Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem a levegõbe beszélek tapasztalat és nem csak én utálom ezek a Játékosokat megnézel egy pro meccset ott meg kifejezetten tiltva van az ilyesmi mert az az unfair.
PSN ID.: Beegabor
Nah mindegy, lehet addig majd beszerzem a csúnya verziót hogy legyen némi gyakorlás, csk aztán nehogy augusztusra mindenki abba hagya LOL
Gondolom van egy gyors, de gyenge
meg egy erõs, de lassú kaszt is. :S
Noob saibot
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
wiki szerint a fiatalabb a kiborg.
Egyébként az hogy zoner az mit jelent?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez az eredeti Sub Zero összefércelt kiborg verzióban, vagy mi?
Bocs, de kicsit lemaradtam a kánonban.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerk: ja igen, ellenfélként, bár van youtube videó hogyan lehetet elõhívni, de nem néztem meg mennyire valid a dolog
Szerk # 2: Kratos nincs természetesen, ellenben Skarlet, Kenshi, Freddy Krueger, Rain még hozzáadódik ehhez a gárdához
Tényleg, Goro nincs is benne? Még ellenfélként sem tûnik fel?
Én megvettem most, fõleg tiszteletbõl és nosztalgiából, anno keményen nyomtam Mortal 1-4-ig, és itt volt az ideje, hogy költsek is a franchrise-ra. De már a tutorial utolsó pályáján elakadtam, nem emléxem a bemutatott kombókra, meg billel nyomom, azt sem tudtam, mivel jön be a menu 😄 Van Box kontrollerem is, de erre sztem nekem a bill jobban fekszik majd.
A menüt mivel lehet behozni? <#idiota>#idiota> meg kellene néznem megint a spec mozgásokat...
LooooL ez nekem új, ez minden másik MK-ban igaz?
#426 Szinte majdnem mindegyik ninja "kezdõ" karakter, mert mindenki õket szereti. De ahogy alant is írtam, én a Jax-Sonya-Stryker féle vonalat szeretem, hármuk közül fog kikerülni a mainem azt hiszem
yed:mindenki még csak szedi
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Aki egy egy karakter be akar tanulni,annak segítek benne,majdnem mindel jól tudok játszani a kombókat meg fejbõl nyomom.
Kis+:Ha fatalityben felfelé nyíl van(scorpion) akkor ne ugorva üsd be a kombót,hanem lenyomod a védekezést,beütöd a nyilakat,felengeded a védekezést és nyomod a végsõ gombot.
Kivégzés:
távolságokat jelöl
jump:egy ugrásnyi távolság.
touching:teljesen közelrõl kell beütni a kivégzést
és van a 3. aminek nem jut eszembe a nevét:ez egy karakternyi távolság.
Minden kivégzést csinálhatsz védekezés közben h ne sétáljon el messzire mikor beütsz egy elõre-hátra kombót.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?