Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ellenben a KOF mindig is nehéz volt nyakatekert félkörös speckók ezáltal a combókat is nehéz volt beadni, bár ennél már változott kicsit a helyzet, de még így is nehéz fõleg annak aki az MK-hoz szokott.
Parasite Eve 2, best game EVER!
és valami hibás syncronizationt ír ki..
bosszantó egy patch sokat dobna az egészen...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Minden esetre nálam a tört verzió tökéletesen ment, nem volt baj vele.
Mikor jön patch ehhez a játékhoz? Ordenáré módon elõjönnek a szaggatások bizonyos pályákon
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont miért a Steamrõl tölti le? Lemezrõl miért nem tudom telepíteni??
SLICK: 😊)
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Fasz voltam hogy visszamondtam a cdgalaxisnál, az már most itt is lenne.
az új generacios gamer társadalom shittjei konkretan ezek...
és sajnos kezdenek egyre többen lenni itthon...
a régi korok meg szép lassan a homályba "merülnek"... 😊
(és ez persze most konkretan a videojatek iparra szolt, meg az MK-ra végülis, de inkabb az iparra, mert sok minden mar reg feledesbe merült:d de hogy ilyen fikarcnyi tisztelet se legyen valakibe, azt már lehet rugdosni kéne vagy ne akarjon bemutatni semmiféle gameplayt és tesztet mások számára)
Ezen amúgy mi crazy gameplay?Mert hogy kombók nem mennek az biztos.Igen,leszólom a pofátlanul videóikat mindenhova beszemetelõ emberkéket.Nyugi...max 400-an megnézik,abból nem lesz ám partnerség,és el kell menned dolgozni.
Valami produkció kéne,nem csak fosni ki magatokból a játékvideókat.Van elég ember aki csinál ilyeneket.Én szívesen csinálnék videókat mortalból,segítõ szándékkal,bemutatnám minden karaktert,hogyan kell velük jól játszani illetve egyes ellenféltípusokat is bemutatnék.De nem teszem.Inkább leírnám ha vki megkérdezné,nem állok be a sorba.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sokára lesz még az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na jo lehet picit túlzok, de elég kezdõ itt.