1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • ntex
    A bossok mindegyik MK-ban szivatósak. Kevesebbet sebzel rájuk alapból, agresszívak, fájdalmasan nagyot csapnak mindennel, és igen, a blockon is át ütnek (bossokon nem hárít annyit a block mint sima karakter ellen)

Mortal Trilogyban még tántorog is hátra a karakter mikor blockolod a bossok támadását.
  • Broafka
    azta picsa, hát én most játszom ezzel a mortal kombat komplete edition-nel, és amikor először kéne megküzdenünk (vagy nem tom hányszor még) Shao Kannal az nevetséges. Hát minden ütése kb áthatol a védekezésen, és ki is üt jó sok időre, és sebez mint állat, gyakorlatilag meg se tudok mozdulni. Hát volt olyan amikor én letettem a kontorrollert és néztem ahogy agyba főbe vernek, mert előbb mozdult, mint hogy agyilag felfoghattam volna, hogy mi történik. Lehet, hogy én vagyok halál béna ezekben a játékokban, de nálam itt ment el a kedvem az egésztől
  • wednes
    Köszi, működik :)
    Tudtam, hogy láma kérdést teszek fel...(mondjuk úgy emlékszem próbáltam, de akkor mégsem)
  • SLICK
    nájsz!
  • Fpocok
  • ProGabe #927
    Kapcsold be a mode gombot!
  • redcapsinger
    Sziasztok!
    A kódokat hova kell beírni, amiket feloldunk a Kryptben? Pl. Headless Combat, Health Recovery... A Laddernél, amikor kiadja a VS. képernyőt? Mert ott nincs semmilyen ábra, jel, stb...
  • CalebJoe
    nem kell csak simán megcsinálod és annyi
  • Dency
    A fatality practice-nél hogy tudom beállítani hogy ne csak az első kivégzést csinálja mindenkivel?
  • wednes
    Hali.
    Logitech DS2-vel gyakorlom a játékot. Lehet, hogy örül láma a kérdés, de hogyan lehet szaltózni D-paddal?

Mert csak analóg karral lehet, ugye ferdén. D-padnál 4 irány van, ami jól jön mert nem össze-vissza ugrál a karakter, nem úgy mint analóg karnál a játék hevében.
    Viszont előre- hátra szaltó nincs, csak ha nem ugrok át a karra, ami meg megint nem megoldás.
  • donatus13
    Holnap kezdik el csinálni...:D
  • Zomil
    Vasárnap van...majd holnap :)
  • Myselor
    jöhetne már az a kurva patch játszanék
  • genndy
    Nem volt még, köszi.
    Készítőnek nagy
  • The Protector
    Tegnap kedvet kaptam is ésmit játszottam ps3-on a játékot.Lenyomtam 20 online meccset,egyszer sem kaptam ki,pedig randomoztam is.
    Sokan visszatértek mortalozni mert ahol most a pc-s mortal tart,ott tart most az injustice.Az Injustice laggos mint a szar(nem vészes de nem tudsz benne profin játszani).Rengeteg balancolási probléma van a játékkal,megy a spam ezerrel.És itt a spam győz.
  • Shevchenko
    Még egyszer köszi!
  • sirdond
    valahogy lehet windowed mode-ban játszani a játékkal?
  • Fpocok
  • CalebJoe
    Ez egy minisorozat volt 2011-ben, azt hiszem 9 rész készült el belőle amik elég rövidek, de a második szezon azóta sem készült el.
  • SLICK
    fent van az összes többi része is. Ez amolyan netes mini sorozat. Most készül a 2. évadja.
    De amúgy akarnak egy filmet is belőle, más storyval.
  • ntex
    kicsit off téma de nem tudjátok ez mi lesz? Új MK Sorozat?

• SLICK
    Van ez, de ez számomra nem olyan átlátható, jobb ha nyilazva van

Meg van ez itt kattints valamelyik karakterre és behozza a move listet.
  • Shevchenko
    Köszi!
    Esetleg van olyan oldal ahonnan ezeket kibírnám nyomtatni?
  • SLICK
    mikor megállítod a játékot akkor bejön a Menü és ott a Move List-nél találod az összes kombót meg kivégzéseket is.
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Kivégzéseknél milyen gombokat kell nyomni, valami leírás nincs valakinek?
    Köszi!
  • donatus13
    A steam cloudban.
  • dolfy #906
    Sziasztok!
    Meg tudná mondani valaki, hogy hol tárolja a játék a mentett fájlokat?
  • SLICK
    Na még ez is jó zene ám! Emlékszem mikor videokazettán volt meg az MK és hugyfótos koromban akárhányszor néztem meg a filmet a Liu Kang vs Reptile Fightot mindig többször néztem meg a zene miatt, na meg maga a harc miatt is. Az az egyik legjobb ha nem a legjobb fight az MK filmekben. ^^

• Fpocok
    moderek dolgoznak...

• Maxtreme
    Nem tudom volt e már róla szó, de akinek kell innen leszedheti a Story mód teljes honosítását.
    A lokalizációért köszönet gabe83-nak!
  • Since
    Melyik karakter játszható a legkönyebben, tanulható meg? Van egy sorolási listátok? :)
  • Ragnar360
    most nézem, hát ja, szinte az összesbne van super, legalább 1-2 csík (ahol nincs x-ray) de hát pontosan ezért nagyon fontos ez, ahogy a lentebbi videóba is említi az MK pro gyerek, sokszor szinte fontosabb az életerőcsíknál. Jól kell időzíteni gondolom, mert azzal nyered a meccseket (bár ez már szerintem, - sőt talán biztos - haladó szinten van így, ha komolyan akarja venni az ember nagyon.)
  • Ragnar360
    hát éles helyzetben is jöhet ki úgy a lépés szerintem simán:d és sok jó van ahol x-ray nélkül tolja (fal nélkül:d) de ja, ennyit fölösleges tudni:d
  • Voltan
    Lábsöprés távolságban kivitelezendő fatality. Kicsit távolabb, mintha dobáshoz állnál.
  • The Protector
    nagyon ügyesnek kell lenni ehhez persze,de teljesen haszontalan a kombók nagy részehisz eleve superezett movek után nyom xray-t azaz ezt soha nem süti el sehol sem csak practiceban,de ettől függetlenül kell tudás hozzá.
  • Zomil
    Sweeping stance kivégzésnél mit jelent?
  • Ragnar360

na ez a gyerek eleg jol tolja, meg tán ismert is.
  • Ragnar360
    Ja, lehetne ilyen ultimate hard kombós cucc benne, csak akkor nagyon nehezen lehessen elnyomni...
    bár ígyis vannak jó és hosszú kombók, meg összelehet fűzni többet egybe.

Nemrég néztem vidit, hogy Kenshivel miket lehet tolni...hát team tagbe a legnagyobb kombó 74%-t sebzett:)
  • ntex
    vagy egy olyat ami egy 10-12-es combóból áll és a végén ilyen x-ray szerű csonttörés meg belső szerv roncsolós kivégzés :D
  • Ragnar360
    Egyébként ha lesz következő rész majd, merthát reméljük lesz (és jön alapból pc-re is:D) akkor a Brutalityket igazán visszahozhatnák még:D
    Mikor szanaszéjjel lehetett gépelni a másikat:d feelinges.