1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Ragnar360 #892 én nem éreztem ezt rajta, szerintem a szinti jó rajta, jók a váltások, synchek, ja meg fülesen hallgatom, lehet másabb így: d -
Ragnar360 #891 nincs érzéked hozzá:d (am nem ezt a mixet kerestem belőle, egy másik szásszor jobb ettől) ha cabin in the woods neked 10/10:D (tiszta deja vu érzésem támadt, mintha mondtam volna neked ezt a dolgot valahol, de tuti rég ez az aláírásod) -
Ez egy picit langyi zene lett. :D -
-
Ragnar360 #888 superb remix:)
-
De ez nem játékzene -
Ragnar360 #886 hát jó, igen ez alap:d -
Az egyetlen zene, amit érdemes hallgatni a MKból!
-
Ragnar360 #884 hmmm -
Ragnar360 #883 katt
aki ért angolul és mortalt akar tanulni (na és persze van türelme nézegetni ilyet) akkor ezt érdemes csekkolnia:)
még csak 11 percet néztem belőle, de vmiért az az érzésem, h ez olyan mint egy jó film, bár csak nem nézem most végig:d 2 és fél óra csak a basic part :) -
sirdond #882 valaki belinkelné azt a steames mk csoportot,ami korábban is volt már itt? -
Iszonyat fos ez a tucctucc zene hol van a régi jó MK soundtrack na az illett a játékhoz de ez. -
Régen én is utáltam Liu Kang-et, de most egész jól kipofozták. -
Kifejezetten irritál engem is, már a kezdetek óta :D
Akiben viszont kellemeset csalódtam (pedig régen nem csíptem) Az Kung Lao. Iszonyat módon lehet vele szopatni az embert :D -
Ragnar360 #878 szétszedős 
-
Ragnar360 #877
(hát ezt nem hiszem el, ennyiszer soha nem bas*tam még el, mint most -sorry-) -
Ragnar360 #876 fákking epic:) HaaaaaaaaaaaaaaaaArc!Ááááááááá 

[flash]http://www.youtube.com/v/nan-AENKBdc[flash] -
Ragnar360 #875 nana Liu Kang nem is picsa, hanem kurvára epic:D
ebbe is az egyik legjobb karakter, remek kombózással, mozgással: d
sajna másik kedvenc Kung Lao kombózása kicsit szerényes, és keveset lehet vele rúgni. Liu Kang meg pont lábra meg hát végülis karra van kihegyezve, de talán inkább láb. Gyors, kemény laza, jó a ruhája is. (kenshi is jo)
btw Kung Lao MK5-be gecijó volt. -

Reméljük jövőhéten már javítják a dolgokat. Most munkaszünet volt amcsiban, elnézzük... -
All your words are made out of gold, bro.
-
Azért a "könnyűséget" majd multiplayer meccsek után is szeretném olvasni tőled :)
Néztem 1-2 youtube videót, némelyiknél nem értem mi történik a képernyőn :) -
gabesz012 #871 Nekem a lenti konfigon stabil 60 fps (1440-es felbontáson), árnyékok med-en, minden más high (2*AA, 4*AF). De nálam néha azt csinálja, hogy két mkke.exe fut és pörgeti a procit 100%-on, na olyankor van az a lassulás, amit írtatok már páran (itt egy game restart orvosolja).
A játék baromi jó, az umk3 után felüdülés a könnyűsége. :) Azért kombókat még nem nagyon tudok, a max egy 7-es volt cyrax-el, de alapvetően a kivégzések is nagyon könnyűek (bill-ről is), a játék sem túl szivatós, de mintha adott nehézségen belül is alkalmazkodna az AI, ha valakit nagyon elverek az első menetben, a másodikban már keményít. Challange tower is poén, a kripta is jópofa, nem gondoltam volna, hogy ennyi tartalmat lehet egy Mk-ba zsúfolni. -
Senki sem szereti Liu Kanget, kis picsogó sz*rjankó :D
Jó, csak viccelek, de én pl. sose szerettem, az első résztől fogva ignorálom :)
Az első filmben mondjuk elviseltem, de ott is csak egy kis picsogó sz*rjankó volt. Viszont a harca Reptile-lal epic. -
Volt ma időm nekemis kipróbálni végre picit huzamosabb ideig a játékot.
Véleményem tömören: körbehuggyoz minden verekedős játékot ami az utóbbi jópár évben megjelent pcre. -
donatus13 #868 Van itt valaki aki rajtam kívül szereti Liu Kang ot? én sokat nyomom vele egy nagyon nem tudom mit csináljak sub zeroval, kegyetlenül szopat a fagyasztás:D -
R3TR0B0Y #867 Hétfőn kiderül hogy az én Toshiba laptopomon hogy fut
AMD Dual-Core A6-4400M 2.6GHz
4GB RAM DDR3 1600
AMD Radeon™ HD 7520G + 7610M VGA 1GB
-
Ott van az aláirásomban a konfig, win7-et használok. De ha levittem low-ra akkor is be volt lassulva. Amúgy virágbolti -
Ragnar360 #865 Oksa:) na majd holnap vsyncre ránézek havernál.
Egyébként viragboltival multit néztétek? (elöbb is láttam olyan vidit, ráadásul magyar, hogy meglehet simán oldani h menjen a multi törtön is, külön krekk van hozzá stb) -
ntex #864 Nem igazán, hacsak a törés során el nem csesznek valamit a kódban. Nekem virágbolti van és segített a Vsync kikapcsolása. -
retroid #863 Volt már rá pèlda hogy a tört bugos az eredeti hibátlanul fut -
Ragnar360 #862 Nemtudom miért kérdezik, meg hasonlók, de számít vmit technikailag, hogy virágbolti vagy origi játékod van?! mert azt hogy hogy fut nem kéne hogy befolyásolja. -
retroid #861 Milyen a config es pprendszer?
Eeredeti a game? -
Megtettem, nem segitett semmit. -
retroid #859 Valaki irta hogy vga driver be kell a v syncet kikapcsolni
Olvass vissza -
Amúgy többeknek is van ilyen gondjuk itt? -
:DDDDDD -
Nem jó a cím, Mortal Szombat, nem? :) -
Mortal Kombat
-
retroid #854 Sziasztok
Hétfőtől énis csatlakozok hozzátok
Akinek van kedve nyomhatunk pár bunyót majd
Alig várom hogy kiosszak pár pofont ès rugást -
Szerintem nem. Ráadásul a játék egész engedékeny a kivégzésekkel, elég tág határokon belül lehet mozogni, legalábbis a klasszikus részekhez képest.
Egyedül Reptile-lal szívtam eddig a kivégzésekkel, valahogy nem áll kézre.
Billel amúgy semmi gond, abszolút játszható, én inkább azt preferálom a Box kontrollerrel szemben. Koca konzolos vagyok, világ életemben PC gamer voltam, nekem a bill jobban kézre all.