Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régi klasszikus részekkel az volt a gond hogy mikor már a torony tetején jártál mást nem is nagyon lehetett csinálni mert a gép mindig elõbb kombózott rád mint te rá, meg automatán nyomta ellened az abilityket...

Pl ugrottál felé akkor vagy lehajolt egybõl és felütött vagy felugrott és lerúgott, ha meg közel mentél hozzá akkor egybõl nyomta a kombót mindig elõbb mint te.
genndy
"Félkör hátra", "negyed kör elõre"??? Milyen beteg megfogalmazás ez már? <#idiota>
'Le-hátra-nagy ütés' és 'le-elõre-kis ütés' a megfelelõ megnevezés! 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

"Emlékszem még anno fejbõl tudtam a Mortal Trilogy összes karakterének összes moveját, ma már nem sokat tudnék felidézni 😄"

scropion:
hátra hátra kisütés: láncos kunai
félkör hátra ütés: teleportálás

sub zero: negyed kör elöre kisütés: fagyasztás

én ezekre emlékszem, másokra nem volt szükség 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

én liu kang-al nyomom majd ,fav😄

Maxtreme
szinten zenesz 😊
mas: neztem 1-2 gameplay videt, ez Skarlet nevu csaj iszonyat betegnek tunik 😄

ez fasza, köszi
Amúgy ez a 7-8 óra sztori játékidõ full ajándék, én semmit nem tudtam még errõl az MK-ról és azt hittem ez is csak olyan lesz mint a klasszikus epizódok hogy választhatsz fokozattól függõen tornyot és végig kell verekedni magad rajta, az ilyen fél órás menet volt max 😄 Gondolom ilyesmi is lesz benne. Emlékszem még anno fejbõl tudtam a Mortal Trilogy összes karakterének összes moveját, ma már nem sokat tudnék felidézni 😄
genndy
Igaz. Ott is ott van. "MK Retail - Dobozos"

ntex: MK9 moves?

Valaki tud egy teljes guidet a moveokhoz kombókhoz és kivégzésekhez? Keresgéltem neten de mindegyiket picit hiányosnak találtam eddig... Vagy van valami in game game guide?
Lunki88
Köszi az infót! Habár tök mind1 hogy mikor aktiválom be ha még steamen nincs fent. 😞
Zomil
A kliensben jobb felül katt az account nevedre és ott a history-nál ki kell hogy irnia, hogy aktiváltad.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

genndy
Helló, én vagyok Genndy, én írtam PH-n.
Szóval GG-n ma reggel 9-kor lett kulcs, és aktiváltam Steamen. Nem kínálta fel a letöltést, és tényleg nincs a játékaim között sem, DE:
most megint megpróbáltam beírni, és azt írta, hogy 'már rendelkezel ezzel a termékkel'. Szóval szerintem csak a Steamet kell megvárni.

Nekem is elfogadta, viszont cask este 7kor látom steam alatt a játékot, addig nem lehet letölteni.

Maak
PH-n irja Genndy, hogy neki elfogadta.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Melozom szal nem fenyeget ilyen veszely.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Lunki88
Ott már mindenkinek kiküldték, de még nem szabad addig aktiválni míg nem jelenik meg steam store-ban is a játék, mert hibát fog kiírni és használhatatlan lesz a kulcsod állítólag...
Maak
Gamersgate-n megjott a kulcs.

Különc
Minden karakter ugyanazon frame adatokkal rendelkezik, mint konzolon? Tehát számíthatunk rá, hogy Kung Laokkal és Kabalokkal lesz tele a ladder PC-n is?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Maxtreme
pfff ne kínozz 😄D
Hát ez részemrõl is 100% vétel lesz. (de majd a dobozos)
Elõbb kipróbáljuk a csúnya verziót, (mert ki nem bírom addig 😄) aztán jövõ hónapban buy.

Seth
A sztori módban az összes létezõ karakterrel kell majd menned, jó és rossz oldalon is(a dlc karakterek persze nincsenek). 4-5 meccset lenyomsz egy karakterrel és mész a következõre, de közben megy a történet,szóval nem csak futószalagon jön a köv. ellenfél.
Persze vannak olyan poén részek, hogy Johhny Cage nyomja a hódítós szöveget Sonja-nak, az meg megunja és kezdõdik a bunyó vagy valaki meg akarja állítani a másikat nehogy a halálba rohanjon, szóval inkább õ veri le , meg ilyenek😄 Szóval néha valami tök abszurd dolog miatt kezdenek verekedni
Jól össze vannak fûzve és ami a lényeg, hogy egyik karakter sem teher, mindegyik nagyon jól és könnyen játszható.
Aztán ha befejezted a sztorit, jöhet a 300 szintes torony,ahol a legváltozatosabb kihívásokat dobja a gép, különbözõ harcot befolyásoló tényezõvel, vagy pl a kezedet,lábadat kell letépni és az ellenfélhez vagdosni meg hasonló baromságok. Nem nagyon lehet unatkozni 😊

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
Aham, és ez csak az egyik probléma vele (én is jártam már így nem egyszer és nem kétszer)

Maak
Nekem volt egy fiokom, meg mikor angliaban eltem, na azt itthonrol nem erem el ha beledoglok sem, krealtam ujat a batmanhez mukodott is...erre tegnap feltettem es megint volt vagy 1 ora mire nagynehezen be tudtam lepni.

Maxtreme
Igen? Azt hittem hogy olyan lesz a kampány mint az sf4-ben, hogy kb 15 perc alatt végigvihetõ. (persze ha minden emberrel nekimész a dolognak, az nyilván több idõt emészt fel)
Mondjuk ötletem nincs hogy hogy tudtak ebbe ennyi tartalmat belezsúfolni 😄

Maxtreme
jepp.
Minden kiadó és fejleszthetõ beláthatná már hogy egy óriási nagy bukta a GFWL.
Több vele a gond mint a valós haszna.

Lunki88
Na gmg-rõl én már megkaptam a steam kulcsot, de nem merem addig aktiválni amíg nem jelenik meg a steam store-ban. :/
Maak
Mondjuk annak orulnek, ha a gfwl kimaradna.

Fpocok
Egy béta teszter azt mondta, hogy nem lesz gfwl és lesz egy speciális játékmód.

Parasite Eve 2, best game EVER!

CalebJoe
csak szólok hogy kb.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8-10óra a Story mode átvezetõkkel együtt, persze ez játékos függõ is ki mennyire jól játszik.

Fpocok
Jajj de utálok gép ellen menni. CSAL A GÉP. Jöjjön már a játék, azt mehet a multi. Szarrá vernek így is, de legalább nem a gép. Gamepad nagyon fasza!

Tök mind 1 , aki gamersgate en vette holnap este elõtt kulcsot úgy se kap.

Fpocok
Nem jelent semmit. Mint modntam, jelent már meg játék éjfél után egy órával.

Jaka923
Ezzel aztán most megnyugtattad 😄

ProGabe
Holnap 19:00, mindig akkor frissül a Steam.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CalebJoe
Még szép hogy a d-pad (de nem a boxos), én PS3 controllerel tolom mivel van egy progi hozzá amivel mûködik a PC-n is, az analóg karok lövöldözõs játékokhoz kellenek fõleg.
Ha szerzel egy Stick-et az még jobb igaz szokni kell kicsit és ja a KI nekem is nagy kedvenc<#worship>
The Protector
Képeket toljatok lécci-lécci.Lehet akár baszottnagy méretû is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lunki88
Nyugi van, még nincs július 3-ika. 😊
Fpocok
MIVANMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!

The Protector
kényelmesebb gamepaddal de ugyan úgy megtanulható billen is,és ha vki eléggé elszánt akkor nyomhatja úgy is mint a nagyok billel.
Anno street fighter4-et billel toltam.Ott sajnos nem jutottam be a legjobbak közé,igaz olyan nagyon nem is mélyedtem bele a játékba.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Jó ezt hallani egy profitól! <#eljen>

Zomil
Én is ezen töröm a fejem, hogy a dpad miért annyira királyság, mikor a bill, ugyanazt tudja.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Maxtreme
de viszont.. Ha a dpad erre a célra tökéletes, akkor ennyi erõvel a bill is nem? 😊
Sok különbség a kettõ között nincs. Mindkettõnél csak 1 vagy 0 van, köztes állapot nincs mint pl az analog karnál 😊

The Protector
Mindenkinek mással megy,de leginkább fighstick hiányában mindenki dpad-el nyomja.Az MK-ban ps3-on a világ legjobb 100ban bent vagyok és ott csak dpaddal tolják meg fighstickel.Az MK ban nincsenek kacifántos kombók így dpaddal érdemes,analóggal felesleges és sztem mondjuk egy dasht elõbb lenyomsz dpadon mint analogon.
A lényeg ami lényeg,hogy dpaddel kezd el és ha neked jobban kézre áll akkor analog.

nfrequency
Sziasztok srácok, én is nagyon várom az "új" mortal kombatot pécére. Az egyetlen játék volt ami miatt elgondolkodtam egy PS3 vásárlásán. Mióta bejelentették instant get a cucc.

Ellenben érdekelne, hogy rendes stickpad nélkül xbox360 gamepaden melyik a bevált irányítás: analóg vagy a d-pad?

Amúgy verekedõs cuccok terén soha nem voltam egy nagy Street Fighter fan, de a Killer Instinct elsõ részét máig tolom arcade emulátorral és imádom...azt például én analóggal tolom elég jól. Kizárólag veryhardon ahogy a játéktermekben volt és olyan még nem volt, hogyha leültem elé itthon, ne néztem volna meg a stáblistát 😊

..látom eddig is errõl volt szó, de végül az MK kapcsán nem jutottatok dûlõre...bár ahogy olvasom a box d-padje felejtõs.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Myselor
én kezecském sem sérült meg még ps vagy xbox360 controllertõl sem,nem úgy kell játszani mint egy fogyatékos és nyomni mint egy hülye.és nem lesz baja a kéznek<#gonosz1>
Venni kell annak hintõport <#alien>
Seth
Hosszú-hosszú órákat is nyomattam már vele, kezdve a PS1-es irányítóval még 1997-ben, soha nem volt gond a DS irányítókkal ilyen téren. Persze ha valaki úgy nyomja mint valam õrült,akkor lehet hogy bibis lesz az ujja 😞

The Protector
A boc dpadja rettenetesen rossz minõségû és a másik gond vele,hogy 8pontos.A ps3 gamepadja 4pontos és sokkal jobb minõségû.4pontossal nagyon nehéz téveszteni és mellényomni,sokkal jobb a 4pontos gamepad verekedõs játékokban.Analóggal meg egyenesen mazohizmus(kivétel az SF sorozat).

Maxtreme
Aham, értem.
Mondjuk én igazából nem nagyon használom a dpad részt (max ha az adott játék megkívánja, fegyverváltásra meg mittom) ezért is kérdeztem.

Fpocok
Ez+ hamar szétbassza az ember ujját a magasság különbség miatt.

Seth
A fõ irányok nincsenek rögzítve, lötyög az egész, nagyon könnyen lehet véletlenül pl FEL helyett, FEL-JOBBRA-t nyomni. Ezért jó a DualShock, ott remekül oldották meg