Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nov. 29 és 50 dodó lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SLICK
Ez mikor jelenik meg?

azért konzolon sem volt vmi jó nagyon szar laggos volt sokáig egyszóval bukta volt mk9 multi
The Protector
Sajnos beszopták a pc-sek.Pedig milyen jó lett volna ha kaptok rendes online-t,támogatást.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Részemrõl én passzolom, mert a MK is 0 szupportot kapott PC-n.

CalebJoe
Vágom hogy gyerekesebb az egész design, de annál stílusosabb és a combo rendszer is nagyon jó, nem nehéz vele játszani sõt még versenyeken is ott van.
Ellenben a KOF mindig is nehéz volt nyakatekert félkörös speckók ezáltal a combókat is nehéz volt beadni, bár ennél már változott kicsit a helyzet, de még így is nehéz fõleg annak aki az MK-hoz szokott.
Fpocok
Nem a rajzolt grafikával van gondom, hanem a csajos játék ott valami idétlen, nonszensz figurák vannak. KoF-ban meg rendes karakterek vannak. Nagy különbség.

CalebJoe
Érdekes a KOF is rajzolt mégis érdekel hogy van ez?
Fpocok
Fpocok
Magyarosítás kész. Akit esetleg érdekel.

szép😊

multizni képtelenség vele pl, mert ahogy ütsz egyet rögtön beakad kidob😊))

és valami hibás syncronizationt ír ki..

bosszantó egy patch sokat dobna az egészen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
patchrõl nem tudok, ahhoz képest mikor jelent meg semmit nem javítottak rajta és nem is úgy tûnik, hogy fognak... 😞
Minden esetre nálam a tört verzió tökéletesen ment, nem volt baj vele.

Látom Reptile-os vagy.

Mikor jön patch ehhez a játékhoz? Ordenáré módon elõjönnek a szaggatások bizonyos pályákon

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
Na egy kis csúszással, de végre a kezemben van a játék ^^

Viszont miért a Steamrõl tölti le? Lemezrõl miért nem tudom telepíteni??

Mint már írtam, megvárom én azt a -75% leárazást, érzem hogy közeleg. <#vigyor1><#hawaii>
Lunki88
Amazonon most csak 13.49$ (kb. 3000 ft) a játék. Na ennyit már tényleg megér ez a játék, még lagos multival is! 😊
Lunki88
Egy kis érdekesség, gondoltam belinkelem. A karakterek szinkronhangjai. 😊

Fpocok
<#wave>

Maxtreme
Ráadásul aki zsigerbõl gyûlöli a japán mangát (jelen) annak nem biztos hogy nagy élvezetet fog nyújtani 😊

Én nagyon csípem a rajzolt grafot 😊 szerintem meg perfekt.

Fpocok
Ha ránézek a játékra, elhányom magam. Ennél undorítóbb kinézetet ha akartak volna sem tudtak volna összehozni.

Barátom tolja, nagyon jó játék, és tényleg jobb a netkódja mint mortalnak, meg nagyon jó supportja van, jönnek hozzá új herok meg minden, viszont sokkal nehezebb mint a mortal, kurva nehéz combok vannak és kb 1 hõsnek van annyi mint 4 mortalosnak, szóval elég kemény.

Lunki88
Off: Skullgirls érdekelni fog innen valakit? Állítólag normális netkódja van, nem úgy mint a mortalnak. Az mondjuk más kérdés hogy a játék mennyire tud élvezetes lenni.
keress ra neten😊 utubeon tuti fent van😊
SLICK: 😊)

Dency
Challenge tower 250-nél , valami tipp hogy shao kahn-t elverjem?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SLICK
na voltam nem rég a debreceni 576-ban viszont még oda nem érkezett meg a játék.
Fasz voltam hogy visszamondtam a cdgalaxisnál, az már most itt is lenne.

kill3r21
Aki meg komolyan gondolná, az meg nem meri belinkelni a sajátját nehogy megegyék 😄
hát igen, ilyen egy nagy nulla "valami" vétek nektek ezzel játszani de komolyan...
az új generacios gamer társadalom shittjei konkretan ezek...
és sajnos kezdenek egyre többen lenni itthon...
a régi korok meg szép lassan a homályba "merülnek"... 😊
(és ez persze most konkretan a videojatek iparra szolt, meg az MK-ra végülis, de inkabb az iparra, mert sok minden mar reg feledesbe merült:d de hogy ilyen fikarcnyi tisztelet se legyen valakibe, azt már lehet rugdosni kéne vagy ne akarjon bemutatni semmiféle gameplayt és tesztet mások számára)

The Protector
Jah,ráadásul lassú mint a dög.
Ezen amúgy mi crazy gameplay?Mert hogy kombók nem mennek az biztos.Igen,leszólom a pofátlanul videóikat mindenhova beszemetelõ emberkéket.Nyugi...max 400-an megnézik,abból nem lesz ám partnerség,és el kell menned dolgozni.
Valami produkció kéne,nem csak fosni ki magatokból a játékvideókat.Van elég ember aki csinál ilyeneket.Én szívesen csinálnék videókat mortalból,segítõ szándékkal,bemutatnám minden karaktert,hogyan kell velük jól játszani illetve egyes ellenféltípusokat is bemutatnék.De nem teszem.Inkább leírnám ha vki megkérdezné,nem állok be a sorba.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Gyûjti a nézettséget...
Fpocok
szemét, ne is törõdj vele.

Hát ez meg mi...

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Lunki88
Az avatarján lévõ macsek is nagyon optimista. 😄
Maak
Optimizmus legyen mar😄 bakker sirok..amugy sztem lesz, bar lehet erre is annyit kell varni mint amennyit arra vartunk, hogy pc-n megjelenjen mk gama.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Kizárt, hogy lesz bármiféle patch. Ennyi volt.

Türelmes ember vagyok, megvárom a karácsonyt. Durva leárazások lesznek. 😄
genndy
Fõleg ha a netkódot is megreszelnék végre... :S

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SLICK
7000 Ft ezért a játékért pedig kibaszott jó ár szvsz. Amilyen tartalmat kínál simán megéri!

SLICK
7000 Ft lesz a játék, pénteken megyek megvenni az 576-ba

wesker24
Jah vettem észre még egy hónapja sincs kint a játék de már 75 %-ot akar ! xD
genndy
Nem kell szemet rángatni, türelmes ember.

Sokára lesz még az.

wesker24
<#ticking><#lama>
Megvárom míg -75% lesz.
Fpocok
-33% a steamen.

<#crazya>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

genndy
Kombókat nagyon tanuld be az aktuális karakternél, anélkül agyonvernek.

ezt a gyereket szerintem 10 bõl 10 szer flawlessre verném 1-2 karakterrel😄
na jo lehet picit túlzok, de elég kezdõ itt.

pxxl
lol hogy van ez beállítva 😮 wasd-re vannak rakva az ütés/rúgások...

am nem nehéz, csak nem nyom egy kombót sem, pedig quan chi-vel is nagyon keményen lehet verni

All hail the double x!