Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Este kipróbálhatjuk <#wink>#wink>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Kíváncsi lennék egy magyar játékossal is ilyen?

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
Amúgy ezek a "mai fiatalok" mit kezdenének a régi sf-mortal gépekkel, ahol köztudottan hard+ + + + +-ra volt állítva a nehézségi fokozat.<#hehe>#hehe>
Hány
-ost eljátszottunk.. Ejj azok a régi szép idõk. <#idiota>#idiota>
Ja meg gyakorlás kérdése
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De Shao Kahnnál még az is haszontalan olykor. :|
Nem tudom mit csinálok rosszul, néha egyszerûen nem akar rendesen kombót bevinni. Simán közbeüt és fekszek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha valaki netán ezt nem tudta volna, azoknak szánom ezt a kis segítséget.
Viszont Fatality tutorialnál mindig csak egyet lehet gyakorolni? A többit nem lehet? Mert azokat szeretném kipróbálgatni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Aki komolyabban akarja tolni, az dobja el az xbox controllert és vegyen egy ps3asat. 3k-ér már lehet kapni. Azzal nincs semmi gond.
Fatality elõtt én mindig gyorsan megnézem a kombinációt, arra még van idõ 😊
Egyébként de jó újra Subival menni! XBOX 360 kontrollerrel nyomom, és hát azért a D-paddal elég érdekes néha bevinni a speckókat, meg a fatalityket, mondjuk azért mind a 3 kivégzést már meg is tudtam csinálni vele, a titok, hogy óvatosan kell lenyomni az irányokat, bár ha siet az ember (ami azért elég sokszor elõfordul 😄), akkor elég könnyû bénázni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2. Kezdd el, legfeljebb összecsuknak, de szépen felállsz és letolod (csak ne sírd tele a fórumot, lol ez rímelt is)
3. Komplete Edition, de tudtommal pár dologhoz le kell tolni a Story módot bizonyos nehézségen hogy mûködjön (bár lehet hogy ez bullshit)
Lenne pár kérdésem, ha nem baj 😊
1. ATI Radeon 7770 vidikártyám van, 1680X1050 felbontásban játszok, minden High, az AA 16, viszont nekem már csak Very High van valamelyik pontnál, de nem is igazán kell, mert ha ezt felveszem, kicsit már lassabb érezhetõen... Szóval, nagyon észrevehetõ, hogy jobb a grafika ilyen very high beállítással? Mert kipróbáltam, de nekem nem igazán tûnt fel...
2. Story módot bármilyen fokozaton el lehet kezdeni/és bármikor szintet váltani? Valamint érdemes belevágnom, vagy még gyakoroljak a laddderen, ahol easyn már elvittem Kintaróig Subival. Érdekelne már nagyon a sztori...
3. Hol lehet kosztümöt választani? A karakterválasztó képernyõn nem találom, pedig Subinál elvileg van másik ruci. Azt írtátok, hogy a Komplete Edition tartalmaz minden ilyet alapban, nem kell feloldani a kriptában.
Hát ennyi. Elõre is köszi a válaszokért! Mindenkinek jó játékot! LET THE FIGHT BEGIN!!! 😄
Más: TYM itt mindenki megtalálhatja amit keres, és amit nem, minden karakter leírása, többségük videó guidedal, alapok, felfogás mi miért történik, van, lesz
Továbbá aki szeretne látni pár LAN, professzionális meccset, az keressen youtubeon a:
Perfect Legend, GGA Dizzy, Pig of the Hut, CD JR
szavakra
Egyszerûen le kell rohanni a gépet (a legtöbb esetben ez mûködik) ha meg nem, 1-2 meccs után úgy is kiismeri az embert.
Goro-t pl második próbálkozásra sikerült likvidálnom úgy, hogy a második menetben szinte hozzám sem tudott érni. 😊
Hell
Subway
The Dead Pool
The Living Forest
The Pit (Day)
The Pit (Night)
The Street