Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID.: Beegabor
Bár visszavonom, mert második próbára sikerült.
I was playing ladder on normal, doing well then I got to fight 7. It was jade on the stage witht the blood table in the background, and right beside it noob was standing there! I beat jade then it said hidden fight unlocked and I got an achievement. It was the dark version of noob and he had shao khans health and he was ALOT stronger. Seems really the only thing he was doing was the teleport dive/tackle thing. Anyone know how this was triggered?
when noob's there, if you win the match without blocking, you fight him."
Jó tudni!
Tudom, hogy ezt már két éve lehet tudni konzolon, de én csak most tudtam meg.
azt látom, amikor a csík alatt kiírja, de nem tudom elõhozni, amikor ütnek, hiába blokkolok
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Most így visszaolvasva a kommenteket a fenének mentem el aludni <#rinya>#rinya>
Kung lao vs kung laot már nem néztem meg.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jóéjt ;)
How much can you take,before you snap?
azt hiszem edzek kicsit, mert jövöre ezt a tagot el kell verni a picsaba:D
ez kész:D az lett volna a nagy ha sikerül neki, elképesztõ:d
OMFG :)
PL ellen meg rohadt jol jatszott
de ezt akkor is REO nak kell nyerni
FIGHT!
REOnak szurkolok en is : D most, ügyes srác.
FIGHT!
let's go Reo
egy pro kabalt nehéz elverni egy jo kung laoval is, pedig kung lao powa, de kabal meg kabal:D
winners bracket egy matchup vesztese lekerül losers-be és ott játszik a meghatároztt matchup gyõztesével. így folyamatosan, majd a végén a losers bracket gyõztese játszhat winners bracket döntõjének vesztesével. és az abból kikerült gyõztes játszik a winners bracket gyõztesével a grand final-ben. elvileg :D
szeritnem követhetö, amit nem tudok biztosan h loosers bracketre milyen szabalyok vonatkoznak a visszakerülésre, bár sejtem.
elvileg még lesz esélye.
a két legnagyobb esélyes és egyben legjobb játékos rögtön kiesett. nem semmi
amugy annyira atlatni PL stílusat és az ellenfél tudja és blokkol. PL szarrá szokott kombozni mindenkit, addig kombóz h még a védelmedböl is ki üt.
és kiesett :D
utolsó EVO? nem figyeltem rá,hogy mondták volna és eddig nem is olvastam sehol
egyébként lehet csak én hallottam rosszul de mintha valami olyasmit mondogattak volna korábbna hogy az idei az utolsó EVO?!
injusticet nem ismerem, de hogy a Mortalt kevés közelití meg az is biztos. SF még zseniális, a többi nekem noname :)