Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is figyeltem nagyon, thx a visszacsatolást.
Fpocok
Ez valami gagyi fanmade.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
A régi xboxos és PS3-as megjelenés trailerébe belevágtak (rosszul) egy bûn rossz képet, rosszul leírva még a játék nevét is ráadásul nincs vége a videónak

Asszem mindent leírtam

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lunki88
Remélem steamworksos lesz és nem erõltetik még rá a gfwl-ot is. Mindenesetre akárhogy is lesz, ez jó hír!
Rayden02
LOL<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

SLICK
Ezzel tisztában vagyok, csak erõsnek érzem az 1 hónapos csúszást.
Mindegy ezen már úgyse lehet változtatni.

Egyébként az, hogy nem a Netherrealms portolja át, az ugye lényegében semmit nem befolyásol?

Különc
Egy játék vagy egyéb más produktum megjelenésébe rendkívül sok minden tényezõ játszik, szerintem egyikben sincs benne a "mert SLICK most akarja"

pl. Pénzügyi negyedéves jelentés kozmetikálása, más/egyéb játék nem jelenik meg akkor, logisztika, tesztelés (másik cég portolta PC-re, nem a Netherrealms) stb

Szuper! Innentõl a topic is fav+. 😊 Ennek örömére azonnal fel is raktam az arkade kollektion-t. Azért remélem, az új Mortal könnyebb lesz (fõleg billentyûzettel, kontroller hiányában), az ultimate-ben 10 meccsbõl 1szer sem sikerült még az endurance-on túljutni. 😄 Vagy én lennék ilyen béna? (nem sok különbséget érezni a very easy és very hard között)

<#eljen><#eljen><#eljen>
SLICK
hát akkor gyártsák le elõbb...
Nem létezik pont ennél a játéknál okozna ez gondot. Máshol meg 1-2 nap eltérés van maximum! Nem 1 hónap...

Wow. Ez az! Végre hivatalos. Elõször úgy voltam vele, hogy augusztus az messze lesz még, de így, hogy digitálisan már júliusban jön. Vuhu. <#taps>
Steamnek ebbõl semmi haszna, mivel a dobozos is steamen aktiválható lesz, csak tudod digitálisan azonnal elérhetõvé lehet tenni, míg a dobozost le kell gyártani és elkell látni XX országot.

SLICK
ez így elég rohadék dolog egyébként. Mondjuk érthetõ, hogy a Steam lefarag egy kis hasznot az 1 hónap alatt. De azért az az 1 hónap sok idõ. Fõleg úgy, hogy végülis már 2 éve megjelent játékról van szó. Pedig beleéltem magam a júniusba. 😞

Rayden02
Hát sajnos igaz,pedig én is a dobozosra vártam,még voltak is kétségeim hogy csak digitális formában lesz csak,hála az égnek ez nem igaz!
Augusztusig meg valahogy csak kibírjuk!<#whatever>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

SLICK
De ugye az csak vicc hogy csak augusztusban lehet dobozos verziót venni belõle? Én nem tudok steamen keresztül vásárolni, nincs bankkártyám. Ráadásul, jobban szeretem ha fizikai valójában van meg egy játék.
Az az 1 hónap sok 😞

BoneDragon
Mikor megláttam a hírt, majdnem magamhoz nyúltam! El se hiszem! :o

SLICK
FUCKYEAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basszus pont tegnap keresgéltem megint híreket, hátha van vmi új infó, erre tessék 😄

Hát ennél jobb hírt mára, el se tudtam volna képzelni ^^

Rayden02

Rayden02
És aki nem hinne a Gamespotnak,itt egy twitter is:
@WB_Games_UK

Rayden02

Rayden02

The Protector
A Supert és az x tekkent tényleg kár volt.De ez minõségi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pxxl
azt is kár volt kiadni... 😄

All hail the double x!

Myselor
igen az volt.bár abból nemtudom mennyi fogyott😊 de nem volt rossz
Az is pozitivum lehet az eladásnál hogy a verekedös müfaj pcn szinte halott 😄

talán a street fighter volt az utolso pár éve? :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

MerlinW
Nekem bejön, imádom/imádtam, szeretem stb. Csak már kiöregedtem belõle😊

[merlinw.org]

SLICK
ha nem jön be a játék, az más dolog. De aki szereti és/vagy rajong érte, annak úgy gondolom kötelezõ vétel kell hogy legyen, elvégre mégis csak az van, hogy sok év után megjelenhet PC-re. És ha sokan megveszik az csak pozitív visszajelzés a készítõk felé, így ha lesz folytatás, márpedig miért ne lenne, akkor nagy eséllyel megjelenhet PC-re az is egyidejûleg a konzolos verziókkal.

MerlinW
Fos lehetek😊 Nemhogy pénzt nem adok ki, de még csak le sem fogom tölteni. Na ehhez mit szólsz?😊
A videókon eleget nosztalgiáztam.

[merlinw.org]

Ezek mennyire hitelesek nem tudod ill. ez a steamdb?
Kurva sok minden van az tény 😊
Rayden02
Amûgy egy új WBGames app is feltûnt az adatbázisban!
http://steamdb.info/app/209000/
Lehet tippelni hogy mi lehet.<#taps>
Talán Arkham Origins?
vagy az Injustice?<#idiota>
De az is lehet hogy én tévedek.<#nemtudom>

Rayden02
Rayden02 a day ago
And what about the achievements? Will return to your site? Only because still exist the "Shema" page: http://devinwatson.com/SteamSchema/230800.html

Marlamin a day ago
Schemas don't exist anymore and haven't for a while. That page is outdated.

Rendelem elõ, amint megjelenik Steamen.
SLICK
Ezért a címért aki nem ad ki pénzt az egy fos. Errõl nincs is mit tovább beszélni.
Alap vétel lesz!

The Protector
Rosszul mondod.Nem csak olyan,hanem az is.Történelmi pillanat.

Amúgy nagyon remélem h sokan megveszik,innen is,mert ha elhasal a játék a pénztáraknál akkor szar van a levesben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

SLICK
+1

Olyan ez mint valami nagy történelmi pillanat. PC-s berkekben mindenképp 😄

Különc
Ennyire rég voltam izgatott egy játék megjelenése elõtt, mint ennél.

Myselor
jöhetne már,most nagyon tudnám értékelni😊
RAZOR27
már jópár öcsi is kész van hozzá steamen

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Metro: Last Light-ot is 1 hónapja már odaadták tesztelésre, akkor a Blood Dragon is bõ 1 hónapja kinn volt (el is kapták). Az is lehet nem fogják nagy dobra verni.
Lunki88
Félek hogy nagy pofára esés lesz ebbõl. Már vagy 2 hónapja terjed a pletyka hogy jön pc-re de semmi hivatalos bejelentés, kezdek kételkedni... Mondjuk az igaz hogy nem cáfolták meg a fejlesztõk a hírt, de akkor meg minek ez a titkolózás?
Myselor
na ez engem is érdekelne,meg hogy mikor jön😊
[HUN]FaTaL
Volt már hivatalos bejelentés (dátum nélkül), vagy mindenki egy steam db rekordból indul ki? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Különc
Mindig megörülök, hogy valaki írt a topikba, hátha a megjelenés dátuma miatt, de mindig csalódnom kell

Rayden02
Steam adatbázis frissítés volt,és rengeteg SteamApp-ot töröltek köztük az MKnak is,de nem kell megijedni,ez nem jelent semmit, a megjelenésnek nem tesz be!!<#vigyor>

SLICK
például?

nyárra befutna az ideális lenne a PC-s közösségnek.
Rayden02
Legalább a Skullgirls most már biztosan jön PC-re!
Beta should start mid-June, release should be in mid-July.
Twitter @Skullgirls <#rolleyes>

Rayden02
Körülbelül ilyen lehet majd a PC-s verzió!<#hehe>

"Ha nem lenne jó a kép"

Rayden02
Érdekes dolgok folytak le a Steam adatbázisában az elmúlt 2-3 hétben!<#miaz>