1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
na ezt szépen összefogalmaztam. 
-
Próbáld akkor meg kicsit ésszel tolni a játékot, sokat blockolni és abbahagyni a fejeddel való billentyűzet verést, szerintem több sikerélményed lesz -
Érdekes is lett volna 30-al, gyakorlatilag lassított felvételt néztél volna :D -
BongoBácsi #729 Chamber of the Flame
Hell
Subway
The Dead Pool
The Living Forest
The Pit (Day)
The Pit (Night)
The Street -
Valóban. -
Úgy tudom a 60 fps megvolt konzolon is. -
Konzolon 720p és 30 fpsel ment, ugye? -
Én is m techet vettem, amin hasonló a dpad. Direkt ezért vettem ilyet. Nálam tökéletesen adja. -
mcgrape #724 M-Tech MT-2021 joypad vibration USB Red
-
Legyszi tobb kep linkelese eseten rakjatok mar spoiler moge mert igy mindig betolti...
Mcgrape milyen padod van? -
Pedig annyira nem vészes a dolog.
Billel tolom medium nehézségi szinten, és az első "fejtörést" (ezt vehetjük szó szerint is
) a Quan Chi-Scorpion páros jelentette -amikor ketten jöttek ellened
Na annak a résznek minimum 6-7x álltam neki. -
mcgrape #721 Baszki de nehezn érzek rá erre a gamepadra, szabályosan fájnak a hüvelykujjaim LOL. Ráadásul még nyomkodni sem tudom olyan gyorsan, főle az irány gombok, de az lehet a gampad hibája elég béna a kialakítása :S.
Lehet marad a végén a jó őreg nyilak, plusz numerikus gombok XD -
honnan leht tudni hogy melyik pályának van stage fatalityje? -
dupla előre.furni nem lehet.
Kis tipp.Xray utó támadás.Néhány karakternél xray után be lehet vinni még egy utolsó rúgást/fogást.
Kung Lao.Kalapdobás alulra,dash és püfölés
Liu Kang:Egy biciklirúgás vagy előrerúgás még odafér.
Johnny Cage:EGy előre rúhás(hátra előre rúgás) -
Drizzthsz #718 A futás gombnak melyik felel itt meg? Hogy lehet dashingot nyomni? -
Jah az lemaradt ! -
nem csak sérüléssel nő,hanem ha sokat speckózol akkor is telik. -
Persze a X-ray-t akkor érdemes elnyomni ha az ellenfélnek már több mint 65-70 %-a hiányzik :D -
X-ray-t csak akkor tudod behozni ha fullon van a Super Metered !
Ezt akkor adja be amikor sok sérülsét bekapsz és megjelenik az X na ekkor nálam RT és LT egyszerre és beadja a X-ray-t.
Ez is benne volt a Tutorialban.
-
Igen ez nekem semi tetszik, jo persze, igy megvan minden alapbol legalább de én szeretek unlockolgatni dolgokat :) -
Ezeket megnéztem én is, ezek nem olyan nehezek. Kung Lao most is brutál :) -
Na lehet belejövök ebbe, eljutottam Kano-ig. Egyébként azokat a röntgenképes ütések melyek a listában, hogy lehet őket megcsinálni?
Sonyanal azt hittem a csajt irányítom és a fél életét levertem mire feltűnt, hogy nem is vele vagyok. Bár kicsit furcsállottam, hogy nem nagyon akarja azt csinálni amit nyomkodok neki :D -
Amúgy a kriptának kb. semmi értelme nincs - az achikon kívül persze - mivel az összes fatality és skin már ki van oldva a komplete változat miatt...
-
Amugy én se vagyok nagy Mortalos de a Fatality-k még nekem is mennek :D
Freddy
Smoke
Barakka
Rain
Kenshi
Scarlett
Sheeva
-
Ja de ez már a Story volt :) -
A Training az baszott nehéz az nekem se ment de a sima Ladder meccs az már ment mert ott azt csinálsz amit akarsz !
És még a Fatality-k is mennek nagy részt !
Johnny Cage meg Reptile-os rész még semmi amikor Reptile-al vagy és láthatatlanná kell válni 5 secig miközben Sectot támad ezerrel :D -
gyakorolj a laddereken előbb.úgy jobban fog menni,alapbol szar és nehéz a training.nekem se ment,ott meg boldogulok -
sirdond #705 lol -
Hát még Reptile-t sem tudtam megverni Jhonny-val :D Állandóan lelő meg lekontráz, esélyem nincsen. Hol van már a régi Mortal? MK2-ben még kivégzéseket is meg tudtam csinálni, itt meg csak szenvedek. -
de amúgy te miről beszélsz?én csomó embert levertem és tudok 2-3 kombot ami le hátra nagy ütés meg iylenek. xd ne viccelj már -
Na jó asszem nekem ebből a játékból elég volt. Nincs nekem arra legalább 3 napom, meg kedvem sem igazán, hogy beletanuljak az irányításba, meg a többibe. Mondjuk legalább jól néz ki, igaz az SF is de ott legalább meg tudtam verni mondjuk vagy 3 ellent csak az alap ütésekkel, itt semmi esélyem nincsen ha nem tudom legalább a kombók felét alkalmazni. Egy ilyen Béna Béla mód jó lett volna bele a hozzám hasonló fakezűek miatt. -
sirdond #701 én megcsináltam a tag-es kombókat is, utána már nincs semmi. viszont csak billen sikerült, mert controllerrel van egy kis input lag nálam és nem mindig sikerült behozni a kombókat.
valaki másnál is volt, vagy csak az én controllerem szar? (ami elég könnyen megeshet) -
Itt is van ! :D
-
Habár én annak a hive vagyok hogy nyomkodjunk össze vissza mindent 1x csak sikerült végigvinnem a játékot Beginneren XD
Habár Shao Kahn-nál anyáztam rendesen ! :D Sima Ladder meccsen ! :D
-
ntex #698 Engem sztori módban a dupla ellenfelek szivatnak mikor ketten jönnek. De szerencsére itt is legyengíti magát a gép egy idő után ha többször elver zsinórban. -
Én végig szenvedtem Becsületesen a Tutorialt a TAG-es Combokig de az nekem már túl magas volt ! :D -
ntex #696 oké, sejtettem csak megemlítettem :D -
A Kombókat én se szeretem én is annak a hive vagyok hogy nyomok össze vissza mindent hátha kisül belöle valami XD -
Fog a fene, törlöm a fenébe, vagy szedek hozzá egy trainert és megnézem úgy a történetet :D -
ntex #693 A TAG-es kombókba én is belezavarodtam már, sok ez így egyszerre. De nem is lehet mindent megtanulni 1-2 óra alatt, az felejtős :) Így nem is érdemes nekiállni a játéknak mert kudarcok és így érdeklődés elvesztése lesz belőle hamar :)