Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Srácok ez tényleg ennyire nehéz? milyen lehet hardon?
http://www.youtube.com/v/0aa6OMigw28&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
genndy
Kalapáld billentyûzetrõl, tuti könnyebb <#nyes>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Utolsó test your might-ot hogy lehet megcsinálni? Pár percig próbálkoztam, de elfáradtak az ujjaim :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maak
Ps2-es kontrollert usb-s atalakitoval siman felismeri a gama.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Sikerült lenyomnom ismét két darab challenget, egyenként 20-20 percig tartott csak :D

Fpocok
36perc... ennyi ideig tartott a 251-es :D

Challenge Tower befejezve... Igaz 4-et passzoltam, de 296 db kihívás meg lett... A legutolsó nem is volt nehéz (4. próbálkozásra sikerült), fõleg, hogy nem is vagyok profi mortálos, sõt...
Egy jó tipp: Sheeva, és folyamatos taposás :D Bár tudom, ez szentségtörés sokak szemében, de ha ez a mocsok gép csal, akkor én is :) Egyébként észrevettétek, hogy ha a fõmenüben lejjebb veszitek a story nehézségi fokot, mintha a challenge tower is könnyülne valamelyest? Bár lehet, csak nekem tûnik úgy...

A legutolsó Test Your Might-nál meg majd' szétment a kezem... Ekkora ökörséget! XBOX 360 Kontrollerem van, de azért már túlzás, hogy a legtetejéig kell nyomni, és izomból kell a gombokat csapdosni, ami gondolom, nem nagyon tesz jót a gamepadnak... Úgyhogy 10-dik próbálkozás után hagytam is a fenébe, azért egy ilyen hülyeség miatt nem verem szét...
Fpocok
<#mf1>

its simple is that xd, shadow kick is your friend:)

http://www.youtube.com/v/Hoy7VPag9cc

Fpocok
A 202-es challengnél majdnem szétbasztam a gamepadot. ennyire ez a játék még nem baszott fel (hyper speed+tilt+sindel)

Lunki88
Én is pont Liu Kang-el gyakorolok, de az ilyen szintû kombózástól még nagyon messze állok sajnos...
DarkSector
nm :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#eljen><#nevetes1>köszi. faszásan szétcsapja. bárhol elutdja indítani a kombót, egy egyszerû ellentámadásból is:) bárkit el lehet így verni...khmmm majdnem.

DarkSector
http://www.youtube.com/v/8Ra2sIRwHWs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB;start=1123

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MK Legacy Season 2 infók (angolul)
Season 3 is lesz. + elvileg mutattak új videót is, amit ha felraknak akkor meglelem. Elég jónak tûnik szvsz:) Év vége tájt indul.

Kitana-t alakító szinésznõ igen csak szivélyes és mégcsak nem is buta:)
http://www.youtube.com/v/Svj3RBo7RnQ

Darksector: 18p46s

DarkSector
hányadik perctõl akarod?

mindkettõ a videó elejérõl indul nálam. (ilyenkor kár hogy nincs hg:))

DarkSector
mind2 jó vazze.

-.- múltkor müködött, mind1, tekerjétek a shao khan fighthoz.

na elvileg most.
http://www.youtube.com/v/8Ra2sIRwHWs&t=18m56s

expertes shao khanok közül még mindig ez tetszik legjobban :) katt! gyönyörû játék:)
http://www.youtube.com/v/8Ra2sIRwHWs&feature=youtu.be&t=18m56s

Lunki88
Épp mondani akartam hogy na jó ezt csinálja meg experten, amikor megláttam hogy ez már az... :D
http://www.youtube.com/v/i6Bqtzp120c

"gyere csak ide" :D

Rayden02
<#idiota><#taps>
http://www.youtube.com/v/8vmW8FMIxYo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Mivan? Én meg nem tudom mirõl beszélsz:) Valamit rosszul szûrtél le akkor ebbõl vagy a korábbiakból.

Az hogy heti 1x vagy 2x játszok maximum félórát vele slow mo laggba, az nem sokat segít.

Ma volt a második heti alkalom, expertet is elvertem, de úgy laggolt hogy nevetséges volt, nagyon nem szerette azt a pályát amit beadott. Aztán meg ki kellett lépnünk mert dolog volt.

Vicces volt mikor a slow miatt az inputot alig akarta bevenni, volt hogy ötször kellett nyomnom a hátra elõre B-t hogy a shadow kicket betolja.

Különc
Nem értem mire fel volt eddig az arc akkor

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

bakker ez a Johnny Cage egész jóféle:d merthát könnyû vele, jogosan mondhatják, mondjuk lehet valakinek ez se könnyû

havernál coopba laggba szarrávertük, de javarészt vertem az egész mezõnyt, Shao Khan volt geci ugye...
medium volt, volt hogy át se adtam az iranyítást:D
azért azért vicces volt látni, hogy a laggba hogy ment meg mikor épp jó volt. szereti azt csinálni hogy az elsõ kör türhetõ, aztán a 2.ra meg minden ok nélkül belassul, mint a szemét és így tovább.
Shao Khanig egy kört vesztettünk csak egy Mileena, Liu Kang páros ellen.

Persze Team Ladderbe még könyebb az egész, mérvadó már az lenne ha egyedül végigverem a laddert legalább Match Lost nélkül:d
na de a Shao a végén...pfff a múltkori a video után (mikor a gyerek epxerten szarráveri) azt hittem mindent tudok:d

brute forceal neki mentem, elég sokáig gyepáltam de még akkor is volt vagy 60% hpja. lassan megy neki lefelé, õ meg elég hamar megtud szopatni. mondjuk az se volt jó mikor védekezett és nem tudtam átugrani mert szar a D-pad. (igen régi, ámbár jó joy volt valamikor:d)

Lunki88
Így van, õ nyert 3 meccset elõször , utána én (csak) kettõt, és ott már elszakadt nála a cérna, lehordott mindennek. :)
Fpocok
-33% most steamen.

nah mert mivolt vagy hogy?:d 5 bõl csak 2x ?: D vagy 2x igyis tudott nyerni?:) egyébként is hogy a fakkba lehetne csalni:d

kar h nem néztem rá tegnap este topikra tournament kapcsán. ha lesz még linkelheted:d (nem nagyon irt senki mostansag:d)

na, végre jó kis hszek:d bár azt hittem h már a peccs jött:DD

azért utuben se verik el experten a gépet flawlessre:D ahhoz szerencse is kell, még egy nagyon béna online ellenféllel szemben is...megannyi tényezötöl függ:D

inkább az is elég ha epxerten nem veszítessz kört vagy meccset.
akkor már lehet jó vagy:d meg lehet anélkül is, annyira sajnos nem tudom, tudhatom, mivel nemtudom játszani.

The Protector
Szerintem az olcsóbb is megteszi.De ha lesz idõd,vagy ahol laksz engedi,menj be egy media marktba vagy tescoba és nyomkodd végig õket.Olyat keress aminek megfelelõ a d padja és alul jó az illesztése.Ezalatt azt értem,hogy megnyomod a jobb irányt akkor a bal irány nem emelkedik-e ki nagyon.Egy pici még belefér a dologba.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SLICK
The Protector
Az nagyon nagy túlzás,hogy profi vagyok,de én személy szerint ps kontrollert használok,nekem annyira bevált,hogy pchez is ezt használnám.Egy használtat már olcsón meg tudsz venni kéz alatt.
Tölteni szoktam pc-rõl és a win alapból fel is ismeri,szerintem egy progi alá és megy is pc-s gamepadként.
Ha ez neked nagyon alternatív akkor logitech gamepadokat ajánlom,de egy olcsóbb a4tech vagy mtech is megteszi.A lényeg, hogy elég gomb legyen rajta.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SLICK
Te úgyis profi vagy, személy szerint milyen controllert ajánlsz? Kb a 8000 Ft-os határig érdekelne, de ha olcsóbb is van ami jónak mondható az is érdekel, csak vezetékes legyen.

The Protector
igen,erõsen ajánlom egy 4pontos beszerzését vagy egy minõségibb kontrollert.Volt h másik gamepadommal próbáltam a játékot,és rengeteget nyomtam mellé,lett ugrás a varázslatból.

SLICK
hát ahhoz nekem még kurvasokat kell gyakorolni, bár lehet csak controller csere kéne, mert az X-box 360-on folyamatosan elcsúszik az ujjam és nem megy be a kombó...

The Protector
Jah,mellesleg az ne akarjon babérokra törni online aki mondjuk experten nem tudja az elsõ 4karaktert flawlessra csapni.

The Protector
Most nem azért,és ne is vegyétek bántásnak,de a magyarok világszerte a legnagyobb rinyagépe.Ezért is nem szeretek honfitársaimmal ilyen játékokat játszani.

Lunki88
MK9EU csoportban kezdõdik most egy kis "noob" tournament. Akit érdekel itt tudja követni, hamarosan kezdõdik.:))

Lunki88
Ráadásul egy magyar játékos által, akit eddig normálisnak hittem.
Lunki88
Aki a játék alapvetõ lehetõségeivel sincs tisztában az inkább ne is menjen fel online játszani. Úgy utálom mikor alaptalanul csalónak neveznek csak mert mondjuk 5 meccsbõl 2x nem õk nyernek, tiszta vicc...
wesker24
Szerintem sehogy ezért van a Challenge Tower és a Story Mode mir befejeztem a Story Mode-ot addigra kb 150 ezer érmém volt !
SLICK
Ladder, ha ügyes vagy az elsõ 2 szintet simán megcsinálhatod Flawless Victory-ra az 1000 pontot jelent menetenként. Plusz a Fatality 250 pont

Dency
Hogyan lehet legtöbb érmét szerezni, story mód és challenge toweren kívül?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

a rejtett fajlokat melyik bill gombicanioval hozom el a Futtatasba mit irok be?

genndy
Ennél kicsit összeszedettebben a kérdést, és akkor még talán válasz is lesz rá... <#wow3>
Mappa: Steam\SteamApps\common\MortalKombat_KompleteEdition\
A második kérdés: MIVAN???

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Hogy jutok be az MKEE mappahoz? milyen kod kell a Windows gomb + R hez beiirni?

CalebJoe
Nagy tehetség kell ahhoz amit a genetika vagy a plasztikai sebész adott<#nevetes1> amúgy nem rossz cosplay