1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Ragnar360 #1412
hát ha majd lesz gépem valamikor majd megnézzük:) bár azt is remélem már dolgoznak a kövi Mortalon.
-
Ugyan ne szerénykedj ! xD -
Az én nevemben ne beszélj, köszi! :D -
Hát vannak köztük profik ne aggódj ! Pl Ayo Lunky Wackyka ezek vérbeli Mortalosok esélyed sincs elennük :D -
van aki nem állandóan a gép előtt ül -
Ragnar360 #1407 pár embert akit néztem a nagyobb rangúak közül, mind csak 20-30 óra közötti jatekidövel rendelkezik, az nem valami sok ennyi idö alatt:DDD
nyomni kell orba szájba:d -
Ragnar360 #1406 nem valami sokan vannak a csoportba:d névszerint ki a nagyon pro?:) vagy kit lehet nagyon nehezen megverni?:D -
Ragnar360 #1405
-
Még megbarátkoznék vele, nkem 60-50 fps közt ugrál, de hogy neten a lagg mellett ez játzshatatlanná teszi a játékot. -
Na ezt jó tudni ! xD -
Mindegyikkel van... nála ugrani kell. -
Áhh közben rájöttem, hogy fel kell ugrani előtte levegőbe és onnan indítani. -
Az nem crack hiba nálam se volt X-ray Attack pedig nekem eredeti van ! -
Cyber Sub-zeroval nincs X-ray attack nálam.Se Story, se Ladder módban.
Valószínűleg crack hiba. Nektek van? (mármint aki nem eredetivel nyomul) :) -
Nekem minden maxra húzva nincs semmi, egyedül a graveyard nevű mapon, ott elfogy a video ram, de ott se játszhatatlan lesz, csak lassabb. Gyorsan kigrindeltem azt a 3 fightot Nightwolffal, hogy túl legyek rajta -
ntex #1397 -
sirdond #1396 köszi :) -
Mortal Kombat HUN -
Ha csak ennyi a gondod tessék ! :D
Mortal Kombat HUN -
sirdond #1393 arra vártam,hogy be is linkeled végre :DD -
Single illetve offline multi fasza, azzal nincs is bajom, aki viszont online akar menni, felejtse el a játékot, legalábbis az első nagy javítócsomagig!
Ugyanazt az átbaszást érzem mint a Ghost Recon FS-nél. -
Van hivatalos Mortal Kombat steam Group-unk is ahol csak mi magyarunk vagyunk ! Olyanok akik meg is vették a játékot mert megérdemli ! :D -
sirdond #1390 milyen csoport? -
Még hogy nincs egy kibaszott magyar se !
Talán csatlakozni kéne a csoportomhoz dugig vagyunk magyarokkal ! :D
Az meg hogy szar multi ez van majd elvileg a patch javitja már a Single miatt megérte megvenni ! -
Nekem már a single miatt is megérte. Multi tényleg gáz, ez van. -
Ohó, de ez minket hol érdekel, mikor nincs 1 kibaszott magyar se?
Nekem ha megveszek egy játékot, ne attól legyen függő hogy én keresek közelben lakó játékost, mert akkor faxnak a ranked meccsek, akkor legyen simán dedicated, azt ennyi. -
Ha magyarországi ellenféllel játszol, akkor nincs lag. -
hát nem ártana, single problém a fps miatti slow-motion.
a multi meg úgy szar ahogy van. -
Eftörsokk #1384 állítólag egy user felhívta wb games supportot, és ők azt mondták, hogy készül patch, bár nem tudják mikor lesz kész, egy steames fórumban írták. -
Kevesebb ":D" és talan félig komolyan tudlak venni -
Valamint, akinek ilyen baja van.
Nem indul a játék, mert a logó eltűnik 3-4 másodperc alatt, törölje a c-ről az MMKE mappát!!!! -
tudom milyen a netes játék, 2-3 orát nyomtuk neten 1 sem akadt akinél akár 1 percig ne lett volna késés, szar a játék.
Minimumon majdnem ugyanugy fut a játék mint fullos grafikával, ez is vicces. -
Ragnar360 #1380 :D hát ja peccselhetnék stb. mert nem lenne logikusan belegondolva nagy igénye a gémnek. meg a netkódja lehet nem a legjobb. attól is függ h a masiknak milyen a nete, mert ha a tiéd jo, a másiknak meg nem akkor baszhatod. vagy ha nagyon messze van.
sajna en nem vagyok fetn, de linkelték itt multkor pl a steames magyar csoportot, ott voltak azért egy jópáran, érdemes velük multizgatni, szobakat csinalni ilyesmi. ott nincs lagg az biztos. ha meg nem laggol és pro az ellenfél az meg panaszra egyáltalán nem kéne h okot adjon, szerintem.:P -
Mosrtal Kombat.
Hát mit is mondjak, kollégával leültünk nyomni 5-6 órát.
single-1v1 és 2v2 kurvajó.
Nade mivan a multival? megmondom:
Szószernt játszhatatlan, a lagg miatt, nem beszélve a sok pro emberről akik brutálisan játszanak
már a karakterválasztás laggol nemhogy a játék, és erre még hab a tortán hogy hiába van 60 fps-em akkor is lassu a játék, de ésrekes a varezba ezt nem vettem észre.
Aki online akar játszani, NEHOGY MEGVEGYE vagy várjon warezban online krekkre vagy egy nagy javításra amikor már játzsható lesz a játék. -
Ragnar360 #1378 Akkor még nem vagytok valami jó kombósok:d
btw youtubeot nézegessetek, elég sok minden van fent:d kombozástol elkezdve minden. 7 hites kombot még összevissza nyomkodással is meglehet csinalni szinte:D -
Esetleg ha valakinek slo moba megy a játék és van xfire-je, akkor kapcsolja ki azt. -
szintén 7 ütést vittem be Reptile-al. De ritka amikor megint annyit sikerül. -
donatus13 #1375 Borzasztó nagy baromság amit írsz sajnos:) itt is lehet gyorsan nyomni mindent csak ahoz tudni kell játszani és az bizony idő. -
Szóval az a problémád, hogy itt nem tudod megcsinálni azt amit a négyben, hogy super easyre teszed és nyomogatod a gombokat és nyersz? Itt is lehet végülis, mondjuk egy ideig biztos fun, de szerintem rövid ideig -
300 Challenge tower?? Loooool
most járok 118-nál, azt hittem vagy 150 lesz kb :D