Mortal Kombat
← ElőzőOldal 32 / 32
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy idén. Most tesztelnek valamit.
Mikorra lesz PC-s verzió? Gondolom 2 év minimum 😊
Remélem tényleg igaz minden PC-s hír - bár innentõl kezdve nehéz lenne tagadni. 😊 Tuti vétel, szerintem brutálsokan megfogják venni, fõleg hogy Steam-es lesz. Remélem felnyitja ez a szemüket majd, hogy igen is van igény rá PC-n is az ilyen játékokra! 😊 Jó, persze nem billentyûzettel az igazi, de ezért a játékért még kontrollert is érdemes lehet venni! 😊
Jöhet majd, köszi!
Ps3-on tolom a játékot.Világviszonylatban is jó helyen állok.Ez a játék a verekedõs játékok királya.Hihetetlenül jó.Ha kell írok róla bõvebben is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na ez insta buy.
Nagyon várós.
Na fasza hír, most már csak az kéne, hogy egy valós fighting game mint a UFC Undisputed 3 vagy az újabb UFC is megjelenjen majd. (Persze ennek is abszolút örülünk)
Simááán!!!
Nekem sokkal szórakoztatóbb volt mint az SF4.A tartalom,az extrák köröket ver rá.
PSN ID.: Beegabor
Most jönne az kérdés, hogy jobb vagy rosszabb a Street Fighter IV-tõl (konzolosok elõnyben)???
Még a 2010-es E3
Azaz, valós.
Ma néztem, hogy írták egy helyen, hogy már fenn van a játék steamen... már tesztelik is a belsõsõk.
Hopp. Meg is van.
Hopp. Meg is van.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A NetherRealm által jegyzett, egyszerûen csak Mortal Kombat névre keresztelt játék visszatér a sorozat gyökereihez, ami azt jelenti, hogy a villámgyors küzdelmek jutalmaképpen brutális kivégzéseknek lehetünk tanúi. Napjainkban azonban ennyi kevés volna az üdvösséghez és ezt a fejlesztõk is jól tudják, így visszahozták az összes legendás szereplõt, egy komoly szólista kampányt írtak, új játékmódokat (négy fõs csapat mérkõzések, két fõs kooperatív arcade mód) alkottak, és a valaha látott legteljesebb multiplayer élményt csomagolták játékukhoz.
PC-re tart a Mortal Kombat?
PC-re is megjelenhet a Mortal Kombat

PC-re tart a Mortal Kombat?
PC-re is megjelenhet a Mortal Kombat

← ElőzőOldal 32 / 32