kajakra a sárga földig lehetett valakit verni ha nem tudott játszani, meg se mozdulhatott ha ügyes voltál. -
akkor örülök, hogy nem csak nálam van ilyen, ezek szerint nem ez a legjobb kezdés annak aki nagyon nem mortal kombatezett még. De sajnos PC-n csak ez van :( (és nem emulátorosra gondolok) -
Én Scarletről hallottam ezt, de lehet hogy Reptile-ra is igaz. -
amúgy asszem reptile is bug miatt jött létre. Asszem ő volt az első aki így létrejött, talán scorpionból, mert a ruhája egyszer csak valamiért zöld lett, és akkor gondolták külön karakter lesz -
A mortal kombat 4 után letöltöttem ezt a final editiont, örültem, hogy végre van pcre friss mortal. Hát kibaszott nagyot csalódtam. A mortal 4-ben úgy üthettél mint egy félőrült, gyorsan, tempósan, faszán, úgy is lerendezhetted az ellent, hogy fel se kelljen a földről. Itt meg lassúak az ütések, és ha a földön van, kb hozzá se lehet érni, hogy "esélyegyenlőség" legyen...egy kalap szar az egész sajnos emiatt :( nyomom neki a gombot és nem érzékeli, nem reagál rá. Ilyen mikor volt a mortal 4ben? -
funnak indult, de aztán írtak neki történetet... ennyi :D -
4500 a Mortal Kombat ha érdekel valakit szóljon, elvileg 1 darab van! -
Ragnar360 #1338 Elég durva, tehát akkor mégiscsak van köze Sub-Zerohoz, pedig olyan baromsagnak tünik:D -
EnxTheOne #1337 Noob kiléte ismét :D
Eredetileg tényleg fun karakter volt, de később kapott rendes történetet.
pl. skarlet 1 bugbol jött létre kitanábol ahogy ermac is egy bug scorpionbol :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Noob Saibot, once known in life as Bi-Han (璧漢), was a Lin Kuei assassin turned wraith from the Mortal Kombat fighting games series. He is one of the few original characters, debuting in the original Mortal Kombat arcade game as Sub-Zero, older brother of the current, younger Sub-Zero. He first appeared as Noob Saibot as a secret character in Mortal Kombat II, first becoming playable in Ultimate Mortal Kombat 3, and was a secret character in Mortal Kombat 4. He holds the unique distinction of appearing, in one form or another, as a fighter in all of the first seven main fighting games"
Reincarnated in the darkest of all realms, the Netherrealm, Noob Saibot is the very incarnation of evil. Before becoming a wraith, he was once (Bi Han) The Original Sub-Zero, an assassin among the most powerful of Lin Kuei. As Sub-Zero's name, clothes, and powers would suggest, his character was icy and distant. In all aspects, he was a cold-blooded and violent assassin absolutely dedicated to his clan, the Lin Kuei. While essentially neutral, his soul had become dark and corrupted from years of violence and remorseless killing. Before his story is revealed to the player, the player can make an educated guess on who he was. He disappears after MK, and reappears in MKII reborn as Noob Saibot.
When he died in the first Mortal Kombat tournament at the hands of Scorpion, his soul, corrupted by years of violence, descended to the Netherrealm's Fifth Plane, but was resurrected by Quan Chi. The evil within his soul was released, stripping him of pride, compassion, and everything else what related to humans. He wishes not only to remain in the Netherrealm, but to conquer and rule it. Though he has been seen in the service of conquerors such as Shinnok and Shao Kahn, his ultimate allegiance is himself.
-
Ragnar360 #1336 PL stílusa. Kung Laoval mégkirályabb:D
-
Ragnar360 #1335 linkt:D
hát ja PL Kung Lao pro is...Future ellen kikapott (de sajna ez meccs még nincs fent. állejtős volt amilyen air fightok voltak abba)
de amit én is láttam, h Kung Lao teleportjat nagyon punisholják és neki is sokszor az a stílusa, másik gyereknek is ez volt, de nem bírt váltani olyan könnyen. Reo nagyon jól taktikázott, könnyen váltott de ezelen a Cyrax ellen nem lett volna esélye.
Pedig ez a Kabal kibaszott erős, de a robot ellen pff. Egy Scorpion is viszont lehet szétszopatta volna a gyorsaságával.
PL nagyon erős és elképesztö látványosan játszik. Rád megy és szétgépel, addig ver folyamatosan míg ki nem szed a védekezésből, csak mikor megbírják állítani és belassítják és belharcba kegyetlenül visszaverik akkor szopás van neki is:d -
Perfect tavaly Kung Lao main-al indult meg is nyerte.Ami még fasza volt tavaly,hogy nyomhattak kivégzést,csak néhányan végezték ki az ellenfelüket.Volt egy Kenshi-s srác aki nyert,kiabálták neki h finish him és a gyerek nem tudta fejből a kódot és belépett a moves list-be,akkorát szakadt az egész terem.És még így is majdnem elbaszta a kivégzést. -
ntex #1333 Amúgy a stance-nek van valami jelentősége harc közben? Vagy csak egy felesleges extra? :D