Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Ebben is van 4 vagy 5.íkedvencem ísmoke aki az erdõben bujkál és a fák mögül leselkedik,elõ is lehet hívni:)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Vagyis hát értitek, õ volt az elején a ruciban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hopp, miket meg nem tudok a sztoriból...
noob saibot az eredeti sub zero :D

Seth
Ezek a négykezû mamlaszok a legkönnyebben kiismerhetõ ellenfelek, és amint látod még neked is sikerült :)

PSN ID.: Beegabor

Minden Mortalban voltak ilyen secret fightok. Az elsõ részben Reptile-t lehetett elõcsalogatni, MK 2-ben Jade, Noob Saibot, Smoke, MK3-ban robot Smoke, Chameleon :)
Fpocok
Szerintem ebben a story modban a cyber sub zero vs kintaro ft goro-t nem gondolták komolyan :DDD
Bár visszavonom, mert második próbára sikerült.

Fpocok

Fpocok
"Hidden Noob Saibot Special Fight?
I was playing ladder on normal, doing well then I got to fight 7. It was jade on the stage witht the blood table in the background, and right beside it noob was standing there! I beat jade then it said hidden fight unlocked and I got an achievement. It was the dark version of noob and he had shao khans health and he was ALOT stronger. Seems really the only thing he was doing was the teleport dive/tackle thing. Anyone know how this was triggered?

when noob's there, if you win the match without blocking, you fight him."

Jó tudni!

Tudom, hogy ezt már két éve lehet tudni konzolon, de én csak most tudtam meg.

Fpocok
Elvileg blokkot nyomsz és nyomod az elõre irányt.

sith7
Hogyan kell kombó brékert nyomni ? <#vigyor>
azt látom, amikor a csík alatt kiírja, de nem tudom elõhozni, amikor ütnek, hiába blokkolok

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Ó hogy a jó....
Most így visszaolvasva a kommenteket a fenének mentem el aludni <#rinya>
Kung lao vs kung laot már nem néztem meg.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DarkSector
Te voltál a mesterem. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Látom megint pont a legjobbkor jöttél ide böfögni :D

<#circling><#hehe>
http://www.youtube.com/v/mYqkGzuVLJU

:) majd holnap ujranézünk pár meccset, ha fent lesz:)
Jóéjt ;)

azért nagyon sok kombót droppolt Reo, de Cyrax akkor is OP

How much can you take,before you snap?

micsoda comebackek voltak gecc, SF se sok ilyen van:D
azt hiszem edzek kicsit, mert jövöre ezt a tagot el kell verni a picsaba:D

és ebbe a körbe megint cyrqax dominált, nem volt focus:) de nem lehet hibáztatni:)
ez kész:D az lett volna a nagy ha sikerül neki, elképesztõ:d

vazze köcsög feka nyert :D

EZ KÉSZ:D

op mennyit damagelt megint lol :D

totally agree :) best fighing game:d

amúgy elképesztõ milyen mind game megy. ennél tényleg nem lehet már jobban játszani

DE MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT UGrott elõre, még 1 kicsi kellett volna, bár a break is sérit miniamalisat altalaban

OMFG :)

huuuh a rohadek ellen alig tudott kiegyenliteni:)
PL ellen meg rohadt jol jatszott
de ezt akkor is REO nak kell nyerni

FIGHT!

ja köcsög robot:D 90%-t is képes levenni:D nem is tudom melyik ellen hozta össze

ezelenn a Cyrax ellen kibaszott nehéz nyerni:D bevan szívva a tag:)
REOnak szurkolok en is : D most, ügyes srác.

cyrax OP :D

a Cyrax se semmi:D

FIGHT!

grand finals végre.

let's go Reo

KABAL WINS :)
egy pro kabalt nehéz elverni egy jo kung laoval is, pedig kung lao powa, de kabal meg kabal:D

valahogy nem jött össze neki :/

Hát PL kicsit elbaszta, dehát attól még ugyanolyan jó, eleg nagy volt a nyomas, látszódott is rajta rendesen.

Cyrax pro vs Sonya pro :)

kösz, bár ebbõl sem derül ki sok minden, csak az,hogy ki van winners és ki losers bracketben.

winners bracket egy matchup vesztese lekerül losers-be és ott játszik a meghatároztt matchup gyõztesével. így folyamatosan, majd a végén a losers bracket gyõztese játszhat winners bracket döntõjének vesztesével. és az abból kikerült gyõztes játszik a winners bracket gyõztesével a grand final-ben. elvileg :D

katt lehet van mar ujabb is.
szeritnem követhetö, amit nem tudok biztosan h loosers bracketre milyen szabalyok vonatkoznak a visszakerülésre, bár sejtem.

az a baj,hogy rendes schedule nélkül nehéz követni,hogy mi is van pontosan :D

akad még:) nem para:) 16 Bit Kitanaval nem volt annyira jo, tetszett, de Forever King is pl jobban bejön:) sok meccsét láttam ma neki is.

ikszdé, micsoda szint:D nehéz ilyenkor váltani, fakkin mind game :)
elvileg még lesz esélye.

baszki
a két legnagyobb esélyes és egyben legjobb játékos rögtön kiesett. nem semmi

OMFG!
amugy annyira atlatni PL stílusat és az ellenfél tudja és blokkol. PL szarrá szokott kombozni mindenkit, addig kombóz h még a védelmedböl is ki üt.

bazzzzzzzeeeeee

és kiesett :D

ez már minõségi MK :D

micsoda meccs eddig atyagatya:DD

OMG :D

ja most mar igy a fickorol felismerem:d szerintem is...igen jól nyomta: )

szerintem 16bit behúzza

én az Injustice-t is szeretem. illetve csak azt és az MK-t. SF-et valahogy soha nem bírtam, pedig többször is próbáltam rávenni magam, de nem jön be.

utolsó EVO? nem figyeltem rá,hogy mondták volna és eddig nem is olvastam sehol

Na kis break és jön a top 8, jól emlékeztem, 16 bit is bent van:)
egyébként lehet csak én hallottam rosszul de mintha valami olyasmit mondogattak volna korábbna hogy az idei az utolsó EVO?!

<#worship> annyira jó az összes karakter. amit keveésbé ismertem eddig azokat is sokkal jobban megkedveltem most:) igaz, hogy biz. ellenféllel szemben érdemes másikra váltani, most nemrég is volt, h Sonya ellen nem bírt Kabal, de Kenshivel azért hozta. minden meccs egyedi.

injusticet nem ismerem, de hogy a Mortalt kevés közelití meg az is biztos. SF még zseniális, a többi nekem noname :)