1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
VGA függő lesz, ATIval nincs ilyen opció. -
Shadow-ból is van ultra high.
Ezek szerint vga függő a dolog. -
pedig van feljebb az AA (nálam van vagy 8 féle lehetőség)
Szintén NV. -
Nálatok van ultrahigh a shadows-nál? Nálam csak very high van de egy youtube videón láttam magasabbat. Élsimítást is csak 4x SSAA-ig engedi miközben elvileg van magasabb is de nekem nem ad feljebbi lehetőségeket :S -
Hogy a faszba kell megcsinálni a baraka inváziósat? Olyan hülyének érzem magam... max két gombot kéne nyomni, de nem megy. -
Kb azt jelenti, hogy melyik a legnépszerűbb versenyeken, melyik a legerősebb... melyikből lehet a legtöbbet kihozni. Minél magasabban van, annél életképesebb multiban. -
nxs #526 Megnéznék már valami komolyabb koreai zsetonos bajnokságot,ott kiderülne kivel mit lehet összehozni. -
A netkódot kavították,úgy ahogy kano idióta késeit is.Kitolták a dobás recovery-ét így jól meg lehet picsázni azt aki azzal nyomul.
Én Kung Lao Main-el vagyok nagyon jó,de ha random megyek akkor is elveregetem a nagyon jó játékosokat is.
-
Bocsánat, csak kíváncsi vagyok. Ez a táblázat mit is jelent?
A szegényes MMO tapasztalatomból kiindulva ezek a "kemper núbok" és "farmer nördök" megfelelői a bunyós játékokban, vagy mi?
-
Nirz #523 Ami érdekes amikor még én nyomtam ps3-an akkor kano top tier volt a kés dobálós spammel de úgy látszik azóta nerfelték:(
Ami alapján viszont nem igazán élveztem a nagyon rossz netkód laggolt gyakran. -
Nirz #522 De tessék inkább adom a hivatalos tier listet a pc-s előtti legfrisebb verzióból legutolsó patch után,ezek alapján mindenki eltudja dönteni hogy mire vállalkozik
-
Nirz #521 Aki meg online tervezik játszani vegye figyelembe ezt a 3 karaktert
1,Kabal
2,Kung Lao
3,Sonya
Állítólag ez a 3 top tier,Kabal god tierben. -
Amúgy kibaszott jól néz ki. Annyira nem szoktam dicsérni játékok grafikáját, de ez most nagyon bejön. -
Jah. Az látszik rajta. De nem 60, hanem 30. Nem értem, miért ír ki nekem 60at :D -
Én is ezen gondolkodom.Amikor megfogják egymást az grab,grapple de itt mk-ban throw azaz dobás a neve. -
Az átvezető vidik előre rögzítettek,azonban egy ügyes trükkel a harc előtti utolsó mondat viszont már ingame,ezért más az fps:) -
Assemtom mit jelent az a trade? Amikor megfogják egymást? -
Nirz #515 Ez igaz lenne?
"There are no trades in this game, so any time 2 players do connect hits to each other, whoever is player 1 always wins in the situation, no matter the frame data, hit boxes, etc. Player one always wins these trades and therefore always has an advantage which kills any competitive spirit this game had left." -
jaj
-
Miért van az, hogy a story mode átvezetői 30 fpsel mennek, de nekem 60at ír ki action. Engem nem basz át a játék :D -
akkor várok ncore-ra csak felrakják lassan,kiszeretném próbálni én is:) -
yep -
van amúgy már valahol warez?:) -
jah,amúgy lehet ketten játszani?asszonnyal jó lenne egymást püfölni:P -
Jah.
Nyugodtam próbáld ki demó verziót, ha nem vagy biztos. Nincs ebben semmi rossz. -
Jaja, kellően elmebeteg
-
Drizzthsz #506 Azért csak kipróbálom a virágboltit mielőtt megvenném. A Crysis 3 óta többet ilyen hibát nem vétek. :D Ha kipróbáltam volna előtte, fél óra után uninstall lett volna.
De itt eddig nagyon bíztatók a hírek, szóval továbbra is 90% az esély a buyra.
Gombok ugyanaz, mint rég? high punch, low punch, h. kick, l. kick, block, run? -
Mileena-t szeretjük 
-
nem, semmi tök alap. (fullhd, max, 16xAA, 16XAF stb) -
Ugye nem sweetfx? -
1-2 gyors kép tőlem (valaki kért)
Az irányíthatóság (billel és x360 controlerrel is) teljesen korrekt, a gépigény túró, és szvsz jól is néz ki.
Maga a játék meg egyértelmű hogy jó. :) -
Noob Saibot Expert Ladder videót néztem, gyerek durván tolta vele. Megtetszett az a karakter is. -
sirdond #500 köszi, akkor egyelőre maradok scorpion-nál main-nek
aztán majd folyamatosan kenshi. -
Kenshi,Rain ezek gyakorlatilag a legnehezebben tanulható karakterek.Most a profi kombózásról beszélek mert szépen el lehet velük pötyörészni de profin nagyon nehéz vele bánni.
Ha vki spammel,spammeld vissza.Nagyon erős spam lehetőségek vannak de Noob Saibot teleportja az egyik legdurvább ebben. -
Ráadásul PS3on és Boxon fix 30 fps van (tudtommal) így már tényleg nem megoldható az összeeresztés -
A PS3 is ugyanúgy kizárt, mert nem PSN-t használ a PC-s verzió :) -
Ok. Tehát nem nálam van a gond. Más sem tud invelni private meccsre embert. -
Szerintem kizárt a ps3 is. -
Amugy a multi csak pc-sek között megy, vagy ps3-asokkal is?
Xbox ki van zárva, mert ahhoz GFWL kéne. -
Köszönöm nagyon :D