Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nyomni kell orba szájba:d
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Valószínûleg crack hiba. Nektek van? (mármint aki nem eredetivel nyomul) :)
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

How much can you take,before you snap?
Ugyanazt az átbaszást érzem mint a Ghost Recon FS-nél.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Talán csatlakozni kéne a csoportomhoz dugig vagyunk magyarokkal ! :D
Az meg hogy szar multi ez van majd elvileg a patch javitja már a Single miatt megérte megvenni !
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem ha megveszek egy játékot, ne attól legyen függõ hogy én keresek közelben lakó játékost, mert akkor faxnak a ranked meccsek, akkor legyen simán dedicated, azt ennyi.
a multi meg úgy szar ahogy van.
Minimumon majdnem ugyanugy fut a játék mint fullos grafikával, ez is vicces.
sajna en nem vagyok fetn, de linkelték itt multkor pl a steames magyar csoportot, ott voltak azért egy jópáran, érdemes velük multizgatni, szobakat csinalni ilyesmi. ott nincs lagg az biztos. ha meg nem laggol és pro az ellenfél az meg panaszra egyáltalán nem kéne h okot adjon, szerintem.:P
Hát mit is mondjak, kollégával leültünk nyomni 5-6 órát.
single-1v1 és 2v2 kurvajó.
Nade mivan a multival? megmondom:
Szószernt játszhatatlan, a lagg miatt, nem beszélve a sok pro emberrõl akik brutálisan játszanak
már a karakterválasztás laggol nemhogy a játék, és erre még hab a tortán hogy hiába van 60 fps-em akkor is lassu a játék, de ésrekes a varezba ezt nem vettem észre.
Aki online akar játszani,
btw youtubeot nézegessetek, elég sok minden van fent:d kombozástol elkezdve minden. 7 hites kombot még összevissza nyomkodással is meglehet csinalni szinte:D
Parasite Eve 2, best game EVER!
most járok 118-nál, azt hittem vagy 150 lesz kb :D
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W