1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • ratgab
    Minap néztem a kampány-t youtube-on. Érdemes lesz majd végigvinni.
  • Voltan
    Na és ez a Cyber Sub Zero micsoda/kicsoda? Ha jól emlékszem az oldschool MK játékokból, ott Sub Zero meghalt (gondolom, Scorpion kinyírta), és a testvére jelent meg Sub Zeróként a 3-ban.

Ez az eredeti Sub Zero összefércelt kiborg verzióban, vagy mi?
    Bocs, de kicsit lemaradtam a kánonban.
  • ratgab
    Szívesen máskor is! Jah hamar lent lesz neked is szerintem!
  • SLICK
    a 300-as towerben lehet Goroval és Kintaroval játszani úgy tudom
  • redcapsinger
    Köszi! Akkor nem is olyan sok :)
  • Fpocok
    Valaki írta, hogy az összes boss játszható.
  • Lunki88
    Ellenfélként benne van, meg tuti hogy lesz majd pc-re is hack hogy lehessen goroval lenni. :)
  • Különc
    Nincs

Szerk: ja igen, ellenfélként, bár van youtube videó hogyan lehetet előhívni, de nem néztem meg mennyire valid a dolog

Szerk # 2: Kratos nincs természetesen, ellenben Skarlet, Kenshi, Freddy Krueger, Rain még hozzáadódik ehhez a gárdához
  • ratgab
    Ellenfélként tuti van!
  • Voltan
    Nyöhe, eszemben sincs online játszani a kombó huszárok ellen :D

Tényleg, Goro nincs is benne? Még ellenfélként sem tűnik fel?
  • ratgab
    10-essel nekem kb. 1,5 óra.
  • redcapsinger
    Sziasztok! 25 MB-es sávszélességgel steamről mennyi idő alatt jöhet le a játék? Megvenném, de nem akarok nagyon éjszakába nyúlni...
  • Fpocok
    online, és próbáltam hostolni egy private matchet, de amikor rámegyek, hogy bejöjjön a barát lista. kifagy az egész. Nektek nincs ilyen? Most toltunk egyet genndyvel, ő hostolt... nem volt laggos .
  • Lunki88
    Már előre látom: ragequit, anyázás voice chaten, egy mozdulatot spammelő karakterek tömkelege, jó lesz ez. :D
  • Különc
    Jönnek szépen majd konzolrol a keményfiúk és elnáspángolják a szegény kezdő PC-seket
  • Voltan
    Hehe, gyerekek, ti aztán nem kezdők vagytok. :D
    Én megvettem most, főleg tiszteletből és nosztalgiából, anno keményen nyomtam Mortal 1-4-ig, és itt volt az ideje, hogy költsek is a franchrise-ra. De már a tutorial utolsó pályáján elakadtam, nem emléxem a bemutatott kombókra, meg billel nyomom, azt sem tudtam, mivel jön be a menu :D Van Box kontrollerem is, de erre sztem nekem a bill jobban fekszik majd.
    A menüt mivel lehet behozni? meg kellene néznem megint a spec mozgásokat...
  • ratgab
    Na gyerekek én is jövök majd a püföldére! MEgvettem én is!
  • sirdond
    tudom,hogy zoner karakter, elég sok MK streamet néztem régebben és ő volt a kedvencem.
  • Fpocok
    player match ugye a nem ranked?
  • CalebJoe
    Mint az Injustice-ban Deathstroke, a sok noob csak lőni tud az ilyen karakterekkel így próbálja megnyerni a meccset és sajna sok van ezekből.
  • Különc
    Bár nem tőlem kérdezted, de tudtommal Kenshi über zoner karakter, ha nem tudsz a közelébe férkőzni, akkor esélytelen. Talán ráfogható a "high risk high reward" mondás, de majd The Protector megmondja a tutit
  • sirdond
    Kenshi-t mennyire nehéz betanulni kezdő karakternek?
  • CalebJoe
    Ha itt is olyan fos lett a netcode akkor felejtős a online, tökön idegesíti fel magát hogy elvernek mikor tudom hogy jobb vagyok az ellenfélnél (ezért is hagytam abba PS3-on)
  • Fpocok
    Ne is mond. Én is sub-al vagyok :D Sajnos a le előre sárga nem működik (pirost kell nyomni, grr....) Átbindeltem kiosztást, viszont practice módban szarul mutatja :S
  • Különc
    "Minden kivégzést csinálhatsz védekezés közben h ne sétáljon el messzire mikor beütsz egy előre-hátra kombót."

LooooL ez nekem új, ez minden másik MK-ban igaz?

#426 Szinte majdnem mindegyik ninja "kezdő" karakter, mert mindenki őket szereti. De ahogy alant is írtam, én a Jax-Sonya-Stryker féle vonalat szeretem, hármuk közül fog kikerülni a mainem azt hiszem
  • The Protector
    Körbenézek.Van pár mortalos oldalam ahonnan anno én is okosodtam,de majd sztem csak napok kérdése h pc-n hogyan lesz.

yed:mindenki még csak szedi
  • The Protector
    Srácok.Scorpion,sub zerő kezdő karakter!!!Online mindenki velük lesz.Kerüljétek a 3-as kombós Liu Kang-eket,őket távolról szórjátok,nem csicskaság nem közel engedni őket.Ermac ellen óvastosan ugorjatok mert minden fogásával elkap a levegőben.

Aki egy egy karakter be akar tanulni,annak segítek benne,majdnem mindel jól tudok játszani a kombókat meg fejből nyomom.

Kis+:Ha fatalityben felfelé nyíl van(scorpion) akkor ne ugorva üsd be a kombót,hanem lenyomod a védekezést,beütöd a nyilakat,felengeded a védekezést és nyomod a végső gombot.

Kivégzés:
    távolságokat jelöl
    jump:egy ugrásnyi távolság.
    touching:teljesen közelről kell beütni a kivégzést
    és van a 3. aminek nem jut eszembe a nevét:ez egy karakternyi távolság.

Minden kivégzést csinálhatsz védekezés közben h ne sétáljon el messzire mikor beütsz egy előre-hátra kombót.
  • Yed
    Multit próbálta már valaki ? Normális a ping?
  • Különc
    Pedig az fontos lenne, ha találsz majd róla, feltétlen tedd be pls, érdekelne Stryker Frame datája PC-n, itt is tier 8 lesz-e
  • SLICK
    Kösz mindenkitől a válaszokat!
  • Yed
    Nem lehet előre letölteni steam-ről, csak ha már megvetted a játékot.
  • genndy
    Nem.
    De szürke trükközéssel megoldható.
  • Fpocok
    Nem.
  • Fpocok
    Valóban. Megoldottam... msot olyan, mint SNESnél... zöld nagyütés, sárga kisütés, piros kis rúgás, kék nagy rúgás :D
  • The Protector
    FRame adatokkal nem tudok szolgálni.A Reach azaz a távolság az minden karakternél más lesz.A leghosszabbra előrő fogás a játékban mileena guggoló rúgása.

A legjobb h az Injusticeban kiszámolt frame adatokkal van minden kombó megadva.
    A netkódra én is kíváncsi leszek.
  • SLICK
    Kérdés:
    A játékot Steam-ről letölthetem úgy, hogy nem fizetek érte? Mert azt szeretném, hogy ha augusztusban kijön DVD-n, akkor már rajta lenne a gépemen és csak az ott kapott kódomat váltanám be végül...
  • genndy
    Újraosztható. Elvileg.
  • Fpocok
    Bemásoltam xbox emu fileokat és tökéletesen felismerte. De most komoly, hogy nem úgy van a nagy kis ütés rugás kiosztva, mint régen? bazz... mire megtanulom megint.
  • Különc
    Feltétlen írjatok az onlineról, mennyire jó a netkód
  • ntex
    Mostmár van :)