1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • mcgrape
    Oh ho hó kösszi :) Én barom. örök hála :)
  • Shep
    Köszi. Ez jó hír, mert sajna a kontrollerem rakoncátlankodik és túlhúz a bal analóg.
  • Fpocok
    Nekem is ez a márka van, csak egy picivel drágább verzió. Analóg gombot benyomtad?
  • genndy
    Lehet. Tegnap kétszer vertem meg vele Pockot
  • CalebJoe
    lehet vele csak hamar kifárad az ember keze
  • csgj
    Nálam játszhatatlanul le van lassulva. Slow motion az egész... vsync kikapcsolásával is. Szóval vagy patch, vagy uninstall. Kár. De hát nincs is valami penge gépem. (Unreal 3 engine-es játékok viszont kivétel nélkül jól szoktak futni... :-/)
  • Shep
    Billel lehet értelmesen játszani, vagy kell neki a gamepad?
  • Különc
    Xinputos ez?
  • mcgrape
    Van nékem egy ilyne elég gagyi gamepadom, gondolom gagyi
    http://www.bovito.hu/index.php?page=2&sub=2&group=37&product=15778
    MT-2021

Az a baj vele, hogy nem tudok ugrani vele, ugy értem ugye billen nyilakkal ha lenyomom az előre fel, kombinációt akor előre ugrik, nah ezzel viszont nem ugrik.
    Vlahogy a nyilak nem müködnek megfelően, az anlog az igen, de hát azzal elég nehéz kombózni.
    Lehet valami registery beálítás, ott kellet még valamit kombinánli anno hogy felismerje a dolgokat.
    vagy ilyen pocsék ez a gamepad.
    Persze billel is meglehetne tanulni, de igazából ugye uncsi tesómmal fogjuk majd tolni, és egy billen már nem fér el a kezünk XD
  • Sheltem
    Sziasztok!

El sem hiszem, hogy ez megjelent. Este fogom kipróbálni és ha csak fele olyan jó mint a screenshotok amiket beraktatok(atyaég végre oldalnézetből látható újra és nem csoda összevisszakamera 3ds verekedős és ez a grafika...) akkor nálam instant vétel(sőt még lehet egy kontrollerre is beruházok ha az online élmény is frankó lesz).

Alig várom hogy hazaérjek.
  • Maxtreme
    Rálestem hogy mi van ha lecsökkentem 50 FPS-re a játék sebességét (vsnc+50hz)
    Valóban kell neki a fix és stabil 60 frame, különben lassított felvétel. Nem szaggat, hanem lassú. :)
    Gondom nem véletlen a 60fps a limit, mert efölött meg gyorsulna (!?)
    Érdekes pedig ez a jelenség eddig csak az idtech motor sajátossága volt, nem az ue3-é :))
  • Különc
  • Myselor
    köszi működött.egyből fentebb is raktam a grafikán és jó úgy is:)
  • ntex
    Viszont most már fél óra játék után is el tudom mondani hogy ha valaki online profi akar lenni annak heteket, hónapokat kell gyakorolnia a karakterekkel hogy mesterszinten tudjon majd nyomulni annyi lehetőség van minden karakterben, tag combók meg anyámkínja :D Bele fogok ölni jó pár 10 vagy 100 órát úgy érzem... :D
  • ntex
    Amúgy a játékban bármikor elérhetőek a move listek, pause után ott van move list opció
  • ntex
    - Asztalon jobb klikk, megnyitod a Catalyst Control Centert.
    - "Játék" fül majd "3D alkalmazás beállítások"
    - ott a "képkockasebesség vezérlés" résznél van egy olyan hogy "Várakozás a függőleges frissítésre, azt állítsd át "Mindig Ki" -re
  • CalebJoe
    Tesztelve: maxon minden fullhd-ban semmi akadás vagy belassulás azonban most valami hibával elszállt szépen a program.
  • kill3r21
    Nagyon kijöttem a formából , ladder módban beginner környékén már goro cafatra szed....hogyvan ez? :D
  • Myselor
    hogy kell?
  • ntex
    nálam meg is oldódott: kikapcsoltam driverben a Vsyncet
  • Myselor
    ugye milyen szar?remélem ezt javítjátk egyből a patchben,persze értem én sokaknál jó de nem mindenkinél és erről nem mi tehetünk.
  • ntex
    Mostmár tudom amúgy hogy miről beszélsz, nálam is beszaggat pedig az fps bőven megvan 60 de állandó időközönként lassúl be (3.2GHz-es dual core proci, 4GB memó és 1GB-os HD7770 mellett, min és max grafon egyaránt...)
  • Különc
    Valaki, aki már tolt legalább 20 meccset online, mondana valamit? Mennyire rontja a játékélményt, ha valaki "szar" géppel, nettel csatlakozik hozzád? Tényleg igaz, hogy nincs "trade"? (Lsd. #515)

szerk: ja és himbálódzanak rendesen a csöcsök, mikor mozognak a női karakterek?
  • sirdond
    ez a Test your luck mód valami óriási :D
  • Különc
    Van vele gond, ahogy sok játékkal, de így is bőven a jobb portok között van
  • Myselor
    az jó lesz.remélem javítják sok fixet találtam egy oldalon sok vele a gond.bár emberfüggő
  • Különc
    Holnapra (vagy mára) már be van ígérve egy patch
  • Myselor
    jól fog futni,ezek valamiféle config hibák,talán a patch segít,szerintem nem mindegyik config tetszik neki.nézd meg kiváncsi vagyok neked hogy futna
  • Ariakus
    Hát remélem akkor vmi patchel megoldják. Én még nem próbáltam ki, nekem ATI HD 4850-em, remélem jól fog menni az eddig leírtak alapján.
  • Myselor
    jah hát elég sokáig tököl vele az biztos.de elfog indulni csak várd ki
  • Myselor
    egyértelműen windows7-van.és amúgy olvasom más fórumon nem csak én tapasztaltam belassulást.és pálya függően is lassulhat a játék,fura,mert télleg elkéne futni nekem is tök szépen,mert ameddig nem kezdünk el verekedni tök gyors,onnantol lelassulnak a mozgások
  • jarlaxxe
    Neked legalább elindul, nálam mindig kidob mikor az optimális beállitást keresi...nagy ficsör mintha én nem tudnám azt magamtól.
  • Ariakus
    Milyen op. rendszered van? Mert annak idején a Starcraft 2 volt olyan, hogy XP-n szarul futott mert memória hibák voltak és Windows 7-en meg simán ment probléma nélkül.
  • Myselor
    annyira nem értem hogy nállam miért lassúl be,amúgy tök szépen futna
  • Maak
    Nalam 1680x1050-ben lazan futkos, eleinte picit feltem a gepigenyt latva, de ugy nezem nem lesz gond.
  • Myselor
    az úgy kurvajó lesz,rohadna meg a physix
  • genndy
    Felesleges, ha az oldalon már összegyűjtötték, csak ki kell nyomtatni:
    Printable Moves Guide
  • mester1987
    Ezeket le kell írni papírra majd, úgy érzem :D
  • SLICK
    Szivesen!
  • mester1987
    Köszi!