1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • ntex
    Régi klasszikus részekkel az volt a gond hogy mikor már a torony tetején jártál mást nem is nagyon lehetett csinálni mert a gép mindig előbb kombózott rád mint te rá, meg automatán nyomta ellened az abilityket...

Pl ugrottál felé akkor vagy lehajolt egyből és felütött vagy felugrott és lerúgott, ha meg közel mentél hozzá akkor egyből nyomta a kombót mindig előbb mint te.
  • genndy
    "Félkör hátra", "negyed kör előre"??? Milyen beteg megfogalmazás ez már?
    'Le-hátra-nagy ütés' és 'le-előre-kis ütés' a megfelelő megnevezés! :)
  • EnxTheOne
    "Emlékszem még anno fejből tudtam a Mortal Trilogy összes karakterének összes moveját, ma már nem sokat tudnék felidézni :D"

scropion:
    hátra hátra kisütés: láncos kunai
    félkör hátra ütés: teleportálás

sub zero: negyed kör elöre kisütés: fagyasztás

én ezekre emlékszem, másokra nem volt szükség :D:D
  • donatus13
    én liu kang-al nyomom majd ,fav:D
  • Maxtreme
    szinten zenesz :)
    mas: neztem 1-2 gameplay videt, ez Skarlet nevu csaj iszonyat betegnek tunik :D
  • ntex
    ez fasza, köszi
  • ntex
    Amúgy ez a 7-8 óra sztori játékidő full ajándék, én semmit nem tudtam még erről az MK-ról és azt hittem ez is csak olyan lesz mint a klasszikus epizódok hogy választhatsz fokozattól függően tornyot és végig kell verekedni magad rajta, az ilyen fél órás menet volt max :D Gondolom ilyesmi is lesz benne. Emlékszem még anno fejből tudtam a Mortal Trilogy összes karakterének összes moveját, ma már nem sokat tudnék felidézni :D
  • genndy
    Igaz. Ott is ott van. "MK Retail - Dobozos"

ntex: MK9 moves?
  • ntex
    Valaki tud egy teljes guidet a moveokhoz kombókhoz és kivégzésekhez? Keresgéltem neten de mindegyiket picit hiányosnak találtam eddig... Vagy van valami in game game guide?
  • Lunki88
    Köszi az infót! Habár tök mind1 hogy mikor aktiválom be ha még steamen nincs fent. :(
  • Zomil
    A kliensben jobb felül katt az account nevedre és ott a history-nál ki kell hogy irnia, hogy aktiváltad.
  • genndy
    Helló, én vagyok Genndy, én írtam PH-n.
    Szóval GG-n ma reggel 9-kor lett kulcs, és aktiváltam Steamen. Nem kínálta fel a letöltést, és tényleg nincs a játékaim között sem, DE:
    most megint megpróbáltam beírni, és azt írta, hogy 'már rendelkezel ezzel a termékkel'. Szóval szerintem csak a Steamet kell megvárni.
  • Since
    Nekem is elfogadta, viszont cask este 7kor látom steam alatt a játékot, addig nem lehet letölteni.
  • Maak
    PH-n irja Genndy, hogy neki elfogadta.
  • Maak
    Melozom szal nem fenyeget ilyen veszely.
  • Lunki88
    Ott már mindenkinek kiküldték, de még nem szabad addig aktiválni míg nem jelenik meg steam store-ban is a játék, mert hibát fog kiírni és használhatatlan lesz a kulcsod állítólag...
  • Maak
    Gamersgate-n megjott a kulcs.
  • Különc
    Minden karakter ugyanazon frame adatokkal rendelkezik, mint konzolon? Tehát számíthatunk rá, hogy Kung Laokkal és Kabalokkal lesz tele a ladder PC-n is?
  • Maxtreme
    pfff ne kínozz :DD
    Hát ez részemről is 100% vétel lesz. (de majd a dobozos)
    Előbb kipróbáljuk a csúnya verziót, (mert ki nem bírom addig :D) aztán jövő hónapban buy.
  • Seth
    A sztori módban az összes létező karakterrel kell majd menned, jó és rossz oldalon is(a dlc karakterek persze nincsenek). 4-5 meccset lenyomsz egy karakterrel és mész a következőre, de közben megy a történet,szóval nem csak futószalagon jön a köv. ellenfél.
    Persze vannak olyan poén részek, hogy Johhny Cage nyomja a hódítós szöveget Sonja-nak, az meg megunja és kezdődik a bunyó vagy valaki meg akarja állítani a másikat nehogy a halálba rohanjon, szóval inkább ő veri le , meg ilyenek:D Szóval néha valami tök abszurd dolog miatt kezdenek verekedni
    Jól össze vannak fűzve és ami a lényeg, hogy egyik karakter sem teher, mindegyik nagyon jól és könnyen játszható.
    Aztán ha befejezted a sztorit, jöhet a 300 szintes torony,ahol a legváltozatosabb kihívásokat dobja a gép, különböző harcot befolyásoló tényezővel, vagy pl a kezedet,lábadat kell letépni és az ellenfélhez vagdosni meg hasonló baromságok. Nem nagyon lehet unatkozni :)
  • Maxtreme
    Aham, és ez csak az egyik probléma vele (én is jártam már így nem egyszer és nem kétszer)
  • Maak
    Nekem volt egy fiokom, meg mikor angliaban eltem, na azt itthonrol nem erem el ha beledoglok sem, krealtam ujat a batmanhez mukodott is...erre tegnap feltettem es megint volt vagy 1 ora mire nagynehezen be tudtam lepni.
  • Maxtreme
    Igen? Azt hittem hogy olyan lesz a kampány mint az sf4-ben, hogy kb 15 perc alatt végigvihető. (persze ha minden emberrel nekimész a dolognak, az nyilván több időt emészt fel)
    Mondjuk ötletem nincs hogy hogy tudtak ebbe ennyi tartalmat belezsúfolni :D
  • Maxtreme
    jepp.
    Minden kiadó és fejleszthető beláthatná már hogy egy óriási nagy bukta a GFWL.
    Több vele a gond mint a valós haszna.
  • Lunki88
    Na gmg-ről én már megkaptam a steam kulcsot, de nem merem addig aktiválni amíg nem jelenik meg a steam store-ban. :/
  • Maak
    Mondjuk annak orulnek, ha a gfwl kimaradna.
  • Fpocok
    Egy béta teszter azt mondta, hogy nem lesz gfwl és lesz egy speciális játékmód.

• CalebJoe
    csak szólok hogy kb.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    8-10óra a Story mode átvezetőkkel együtt, persze ez játékos függő is ki mennyire jól játszik.

• Fpocok
    Jajj de utálok gép ellen menni. CSAL A GÉP. Jöjjön már a játék, azt mehet a multi. Szarrá vernek így is, de legalább nem a gép. Gamepad nagyon fasza!
  • donatus13
    Tök mind 1 , aki gamersgate en vette holnap este előtt kulcsot úgy se kap.
  • Fpocok
    Nem jelent semmit. Mint modntam, jelent már meg játék éjfél után egy órával.
  • Jaka923
    Ezzel aztán most megnyugtattad :D
  • ProGabe #340
    Holnap 19:00, mindig akkor frissül a Steam.
  • CalebJoe
    Még szép hogy a d-pad (de nem a boxos), én PS3 controllerel tolom mivel van egy progi hozzá amivel működik a PC-n is, az analóg karok lövöldözős játékokhoz kellenek főleg.
    Ha szerzel egy Stick-et az még jobb igaz szokni kell kicsit és ja a KI nekem is nagy kedvenc
  • The Protector
    Képeket toljatok lécci-lécci.Lehet akár baszottnagy méretű is.
  • Lunki88
    Nyugi van, még nincs július 3-ika. :)
  • Fpocok
    MIVANMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
  • The Protector
    kényelmesebb gamepaddal de ugyan úgy megtanulható billen is,és ha vki eléggé elszánt akkor nyomhatja úgy is mint a nagyok billel.
    Anno street fighter4-et billel toltam.Ott sajnos nem jutottam be a legjobbak közé,igaz olyan nagyon nem is mélyedtem bele a játékba.
  • Fpocok
    Jó ezt hallani egy profitól!
  • Zomil
    Én is ezen töröm a fejem, hogy a dpad miért annyira királyság, mikor a bill, ugyanazt tudja.