1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Nirz #1532 jah szar a netkódja ezt pcn sem javították ki 90% szarrá laggolt konzolon is -
Én már rég uninstalláltam többet az életben nem akarom látni !
A multija egy okádék használhatatlan nem jó semmire ! -
Na mi van mindenki uninstallálta már ezt a játékot? :D Játszik még valaki online? -
sirdond #1529 SoCal regionals: http://www.twitch.tv/epicgp
ha unatkozna valaki. vannak egész jó kis game-k -
próbáltam ezt is -
-
Már 13 órám volt a játékba elő akartam szedni nemrég erre ezt írja ki, már próbáltam minden trükköt de semmi sem segített. 
-
Igen...tudom.Mellesleg az injustice most is szar konzolon is.Laggos,de az még belefér,mert játszható.Ha haverral akarsz neten játszani kifagy a picsába,lehetetlen így játszani.Randomra kidob a játékból és van h minden ok nélkül nem tudsz csatlakozni.A játékot olyan faszán balancolják,hogy mindig vmit elbasznak,vagy túlgyengítenek karaltereket vagy felhúzzák.Superman-nek ez már a 4.combo damage set-je amilye most van.
-
donatus13 #1524 Nagy büdös lófaszt csináltak a PC-s mk val, kalap szar a multi még mindig. -
Menjenek a francba. pc-s mk azóta se volt meghegesztve ?
-
Nov. 29 és 50 dodó lesz. -
Ez mikor jelenik meg? -
Nirz #1520 azért konzolon sem volt vmi jó nagyon szar laggos volt sokáig egyszóval bukta volt mk9 multi -
Sajnos beszopták a pc-sek.Pedig milyen jó lett volna ha kaptok rendes online-t,támogatást. -
Részemről én passzolom, mert a MK is 0 szupportot kapott PC-n.
-
Vágom hogy gyerekesebb az egész design, de annál stílusosabb és a combo rendszer is nagyon jó, nem nehéz vele játszani sőt még versenyeken is ott van.
Ellenben a KOF mindig is nehéz volt nyakatekert félkörös speckók ezáltal a combókat is nehéz volt beadni, bár ennél már változott kicsit a helyzet, de még így is nehéz főleg annak aki az MK-hoz szokott. -
Nem a rajzolt grafikával van gondom, hanem a csajos játék ott valami idétlen, nonszensz figurák vannak. KoF-ban meg rendes karakterek vannak. Nagy különbség. -
Érdekes a KOF is rajzolt mégis érdekel hogy van ez? -
BÉTA JELENTKEZÉS A KING OF FIGHTERS 13 STEAM EDITION-re!!! -
Magyarosítás kész. Akit esetleg érdekel. -
Ragnar360 #1512 szép:) -
IXEMGabeo #1511 multizni képtelenség vele pl, mert ahogy ütsz egyet rögtön beakad kidob:)))
és valami hibás syncronizationt ír ki..
bosszantó egy patch sokat dobna az egészen... -
patchről nem tudok, ahhoz képest mikor jelent meg semmit nem javítottak rajta és nem is úgy tűnik, hogy fognak... :(
Minden esetre nálam a tört verzió tökéletesen ment, nem volt baj vele. -
IXEMGabeo #1509 Látom Reptile-os vagy.
Mikor jön patch ehhez a játékhoz? Ordenáré módon előjönnek a szaggatások bizonyos pályákon -
Na egy kis csúszással, de végre a kezemben van a játék ^^
Viszont miért a Steamről tölti le? Lemezről miért nem tudom telepíteni??
-
KaBuTo666 #1507 Mint már írtam, megvárom én azt a -75% leárazást, érzem hogy közeleg. 
-
Amazonon most csak 13.49$ (kb. 3000 ft) a játék. Na ennyit már tényleg megér ez a játék, még lagos multival is! :) -
Egy kis érdekesség, gondoltam belinkelem. A karakterek szinkronhangjai. :)
-
-
Ráadásul aki zsigerből gyűlöli a japán mangát (jelen) annak nem biztos hogy nagy élvezetet fog nyújtani :) -
donatus13 #1502 Én nagyon csípem a rajzolt grafot :) szerintem meg perfekt. -
Ha ránézek a játékra, elhányom magam. Ennél undorítóbb kinézetet ha akartak volna sem tudtak volna összehozni. -
donatus13 #1500 Barátom tolja, nagyon jó játék, és tényleg jobb a netkódja mint mortalnak, meg nagyon jó supportja van, jönnek hozzá új herok meg minden, viszont sokkal nehezebb mint a mortal, kurva nehéz combok vannak és kb 1 hősnek van annyi mint 4 mortalosnak, szóval elég kemény. -
Off: Skullgirls érdekelni fog innen valakit? Állítólag normális netkódja van, nem úgy mint a mortalnak. Az mondjuk más kérdés hogy a játék mennyire tud élvezetes lenni. -
Ragnar360 #1498 keress ra neten:) utubeon tuti fent van:)
SLICK: :)) -
Challenge tower 250-nél , valami tipp hogy shao kahn-t elverjem? -
na voltam nem rég a debreceni 576-ban viszont még oda nem érkezett meg a játék.
Fasz voltam hogy visszamondtam a cdgalaxisnál, az már most itt is lenne. -
Aki meg komolyan gondolná, az meg nem meri belinkelni a sajátját nehogy megegyék :D -
Ragnar360 #1494 hát igen, ilyen egy nagy nulla "valami" vétek nektek ezzel játszani de komolyan...
az új generacios gamer társadalom shittjei konkretan ezek...
és sajnos kezdenek egyre többen lenni itthon...
a régi korok meg szép lassan a homályba "merülnek"... :)
(és ez persze most konkretan a videojatek iparra szolt, meg az MK-ra végülis, de inkabb az iparra, mert sok minden mar reg feledesbe merült:d de hogy ilyen fikarcnyi tisztelet se legyen valakibe, azt már lehet rugdosni kéne vagy ne akarjon bemutatni semmiféle gameplayt és tesztet mások számára) -
Jah,ráadásul lassú mint a dög.
Ezen amúgy mi crazy gameplay?Mert hogy kombók nem mennek az biztos.Igen,leszólom a pofátlanul videóikat mindenhova beszemetelő emberkéket.Nyugi...max 400-an megnézik,abból nem lesz ám partnerség,és el kell menned dolgozni.
Valami produkció kéne,nem csak fosni ki magatokból a játékvideókat.Van elég ember aki csinál ilyeneket.Én szívesen csinálnék videókat mortalból,segítő szándékkal,bemutatnám minden karaktert,hogyan kell velük jól játszani illetve egyes ellenféltípusokat is bemutatnék.De nem teszem.Inkább leírnám ha vki megkérdezné,nem állok be a sorba.