1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Maxtreme
    de viszont.. Ha a dpad erre a célra tökéletes, akkor ennyi erővel a bill is nem? :)
    Sok különbség a kettő között nincs. Mindkettőnél csak 1 vagy 0 van, köztes állapot nincs mint pl az analog karnál :)
  • The Protector
    Mindenkinek mással megy,de leginkább fighstick hiányában mindenki dpad-el nyomja.Az MK-ban ps3-on a világ legjobb 100ban bent vagyok és ott csak dpaddal tolják meg fighstickel.Az MK ban nincsenek kacifántos kombók így dpaddal érdemes,analóggal felesleges és sztem mondjuk egy dasht előbb lenyomsz dpadon mint analogon.
    A lényeg ami lényeg,hogy dpaddel kezd el és ha neked jobban kézre áll akkor analog.
  • nfrequency
    Sziasztok srácok, én is nagyon várom az "új" mortal kombatot pécére. Az egyetlen játék volt ami miatt elgondolkodtam egy PS3 vásárlásán. Mióta bejelentették instant get a cucc.

Ellenben érdekelne, hogy rendes stickpad nélkül xbox360 gamepaden melyik a bevált irányítás: analóg vagy a d-pad?

Amúgy verekedős cuccok terén soha nem voltam egy nagy Street Fighter fan, de a Killer Instinct első részét máig tolom arcade emulátorral és imádom...azt például én analóggal tolom elég jól. Kizárólag veryhardon ahogy a játéktermekben volt és olyan még nem volt, hogyha leültem elé itthon, ne néztem volna meg a stáblistát :)

..látom eddig is erről volt szó, de végül az MK kapcsán nem jutottatok dűlőre...bár ahogy olvasom a box d-padje felejtős.
  • Myselor
    én kezecském sem sérült meg még ps vagy xbox360 controllertől sem,nem úgy kell játszani mint egy fogyatékos és nyomni mint egy hülye.és nem lesz baja a kéznek
  • mester1987
    Venni kell annak hintőport
  • Seth
    Hosszú-hosszú órákat is nyomattam már vele, kezdve a PS1-es irányítóval még 1997-ben, soha nem volt gond a DS irányítókkal ilyen téren. Persze ha valaki úgy nyomja mint valam őrült,akkor lehet hogy bibis lesz az ujja :(
  • The Protector
    A boc dpadja rettenetesen rossz minőségű és a másik gond vele,hogy 8pontos.A ps3 gamepadja 4pontos és sokkal jobb minőségű.4pontossal nagyon nehéz téveszteni és mellényomni,sokkal jobb a 4pontos gamepad verekedős játékokban.Analóggal meg egyenesen mazohizmus(kivétel az SF sorozat).
  • Maxtreme
    Aham, értem.
    Mondjuk én igazából nem nagyon használom a dpad részt (max ha az adott játék megkívánja, fegyverváltásra meg mittom) ezért is kérdeztem.
  • Fpocok
    Ez+ hamar szétbassza az ember ujját a magasság különbség miatt.
  • Seth
    A fő irányok nincsenek rögzítve, lötyög az egész, nagyon könnyen lehet véletlenül pl FEL helyett, FEL-JOBBRA-t nyomni. Ezért jó a DualShock, ott remekül oldották meg
  • Maxtreme
    Tényleg nem basztatás, de az x360 controller dpajával mi a baj? :)
    Talán az elhelyezkedés?
  • Fpocok
    Én úgy vettem észre, hogy általában hajnali 1. Pl borderlands2.

Közben megjött a PS3 gamepadom, úgy hogy my body is ready.
  • Zomil
    Általában 18-20orás idöszakban jönnek ki a játékok.
  • Fpocok
    Elvileg hajnali egytől nem?
  • donatus13
    Holnap este lesz fent steamen legkorábban.
  • int9
    1 nap van hátra, és még nincs kint. Ez érdekes lesz, remélem csak a reklámmal akartak spórolni, és nem egy eltolt portot kapunk.
  • donatus13
    gamersgate en 5500 ft, máshol 6-7 k ez hol alacsony árazás?
  • Jaka923
    Nem csak neked. Ez miatt várni is fogok a vétellel addig, amíg megjönnek róla az első vélemények, hogy mennyire sikerült az optimalizálás. Az alacsony ára és a marketing teljes hiánya is erősíti a gyenge portolás gondolatát.
  • Maak
    Csak nekem tunik tulzasnak az ajanlott gepigeny?
  • donatus13
    Már írtam lentebb, a nem pre orderelhető játékok csak a megjelenés napján kerülnek steamre.
  • Lunki88
    Na ez jó hír! :) Remélhetőleg nem csak trollkodik megint ahogy szokta. :D

Egyébként haver csinált egy steames mk groupot, ha van kedvetek majd lépjetek be és megjelenéskor tolnánk pár meccset. :)
  • CalebJoe
    Akkor is furcsa hogy még nincs kint a Steam reklámok között, de bezzeg a Saints Row IV ott van pedig csak augusztusban jön ki.

főleg hogy 800 éve nincs MK pc-re egy kis Hype jó esne neki
  • ProGabe #310
    Mindenki megnyugodhat.

• CalebJoe
    szokásos felesleges újítás
  • Fpocok
    Köszi.
    Csak tudnám mi volt a gond a high meg low jelzővel, ami eddig volt :D
  • CalebJoe
    ja igazam volt

Front Punch is typically a quicker, weaker punch while Back Punch is typically a slower and stronger punch. The same goes for the kicks, with Front Kick being the weaker, faster kick and Back Kick being the slower, stronger kick, though more so with crouching attacks. When standing, the Normal Moves are fairly varied between characters.
  • CalebJoe
    nem emlékszem jól de asszem

front punch - gyorsütés gyenge
    back punch - lassúütés erősebb

• Fpocok
    És mi az a back punch meg back kick? WTF?
  • CalebJoe
    Front Punch[FP]
    Back Punch[BP]
    Front Kick[FK]
    Back Kick[BK]
  • Fpocok
    Mi az a bk, bp, fp, fk? kick és punch az megvan, de a másik? big... és?
  • Fpocok
    Hát igen, a félkörök szopatósak voltak. Emellett még nem tetszett a gyerekes kinézete a játéknak...
  • CalebJoe
    kattints valamelyik karakterre és meglátod a mozdulatait
  • Jaka923
    Wow, ezt köszi, hogy megosztottad. A Street Fighter 4-et játszottam PC-n, abban pont voltak ezek a körös megoldások, amik miatt hagytam is az egészet.
  • CalebJoe
    sose voltak:) le+előre, hátra+előre le+hátra ilyenek vannak benne
  • ratgab
    SF4-ben pont azok okozták a szívást billel. Mortalban akkor ezek szerint nem lesznek ilyenek, hogy félkör?
  • CalebJoe
    Éppen hogy könnyebb mivel nem bonyolultak a speckók nincs félkör meg ilyenek.
  • Fpocok
    PS3asat :D annak jó a dpadja.
  • Jaka923
    Ám milyen gamepadot vettél hozzá? Nekem is kéne vennem egyet, billentyűzettel biztos nem lesz könnyű menet.
  • Fpocok
    Már megvettem szóval...
    Csak az zavar, hogy ratyi a zene és ez nem is a pc trailer. És már volt linkelve vagy kétszer :D
  • Jaka923
    Nem is kell neked ez a játék, ha az egyetlen traileréről is így vélekedsz :D