1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Ez azért még megy nekem is :) Nem vagyok tök alfabéta csak nem igazán vagyok a kombók mestere, inkább csak a nyomkodjunk ész nélkül és hátha lesz belőle valamit űzöm :) -
Irányok: nyilak
Block: A
Kisütés: s
Nagyütés: d
Kis rugás: x
Nagy urgás: c
Fogás: ctrl
stance váltás: space
Tag: tab -
Hát sok sikert asszem fogsz te anyázni rendesen ! xD
Én elértem az utolsó szakaszhoz a Tutorialban de ott már a TAG-es Combok kiakasztottak :D -
Egyből a legelején mikor az ütést tanítja. -
ntex #688 Az irányokat meg úgy nézd hogy az ellenfél tőled való iránya is befolyásolja, tehát ha ezt a combót pl. most így írja akkor csak akkor fog menni ha az ellenfél is jobbra áll tőled, különben ha balra áll akkor balra irányt kell nyomni a combónál. (asszem így van) -
így próbáltam de ha tényleg ennyire ki van centizve a dolog akkor tényleg felejtős lesz ez nekem, ami kár, mert a storyt végignyomtam volna. -
Na ezt mondom én is a végén már annyi kombót kellett csinálni hogy az istenért sem akart össze jönni :D -
Na de én megakarom, hogy ragadjon rám valami a trainingből, mert nem sok kedvem van leállni memorizálni a kombókat. Persze a vége szerintem úgyis az lesz, mint az összes többi karatékának úgy 15 éve már, hogy pár kör után ráunok. Utolsó amit úgymond végigvittem talán az MK2 volt :D -
ntex #684 próbáld meg úgy hogy álló helyzetben (nem nyomsz irányt) 1,1 majd nyomod a jobbra és rögtön hozzá 1. Am gyakorolni kell mert ezred másodperceken múlik 1-1 combo sikeres vagy sikertelen volta -
Mármint ugy érted hogy Punch Kombó és Any Hit ?
Az azt jelenti hogy Punch Kombó és bármelyik más ütés egyszerre !:D
Nem könnyü megcsinálni :D
De lesznek még ennél cifrábbak is :D
Én a TAG-es Comboknál hagytam abba :D -
nyugi az nekem se fogadta el.de amúgy anélkül is tudsz játszani:) nem kell megcsinálni -
A punch combo 1 1 kar jobbra 1 és nem értem miért -
Én a végén hagytam abba valahol mert a túl sok kombó nekem már sok volt !:D -
Pontosan mi nem sikerül? -
Hát de nekem jó lenne, mert anélkül semmit nem tudok kezdeni már az első ellennel sem, ez a vacak meg azért egész jól mutogatja a dolgokat, ill addig mutogatta, mert nem tudok rájönni miért nem akar sikerülni. -
A Tutorialnál én is elakadtam aztán végül meguntam és kiléptem ! :D -
-
Á de égő, már a tutorialon elhasaltam. 1, 1, -> 1 lenne a feladat de hát marhára nem csinálja meg nekem. Punch combo lenne amúgy feladat. -
majd lesz patch vagy valami megoldás azt jobb lesz:) -
Ariakus #673 Na feltettem és nekem is belassult. Catalyst Centerben kinyomtam én is a V-Syncet és utána is lassú volt. Utána lejjebb vettem a felbontást 1920*1080-ról arra amit ajánlott (1360*768) és így már nem tűnt lassúnak. Így is kurva szép, meg vagyok eddig elégedve bár csakl 5 percet nyomtam Training-ben. -
számítógép/felhasználók/saját neved/appdata/roaming/MKKE mappában a dxdiag fájlt nyisd meg,és írd át ezt a sort így: Dedicated Memory: 1024 MB
ezután mentsd el, jobbklikk a dxdiagra, legyen írásvédett. ezután működni fog -
Nem nem.
Amit írt, azt többen említették. Ajánlom menjél fel community hub-ra, ott vannak megoldások írva. -
Win7, Dx10? Mert az kell neki, az alatt nem megy. -
Logitech Rumblepad 2-n nem érzékeli az átlós irányt a d-padon, ergo nem lehet pörgő-forgó-susogós ugrást bemutatni.
Erre van esetleg valami megoldás? -
Úgy indítsd el, hogy a dedikált működjön, talán jobb klikk az ikonon és ott kiválasztani, de egyébként nem tudom, mert nincs laptopom, vagyis van de csak dedikált, nincs benne integrált videókártya. Lényeg, hogy a 650es GTX-szel indítsd -
Tiboy #667 Sziasztok, a következőt írja ki a játék:
Application Error
D3D Error: Your monitor's aspect ratio of 16:9 is incombatible with this game.
Graphics card not supported.
Your system does not have sufficient video memory to play this game. Please exit some applications and try again.
Ezt a 2 hibaüzenet-ablakot egyszerre dobja ki, amint elindítom.
Laptopom van, van benne egy HD4000-es integrált, és egy GT650-es NVIDIA, dedikált videokártya. Próbáltam rágooglezni, de nem találtam megoldást. Mitévő legyek? :( -
Menjetek szobára és akkor ott be tudod invelni. -
Basszus. tegnap még jó volt, de ma nekem is kifagyott Private Matchnél a barátoknál. Fuck
-
Lehet, elhiheted :)
Kicsi kezem van, nem akadok össze. -
Én a klasszikus kiosztással játszom :)
WASD, Rúgások NUM9/NUM3, Ütések NUM7/NUM1, Blokkolás NUM5, elkapás (ez új) NUM4 -
én kb ugyanígy -
sirdond #661 csak gyakorlás kérdése, biztos,hogy meg tudnád szokni -
Ja, lehet, de Mortal 1-2-3-Trilogy-4 -et mind ezzel toltam, nem hinném hogy sikerülne átállnom másra -
sirdond #659 wut? ezzel a kiosztással hogy lehet játszani? -
sirdond #658 ez elég furcsának tűnik nekem
nálam:
irányok: numpad 4-2/5-6-8
magas ütés: w
alacsony ütés:e
magas rúgás: s
alacsony rúgás:d
block: q
throw: r
nem az igazi, érzem hogy van még rajta mit finomítani :D -
Egy kézzel tolod? lol -
Én a régi egy-billentyűzeten-nyomjuk-egymás-ellen miatt betömörültem:
Irányok: WADX / 4682
Magas Rúgás: E / 9
Alacsony rúgás: C / 3
Magas ütés: S / 5
Alacsony ütés: Y / 1
Védekezés: Q / 7
Ellen elkapása: R / * (ez nekem új, még szoknom kell hogy van
)
A / utáni a numerikus, most épp azt használom.
Warez topik -
uhh :D
Persze nyilván minden megszokás kérdés :) -
Da -
warez topik van?