Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a ma nekem nem jó.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Na ez az elsõ olyan karakter amire azt mondom hogy abszolút nem jön be.
Eddig még talán a Kiatanaval tudtam a legjobban aprítani (szó szerint 😊 )
Hát a játék az kibaszott jó, annak ellenére is hogy nagyon bénázok. Kombókat szinte lehetetlen bevinni, képtelen vagyok rá. Annyira összetettek számomra, hogy mire ezeket begyakorlom igen a vért fogom egy 5 literes lyukas diszperzites vödörbe csurgatni. És nem hogy a main karakteremmel, de még az összessel is mire sikerül....
Keményen feladta a leckét.
Amúgy annak ellenére, hogy majdnem simán leszopat a gép a játék kurva jó és gyönyörûen fut is. Semmi akadás vagy egyéb bug nem volt még.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az én gépem mondjuk nem mai darab. sõt. egy
I5-661 proci, 4 giga ram meg egy hd5770.
Legfeljebb lejjeb veszük a grafot .
Nem csak SG-s, de péntek 10-kor van tervezve valami nagy bunyó. Azon szerintem simán lehet KoH is.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.bovito.hu/index.php?page=2&sub=2&group=37&product=15778
MT-2021
Az a baj vele, hogy nem tudok ugrani vele, ugy értem ugye billen nyilakkal ha lenyomom az elõre fel, kombinációt akor elõre ugrik, nah ezzel viszont nem ugrik.
Vlahogy a nyilak nem müködnek megfelõen, az anlog az igen, de hát azzal elég nehéz kombózni.
Lehet valami registery beálítás, ott kellet még valamit kombinánli anno hogy felismerje a dolgokat.
vagy ilyen pocsék ez a gamepad.
Persze billel is meglehetne tanulni, de igazából ugye uncsi tesómmal fogjuk majd tolni, és egy billen már nem fér el a kezünk XD
El sem hiszem, hogy ez megjelent. Este fogom kipróbálni és ha csak fele olyan jó mint a screenshotok amiket beraktatok(atyaég végre oldalnézetbõl látható újra és nem csoda összevisszakamera 3ds verekedõs és ez a grafika...) akkor nálam instant vétel(sõt még lehet egy kontrollerre is beruházok ha az online élmény is frankó lesz).
Alig várom hogy hazaérjek.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Valóban kell neki a fix és stabil 60 frame, különben lassított felvétel. Nem szaggat, hanem lassú. 😊
Gondom nem véletlen a 60fps a limit, mert efölött meg gyorsulna (!?)
Érdekes pedig ez a jelenség eddig csak az idtech motor sajátossága volt, nem az ue3-é 😊)
- "Játék" fül majd "3D alkalmazás beállítások"
- ott a "képkockasebesség vezérlés" résznél van egy olyan hogy "Várakozás a függõleges frissítésre, azt állítsd át "Mindig Ki" -re
szerk: ja és himbálódzanak rendesen a csöcsök, mikor mozognak a nõi karakterek? <#idiota>#idiota>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
How much can you take,before you snap?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Printable Moves Guide