Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
MUST
HAVE

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Lunki88
Szerintem csak simán félrenézték a dátumot, de ne legyen igazam.
A 2 megjelenési idõ eddig eltért PC-n, így mintha egy steames és egy sima jönne.
Rayden02
Na az a helyzet áll fenn hogy a dobozos verzió lehet hogy Június 28-án,jön és nem Augusztus 6.án!
Persze ez még nem biztos!
LiNK
LiNK 2

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Napi borzasztó szóvicc:

Lunki88
Persze, mûködik probléma nélkül.
Lást itt, xbox360

Általában ja, a házi STICKeknek egy konzol kontroller az alapja legtöbbször😊

Különc
Akkor ez a stick mûködik konzolokkal és PC-vel is?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lunki88
Zavvin 30 fontért már elõrendelhetõ a dobozos változat.
ja tényleg, látom is. köszi!

How much can you take,before you snap?

Lunki88
18k volt kiszállítással együtt. Pár hsz-el lejjebb ott a link is ahonnan rendeltem.
hú, nagyon király, köszi a képeket! most kedvet kaptam én is egy ilyenhez 😄

azt meglehet tudni,hogy mennyi volt?

Vagyis, mint a pad 😊
Ez kurva nagy, majdnem akkora, mint az asztal...😄
Lunki88
Na csináltam pár képet: kép1 , kép2 , kép3 , kép4

Mielõtt valaki megszólna miatta, igen tudom, ideje már kitakarítani a szobámban. xD
Lunki88
Majd holnapra csinálok róla képeket természetes fényben. 😊 Amúgy kipróbáltam pc-n is az Arcade Kollection-el, egybõl felismerte a win 7.
képeket!

Lunki88
Na a mai napon megérkezett a fight stickem. Már az elsõ fél óra gyakorlás után meglepõdve tapasztaltam hogy mennyivel egyszerûbb a kombókat bevinni vele. Kung Lao-val szinte játszi könnyedséggel mentek a leghosszabb mozdulatsorok is. 😊 Jó lesz ez, gyúrni kell amíg a pc-s változat nem jön. 😄
Rayden02
A "High Voltage Software" készíti a portot!
<#gonosz1>

ha valaki nem olvasta volna,ma megjelent a Scorpion DLC az Injsutice-hoz:
link

Én tuti billen fogom tolni, sokkal több ujjal tudok úgy játszani mint gamepaden.
[HUN]FaTaL
Ilyen mindenkinek volt, mert megtellt a billentyûzet puffer 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

The Protector
Azt lehet tudni,hogy ki készíti a portot?
Amúgy nekem bill a fav+.Nektek nem volt olyan mikor 2en gyomtátok egy billen,hogy voltak gombok amik nem mentek ha az ellenfél túl sokat nyomott le egyszerre?Nekünk otthon ilyenkor sípolt a gép és észrevehetõ volt h én nem tudtam visszatámadni mert nem mentek a gombjaim ha õ egy csomót zongorázott egyszerre.

Amúgy ha vkit érdekel akkor írok ide addig is egy Injustice rövid bemutatót nektek,persze akit érdekel.Ha az MK eladásai jók lesznek akkor egyenes úton jön majd az is pc-re.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lunki88
Csak engem zavar hogy a megjelenés elõtt alig 1 hónappal még semmi infót nem kaptunk a játékról? Gondolok ezalatt a gépigényre, árazásra, meg egyáltalán a reklám teljes hiányára. Ha jó eladásokat szeretne a kiadó ez így pedig nem fog összejönni, gyanítom sokan majd nem is fognak tudni róla hogy megjelent a játék.

Remélem nem valami ótvar konzol portot tesznek elénk a fejlesztõk, ahol csak a felbontást állíthatod be azt szevasz... <#buck>
Maxtreme
Ezze' <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van x360 gamepad-em, de nekem a verekedõs játékok valahogy billel jobban fekszenek 😊

Rayden02

bill 😊

konzol fags <#mf1>

[HUN]FaTaL
A régieket mindig billel toltam, de lehet, hogy most kipróbálom kontrollerrel (x360).

http://goo.gl/gd6Zi5

<#ijedt>
Lunki88
Hát ja, és ez még aránylag jó áron van, ahhoz képest hogy 150$ volt a belépõ ára.
Azért van ára rendesen. 2-3 normálisabb joystick kijön az árából 😊
Lunki88
Pont egy ilyet rendeltem ma ebay-rõl, nagyon felbuzdultam már a játékra. 😄
Elég jól össze rakott cucc, bár ilyet itthon nehéz össze rakni,
Valami ilyesmit próbálok majd😊

SLICK
X-Box 360 Kontrollerem van, így azzal

Unatkozik, nem süt a nap, de esõ se esik.

#180 Szerintem joystickkal a legjobb vagy aki befizet rá, bár picit régimódinak tûnik, de lehet ezen a legjobb:

Különc
Kontroller

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Myselor
nemtudja miket beszél szegény hülye.ahogy a mortal kombat,meg minden verekedõs game elõször játéktermekben és konzolokon volt.most mér kell így viselkedni,nem értem😊
donatus13 "rendkívül szimpatikus" hozzászólása után kénytelen vagyok azt írni, hogy én lealacsonyodom a konzolosok szintjére és a PC-hez való Xbox360-as kontrolleremmel fogok játszani.
Épp most készülök elkezdeni egy arcade sticket csinálni és akkor megjelenésre kész lesz, de ha nem is leszek kész akkor kizárólag bill-el, nem alacsonyodom le odáig ,hogy kontrollerrel játszak mint egy konzolos...

Lunki88
Pörögjön kicsit a topik. Ki mivel fogja játszani majd a játékot? Bill., gamepad, netán fight stick? 😊
Nagyon fapfap de õ jobb:

http://www.youtube.com/watch?v=Ok5NY_dzez8

De nem olyan izmos mint az "igazi" skarlet:

kép
kép2
kép3

😄😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Lunki88
Azért kicsit érdekes hogy a sokadik cod rész már most elõrendelhetõ steamen, de a várva várt MK még mindig sehol... <#szomoru2>
Shiwo
hú, mi még annó játéktermi gépen toltuk majd kölcsönöztünk ki konzolt.. oszt jöttek a PC-s verziók, 2, 3, trilogy, 4.. itt végül megállt a menet, PC-re nem jött ki több, konzol-kölcsönzésrõl meg addigra leszoktunk..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Rayden02
Nekem az elsõ mk-s élményem amikor konkrétan játszottam is,az 99-2000-ben volt még SEGA megadrive 2-õn volt az MK3 társaságában!
Igaz hogy korábban 92-94-ig bezárólag láttam az elõzõ részeket is játéktermekben,de akkor annyira nem foglalkoztattak a verekedõs játékok annyira,szval ezek a részek kimaradtak az életembõl,
a negyedik rész ügy szintén!
Természetesen pótoltam azóta õket,
de számomra az Mk3 volt a meghatározó!<#vigyor>

pxxl
MK4-et mennyit toltuk úgy 😄 haver csak azért szokott át a bill bal oldalára, hogy játszhassunk egymás ellen 😄 kb odáig fajult a dolog, hogy gyakorlatilag az nyert, aki az elsõ ütést bevitte, utána olyan kombók voltak, hogy mozdulni nem tudott a másik... 😄

All hail the double x!

Shiwo
remélem lesz lehetõség a PC-s változatban 1 billentyûrõl ketten játszani, vagy rosszabb esetben bill vs usb gémpad kombóval

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!