1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • Maxtreme
    na ezt szépen összefogalmaztam.
  • Különc
    Próbáld akkor meg kicsit ésszel tolni a játékot, sokat blockolni és abbahagyni a fejeddel való billentyűzet verést, szerintem több sikerélményed lesz
  • Maxtreme
    Érdekes is lett volna 30-al, gyakorlatilag lassított felvételt néztél volna :D
  • BongoBácsi
    Chamber of the Flame
    Hell
    Subway
    The Dead Pool
    The Living Forest
    The Pit (Day)
    The Pit (Night)
    The Street
  • Fpocok
    Valóban.
  • Lunki88
    Úgy tudom a 60 fps megvolt konzolon is.
  • Fpocok
    Konzolon 720p és 30 fpsel ment, ugye?
  • Fpocok
    Én is m techet vettem, amin hasonló a dpad. Direkt ezért vettem ilyet. Nálam tökéletesen adja.
  • mcgrape
    M-Tech MT-2021 joypad vibration USB Red
  • Fpocok
    Legyszi tobb kep linkelese eseten rakjatok mar spoiler moge mert igy mindig betolti...

Mcgrape milyen padod van?
  • Maxtreme
    Pedig annyira nem vészes a dolog.
    Billel tolom medium nehézségi szinten, és az első "fejtörést" (ezt vehetjük szó szerint is ) a Quan Chi-Scorpion páros jelentette -amikor ketten jöttek ellened
    Na annak a résznek minimum 6-7x álltam neki.
  • mcgrape
    Baszki de nehezn érzek rá erre a gamepadra, szabályosan fájnak a hüvelykujjaim LOL. Ráadásul még nyomkodni sem tudom olyan gyorsan, főle az irány gombok, de az lehet a gampad hibája elég béna a kialakítása :S.
    Lehet marad a végén a jó őreg nyilak, plusz numerikus gombok XD
  • kill3r21
    honnan leht tudni hogy melyik pályának van stage fatalityje?
  • The Protector
    dupla előre.furni nem lehet.

Kis tipp.Xray utó támadás.Néhány karakternél xray után be lehet vinni még egy utolsó rúgást/fogást.
    Kung Lao.Kalapdobás alulra,dash és püfölés
    Liu Kang:Egy biciklirúgás vagy előrerúgás még odafér.
    Johnny Cage:EGy előre rúhás(hátra előre rúgás)
  • Drizzthsz
    A futás gombnak melyik felel itt meg? Hogy lehet dashingot nyomni?
  • wesker24
    Jah az lemaradt !
  • The Protector
    nem csak sérüléssel nő,hanem ha sokat speckózol akkor is telik.
  • wesker24
    Persze a X-ray-t akkor érdemes elnyomni ha az ellenfélnek már több mint 65-70 %-a hiányzik :D
  • wesker24
    X-ray-t csak akkor tudod behozni ha fullon van a Super Metered !

Ezt akkor adja be amikor sok sérülsét bekapsz és megjelenik az X na ekkor nálam RT és LT egyszerre és beadja a X-ray-t.

Ez is benne volt a Tutorialban.

• Zomil
    Igen ez nekem semi tetszik, jo persze, igy megvan minden alapbol legalább de én szeretek unlockolgatni dolgokat :)
  • Shep
    Ezeket megnéztem én is, ezek nem olyan nehezek. Kung Lao most is brutál :)
  • Shep
    Na lehet belejövök ebbe, eljutottam Kano-ig. Egyébként azokat a röntgenképes ütések melyek a listában, hogy lehet őket megcsinálni?
    Sonyanal azt hittem a csajt irányítom és a fél életét levertem mire feltűnt, hogy nem is vele vagyok. Bár kicsit furcsállottam, hogy nem nagyon akarja azt csinálni amit nyomkodok neki :D
  • Lunki88
    Amúgy a kriptának kb. semmi értelme nincs - az achikon kívül persze - mivel az összes fatality és skin már ki van oldva a komplete változat miatt...
  • wesker24
    Amugy én se vagyok nagy Mortalos de a Fatality-k még nekem is mennek :D

Freddy

Smoke

Barakka

Rain

Kenshi

Scarlett

Sheeva

• Shep
    Ja de ez már a Story volt :)
  • wesker24
    A Training az baszott nehéz az nekem se ment de a sima Ladder meccs az már ment mert ott azt csinálsz amit akarsz !

És még a Fatality-k is mennek nagy részt !

Johnny Cage meg Reptile-os rész még semmi amikor Reptile-al vagy és láthatatlanná kell válni 5 secig miközben Sectot támad ezerrel :D
  • Myselor
    gyakorolj a laddereken előbb.úgy jobban fog menni,alapbol szar és nehéz a training.nekem se ment,ott meg boldogulok
  • sirdond
    lol
  • Shep
    Hát még Reptile-t sem tudtam megverni Jhonny-val :D Állandóan lelő meg lekontráz, esélyem nincsen. Hol van már a régi Mortal? MK2-ben még kivégzéseket is meg tudtam csinálni, itt meg csak szenvedek.
  • Myselor
    de amúgy te miről beszélsz?én csomó embert levertem és tudok 2-3 kombot ami le hátra nagy ütés meg iylenek. xd ne viccelj már
  • Shep
    Na jó asszem nekem ebből a játékból elég volt. Nincs nekem arra legalább 3 napom, meg kedvem sem igazán, hogy beletanuljak az irányításba, meg a többibe. Mondjuk legalább jól néz ki, igaz az SF is de ott legalább meg tudtam verni mondjuk vagy 3 ellent csak az alap ütésekkel, itt semmi esélyem nincsen ha nem tudom legalább a kombók felét alkalmazni. Egy ilyen Béna Béla mód jó lett volna bele a hozzám hasonló fakezűek miatt.
  • sirdond
    én megcsináltam a tag-es kombókat is, utána már nincs semmi. viszont csak billen sikerült, mert controllerrel van egy kis input lag nálam és nem mindig sikerült behozni a kombókat.

valaki másnál is volt, vagy csak az én controllerem szar? (ami elég könnyen megeshet)
  • wesker24
    Itt is van ! :D

• wesker24
    Habár én annak a hive vagyok hogy nyomkodjunk össze vissza mindent 1x csak sikerült végigvinnem a játékot Beginneren XD

Habár Shao Kahn-nál anyáztam rendesen ! :D Sima Ladder meccsen ! :D
  • ntex
    Engem sztori módban a dupla ellenfelek szivatnak mikor ketten jönnek. De szerencsére itt is legyengíti magát a gép egy idő után ha többször elver zsinórban.
  • wesker24
    Én végig szenvedtem Becsületesen a Tutorialt a TAG-es Combokig de az nekem már túl magas volt ! :D
  • ntex
    oké, sejtettem csak megemlítettem :D
  • wesker24
    A Kombókat én se szeretem én is annak a hive vagyok hogy nyomok össze vissza mindent hátha kisül belöle valami XD
  • Shep
    Fog a fene, törlöm a fenébe, vagy szedek hozzá egy trainert és megnézem úgy a történetet :D
  • ntex
    A TAG-es kombókba én is belezavarodtam már, sok ez így egyszerre. De nem is lehet mindent megtanulni 1-2 óra alatt, az felejtős :) Így nem is érdemes nekiállni a játéknak mert kudarcok és így érdeklődés elvesztése lesz belőle hamar :)