1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Nirz
    jah szar a netkódja ezt pcn sem javították ki 90% szarrá laggolt konzolon is
  • wesker24
    Én már rég uninstalláltam többet az életben nem akarom látni !

A multija egy okádék használhatatlan nem jó semmire !
  • Lunki88
    Na mi van mindenki uninstallálta már ezt a játékot? :D Játszik még valaki online?
  • sirdond
    SoCal regionals: http://www.twitch.tv/epicgp

ha unatkozna valaki. vannak egész jó kis game-k
  • CalebJoe
    próbáltam ezt is
  • Maxtreme
  • CalebJoe
    Már 13 órám volt a játékba elő akartam szedni nemrég erre ezt írja ki, már próbáltam minden trükköt de semmi sem segített.

• The Protector
    Igen...tudom.Mellesleg az injustice most is szar konzolon is.Laggos,de az még belefér,mert játszható.Ha haverral akarsz neten játszani kifagy a picsába,lehetetlen így játszani.Randomra kidob a játékból és van h minden ok nélkül nem tudsz csatlakozni.A játékot olyan faszán balancolják,hogy mindig vmit elbasznak,vagy túlgyengítenek karaltereket vagy felhúzzák.Superman-nek ez már a 4.combo damage set-je amilye most van.
  • donatus13
    Nagy büdös lófaszt csináltak a PC-s mk val, kalap szar a multi még mindig.
  • Bence94
    Menjenek a francba. pc-s mk azóta se volt meghegesztve ?
  • Fpocok
    Nov. 29 és 50 dodó lesz.
  • SLICK
    Ez mikor jelenik meg?
  • Nirz
    azért konzolon sem volt vmi jó nagyon szar laggos volt sokáig egyszóval bukta volt mk9 multi
  • The Protector
    Sajnos beszopták a pc-sek.Pedig milyen jó lett volna ha kaptok rendes online-t,támogatást.
  • Fpocok
    Részemről én passzolom, mert a MK is 0 szupportot kapott PC-n.

• CalebJoe
    Vágom hogy gyerekesebb az egész design, de annál stílusosabb és a combo rendszer is nagyon jó, nem nehéz vele játszani sőt még versenyeken is ott van.
    Ellenben a KOF mindig is nehéz volt nyakatekert félkörös speckók ezáltal a combókat is nehéz volt beadni, bár ennél már változott kicsit a helyzet, de még így is nehéz főleg annak aki az MK-hoz szokott.
  • Fpocok
    Nem a rajzolt grafikával van gondom, hanem a csajos játék ott valami idétlen, nonszensz figurák vannak. KoF-ban meg rendes karakterek vannak. Nagy különbség.
  • CalebJoe
    Érdekes a KOF is rajzolt mégis érdekel hogy van ez?
  • Fpocok
    BÉTA JELENTKEZÉS A KING OF FIGHTERS 13 STEAM EDITION-re!!!
  • Fpocok
    Magyarosítás kész. Akit esetleg érdekel.
  • Ragnar360
    szép:)
  • IXEMGabeo
    multizni képtelenség vele pl, mert ahogy ütsz egyet rögtön beakad kidob:)))

és valami hibás syncronizationt ír ki..

bosszantó egy patch sokat dobna az egészen...
  • SLICK
    patchről nem tudok, ahhoz képest mikor jelent meg semmit nem javítottak rajta és nem is úgy tűnik, hogy fognak... :(
    Minden esetre nálam a tört verzió tökéletesen ment, nem volt baj vele.
  • IXEMGabeo
    Látom Reptile-os vagy.

Mikor jön patch ehhez a játékhoz? Ordenáré módon előjönnek a szaggatások bizonyos pályákon
  • SLICK
    Na egy kis csúszással, de végre a kezemben van a játék ^^

Viszont miért a Steamről tölti le? Lemezről miért nem tudom telepíteni??

• KaBuTo666
    Mint már írtam, megvárom én azt a -75% leárazást, érzem hogy közeleg.
  • Lunki88
    Amazonon most csak 13.49$ (kb. 3000 ft) a játék. Na ennyit már tényleg megér ez a játék, még lagos multival is! :)
  • Lunki88
    Egy kis érdekesség, gondoltam belinkelem. A karakterek szinkronhangjai. :)

• Fpocok
  • Maxtreme
    Ráadásul aki zsigerből gyűlöli a japán mangát (jelen) annak nem biztos hogy nagy élvezetet fog nyújtani :)
  • donatus13
    Én nagyon csípem a rajzolt grafot :) szerintem meg perfekt.
  • Fpocok
    Ha ránézek a játékra, elhányom magam. Ennél undorítóbb kinézetet ha akartak volna sem tudtak volna összehozni.
  • donatus13
    Barátom tolja, nagyon jó játék, és tényleg jobb a netkódja mint mortalnak, meg nagyon jó supportja van, jönnek hozzá új herok meg minden, viszont sokkal nehezebb mint a mortal, kurva nehéz combok vannak és kb 1 hősnek van annyi mint 4 mortalosnak, szóval elég kemény.
  • Lunki88
    Off: Skullgirls érdekelni fog innen valakit? Állítólag normális netkódja van, nem úgy mint a mortalnak. Az mondjuk más kérdés hogy a játék mennyire tud élvezetes lenni.
  • Ragnar360
    keress ra neten:) utubeon tuti fent van:)
    SLICK: :))
  • Dency
    Challenge tower 250-nél , valami tipp hogy shao kahn-t elverjem?
  • SLICK
    na voltam nem rég a debreceni 576-ban viszont még oda nem érkezett meg a játék.
    Fasz voltam hogy visszamondtam a cdgalaxisnál, az már most itt is lenne.
  • kill3r21
    Aki meg komolyan gondolná, az meg nem meri belinkelni a sajátját nehogy megegyék :D
  • Ragnar360
    hát igen, ilyen egy nagy nulla "valami" vétek nektek ezzel játszani de komolyan...
    az új generacios gamer társadalom shittjei konkretan ezek...
    és sajnos kezdenek egyre többen lenni itthon...
    a régi korok meg szép lassan a homályba "merülnek"... :)
    (és ez persze most konkretan a videojatek iparra szolt, meg az MK-ra végülis, de inkabb az iparra, mert sok minden mar reg feledesbe merült:d de hogy ilyen fikarcnyi tisztelet se legyen valakibe, azt már lehet rugdosni kéne vagy ne akarjon bemutatni semmiféle gameplayt és tesztet mások számára)
  • The Protector
    Jah,ráadásul lassú mint a dög.
    Ezen amúgy mi crazy gameplay?Mert hogy kombók nem mennek az biztos.Igen,leszólom a pofátlanul videóikat mindenhova beszemetelő emberkéket.Nyugi...max 400-an megnézik,abból nem lesz ám partnerség,és el kell menned dolgozni.
    Valami produkció kéne,nem csak fosni ki magatokból a játékvideókat.Van elég ember aki csinál ilyeneket.Én szívesen csinálnék videókat mortalból,segítő szándékkal,bemutatnám minden karaktert,hogyan kell velük jól játszani illetve egyes ellenféltípusokat is bemutatnék.De nem teszem.Inkább leírnám ha vki megkérdezné,nem állok be a sorba.