1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
mcgrape #612 Oh ho hó kösszi :) Én barom. örök hála :) -
Köszi. Ez jó hír, mert sajna a kontrollerem rakoncátlankodik és túlhúz a bal analóg. -
Nekem is ez a márka van, csak egy picivel drágább verzió. Analóg gombot benyomtad? -
Lehet. Tegnap kétszer vertem meg vele Pockot
-
lehet vele csak hamar kifárad az ember keze -
csgj #607 Nálam játszhatatlanul le van lassulva. Slow motion az egész... vsync kikapcsolásával is. Szóval vagy patch, vagy uninstall. Kár. De hát nincs is valami penge gépem. (Unreal 3 engine-es játékok viszont kivétel nélkül jól szoktak futni... :-/) -
Billel lehet értelmesen játszani, vagy kell neki a gamepad? -
Xinputos ez? -
mcgrape #604 Van nékem egy ilyne elég gagyi gamepadom, gondolom gagyi
http://www.bovito.hu/index.php?page=2&sub=2&group=37&product=15778
MT-2021
Az a baj vele, hogy nem tudok ugrani vele, ugy értem ugye billen nyilakkal ha lenyomom az előre fel, kombinációt akor előre ugrik, nah ezzel viszont nem ugrik.
Vlahogy a nyilak nem müködnek megfelően, az anlog az igen, de hát azzal elég nehéz kombózni.
Lehet valami registery beálítás, ott kellet még valamit kombinánli anno hogy felismerje a dolgokat.
vagy ilyen pocsék ez a gamepad.
Persze billel is meglehetne tanulni, de igazából ugye uncsi tesómmal fogjuk majd tolni, és egy billen már nem fér el a kezünk XD -
Sziasztok!
El sem hiszem, hogy ez megjelent. Este fogom kipróbálni és ha csak fele olyan jó mint a screenshotok amiket beraktatok(atyaég végre oldalnézetből látható újra és nem csoda összevisszakamera 3ds verekedős és ez a grafika...) akkor nálam instant vétel(sőt még lehet egy kontrollerre is beruházok ha az online élmény is frankó lesz).
Alig várom hogy hazaérjek. -
Rálestem hogy mi van ha lecsökkentem 50 FPS-re a játék sebességét (vsnc+50hz)
Valóban kell neki a fix és stabil 60 frame, különben lassított felvétel. Nem szaggat, hanem lassú. :)
Gondom nem véletlen a 60fps a limit, mert efölött meg gyorsulna (!?)
Érdekes pedig ez a jelenség eddig csak az idtech motor sajátossága volt, nem az ue3-é :)) -
-
köszi működött.egyből fentebb is raktam a grafikán és jó úgy is:) -
ntex #599 Viszont most már fél óra játék után is el tudom mondani hogy ha valaki online profi akar lenni annak heteket, hónapokat kell gyakorolnia a karakterekkel hogy mesterszinten tudjon majd nyomulni annyi lehetőség van minden karakterben, tag combók meg anyámkínja :D Bele fogok ölni jó pár 10 vagy 100 órát úgy érzem... :D -
ntex #598 Amúgy a játékban bármikor elérhetőek a move listek, pause után ott van move list opció -
ntex #597 - Asztalon jobb klikk, megnyitod a Catalyst Control Centert.
- "Játék" fül majd "3D alkalmazás beállítások"
- ott a "képkockasebesség vezérlés" résznél van egy olyan hogy "Várakozás a függőleges frissítésre, azt állítsd át "Mindig Ki" -re -
Tesztelve: maxon minden fullhd-ban semmi akadás vagy belassulás azonban most valami hibával elszállt szépen a program. -
Nagyon kijöttem a formából , ladder módban beginner környékén már goro cafatra szed....hogyvan ez? :D -
hogy kell? -
ntex #593 nálam meg is oldódott: kikapcsoltam driverben a Vsyncet -
ugye milyen szar?remélem ezt javítjátk egyből a patchben,persze értem én sokaknál jó de nem mindenkinél és erről nem mi tehetünk. -
ntex #591 Mostmár tudom amúgy hogy miről beszélsz, nálam is beszaggat pedig az fps bőven megvan 60 de állandó időközönként lassúl be (3.2GHz-es dual core proci, 4GB memó és 1GB-os HD7770 mellett, min és max grafon egyaránt...) -
Valaki, aki már tolt legalább 20 meccset online, mondana valamit? Mennyire rontja a játékélményt, ha valaki "szar" géppel, nettel csatlakozik hozzád? Tényleg igaz, hogy nincs "trade"? (Lsd. #515)
szerk: ja és himbálódzanak rendesen a csöcsök, mikor mozognak a női karakterek?
-
sirdond #589 ez a Test your luck mód valami óriási :D -
Van vele gond, ahogy sok játékkal, de így is bőven a jobb portok között van -
az jó lesz.remélem javítják sok fixet találtam egy oldalon sok vele a gond.bár emberfüggő -
Holnapra (vagy mára) már be van ígérve egy patch -
jól fog futni,ezek valamiféle config hibák,talán a patch segít,szerintem nem mindegyik config tetszik neki.nézd meg kiváncsi vagyok neked hogy futna -
Ariakus #584 Hát remélem akkor vmi patchel megoldják. Én még nem próbáltam ki, nekem ATI HD 4850-em, remélem jól fog menni az eddig leírtak alapján. -
jah hát elég sokáig tököl vele az biztos.de elfog indulni csak várd ki -
egyértelműen windows7-van.és amúgy olvasom más fórumon nem csak én tapasztaltam belassulást.és pálya függően is lassulhat a játék,fura,mert télleg elkéne futni nekem is tök szépen,mert ameddig nem kezdünk el verekedni tök gyors,onnantol lelassulnak a mozgások -
Neked legalább elindul, nálam mindig kidob mikor az optimális beállitást keresi...nagy ficsör mintha én nem tudnám azt magamtól. -
Ariakus #580 Milyen op. rendszered van? Mert annak idején a Starcraft 2 volt olyan, hogy XP-n szarul futott mert memória hibák voltak és Windows 7-en meg simán ment probléma nélkül. -
annyira nem értem hogy nállam miért lassúl be,amúgy tök szépen futna
-
Nalam 1680x1050-ben lazan futkos, eleinte picit feltem a gepigenyt latva, de ugy nezem nem lesz gond. -
az úgy kurvajó lesz,rohadna meg a physix -
Felesleges, ha az oldalon már összegyűjtötték, csak ki kell nyomtatni:
Printable Moves Guide -
mester1987 #575 Ezeket le kell írni papírra majd, úgy érzem :D -
Szivesen! -
mester1987 #573 Köszi!