1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Nálam:
Irányok: WASD
Magas Rúgás: U
Alacsony rúgás: J
Magas ütés: T
Alacsony ütés: G
Ellen elkapása: H
Védekezés: Space
Leírva nagyon gáz, de ha ráteszed mindkét kezed a gombokra, annyira nem tűnik nyomorék kiosztásnak 8) -
Bazd és tényleg. Beszarok.
-
nanebassz. Legelőször pont ezt próbáltam hisz a logika ezt diktálta, de nem ment fel. Hát most megnézem még1x dögöljön meg a lovam :D -
Ha nyomod a felfelé gombot, akkor rá tudsz menni hogy 1 player és akkor jobbra irány. Próbáltad? -
ja hát én meg arra nem tudtam billen rájönni, hogy hogy lehet 2 játékos módba állítani a cuccost a menüben.. :D
Kontolleren vagy LT+RT vagy LB+RB De hogy klaviatúrával mi, ájdontnó. :D -
Am tényleg. Kinek mi a megszokott kiosztása? :)
Nálam:
Irányok: Nyilak
Magas Rúgás: Q
Alacsony rúgás:W
Magas ütés: A
Alacsony ütés: S
Ellen elkapása: y
Védekezés: Space
Mióta az eszemet tudom próbálok ehhez ragaszkodni minden (az a kevés ami van) verekedős címnél. Természetesen ha több kombináció és lehetőség van, a kiindulási pont akkor is így néz ki. -
Én átállítottam a beállításokat. Minden gombnak megvan a helye... viszont ha bemegyek optionsba, akkor kurva élet, hogy NEM TUDOK ONNAN KIJÖNNI A GAMEPAD GOMBJAIVAL. Meg kell nyomnom az escet a billen. Pedig minden be van bindelve, de egyik gomb sem reagál.
:D -
azaz, itt is ugyanez :) (meg a G betűt is nagyon erőlteti)
Szerintem ezt a patch orvosolni fogja. -
én is kivettem az összes keyboard beállításból a WASD-t, de karakter mégis azzal kell választani, ki érti ezt.... -
sirdond #643 az nálam is probléma -
őő nálam ott jó volt (a test your mightot kivéve)
Viszont a karakterválasztási képernyőknél a teljes káosz uralkodik kiosztás szempontjából :) -
De jó bazmeg, hogy én átbindeltem a kiosztást old school-ra ,de a challenge towernél meg az eredeti gombokat mutatja, hogy azt kell nyomni. -
ez a challenge tower kész :)
Eskü jobban elvagyok vele mint az sp résszel :D (pedig az is nagyon bejön) -
Azt írták, hogy némely pályán, amik nyitottabbak ott több erőforrás kell -
Teljesen maxra nyomva egy két pályán igen. Ott csak 45 fpsel ment.
Most viszont high texture, med shadow és a filterek kikapcsolása után fix 60. -
Ezzel a géppel neked volt ez a belassulós hülyeség? Milyen beállításokon kened? -
Olyan gyorsan betölt a challenge tower-nél a játék, hogy esélyem sincs elolvasni a küldetés leírását, játék közben kell belépnem menübe, ha tudni akarom, mit kell csinálni. -
Bendo83 #635 Talán sikerült megoldani a problémát a lassú karakter mozgásra. Újból felraktam a legutolsó whql nvidia drivert és nem globálisan kapcsoltam ki a vsyncet, hanem megadtam külön a játék indító fájlját ahol kikapcsoltam a vsyncet. Most gyors a karakter mozgás.
28eurót így már mindenképpen megéri a játék! -
Nyugodtan maradhatsz :D Eredetivel is van ilyen gond. -
Bendo83 #633 Köszi szépen, megyek át a másik topikba. -
Ez a Test Your Luck elég beteg ! xD
-
Rosszul mondta holnap este 10-kor lesz ! :D -
Elvileg ez.
-
Bendo83 #629 Köszi a választ, akkor ez nem csak a warez verzió specialitása, hanem szimplán ilyen a játék.
AULLAH: nem találtam off topikot -
nem csak neked van ilyen problémád,sok embernek köztük nekem is. vsync kikapcsolás nekem javított a helyzeten full lowon jól játszható,bár jobban kéne futni tudom,várunk a patchre más megoldás nincs még:) -
De van topikja. -
Bendo83 #626 Előre is bocsánat a kérdésemért, de nincsen még off topic. A játék virág bolti verzió, de ha ilyen marad a helyzet akkor nem is veszem meg steamen. Tökéletesen fut a játék, de a karakterek mozgása nagyon lassú (slow motion szerű. Egy notival játszok amiben I7-es ivy proci,gtx660m és 6GB ram van. Vsyncet kikapcsoltam, nem felbontás függő a dolog Más is találkozott ilyen hibával? -
Engem is felvehettek a csoportba, a Steam nevem az aláírásomban van. De majd csak augusztusban tudok veletek játszani mert addig a virágboltival játszok sajna :( -
csatlakoztam a csoporthoz steam-en -
Configban kikapcsoltam a voice chatet. Nagyon idegesítő
-
Ja... 
De a ma nekem nem jó. -
Most tartok a JAX-as résznél.
Na ez az első olyan karakter amire azt mondom hogy abszolút nem jön be.
Eddig még talán a Kiatanaval tudtam a legjobban aprítani (szó szerint :) )
-
Tudom, én vagyok ott az "officer" csak hamarabbi időpontra gondoltam, mondjuk ma estére. :D -
Na nem bírtam ki, muszáj volt letöltenem, míg kézhez nem kapom augusztusban a dobozos verziót...
Hát a játék az kibaszott jó, annak ellenére is hogy nagyon bénázok. Kombókat szinte lehetetlen bevinni, képtelen vagyok rá. Annyira összetettek számomra, hogy mire ezeket begyakorlom igen a vért fogom egy 5 literes lyukas diszperzites vödörbe csurgatni. És nem hogy a main karakteremmel, de még az összessel is mire sikerül....
Keményen feladta a leckét.
Amúgy annak ellenére, hogy majdnem simán leszopat a gép a játék kurva jó és gyönyörűen fut is. Semmi akadás vagy egyéb bug nem volt még. -
Próbáld meg a vicc kedvéért levinni minimumra. Ha úgy jó, akkor lassan adagold felfelé. -
mcgrape #617 Aham már jó, köszi. Már csak nekem is ezt a lassulás dolgot kell megoldani valahogy. Egyk pályán szépen stabil 60- aztán utána szépen megy 50-alá :S.
Az én gépem mondjuk nem mai darab. sőt. egy
I5-661 proci, 4 giga ram meg egy hd5770.
Legfeljebb lejjeb veszük a grafot . -
Természetesen igen -
Steam Csoport
Nem csak SG-s, de péntek 10-kor van tervezve valami nagy bunyó. Azon szerintem simán lehet KoH is. -
Innen sg-ről jó lenne szervezni egy king of the hill összeröffenést valamikor. Lenne kedvetek hozzá? -
Most már jó?