1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Az igaz.
De valami brutál jó game lett. És tényleg nagyon jól lett portolva, semmi gépigénye nincs, és semmit se tölt... -
Karakterenként más azért... -
Fura, hogy x ray-nél mindig ugyan azokat a csontokat, ugyan úgy töri el. Azt hittem mindig máshogy lesz...:S
-
Érdemes megnézni. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Megcsináltam azt ami a videóban van az Xbox 360 gamepadomon.
Nálam az volt a probléma hogy néha ha balra nyomtam akkor ugrott
a karakterem, de csak gyors mozgásoknál jött elő.Idegesített a dolog, így tettem egy próbát.Egy Coca-colás kupakot vágtam le csiszoltam lapjára, majd a közepét kilyukasztottam, és ezt tettem a D-pad alá.Tökéletes lett az irányítás.A le hátra,vagy le előre komlók többé nem okoznak gondot.Mindenkinek ajánlom, akinek van hozzá csavarhúzója. -
Ez a kép szerintem nagyon jól sikerült. :D Sub-zero alá lehetne montázsolni egy seprűt kb. xD
A ma esti king of the hill meccs közben kaptam el. :)
-
Drizzthsz #806 Köszönöm! -
redcapsinger #805 Igen, eredeti, tudom, hogy menti felhőbe, csak megszoktam, hogy egyéb steames játékok nyomnak mentést az users kvt-ba is. Én meg mindig csinálok róla másolatot, ha netalán valami rossz dolog történne :) -
ntex #804 Ha elérte az E betűt bizonyos abilityket tudsz erősítve használni (pl. Johnny Cage 1 energialövedék helyett 3-at lő ki egyszerre vagy repülő rúgása erősebb lesz), ezekhez egy plusz gombot kell általában nyomni az alap move-ja mellé. A villám ikonnál ugyanez, plusz combo breakert alkalmazhatsz. ha eléri az X-et akkor meg mehet az X-ray attack. -
Drizzthsz #803 A power barnál a 3 különböző állapot ahol lehet micsoda? Vagy csak akkor van haszna, hogyha tele van töltve? -
Ha eredeti steames a játékod nem kell lementeni mert a steamen mindig meg lesz. -
redcapsinger #801 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy tárolja a gép a mentett állást? Gondolom Steam/userdata-t nem árt lementeni, ezen kívül?
Előre is köszi a választ! -
Gép tolt rajtam is x-rayt, beginneren, úgyhogy használja. -
mondjuk ahogy a srác játszik, az AI-nak sok esélye nem is akad az X-rayre :D -
ne aggódj tisztába vagyok vele hogy nem egy nap alatt szarom ki a spanyol viaszt. Viszont Easy-n jól kéne mennie már, annyira azért mégse vagyok kezdő játékos, hogy bénázzak. Függetlenül attól, hogy verekedős játékkal ezer éve nem játszottam, alap reflexem vanazért hozzá. -
ntex #797 x-ray-t is tolja belőle folyamat -
Azt furcsállom, hogy a gép sosem használja a barját, max enhanced movera -
Remélem Te sem és más se gondolta komolyan, hogy 3 nappal a megjelenés után mindenkit szét fog baszni, mint egy kis hülyegyereket. Alabb linkeltem egy oldalt ahol elolvasható mennyire komplex dolog egy fighting game, tiszta matek ez is, valaki egy sakkjátszmához hasonlította. Ha csak funolni akarsz, akkor beginner, medium azt verjed, de afelett ha kihívás kell, akkor biza izzadás lesz -
-
Kösz. -
donatus13 #792 Nah megpróbáltam online menni, kb 20 fps el játszottam, esélytelen volt:) azt hiszem az online részt feladtam. -
Na visszavettem az élsímítást és eddig nem dobott ki egyszer sem. -
no
Én is végeztem a kampánnyal. Igazából csak Shao Kahn volt az akit krva nehezen tudtam legyőzni :) -
Mást is kidobál out of memory hibával online meccs közben? Story módot órákig nyomtam és nem volt ilyen hiba... -
X-box kontrolleren a Lt és Rt egyszerre -
Mindegyik Mk karakternél Flip Stance+ Block ! -
Akkor védés+elkapás vagy az a TAG az egyik? -
Ariakus #785 Na ez érdekes volt, feltettem laptopra és full low beállításokat ajánlott a játék, azt föltettem mindent high-ra és szép gyorsan megy. -
ntex #784 hát igen, nyilván ő sem két napot játszott vele :D -
hát itt a baj. Ilyen gyorsan nem bírok bevinni kombókat, ráadásul mindig ugyan úgy gyorsan az ellenfél előtt terem és folyamatosan tudja ütni. Soha nem bírok legalább 10 ütést bevinni egymás után, mert nem érem el őket.
-
Lehet azt közelharcban is, csak ügyesen kell. Én vertem már csak melee-ben. -
donatus13 #781 Nem:) multi nagyon tetszik de ez a kampány így nevetséges, nem lehet ütni , nem lehet közel menni, csak ranged fossal verem a bosst, 0 színvonal, és pont a befejezés teszi tönkre az egészet, itt lenne mellettem aki ezt kitalálta arra mehetne is az X RAY :DD -
Azért ez egy kicsit durva, nem gondolod? -
donatus13 #779 Én most tartok a játék végén, kétszer cseszett fel nagyon a játék mind a kétszer shao kahn miatt főleg, simán 9 / 10 lenne nálam a játék így azonban inkább olyan 3/10, ugyan annak a szar kombonak az ismételgetésével ölöm meg, ha nem akkor egy dash és 3 kalapács ütés és csáo, borzalmas. -
De itt lábsöpörni már lehet őket. Régikben azt se engedték. -
ntex #777 régi mortalokba sem lehetett stunolni meg dobni őket :) -
Meg átdobni sem lehet őket. Legalábbis nekem soha nem sikerült, mindig közbeütöttek. -
Shao Khan meg az előtte lévő Goronak/Kintaronak van olyan képessége, hogy hiába ütöd, nem stunolódik be, hanem ő is üt. -
A combo breaker tudtommal mindekinél előre+block persze amikor támadnak jól kell időziteni. -
igen azt tudom, amikor alkalmam van rá használom is ha lehetséges. De ez nem Combo Breaker volt Shao Kahnnal