Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Van valami mod ami berakja Shao Kahnt meg a két négykezût.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ProGabe
Aktiválnak egy rejtett kódsort a játékban és... leég majd tõle a farkad <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

The Protector
Sehogy.Goroval egyszer lehetsz a challenge towerban,azon kívül sajnos sehogysem.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lol :D és mégis mit fognak tenni, kimennek mindenkihez és rácsapnak a kezükre? :)

Különc
Ki kapja a büntit majd, ha bemodolják Kratost? A játékos, a kiadó? Nem jelentetnek meg PC-re többet?

Mi az eddigi legnagyobb combo amit betanultatok? Nekem egyelõre 7 hit 26% Strykerrel

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Dency
Goro-val , meg a nagyobb "kutyákkal" hogy lehet játszani? Felkell oldani vagy ilyesmi?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

The Protector
XDXDXDXDXDXDXDXDDXD
IdiótaXD

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Szerintetek a nõi szereplõknek kb hány centis a karjuk?
Nekem 36-37 cm körüli, de ahogy néztem a tükörben, az övék nagyobb :D:D:D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Master91
Köszi, egy iciri picirt talán segített :/ Nem baj, tudtam így is gyõzni ( lol )

Következõ harcba viszont jó lett megint.
sith7
tehát amikor késõn nyomom be a blokkolást elkezdi a kombót, üt vág, és akkor block + elõre ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

hát ez no komment hozzászólás, már ne is haragudj:)
egyébként igencsak rohadt gyors, de lehet nálad is van belassulás és lehet észre sem veszed.

genndy
Driverbõl vsync ki (vagy be). Egyebet nem tudok.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Master91
Slow motion mozgásra pc-n még nincs orvosság? 3 napja nem játszottam stroyba, de most fojtatom, és baromira lelassult oO
Shiwo
én igyekeztem távol maradni tõle, szigyony-dobásnál (vagy lándzsa?) legugoltam, ha dobta a kalapácsot vagy nekiállt röhögni, akkor teleport és felütés..

ha megindult felém, akkor skera hátra, ha nem volt hova menni, akkor teleport és go ellenkezõ irány.. mutogatásnál necces, ott volt, hogy késõn reagáltam, és beleteleportáltam a pofonba.. röhögésnél nem szokott ilyen gond lenni...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

The Protector
akkor muxik ha szopod be az ütést és nem akkor mikor védekezel de abrakolnak.Jah és kontaktos támadásnak kell lennie szal ermaccal vigyázni kell.

sith7
elvileg ezt csinálom, de nem adja be ...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Fpocok
"Just to let you guys know, I was watching the MK stream at evo, and just seconds ago they were talking about how MK was doing well on PC and how modding needs to stop lol. So just a heads up but I am pretty sure WB is not happy about this. You can view the stream archive after it's done here:

http://www.twitch.tv/srkevo2

Edit: It's kind of a given the publisher not liking any modding done to the game. There will be some serious repercussions if kratos is added."

LOL

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
De. Ott is. Pont ma csináltam meg, tudom mirõl beszélek.

az elsõ fightnál igen, de a másodiknál nem.

How much can you take,before you snap?

Fpocok
De. Az lesz.

wesker24
Ugy szintén nálam is Shao Kahn-nál a Teleport Slam + villámos repülés vagy a villám szórás vált be !
a legvégén shao khan nem lesz gyengébb. nálam a teleport spam és felütés bevált raidennel

How much can you take,before you snap?

Fpocok
Én kb 10 anyádat nyomtam el, mire meglett ma :D Gyengülni fog.

Broafka
hát nem tudom, nagyon nem érzékeltem, hogy gyengült volna, de akkor majd folytatom a... haldoklást. mindenesetre ember legyen a talpán akinek elõször sikerül ezt a f*szt kinyírnia

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Fpocok
Pár próbálkozás után gyengébb lesz, elõbb utóbb le fog menni.

Fpocok
Ezt én is így tudom. Ráadásul azt hiszem az elsõ részben a scorpion és sub zero tulajdonságai voltak neki.

Broafka
egyébként szerintem most tartok a végénél. Shao-kanra van valami jó taktika. Mert 2X annyi élete van mint nekem, és 2X akkorákat üt. Ráadásul folyamatosan dobálja a kalapácsát
Liu Kanggel még csak csak legyõztem, de Raidennel fogalmam sincs mivel lehetne, fõleg, hogy ahogy lentebb is írtuk elég nehéz kombózni a gombok miatt

Mr_no_NaMe
Az a gond, hogy ez a "földön van és nem tudod megütni" és a "kivédted a támadást és most 1 másodpercig nyíltan sebezhetõ vagy" dolog ez újhullámos. A mortal 4ben kajakra a sárga földig lehetett valakit verni ha nem tudott játszani, meg se mozdulhatott ha ügyes voltál.
Broafka
akkor örülök, hogy nem csak nálam van ilyen, ezek szerint nem ez a legjobb kezdés annak aki nagyon nem mortal kombatezett még. De sajnos PC-n csak ez van :( (és nem emulátorosra gondolok)

genndy
Én Scarletrõl hallottam ezt, de lehet hogy Reptile-ra is igaz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Broafka
amúgy asszem reptile is bug miatt jött létre. Asszem õ volt az elsõ aki így létrejött, talán scorpionból, mert a ruhája egyszer csak valamiért zöld lett, és akkor gondolták külön karakter lesz

Mr_no_NaMe
A mortal kombat 4 után letöltöttem ezt a final editiont, örültem, hogy végre van pcre friss mortal. Hát kibaszott nagyot csalódtam. A mortal 4-ben úgy üthettél mint egy félõrült, gyorsan, tempósan, faszán, úgy is lerendezhetted az ellent, hogy fel se kelljen a földrõl. Itt meg lassúak az ütések, és ha a földön van, kb hozzá se lehet érni, hogy "esélyegyenlõség" legyen...egy kalap szar az egész sajnos emiatt :( nyomom neki a gombot és nem érzékeli, nem reagál rá. Ilyen mikor volt a mortal 4ben?
Fpocok
funnak indult, de aztán írtak neki történetet... ennyi :D

DarkSector
4500 a Mortal Kombat ha érdekel valakit szóljon, elvileg 1 darab van!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Elég durva, tehát akkor mégiscsak van köze Sub-Zerohoz, pedig olyan baromsagnak tünik:D

Noob kiléte ismét :D

Eredetileg tényleg fun karakter volt, de késõbb kapott rendes történetet.
pl. skarlet 1 bugbol jött létre kitanábol ahogy ermac is egy bug scorpionbol :D

Noob Saibot, once known in life as Bi-Han (璧漢), was a Lin Kuei assassin turned wraith from the Mortal Kombat fighting games series. He is one of the few original characters, debuting in the original Mortal Kombat arcade game as Sub-Zero, older brother of the current, younger Sub-Zero. He first appeared as Noob Saibot as a secret character in Mortal Kombat II, first becoming playable in Ultimate Mortal Kombat 3, and was a secret character in Mortal Kombat 4. He holds the unique distinction of appearing, in one form or another, as a fighter in all of the first seven main fighting games"
Reincarnated in the darkest of all realms, the Netherrealm, Noob Saibot is the very incarnation of evil. Before becoming a wraith, he was once (Bi Han) The Original Sub-Zero, an assassin among the most powerful of Lin Kuei. As Sub-Zero's name, clothes, and powers would suggest, his character was icy and distant. In all aspects, he was a cold-blooded and violent assassin absolutely dedicated to his clan, the Lin Kuei. While essentially neutral, his soul had become dark and corrupted from years of violence and remorseless killing. Before his story is revealed to the player, the player can make an educated guess on who he was. He disappears after MK, and reappears in MKII reborn as Noob Saibot.

When he died in the first Mortal Kombat tournament at the hands of Scorpion, his soul, corrupted by years of violence, descended to the Netherrealm's Fifth Plane, but was resurrected by Quan Chi. The evil within his soul was released, stripping him of pride, compassion, and everything else what related to humans. He wishes not only to remain in the Netherrealm, but to conquer and rule it. Though he has been seen in the service of conquerors such as Shinnok and Shao Kahn, his ultimate allegiance is himself.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

PL stílusa. Kung Laoval mégkirályabb:D
http://www.youtube.com/v/WZOWK_dPa3I

linkt:D
hát ja PL Kung Lao pro is...Future ellen kikapott (de sajna ez meccs még nincs fent. állejtõs volt amilyen air fightok voltak abba)

de amit én is láttam, h Kung Lao teleportjat nagyon punisholják és neki is sokszor az a stílusa, másik gyereknek is ez volt, de nem bírt váltani olyan könnyen. Reo nagyon jól taktikázott, könnyen váltott de ezelen a Cyrax ellen nem lett volna esélye.

Pedig ez a Kabal kibaszott erõs, de a robot ellen pff. Egy Scorpion is viszont lehet szétszopatta volna a gyorsaságával.

PL nagyon erõs és elképesztö látványosan játszik. Rád megy és szétgépel, addig ver folyamatosan míg ki nem szed a védekezésbõl, csak mikor megbírják állítani és belassítják és belharcba kegyetlenül visszaverik akkor szopás van neki is:d

The Protector
Perfect tavaly Kung Lao main-al indult meg is nyerte.Ami még fasza volt tavaly,hogy nyomhattak kivégzést,csak néhányan végezték ki az ellenfelüket.Volt egy Kenshi-s srác aki nyert,kiabálták neki h finish him és a gyerek nem tudta fejbõl a kódot és belépett a moves list-be,akkorát szakadt az egész terem.És még így is majdnem elbaszta a kivégzést.

Amúgy a stance-nek van valami jelentõsége harc közben? Vagy csak egy felesleges extra? :D
Fnatic Perfect Legend vs. Crazy DJT 88
Elég gecijo meccs volt ez is, PL kiesett Winnersektöl, és még egyet kikapott ott is:/

http://www.youtube.com/v/WYH0b2SNvjM

The Protector: hmmm arra nem is emlékszem:d ami nagyon megmaradt és igy kapasbol tudom, h volt egy olyan rész, h úgy tudtál továbbugrani, ha a tüskére feldobod a hullát és arról ugrassz tovább:d na ott vagy 2 napig nem jöttem rá mi a fasz van:d volt nevetés:)

The Protector
Jól mondtad.
Amúgy a Shaolin Monksban csak a közös életcsík volt a gáz,soha többet nem akarok olyat látni.

Nehezen toltam le én is arra emlékszem:D lehet a joy is elrepült 1-2x :D
Akkor jol mondtma én is neki, h nincs köze hozzá:)

<#eljen><#nevetes1>

The Protector
Én anno amúgy sokukkal küzdöttem akik részt vettek ezeken a versenyeken!!!Marcos stb.... ezeket szarrá vertem.És az ám a szomorú h ezeknél akik játszok az EVO-t vannak sokkal jobbak is,csak nincs lehetõségük kijutni.Egy FreshPrince ellen nem nagyon lenne esélye a fele bandának.Az a gyerek szellemi fogyatékos,olyan jól játszik.Átnyergelt injusticre,pár nap alatt a világ elõ 10be lett bennt.

The Protector
Én nyomtam shaolinnal és marhára tetszett.3szor vittem el a végéig,soha nem tudtuk leverni Shao Kahnt.youtubon is csak olyan vidik vanak h Liuval átgurul rajta folyamatosan.
Noob-nak semmi köze nincs sub zerohoz.2db sub zero van.Az egyik a gonosz,aki ellensége scorpionnak,a másikból lesz a Cyber Subzero.

Na itt a tegnapi döntõ, nézzétek végig. (480p full screen)
Még most is beszarás:) <#mf1>

http://www.youtube.com/v/f8kXkTcg9po

MK Shaolin Monks-t játszotta valaki?:) szerintem, akkor az valami cseszett egy jó gém volt. Most is néha eszembe jut, h egyszer még kéne tolni.
Igaz nem a megszokott MK volt, de a sztorimód, az adventure kurvajol meglett csinálva, remek szálon futott végig. Igen részletes volt és csomó rejtett karakter volt ott is:) Reptile fight beszarás jó volt pl.

Deception RPG módja is úgy emlékszem h cseszett jó volt, azt is jatszottam tán sokat, de azt biztos nem vittem végig.

MK5 az meg maga volt a tökéj:D fõleg akkor a PC-s 4. rész után. Meg se merem tippelni mennyit toltuk. Aztán az Armageddon kimaradt.
1-2-3al sajna kevesebbet toltuk, toltam, pedig még most is simán játszható a cucc:)

Az hogy a picsbe lehet?:D biztos jól láttad? csak mert Noob Saibot tudtommal egy poén karakter és (na jó lol nemtudom fullra a sztoriját) a nevét is Ed Boon MK pápa illetve egy másik fickó nevébõl kapta. Persze ettõl függetlenül lehet rendesen sztorija etc :) csak ez igy most meglepett. Ja meg hát Noob az árnyékok mestere és az kicist távol is áll a hidegtõl:)