Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Tényleg nem basztatás, de az x360 controller dpajával mi a baj? 😊
Talán az elhelyezkedés?

Fpocok
Én úgy vettem észre, hogy általában hajnali 1. Pl borderlands2.

Közben megjött a PS3 gamepadom, úgy hogy my body is ready.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Általában 18-20orás idöszakban jönnek ki a játékok.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Elvileg hajnali egytõl nem?

Holnap este lesz fent steamen legkorábban.

int9
1 nap van hátra, és még nincs kint. Ez érdekes lesz, remélem csak a reklámmal akartak spórolni, és nem egy eltolt portot kapunk.

gamersgate en 5500 ft, máshol 6-7 k ez hol alacsony árazás?

Jaka923
Nem csak neked. Ez miatt várni is fogok a vétellel addig, amíg megjönnek róla az elsõ vélemények, hogy mennyire sikerült az optimalizálás. Az alacsony ára és a marketing teljes hiánya is erõsíti a gyenge portolás gondolatát.

Maak
Csak nekem tunik tulzasnak az ajanlott gepigeny?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Már írtam lentebb, a nem pre orderelhetõ játékok csak a megjelenés napján kerülnek steamre.

Lunki88
Na ez jó hír! 😊 Remélhetõleg nem csak trollkodik megint ahogy szokta. 😄

Egyébként haver csinált egy steames mk groupot, ha van kedvetek majd lépjetek be és megjelenéskor tolnánk pár meccset. 😊
CalebJoe
Akkor is furcsa hogy még nincs kint a Steam reklámok között, de bezzeg a Saints Row IV ott van pedig csak augusztusban jön ki.

fõleg hogy 800 éve nincs MK pc-re egy kis Hype jó esne neki
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CalebJoe
szokásos felesleges újítás
Fpocok
Köszi.
Csak tudnám mi volt a gond a high meg low jelzõvel, ami eddig volt 😄

CalebJoe
ja igazam volt

Front Punch is typically a quicker, weaker punch while Back Punch is typically a slower and stronger punch. The same goes for the kicks, with Front Kick being the weaker, faster kick and Back Kick being the slower, stronger kick, though more so with crouching attacks. When standing, the Normal Moves are fairly varied between characters.
CalebJoe
nem emlékszem jól de asszem

front punch - gyorsütés gyenge
back punch - lassúütés erõsebb

Fpocok
És mi az a back punch meg back kick? WTF?

CalebJoe
Front Punch
Back Punch
Front Kick
Back Kick
Fpocok
Mi az a bk, bp, fp, fk? kick és punch az megvan, de a másik? big... és?

Fpocok
Hát igen, a félkörök szopatósak voltak. Emellett még nem tetszett a gyerekes kinézete a játéknak...

Jaka923
Wow, ezt köszi, hogy megosztottad. A Street Fighter 4-et játszottam PC-n, abban pont voltak ezek a körös megoldások, amik miatt hagytam is az egészet.

CalebJoe
sose voltak😊 le+elõre, hátra+elõre le+hátra ilyenek vannak benne
SF4-ben pont azok okozták a szívást billel. Mortalban akkor ezek szerint nem lesznek ilyenek, hogy félkör?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CalebJoe
Éppen hogy könnyebb mivel nem bonyolultak a speckók nincs félkör meg ilyenek.
Fpocok
PS3asat 😄 annak jó a dpadja.

Jaka923
Ám milyen gamepadot vettél hozzá? Nekem is kéne vennem egyet, billentyûzettel biztos nem lesz könnyû menet.

Fpocok
Már megvettem szóval...
Csak az zavar, hogy ratyi a zene és ez nem is a pc trailer. És már volt linkelve vagy kétszer 😄

Jaka923
Nem is kell neked ez a játék, ha az egyetlen trailerérõl is így vélekedsz 😄

Fpocok
Linkeljétek még be ezt a szar 25353szer...

Jaka923

The Protector
Nagyon kíváncsi vagyok a játék optimalizáltságára mivel a gépigény eléggé magas egy UE3.0-ás gamehez képest.

Képeket meg toljatok ezerrel.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
hehe

<#wave>

Lunki88
Most nézem, te írtál mk arcade collection steam fórumába. Én voltam az aki a fight stickre akart rábeszélni. 😊
Fpocok
Errõl függetlenül tuti jön. Már nagyon várom. Holnap gamepad is itt lesz.

Maxtreme
ó bassz tényleg, ezt benéztem 😊 (furcsálltam is a dolgot)
El is felejtettem hogy olyan is jött ki anno.
Sry😊

Fpocok
Nincs meg neki a cucc még. A mortal kombat arcade kollection rõl beszél... nem az új részrõl.

Maxtreme
A saját magam, és mindenki meggynyugtatása érdekében. katt
Tehát ha neki már megvan a cucc, akkor tuti idõben jön! 😊

A linkelt téma további része nem is érdekes.. 😊

csomó játék van amit csak a megjelenés napján raknak ki most ez is ilyen lesz.

Dency
<#vigyor>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Maxtreme
Most hogy mondod, nekünk fel sem tûnt.

Dency
Mivan srácok? Steamen nagyon kuss van a játékról, semmi nincs róla...

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Seth
Az ismerõsöm ismerõsének a nõvérének a férje,aki Ed Boon puszipajtása mondta, hogy a pc verziót lelõtték. Úgyhogy ennyi, nincs itt semmi látnivaló, zárható a topik.

PSN ID.: Beegabor

CalebJoe
2 éves játék nem volt eddig idejük készre vágni nekünk, elmehetnek a picsába ha húzni merik augusztusig.
Kapják bé.
Fpocok
Nem lesz itt semmi csuszas, ne panikoljstok. Egyszeruen letojjak a pc-t.

Julius 3.-án kiderül, de nekm is gyanús hogy semmi reklám nincsen a játékról. Én még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy nem akartak a reklám kampányba pénzt bele invesztálni, mert úgy is tudják hogy a játékot úgy fogják venni mint a "cukrot2 mivel már jó pár éve nem érkezett PC-re.
Bár nagyott buknának ha kiderülne a megjelenés elõtt hogy csúsznak egy fél évet, de nem tartok ettõl 😊

Maxtreme
Én is ettõl tartok.

Lunki88
Hát akkor elég sok dühös elõrendelõnek kell majd visszafizetniük a pénzt. 😊