Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Ja...<#zavart1>
De a ma nekem nem jó.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maxtreme
Most tartok a JAX-as résznél.
Na ez az elsõ olyan karakter amire azt mondom hogy abszolút nem jön be.

Eddig még talán a Kiatanaval tudtam a legjobban aprítani (szó szerint 😊 )

Lunki88
Tudom, én vagyok ott az "officer" csak hamarabbi idõpontra gondoltam, mondjuk ma estére. 😄
SLICK
Na nem bírtam ki, muszáj volt letöltenem, míg kézhez nem kapom augusztusban a dobozos verziót...
Hát a játék az kibaszott jó, annak ellenére is hogy nagyon bénázok. Kombókat szinte lehetetlen bevinni, képtelen vagyok rá. Annyira összetettek számomra, hogy mire ezeket begyakorlom igen a vért fogom egy 5 literes lyukas diszperzites vödörbe csurgatni. És nem hogy a main karakteremmel, de még az összessel is mire sikerül....
Keményen feladta a leckét.
Amúgy annak ellenére, hogy majdnem simán leszopat a gép a játék kurva jó és gyönyörûen fut is. Semmi akadás vagy egyéb bug nem volt még.

Fpocok
Próbáld meg a vicc kedvéért levinni minimumra. Ha úgy jó, akkor lassan adagold felfelé.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aham már jó, köszi. Már csak nekem is ezt a lassulás dolgot kell megoldani valahogy. Egyk pályán szépen stabil 60- aztán utána szépen megy 50-alá :S.
Az én gépem mondjuk nem mai darab. sõt. egy
I5-661 proci, 4 giga ram meg egy hd5770.
Legfeljebb lejjeb veszük a grafot .

Különc
Természetesen igen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

genndy
Steam Csoport
Nem csak SG-s, de péntek 10-kor van tervezve valami nagy bunyó. Azon szerintem simán lehet KoH is.

Lunki88
Innen sg-rõl jó lenne szervezni egy king of the hill összeröffenést valamikor. Lenne kedvetek hozzá?
Fpocok
Most már jó?

Oh ho hó kösszi 😊 Én barom. örök hála 😊

Shep
Köszi. Ez jó hír, mert sajna a kontrollerem rakoncátlankodik és túlhúz a bal analóg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Nekem is ez a márka van, csak egy picivel drágább verzió. Analóg gombot benyomtad?

genndy
Lehet. Tegnap kétszer vertem meg vele Pockot <#hehe>

CalebJoe
lehet vele csak hamar kifárad az ember keze
Nálam játszhatatlanul le van lassulva. Slow motion az egész... vsync kikapcsolásával is. Szóval vagy patch, vagy uninstall. Kár. De hát nincs is valami penge gépem. (Unreal 3 engine-es játékok viszont kivétel nélkül jól szoktak futni... :-/)
Shep
Billel lehet értelmesen játszani, vagy kell neki a gamepad?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Különc
Xinputos ez?

Van nékem egy ilyne elég gagyi gamepadom, gondolom gagyi
http://www.bovito.hu/index.php?page=2&sub=2&group=37&product=15778
MT-2021

Az a baj vele, hogy nem tudok ugrani vele, ugy értem ugye billen nyilakkal ha lenyomom az elõre fel, kombinációt akor elõre ugrik, nah ezzel viszont nem ugrik.
Vlahogy a nyilak nem müködnek megfelõen, az anlog az igen, de hát azzal elég nehéz kombózni.
Lehet valami registery beálítás, ott kellet még valamit kombinánli anno hogy felismerje a dolgokat.
vagy ilyen pocsék ez a gamepad.
Persze billel is meglehetne tanulni, de igazából ugye uncsi tesómmal fogjuk majd tolni, és egy billen már nem fér el a kezünk XD

Sheltem
Sziasztok!

El sem hiszem, hogy ez megjelent. Este fogom kipróbálni és ha csak fele olyan jó mint a screenshotok amiket beraktatok(atyaég végre oldalnézetbõl látható újra és nem csoda összevisszakamera 3ds verekedõs és ez a grafika...) akkor nálam instant vétel(sõt még lehet egy kontrollerre is beruházok ha az online élmény is frankó lesz).

Alig várom hogy hazaérjek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Maxtreme
Rálestem hogy mi van ha lecsökkentem 50 FPS-re a játék sebességét (vsnc+50hz)
Valóban kell neki a fix és stabil 60 frame, különben lassított felvétel. Nem szaggat, hanem lassú. 😊
Gondom nem véletlen a 60fps a limit, mert efölött meg gyorsulna (!?)
Érdekes pedig ez a jelenség eddig csak az idtech motor sajátossága volt, nem az ue3-é 😊)

Különc
<#taps>

Myselor
köszi mûködött.egybõl fentebb is raktam a grafikán és jó úgy is😊
Viszont most már fél óra játék után is el tudom mondani hogy ha valaki online profi akar lenni annak heteket, hónapokat kell gyakorolnia a karakterekkel hogy mesterszinten tudjon majd nyomulni annyi lehetõség van minden karakterben, tag combók meg anyámkínja 😄 Bele fogok ölni jó pár 10 vagy 100 órát úgy érzem... 😄
Amúgy a játékban bármikor elérhetõek a move listek, pause után ott van move list opció
- Asztalon jobb klikk, megnyitod a Catalyst Control Centert.
- "Játék" fül majd "3D alkalmazás beállítások"
- ott a "képkockasebesség vezérlés" résznél van egy olyan hogy "Várakozás a függõleges frissítésre, azt állítsd át "Mindig Ki" -re
CalebJoe
Tesztelve: maxon minden fullhd-ban semmi akadás vagy belassulás azonban most valami hibával elszállt szépen a program.
kill3r21
Nagyon kijöttem a formából , ladder módban beginner környékén már goro cafatra szed....hogyvan ez? 😄
Myselor
hogy kell?
nálam meg is oldódott: kikapcsoltam driverben a Vsyncet
Myselor
ugye milyen szar?remélem ezt javítjátk egybõl a patchben,persze értem én sokaknál jó de nem mindenkinél és errõl nem mi tehetünk.
Mostmár tudom amúgy hogy mirõl beszélsz, nálam is beszaggat pedig az fps bõven megvan 60 de állandó idõközönként lassúl be (3.2GHz-es dual core proci, 4GB memó és 1GB-os HD7770 mellett, min és max grafon egyaránt...)
Különc
Valaki, aki már tolt legalább 20 meccset online, mondana valamit? Mennyire rontja a játékélményt, ha valaki "szar" géppel, nettel csatlakozik hozzád? Tényleg igaz, hogy nincs "trade"? (Lsd. #515)

szerk: ja és himbálódzanak rendesen a csöcsök, mikor mozognak a nõi karakterek? <#idiota>

ez a Test your luck mód valami óriási 😄

How much can you take,before you snap?

Különc
Van vele gond, ahogy sok játékkal, de így is bõven a jobb portok között van

Myselor
az jó lesz.remélem javítják sok fixet találtam egy oldalon sok vele a gond.bár emberfüggõ
Különc
Holnapra (vagy mára) már be van ígérve egy patch

Myselor
jól fog futni,ezek valamiféle config hibák,talán a patch segít,szerintem nem mindegyik config tetszik neki.nézd meg kiváncsi vagyok neked hogy futna
Hát remélem akkor vmi patchel megoldják. Én még nem próbáltam ki, nekem ATI HD 4850-em, remélem jól fog menni az eddig leírtak alapján.

Myselor
jah hát elég sokáig tököl vele az biztos.de elfog indulni csak várd ki
Myselor
egyértelmûen windows7-van.és amúgy olvasom más fórumon nem csak én tapasztaltam belassulást.és pálya függõen is lassulhat a játék,fura,mert télleg elkéne futni nekem is tök szépen,mert ameddig nem kezdünk el verekedni tök gyors,onnantol lelassulnak a mozgások
jarlaxxe
Neked legalább elindul, nálam mindig kidob mikor az optimális beállitást keresi...nagy ficsör mintha én nem tudnám azt magamtól.

Milyen op. rendszered van? Mert annak idején a Starcraft 2 volt olyan, hogy XP-n szarul futott mert memória hibák voltak és Windows 7-en meg simán ment probléma nélkül.

Myselor
annyira nem értem hogy nállam miért lassúl be,amúgy tök szépen futna
Maak
Nalam 1680x1050-ben lazan futkos, eleinte picit feltem a gepigenyt latva, de ugy nezem nem lesz gond.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Myselor
az úgy kurvajó lesz,rohadna meg a physix
genndy
Felesleges, ha az oldalon már összegyûjtötték, csak ki kell nyomtatni:
Printable Moves Guide

Ezeket le kell írni papírra majd, úgy érzem 😄
SLICK
Szivesen!

Köszi!