Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
How much can you take,before you snap?
azt meglehet tudni,hogy mennyi volt?
<#gonosz1>#gonosz1>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
link
Amúgy nekem bill a fav+.Nektek nem volt olyan mikor 2en gyomtátok egy billen,hogy voltak gombok amik nem mentek ha az ellenfél túl sokat nyomott le egyszerre?Nekünk otthon ilyenkor sípolt a gép és észrevehetõ volt h én nem tudtam visszatámadni mert nem mentek a gombjaim ha õ egy csomót zongorázott egyszerre.
Amúgy ha vkit érdekel akkor írok ide addig is egy Injustice rövid bemutatót nektek,persze akit érdekel.Ha az MK eladásai jók lesznek akkor egyenes úton jön majd az is pc-re.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Remélem nem valami ótvar konzol portot tesznek elénk a fejlesztõk, ahol csak a felbontást állíthatod be azt szevasz... <#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van x360 gamepad-em, de nekem a verekedõs játékok valahogy billel jobban fekszenek 😊
konzol fags <#mf1>#mf1>
http://goo.gl/gd6Zi5
Valami ilyesmit próbálok majd😊

#180 Szerintem joystickkal a legjobb vagy aki befizet rá, bár picit régimódinak tûnik, de lehet ezen a legjobb:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Igaz hogy korábban 92-94-ig bezárólag láttam az elõzõ részeket is játéktermekben,de akkor annyira nem foglalkoztattak a verekedõs játékok annyira,szval ezek a részek kimaradtak az életembõl,
a negyedik rész ügy szintén!
Természetesen pótoltam azóta õket,
de számomra az Mk3 volt a meghatározó!<#vigyor>#vigyor>
All hail the double x!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../