Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most volt hétvégén. 16bit,vagy ki volt a csávó, közönség kérésére nyomta nightwolf-fal

How much can you take,before you snap?

CalebJoe
Azt szerintem láttam elég szánalmas volt, de azóta amiket néztem bajnokságokat már nem láttam ilyen ismétlõs gyereket inkább csak durva kombókat.
a mostani CEO-n volt egy játékos, aki funból nightwolf-fal nyomta és szinte végig csak ugyanazt a két kombót nyomta 😄

Én most kezdtem el ps-en és szomorúan konstatáltam, hogy még practice módba rommá lehet verni a másik búráját(story kívül csak ezt próbáltam), addig story módba nem igazán van sérülés... :/ PC-n milyen?

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

ez engem is érdekelne

Fpocok
Ok semmi. Csak a kombó breaker kéne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Hogy kell Xrayt csinálni? practice módban megy, de amúgy renndes játéknál nem :S És combo breakert?

CalebJoe
Nem te tudom mennyit toltál eddig bunyós játékokat de rohadtul nem olyan egyszerû fõleg egy MK-ban visszaverni egy olyan embert aki mindig csak ugyan azt a mozdulatot csinálja.
Nem a levegõbe beszélek tapasztalat és nem csak én utálom ezek a Játékosokat megnézel egy pro meccset ott meg kifejezetten tiltva van az ilyesmi mert az az unfair.
Myselor
gépigény milyen lett?nagyon kell neki a nagy gép?
Seth
Elsõ részben Reptile volt a titkos karakter. Noob a 2. részben volt, ahogy Jade és Smoke is ott volt elõször mint titkos ellenfelek

PSN ID.: Beegabor

Azért ez a plussz egy hónap a dobozosig ég messze van sajna 😞. Nem vagyok az online vásárlások hive amugy sincs se hitel kártyám se bankszámlám , KP mindenek felet .
Nah mindegy, lehet addig majd beszerzem a csúnya verziót hogy legyen némi gyakorlás, csk aztán nehogy augusztusra mindenki abba hagya LOL

és a zoneren kivül milyen "kaszt" van még?
Gondolom van egy gyors, de gyenge
meg egy erõs, de lassú kaszt is. :S

Noob saibot

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Különc
Vagy mert a karaktere úgy a legjobb. Ha te egy íjász vagy egy csatában, nekimész a lovagnak, mert szerinted az a fair? Countereld olyan karival, ami teleportálós vagy nem tudom, de én nem hülyéznék le olyanokat, akik ezzel játszanak

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Voltan
Neeeeem 😄 Noob Saibot az elsõ MK-ban egy Easter Egg volt, akit elõ lehetett hívni, asszem a Pit pályánál egy kombinációval. Egy teljesen fekete "árnyéknindzsa" volt, mint Scorpion, vagy Sub Zero. A neve visszafelé Tobias Boon - az egyik fõ programozó az elsõ résznél. Aztán akkora meme let belõle (persze akkoriban ezt nem így hívták), hogy betették késõbbi játékokba is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

genndy
Tessék, saját elsõ képek!

FullHD, ami csak lehet, maxon.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

CalebJoe
Távolról próbál kicseszni veled lövöldöz meg egyebek, mert a kombókhoz speckókhoz hülye.<#boxer>
távolsági karakter

Az eredeti sub zero az noob saibot nem?
wiki szerint a fiatalabb a kiborg.

Egyébként az hogy zoner az mit jelent?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Fpocok
hogy lehet kikapcsolni, hogy ne halljam másik voiceát?

steamen írt minimális gépigény szerintetek mennyire lesz elég a játékhoz?

Minap néztem a kampány-t youtube-on. Érdemes lesz majd végigvinni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Na és ez a Cyber Sub Zero micsoda/kicsoda? Ha jól emlékszem az oldschool MK játékokból, ott Sub Zero meghalt (gondolom, Scorpion kinyírta), és a testvére jelent meg Sub Zeróként a 3-ban.

Ez az eredeti Sub Zero összefércelt kiborg verzióban, vagy mi?
Bocs, de kicsit lemaradtam a kánonban.

Szívesen máskor is! Jah hamar lent lesz neked is szerintem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SLICK
a 300-as towerben lehet Goroval és Kintaroval játszani úgy tudom

Köszi! Akkor nem is olyan sok 😊
Fpocok
Valaki írta, hogy az összes boss játszható.

Lunki88
Ellenfélként benne van, meg tuti hogy lesz majd pc-re is hack hogy lehessen goroval lenni. 😊
Különc
Nincs

Szerk: ja igen, ellenfélként, bár van youtube videó hogyan lehetet elõhívni, de nem néztem meg mennyire valid a dolog

Szerk # 2: Kratos nincs természetesen, ellenben Skarlet, Kenshi, Freddy Krueger, Rain még hozzáadódik ehhez a gárdához

Ellenfélként tuti van!

Voltan
Nyöhe, eszemben sincs online játszani a kombó huszárok ellen 😄

Tényleg, Goro nincs is benne? Még ellenfélként sem tûnik fel?

10-essel nekem kb. 1,5 óra.

Sziasztok! 25 MB-es sávszélességgel steamrõl mennyi idõ alatt jöhet le a játék? Megvenném, de nem akarok nagyon éjszakába nyúlni...
Fpocok
online, és próbáltam hostolni egy private matchet, de amikor rámegyek, hogy bejöjjön a barát lista. kifagy az egész. Nektek nincs ilyen? Most toltunk egyet genndyvel, õ hostolt... nem volt laggos .

Lunki88
Már elõre látom: ragequit, anyázás voice chaten, egy mozdulatot spammelõ karakterek tömkelege, jó lesz ez. 😄
Különc
Jönnek szépen majd konzolrol a keményfiúk és elnáspángolják a szegény kezdõ PC-seket <#nevetes1>

Voltan
Hehe, gyerekek, ti aztán nem kezdõk vagytok. 😄
Én megvettem most, fõleg tiszteletbõl és nosztalgiából, anno keményen nyomtam Mortal 1-4-ig, és itt volt az ideje, hogy költsek is a franchrise-ra. De már a tutorial utolsó pályáján elakadtam, nem emléxem a bemutatott kombókra, meg billel nyomom, azt sem tudtam, mivel jön be a menu 😄 Van Box kontrollerem is, de erre sztem nekem a bill jobban fekszik majd.
A menüt mivel lehet behozni? <#idiota> meg kellene néznem megint a spec mozgásokat...

Na gyerekek én is jövök majd a püföldére! MEgvettem én is!

tudom,hogy zoner karakter, elég sok MK streamet néztem régebben és õ volt a kedvencem.

Fpocok
player match ugye a nem ranked?

CalebJoe
Mint az Injustice-ban Deathstroke, a sok noob csak lõni tud az ilyen karakterekkel így próbálja megnyerni a meccset és sajna sok van ezekbõl.
Különc
Bár nem tõlem kérdezted, de tudtommal Kenshi über zoner karakter, ha nem tudsz a közelébe férkõzni, akkor esélytelen. Talán ráfogható a "high risk high reward" mondás, de majd The Protector megmondja a tutit

Kenshi-t mennyire nehéz betanulni kezdõ karakternek?

CalebJoe
Ha itt is olyan fos lett a netcode akkor felejtõs a online, tökön idegesíti fel magát hogy elvernek mikor tudom hogy jobb vagyok az ellenfélnél (ezért is hagytam abba PS3-on)
Fpocok
Ne is mond. Én is sub-al vagyok 😄 Sajnos a le elõre sárga nem mûködik (pirost kell nyomni, grr....) Átbindeltem kiosztást, viszont practice módban szarul mutatja :S

Különc
"Minden kivégzést csinálhatsz védekezés közben h ne sétáljon el messzire mikor beütsz egy elõre-hátra kombót."

LooooL ez nekem új, ez minden másik MK-ban igaz?

#426 Szinte majdnem mindegyik ninja "kezdõ" karakter, mert mindenki õket szereti. De ahogy alant is írtam, én a Jax-Sonya-Stryker féle vonalat szeretem, hármuk közül fog kikerülni a mainem azt hiszem

The Protector
Körbenézek.Van pár mortalos oldalam ahonnan anno én is okosodtam,de majd sztem csak napok kérdése h pc-n hogyan lesz.

yed:mindenki még csak szedi

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Srácok.Scorpion,sub zerõ kezdõ karakter!!!Online mindenki velük lesz.Kerüljétek a 3-as kombós Liu Kang-eket,õket távolról szórjátok,nem csicskaság nem közel engedni õket.Ermac ellen óvastosan ugorjatok mert minden fogásával elkap a levegõben.

Aki egy egy karakter be akar tanulni,annak segítek benne,majdnem mindel jól tudok játszani a kombókat meg fejbõl nyomom.

Kis+:Ha fatalityben felfelé nyíl van(scorpion) akkor ne ugorva üsd be a kombót,hanem lenyomod a védekezést,beütöd a nyilakat,felengeded a védekezést és nyomod a végsõ gombot.

Kivégzés:
távolságokat jelöl
jump:egy ugrásnyi távolság.
touching:teljesen közelrõl kell beütni a kivégzést
és van a 3. aminek nem jut eszembe a nevét:ez egy karakternyi távolság.

Minden kivégzést csinálhatsz védekezés közben h ne sétáljon el messzire mikor beütsz egy elõre-hátra kombót.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Multit próbálta már valaki ? Normális a ping?
Különc
Pedig az fontos lenne, ha találsz majd róla, feltétlen tedd be pls, érdekelne Stryker Frame datája PC-n, itt is tier 8 lesz-e

SLICK
Kösz mindenkitõl a válaszokat!