1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Különc
    Not sure hogy... na mindegy lol
  • Fpocok
  • Különc
    Próbáld ezt, talán PC-n is így van
  • Fpocok
    bazmeg... most nézem, hogy a move listnál úgy mutatja a nylak, amelyik oldalon vagyok. Tehát cserénél másikat mutat... ehh :D
  • Fpocok
    hogy kell combo breakert csinálni?????????????????????????? :D
  • genndy
    Abszolút használható a bill.
  • Fpocok
    Nálam maximum maximumon felment a vga 80fokra és volt egy két pálya, ahol csak 45 fps volt. Most lejjebb vittem a szűrőket, most 60 mindenhol.
  • CalebJoe
    Ki beszélt a karakterekről??? én az ilyen fajta játékosokról beszéltem persze hogy nem a játék/karakter hibája.
  • Maxtreme
    Én most próbáltam, szerintem teljesen jó.
  • Különc
    Értem én, de az hogy ki hogy játszik az nem a karakter hibája
  • Drizzthsz
    PC billről milyen?
  • sirdond
    valaki, aki a minimális konfighoz hasonló géppel rendelkezik meg tudná mondani,hogy mennyire akad a játék?
  • Yed
    vagy lehet 2 is kell hozzá és block , régen játszottam már ps3on .
  • Yed
    Egy energia csík kell hozzá de nem tudom melyik gomb :D
  • Fpocok
    Hogy kell combo breakert nyomni?
  • SLICK
    Ha netán érdekelne
  • SLICK
    nincs mit én is onnan tudtam mert végignéztem a Story modot youtube-on. Van egy srác "vman" és ő fightokkal együtt felrakta a full storyt. AZt néztem meg :)
  • SLICK
    Tobias Boon, nem egy programozó volt, hanem a két megalkotó keresztnevei voltak megfordítva és összetéve. Tehát John Tobias (SAIBOT) és Ed Boon (NOOB)
  • Voltan
    Köszi!

Amúgy is ideje olvasnom némi MK Wikiát :)
  • SLICK
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A cyber Sub-Zero a jó oldalon álló Sub-Zeróból lesz. a Lin Kuei klán ráállt a cyborg gyártásokra. Sektor és Cyrax is emberekként vannak a story módban később ők is robotok lesznek. Ők kapják el Sub-Zerot és belőle is robotot kreálnak, csak ő továbbra is a jó oldalon harcol majd.
  • sirdond
    most volt hétvégén. 16bit,vagy ki volt a csávó, közönség kérésére nyomta nightwolf-fal
  • CalebJoe
    Azt szerintem láttam elég szánalmas volt, de azóta amiket néztem bajnokságokat már nem láttam ilyen ismétlős gyereket inkább csak durva kombókat.
  • sirdond
    a mostani CEO-n volt egy játékos, aki funból nightwolf-fal nyomta és szinte végig csak ugyanazt a két kombót nyomta :D
  • sublimaze
    Én most kezdtem el ps-en és szomorúan konstatáltam, hogy még practice módba rommá lehet verni a másik búráját(story kívül csak ezt próbáltam), addig story módba nem igazán van sérülés... :/ PC-n milyen?
  • sirdond
    ez engem is érdekelne
  • Fpocok
    Ok semmi. Csak a kombó breaker kéne.
  • Fpocok
    Hogy kell Xrayt csinálni? practice módban megy, de amúgy renndes játéknál nem :S És combo breakert?
  • CalebJoe
    Nem te tudom mennyit toltál eddig bunyós játékokat de rohadtul nem olyan egyszerű főleg egy MK-ban visszaverni egy olyan embert aki mindig csak ugyan azt a mozdulatot csinálja.
    Nem a levegőbe beszélek tapasztalat és nem csak én utálom ezek a Játékosokat megnézel egy pro meccset ott meg kifejezetten tiltva van az ilyesmi mert az az unfair.
  • Myselor
    gépigény milyen lett?nagyon kell neki a nagy gép?
  • Seth
    Első részben Reptile volt a titkos karakter. Noob a 2. részben volt, ahogy Jade és Smoke is ott volt először mint titkos ellenfelek
  • mcgrape
    Azért ez a plussz egy hónap a dobozosig ég messze van sajna :(. Nem vagyok az online vásárlások hive amugy sincs se hitel kártyám se bankszámlám , KP mindenek felet .
    Nah mindegy, lehet addig majd beszerzem a csúnya verziót hogy legyen némi gyakorlás, csk aztán nehogy augusztusra mindenki abba hagya LOL
  • EnxTheOne
    és a zoneren kivül milyen "kaszt" van még?
    Gondolom van egy gyors, de gyenge
    meg egy erős, de lassú kaszt is. :S

Noob saibot
  • Különc
    Vagy mert a karaktere úgy a legjobb. Ha te egy íjász vagy egy csatában, nekimész a lovagnak, mert szerinted az a fair? Countereld olyan karival, ami teleportálós vagy nem tudom, de én nem hülyéznék le olyanokat, akik ezzel játszanak
  • Voltan
    Neeeeem :D Noob Saibot az első MK-ban egy Easter Egg volt, akit elő lehetett hívni, asszem a Pit pályánál egy kombinációval. Egy teljesen fekete "árnyéknindzsa" volt, mint Scorpion, vagy Sub Zero. A neve visszafelé Tobias Boon - az egyik fő programozó az első résznél. Aztán akkora meme let belőle (persze akkoriban ezt nem így hívták), hogy betették későbbi játékokba is.
  • genndy
    Tessék, saját első képek!

FullHD, ami csak lehet, maxon.
  • CalebJoe
    Távolról próbál kicseszni veled lövöldöz meg egyebek, mert a kombókhoz speckókhoz hülye.
  • sirdond
    távolsági karakter
  • EnxTheOne
    Az eredeti sub zero az noob saibot nem?
    wiki szerint a fiatalabb a kiborg.

Egyébként az hogy zoner az mit jelent?
  • Fpocok
    hogy lehet kikapcsolni, hogy ne halljam másik voiceát?
  • sirdond
    steamen írt minimális gépigény szerintetek mennyire lesz elég a játékhoz?