Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Pedig annyira nem vészes a dolog.
Billel tolom medium nehézségi szinten, és az elsõ "fejtörést" (ezt vehetjük szó szerint is <#idiota> ) a Quan Chi-Scorpion páros jelentette -amikor ketten jöttek ellened
Na annak a résznek minimum 6-7x álltam neki.

Baszki de nehezn érzek rá erre a gamepadra, szabályosan fájnak a hüvelykujjaim LOL. Ráadásul még nyomkodni sem tudom olyan gyorsan, fõle az irány gombok, de az lehet a gampad hibája elég béna a kialakítása :S.
Lehet marad a végén a jó õreg nyilak, plusz numerikus gombok XD

kill3r21
honnan leht tudni hogy melyik pályának van stage fatalityje?
The Protector
dupla elõre.furni nem lehet.

Kis tipp.Xray utó támadás.Néhány karakternél xray után be lehet vinni még egy utolsó rúgást/fogást.
Kung Lao.Kalapdobás alulra,dash és püfölés
Liu Kang:Egy biciklirúgás vagy elõrerúgás még odafér.
Johnny Cage:EGy elõre rúhás(hátra elõre rúgás)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A futás gombnak melyik felel itt meg? Hogy lehet dashingot nyomni?

wesker24
Jah az lemaradt !
The Protector
nem csak sérüléssel nõ,hanem ha sokat speckózol akkor is telik.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wesker24
Persze a X-ray-t akkor érdemes elnyomni ha az ellenfélnek már több mint 65-70 %-a hiányzik 😄
wesker24
X-ray-t csak akkor tudod behozni ha fullon van a Super Metered !

Ezt akkor adja be amikor sok sérülsét bekapsz és megjelenik az X na ekkor nálam RT és LT egyszerre és beadja a X-ray-t.

Ez is benne volt a Tutorialban.

Zomil
Igen ez nekem semi tetszik, jo persze, igy megvan minden alapbol legalább de én szeretek unlockolgatni dolgokat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Ezeket megnéztem én is, ezek nem olyan nehezek. Kung Lao most is brutál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na lehet belejövök ebbe, eljutottam Kano-ig. Egyébként azokat a röntgenképes ütések melyek a listában, hogy lehet õket megcsinálni?
Sonyanal azt hittem a csajt irányítom és a fél életét levertem mire feltûnt, hogy nem is vele vagyok. Bár kicsit furcsállottam, hogy nem nagyon akarja azt csinálni amit nyomkodok neki 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lunki88
Amúgy a kriptának kb. semmi értelme nincs - az achikon kívül persze - mivel az összes fatality és skin már ki van oldva a komplete változat miatt...<#rolleyes>
wesker24
Amugy én se vagyok nagy Mortalos de a Fatality-k még nekem is mennek 😄

Freddy

Smoke

Barakka

Rain

Kenshi

Scarlett

Sheeva

Shep
Ja de ez már a Story volt 😊

wesker24
A Training az baszott nehéz az nekem se ment de a sima Ladder meccs az már ment mert ott azt csinálsz amit akarsz !

És még a Fatality-k is mennek nagy részt !

Johnny Cage meg Reptile-os rész még semmi amikor Reptile-al vagy és láthatatlanná kell válni 5 secig miközben Sectot támad ezerrel 😄
Myselor
gyakorolj a laddereken elõbb.úgy jobban fog menni,alapbol szar és nehéz a training.nekem se ment,ott meg boldogulok
lol

How much can you take,before you snap?

Shep
Hát még Reptile-t sem tudtam megverni Jhonny-val 😄 Állandóan lelõ meg lekontráz, esélyem nincsen. Hol van már a régi Mortal? MK2-ben még kivégzéseket is meg tudtam csinálni, itt meg csak szenvedek.

Myselor
de amúgy te mirõl beszélsz?én csomó embert levertem és tudok 2-3 kombot ami le hátra nagy ütés meg iylenek. xd ne viccelj már
Shep
Na jó asszem nekem ebbõl a játékból elég volt. Nincs nekem arra legalább 3 napom, meg kedvem sem igazán, hogy beletanuljak az irányításba, meg a többibe. Mondjuk legalább jól néz ki, igaz az SF is de ott legalább meg tudtam verni mondjuk vagy 3 ellent csak az alap ütésekkel, itt semmi esélyem nincsen ha nem tudom legalább a kombók felét alkalmazni. Egy ilyen Béna Béla mód jó lett volna bele a hozzám hasonló fakezûek miatt.

én megcsináltam a tag-es kombókat is, utána már nincs semmi. viszont csak billen sikerült, mert controllerrel van egy kis input lag nálam és nem mindig sikerült behozni a kombókat.

valaki másnál is volt, vagy csak az én controllerem szar? (ami elég könnyen megeshet)

How much can you take,before you snap?

wesker24
Itt is van ! 😄

wesker24
Habár én annak a hive vagyok hogy nyomkodjunk össze vissza mindent 1x csak sikerült végigvinnem a játékot Beginneren XD

Habár Shao Kahn-nál anyáztam rendesen ! 😄 Sima Ladder meccsen ! 😄
Engem sztori módban a dupla ellenfelek szivatnak mikor ketten jönnek. De szerencsére itt is legyengíti magát a gép egy idõ után ha többször elver zsinórban.
wesker24
Én végig szenvedtem Becsületesen a Tutorialt a TAG-es Combokig de az nekem már túl magas volt ! 😄
oké, sejtettem csak megemlítettem 😄
wesker24
A Kombókat én se szeretem én is annak a hive vagyok hogy nyomok össze vissza mindent hátha kisül belöle valami XD
Shep
Fog a fene, törlöm a fenébe, vagy szedek hozzá egy trainert és megnézem úgy a történetet 😄

A TAG-es kombókba én is belezavarodtam már, sok ez így egyszerre. De nem is lehet mindent megtanulni 1-2 óra alatt, az felejtõs 😊 Így nem is érdemes nekiállni a játéknak mert kudarcok és így érdeklõdés elvesztése lesz belõle hamar 😊
Shep
Ez azért még megy nekem is 😊 Nem vagyok tök alfabéta csak nem igazán vagyok a kombók mestere, inkább csak a nyomkodjunk ész nélkül és hátha lesz belõle valamit ûzöm 😊

Zomil
Irányok: nyilak
Block: A
Kisütés: s
Nagyütés: d
Kis rugás: x
Nagy urgás: c
Fogás: ctrl
stance váltás: space
Tag: tab

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wesker24
Hát sok sikert asszem fogsz te anyázni rendesen ! xD

Én elértem az utolsó szakaszhoz a Tutorialban de ott már a TAG-es Combok kiakasztottak 😄
Shep
Egybõl a legelején mikor az ütést tanítja.

Az irányokat meg úgy nézd hogy az ellenfél tõled való iránya is befolyásolja, tehát ha ezt a combót pl. most így írja akkor csak akkor fog menni ha az ellenfél is jobbra áll tõled, különben ha balra áll akkor balra irányt kell nyomni a combónál. (asszem így van)
Shep
így próbáltam de ha tényleg ennyire ki van centizve a dolog akkor tényleg felejtõs lesz ez nekem, ami kár, mert a storyt végignyomtam volna.

wesker24
Na ezt mondom én is a végén már annyi kombót kellett csinálni hogy az istenért sem akart össze jönni 😄
Shep
Na de én megakarom, hogy ragadjon rám valami a trainingbõl, mert nem sok kedvem van leállni memorizálni a kombókat. Persze a vége szerintem úgyis az lesz, mint az összes többi karatékának úgy 15 éve már, hogy pár kör után ráunok. Utolsó amit úgymond végigvittem talán az MK2 volt 😄

próbáld meg úgy hogy álló helyzetben (nem nyomsz irányt) 1,1 majd nyomod a jobbra és rögtön hozzá 1. Am gyakorolni kell mert ezred másodperceken múlik 1-1 combo sikeres vagy sikertelen volta
wesker24
Mármint ugy érted hogy Punch Kombó és Any Hit ?

Az azt jelenti hogy Punch Kombó és bármelyik más ütés egyszerre !😄

Nem könnyü megcsinálni 😄

De lesznek még ennél cifrábbak is 😄

Én a TAG-es Comboknál hagytam abba 😄
Myselor
nyugi az nekem se fogadta el.de amúgy anélkül is tudsz játszani😊 nem kell megcsinálni
Shep
A punch combo 1 1 kar jobbra 1 és nem értem miért

wesker24
Én a végén hagytam abba valahol mert a túl sok kombó nekem már sok volt !😄
Fpocok
Pontosan mi nem sikerül?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát de nekem jó lenne, mert anélkül semmit nem tudok kezdeni már az elsõ ellennel sem, ez a vacak meg azért egész jól mutogatja a dolgokat, ill addig mutogatta, mert nem tudok rájönni miért nem akar sikerülni.

wesker24
A Tutorialnál én is elakadtam aztán végül meguntam és kiléptem ! 😄
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Á de égõ, már a tutorialon elhasaltam. 1, 1, -> 1 lenne a feladat de hát marhára nem csinálja meg nekem. Punch combo lenne amúgy feladat.

Myselor
majd lesz patch vagy valami megoldás azt jobb lesz😊
Na feltettem és nekem is belassult. Catalyst Centerben kinyomtam én is a V-Syncet és utána is lassú volt. Utána lejjebb vettem a felbontást 1920*1080-ról arra amit ajánlott (1360*768) és így már nem tûnt lassúnak. Így is kurva szép, meg vagyok eddig elégedve bár csakl 5 percet nyomtam Training-ben.