Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Azért a "könnyûséget" majd multiplayer meccsek után is szeretném olvasni tõled 😊

Néztem 1-2 youtube videót, némelyiknél nem értem mi történik a képernyõn 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nekem a lenti konfigon stabil 60 fps (1440-es felbontáson), árnyékok med-en, minden más high (2*AA, 4*AF). De nálam néha azt csinálja, hogy két mkke.exe fut és pörgeti a procit 100%-on, na olyankor van az a lassulás, amit írtatok már páran (itt egy game restart orvosolja).

A játék baromi jó, az umk3 után felüdülés a könnyûsége. 😊 Azért kombókat még nem nagyon tudok, a max egy 7-es volt cyrax-el, de alapvetõen a kivégzések is nagyon könnyûek (bill-rõl is), a játék sem túl szivatós, de mintha adott nehézségen belül is alkalmazkodna az AI, ha valakit nagyon elverek az elsõ menetben, a másodikban már keményít. Challange tower is poén, a kripta is jópofa, nem gondoltam volna, hogy ennyi tartalmat lehet egy Mk-ba zsúfolni.

Voltan
Senki sem szereti Liu Kanget, kis picsogó sz*rjankó 😄

Jó, csak viccelek, de én pl. sose szerettem, az elsõ résztõl fogva ignorálom 😊

Az elsõ filmben mondjuk elviseltem, de ott is csak egy kis picsogó sz*rjankó volt. Viszont a harca Reptile-lal epic.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sheltem
Volt ma idõm nekemis kipróbálni végre picit huzamosabb ideig a játékot.
Véleményem tömören: körbehuggyoz minden verekedõs játékot ami az utóbbi jópár évben megjelent pcre.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Van itt valaki aki rajtam kívül szereti Liu Kang ot? én sokat nyomom vele egy nagyon nem tudom mit csináljak sub zeroval, kegyetlenül szopat a fagyasztás😄

Hétfõn kiderül hogy az én Toshiba laptopomon hogy fut

AMD Dual-Core A6-4400M 2.6GHz
4GB RAM DDR3 1600
AMD Radeon™ HD 7520G + 7610M VGA 1GB

elitehun
Ott van az aláirásomban a konfig, win7-et használok. De ha levittem low-ra akkor is be volt lassulva. Amúgy virágbolti
Oksa😊 na majd holnap vsyncre ránézek havernál.

Egyébként viragboltival multit néztétek? (elöbb is láttam olyan vidit, ráadásul magyar, hogy meglehet simán oldani h menjen a multi törtön is, külön krekk van hozzá stb)

Nem igazán, hacsak a törés során el nem csesznek valamit a kódban. Nekem virágbolti van és segített a Vsync kikapcsolása.
Volt már rá pèlda hogy a tört bugos az eredeti hibátlanul fut

Nemtudom miért kérdezik, meg hasonlók, de számít vmit technikailag, hogy virágbolti vagy origi játékod van?! mert azt hogy hogy fut nem kéne hogy befolyásolja.

Milyen a config es pprendszer?
Eeredeti a game?

elitehun
Megtettem, nem segitett semmit.
Valaki irta hogy vga driver be kell a v syncet kikapcsolni

Olvass vissza

elitehun
Amúgy többeknek is van ilyen gondjuk itt?
DarkSector
😄DDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nem jó a cím, Mortal Szombat, nem? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok
Hétfõtõl énis csatlakozok hozzátok
Akinek van kedve nyomhatunk pár bunyót majd
Alig várom hogy kiosszak pár pofont ès rugást

Voltan
Szerintem nem. Ráadásul a játék egész engedékeny a kivégzésekkel, elég tág határokon belül lehet mozogni, legalábbis a klasszikus részekhez képest.

Egyedül Reptile-lal szívtam eddig a kivégzésekkel, valahogy nem áll kézre.

Billel amúgy semmi gond, abszolút játszható, én inkább azt preferálom a Box kontrollerrel szemben. Koca konzolos vagyok, világ életemben PC gamer voltam, nekem a bill jobban kézre all.

Szerintem minden mappon van stage fatility, vagy ha nem is mindegyiken, de a legtöbbön tuti biztos.
Láma kérdés: de ladderbe gép ellen nem tudtam betolni kivégzést, (bár kicsit lámáztam is) néztem és ott volt hogy sweep, jump stb. utólag itt basztam el mert volt hogy nem voltam elég közel akkor ezek szerint...vagy pedig kell unlockolni valamit...bár nem hiszem.

Volt valami in-game renderelt animacios, mert rámentem valamire, ilyen extrás dolog stb. az in game volt.
2,5gb ram, 4200+ x2 amd, gef8800gts 512mb, win7, ilyen konfiggal probaltam:d

Amúgy simán jó lehet neten is és toljátok ezerrel, wháá á á á áá😄
harc harc harc, hadd menjen a viadal 😄

(ps: el se merem képzelni billentyüzeten milyen lehet, bár lehet meglehet szokni, de joyal az igazi, gecijól veszi az inputokat, volt hogy azt hittem félrenyomtam, de nem... elég pontos, bár a joy is jó, logitech. egyébként vezetékes xbox joy, 6-7k körül mozog, minden játékhoz tökéletes, habár az újjabb D-pados változat kell, nemtudom azt árusítják e mindenhol már)

Voltan
Hell YEAH!!!!!!

Egy kérdés viszont. Kísérletezgetek még a karakterekkel, sztori módnak még nem mentem neki. A pálya-specifikus kivégzések melyik pályákon vannak? Illetve hol lehet a pályákat változtatni egy single-match esetén? Még nem jöttem rá :S

Voltan
A multit én letojom, soha nem játszom neten. Meg nem is vagyok nagy kombóhuszár, egyszerûen csak élvezem a játékot.
Tegnap kipróbáltuk haverokkal vs-ben, controller, és bill felosztásal ugyanazon a gépen, házibuláj volt 😊.

Zseniális, nincs annál jobb, mint mikor ott ülsz a haverral a gép elõtt, és a monitoron a szart is kiveritek egymásból 😄 Megy az anyázás rendesen, jó kis old school C-64 feeling

😊

csak mert ez így a jó, enjoy😊

Voltan
A menu nem számít, mert az sztem nem in-game graf, hanem pre-renderelt, Sub Zero ruháján látni.

Virágbolti, vagy eredeti verzió? Csak mert elvileg nincsen nagy gépigénye, nálam sincs semmi lassulás, kõstabil 60 FPS, pedig nem mai a konfig.

V-Syncet levetted? Vagy driver probléma lehet talán, sztem.

Én is csak csatlakozni tudok:d zseniális, mégha csak keveset is tudtam tolni, meg belassulva.
Hatalmas élmény, lehet érezni a kéjt😄

A lassulás mondjuk érdekes, mert fullra levan butítva (még igyis teljesen jó) menü nem akad, átvezetõk se, a betöltés is meglepöen gyors ahhoz képest, de a játék kicsit lassított felvétel😄

És még ígyis teljesen élvezhetõ volt. Haha amúgy könnyû, Médiumon is simán elvertem a gépet:d könnyen bele lehet tanulni, élvezetes, aprólékos.

(egyébként lehet a hang kaver be, mert pl van hang, de amit karakter beszél meg 1-2 ilyen apróságot nem hallani, se a FIGHT, se karakternevek stb. minden más hangot bemond...leakartam venni dxdiagba a hardveresgyorsítást mert az kb megoldaná a problémát, de nem lehetett semmit állítani, win7) na mert ahogy ki néz lebutítva, úgy semmi extra, gyorsan betölt nincsen ami megeröltethetné, szóval simán pörögnie kéne ezerrel 😄 és nem ilyen bullet-timeosan.

skymannn
Én sem bántam meg hogy megvettem a most ki jött gamet. Igaz felbosszant hogy a mp-ben idõnként nagyon hanyag bugok miatt kidob a játék stbstb. De ettõl még a karakterek,grafika,kombók,játékmódok és a játékélmény kárpótol.
Remélem hamarosan látunk vmi kis updatet.

Voltan
Marha nagy ez a játék! Végre igazi old school Mortal Kombat fun, semmi 3d-s szarság, így kell ezt! És elképesztõen gazdag tartalom van benne!
Minden fillért megért, le a kalappal!

Dency
én is hasonló összegért. 4.490 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://cdkulcsok.info | Elutaltam a pénzt még aznap küldte az emailt, gift-ként lehetett átvenni.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Shep
Hát rajongónak még jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

genndy
Mittomén, nekem eredeti van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Köszi, És a demo verziónál? 😊

genndy
Steam\userdata\<user ID>\237110

Shep
Mentéseket hol tárolja a játék, sehol nem találom?

Shep
ÁÁÁ nekem kifagy a storyban a Shevas harcál 😞

genndy
Gondolom ororszbú'.

Ha jól olvastam itt is írták hogy már ígértek hotfixet, többek között a D3D probléma miatt, gondolom majd a multival is fognak valamit csinálni. Amúgy igen, single-ben is van mit bõven csinálni 😊
Hol az istenbe vetted annyiért?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Feltéve ,hogy lesz, de én nagyon élvezem a laddert is, addig gyakorlok 😄 billel azért másabb a játék, de még így is nagyon élvezem.

Várni kell a patchre, a multi még nagyon béta
Nekem is rossz, ha meg talál ellenfelet olyan lassú az egész ,hogy játszhatatlan 😊 én a multit addig kihagyom amíg nem teszik rendbe.

Dency
Multival mi a jó isten van? Megnyomok 1 gombot és fél másodpercel utána reagál, ez így kurv@ szar.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

CalebJoe
Ezt nem vágom oké😊 de ez inkább valami bonusz dolog mintsem unlockable karakter cucc.
The Protector
Örülök annak,hogy félreértetted.😊

Smoke leselkedik az erdõben,elõ is lehet hívni,vagy pl super reptile vagy a kõkemény noob saibot.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Myselor
nemtudni és még javítás sem érkezett hozzá sajna.nállam is még mindig ez van.de full lowon játszható cska szar úgye😊
ProGabe
Hol, hogy? Linkt! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

elitehun
Hello!
Az mért van hogy a játék be van lassulva? A gépem szerintem bõven megfelel, és single playerben van ez a hiba
Más embernél is olvastam, hogy van ilyen gondja. ha leviszem a grafot akkor is ugyanúgy lassú
Maxtreme
esetleg max a kódok miatt akinek kell 😊 (zombie kombat stb)