Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl ugrottál felé akkor vagy lehajolt egybõl és felütött vagy felugrott és lerúgott, ha meg közel mentél hozzá akkor egybõl nyomta a kombót mindig elõbb mint te.
'Le-hátra-nagy ütés' és 'le-elõre-kis ütés' a megfelelõ megnevezés! 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
scropion:
hátra hátra kisütés: láncos kunai
félkör hátra ütés: teleportálás
sub zero: negyed kör elöre kisütés: fagyasztás
én ezekre emlékszem, másokra nem volt szükség 😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szóval GG-n ma reggel 9-kor lett kulcs, és aktiváltam Steamen. Nem kínálta fel a letöltést, és tényleg nincs a játékaim között sem, DE:
most megint megpróbáltam beírni, és azt írta, hogy 'már rendelkezel ezzel a termékkel'. Szóval szerintem csak a Steamet kell megvárni.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Hát ez részemrõl is 100% vétel lesz. (de majd a dobozos)
Elõbb kipróbáljuk a csúnya verziót, (mert ki nem bírom addig 😄) aztán jövõ hónapban buy.
Persze vannak olyan poén részek, hogy Johhny Cage nyomja a hódítós szöveget Sonja-nak, az meg megunja és kezdõdik a bunyó vagy valaki meg akarja állítani a másikat nehogy a halálba rohanjon, szóval inkább õ veri le , meg ilyenek😄 Szóval néha valami tök abszurd dolog miatt kezdenek verekedni
Jól össze vannak fûzve és ami a lényeg, hogy egyik karakter sem teher, mindegyik nagyon jól és könnyen játszható.
Aztán ha befejezted a sztorit, jöhet a 300 szintes torony,ahol a legváltozatosabb kihívásokat dobja a gép, különbözõ harcot befolyásoló tényezõvel, vagy pl a kezedet,lábadat kell letépni és az ellenfélhez vagdosni meg hasonló baromságok. Nem nagyon lehet unatkozni 😊
PSN ID.: Beegabor
Mondjuk ötletem nincs hogy hogy tudtak ebbe ennyi tartalmat belezsúfolni 😄
Minden kiadó és fejleszthetõ beláthatná már hogy egy óriási nagy bukta a GFWL.
Több vele a gond mint a valós haszna.

Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha szerzel egy Stick-et az még jobb igaz szokni kell kicsit és ja a KI nekem is nagy kedvenc<#worship>#worship>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Anno street fighter4-et billel toltam.Ott sajnos nem jutottam be a legjobbak közé,igaz olyan nagyon nem is mélyedtem bele a játékba.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sok különbség a kettõ között nincs. Mindkettõnél csak 1 vagy 0 van, köztes állapot nincs mint pl az analog karnál 😊
A lényeg ami lényeg,hogy dpaddel kezd el és ha neked jobban kézre áll akkor analog.
Ellenben érdekelne, hogy rendes stickpad nélkül xbox360 gamepaden melyik a bevált irányítás: analóg vagy a d-pad?
Amúgy verekedõs cuccok terén soha nem voltam egy nagy Street Fighter fan, de a Killer Instinct elsõ részét máig tolom arcade emulátorral és imádom...azt például én analóggal tolom elég jól. Kizárólag veryhardon ahogy a játéktermekben volt és olyan még nem volt, hogyha leültem elé itthon, ne néztem volna meg a stáblistát 😊
..látom eddig is errõl volt szó, de végül az MK kapcsán nem jutottatok dûlõre...bár ahogy olvasom a box d-padje felejtõs.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
PSN ID.: Beegabor
Mondjuk én igazából nem nagyon használom a dpad részt (max ha az adott játék megkívánja, fegyverváltásra meg mittom) ezért is kérdeztem.