1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Valaki linkelte ezt az oldalt pár napja, itt minden karakter kombója megvan.
MK9 kombók -
Minden karakter kombója más (lehet hogy van átfedés, hiszen rengeteg van, de alapvetően mások).
AMD-n is van PhysX ha a játék használja, csak akkor nem a vga számolja, hanem a proci. Nem biztos hogy kikapcsolható. -
amúgy szerintem tuti ez van,csak nem tudom hogy lehetne kikapcsolni -
jó hát új nfs-ekért pénzt adni már nevetséges. Azért az hogy Mortal Kombat PC-re is megjelent kicsit más kaliber a játéktörténelemben ^^ -
mester1987 #568 Egy kérdés, ugyanazt a kombót lehet használni másik karakternél is?
Tudom, hogy az mást reagál rá, de ugyanaz vagy direkt más minden karakterre a kombó. -
ntex #567 Attól még processzorral ugyanúgy lehet emuláltatni a PhysX effekteket, Borderlands 2-ben nálam ugyanúgy fel lehet tenni a PhysX effekteket ATi 7770-el High-ra, meg is jeleníti csak gondolom nem úgy mint NV-vel és eléggé lassítja is a játékot -
amúgy a helyzet ugyanez,max beállításon is,oké ott kicsit beszaggat,de am normálisan menne,de ugyanúgy lassulás van.nem is láttam még ilyet -
AMD kártyája van, neki nincs PhysX -
azt hol lehet kikapcsolni?játékon belül én nem látok ilyet -
ntex #563 Minden játékot letorrenteznek sokan, aztán egy részük meg is veszi általában. Amúgy annyira nem sokan, egy NFS-t 10x ennyien töltöttek le már az első napon -
meglesem
-
donatus13 #561 Ati radeon HD 6770 ezzel tolom én, hibátlanul megy. -
ntex #560 PhysX ki van kapcsolva? -
sirdond #559 nálam minden ok highon, E7600 + HD4670 + 4 GB ram, szóval nem egy atom gép
pedig féltem tőle,hogy akadni fog, de semmi -
Ejj de gusztustalanul sokan töltik le torrenten a játékot :| remélem a java meg is veszi majd, ha kijön lemezen is. Hátha a következő részt egyből PC-re is megcsinálnák... -
na szóval értitek minden tök gyors a játékban,háttér animációk amikor bejönnek a karakterek minden,harc közben pedig elkezd lassúlni és bevan lassúlva.persze nem mindig,de sokszor ez a probléma és nem szaggat úgyhogy nem értem. -
nézzétek,dmc és más underal engines játékkal nincs gond.nemrégen játszottam azzal is,tökéletesen fut,ez nem mert lassú.más lesz a gond. -
persze,más játék nem csinálja ezt.totál lassú nem is értem full low minden akkor okés.ha rakok rá valamiből akkor lassú -
mester1987 #554 Töredezettségmentesítést tudom esetleg ajánlani. -
ntex #553 Unreal Engine-es játékoknak nem nagyon lehet elbaszni az optimalizációját mert eleve jól felépített motor. -
Biztos minden oké van a kártyával, driverekkel, géppel? Nem melegszik fel nagyon vagy ilyesmi? -
ahhoz képest azok rohatt jól mennek,ez meg bevan lassulva,.nem szaggat bevan lassúlva -
radeon hd 6450 -
mester1987 #549 Lófasz gépigénye sincs, mellesleg összképileg egy Arkham Asylum szintjén mozog. -
Nanebassz.
Azt írják még egy ATi 4850-en is tökéletesen megy.
Mivel tolod Te? s3 trio + 486 dx66? :)) -
nem kicsit szarul van optimizálva.okés hogy nincs egy erős gépem de akkor is:) -
Van. -
mester1987 #545 Picit New Age a sztori miatt, de szerintem aki a régit szereti az ezt is fogja, de mindenképp joystickkal az igazi. -
Csak egy dolog érdekel.. van-e:
nosztalgia hangulata -
Szerintem itt arra gondol, amit leír, ha két játékos egyszerre találja el egymást (vagyis a karakterek animációja találkozik) mindig a player 1 nyer
Szerk: tehát nem mindkettő sebződik, csak a player 2, én így értelmezem -
Nem. -
Irányításbeli hülye kérdés: én xbox360 gamepaddel játszom. Elsőre nekem könnyebb az analog karral de próbálkozom a dpaddel is mivel többen azt írtátok azzal jobb hosszútávon - amúgy érdekes de killer instinctet is mindig analóggal játszottam. A kérdésem, hogy a dpadot hogy használjátok? Folyamatosan rajta van az ujjam és úgy billentek az adott irányokba vagy a dpad felett tartom az ujjam és a direkt irányokra nyomok mintha keyboarddal játszanék?
Fpocok: látom ugyanolyan vga káryád van. Neked sem enged ultra high shadows beállítást és SSAA X4 feletti élsimítást? -
Nem a spoiler miatt, hanem a töltési idő miatt. -
Szerintem inkább topikterhelés miatt kérte... -
hát én ezek után én már be se töltöm :) -
Ja hát ebben a játékban krva sok spoiler van :D
-
Legközelebb spoiler mögé pls :D -
Még pár képz tőlem :)
-
Reggel nyomtunk vagy 15 matchet Wackykával, nem volt lagg. Illetve miután egyikünk nyert, kivégzésnél egy picit belassult. Gondolom ilyenkor frissíti profilt. -
Tokmindegy a grafika, (azert nem) MK jatek pc-re bameg...erre vartunk, valaki fikazza a grafot istenbiza mekkkeresem es agyonutom. :D