1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
wireless-el sincsen baj, ezek jo minőségüek és ehez elég gyorsak.
Legalábbis én nem éreztem különbséget. -
Ez egy nagyon jó gamepad,utánaolvasok hány pontos.A kár benne az h wireless. -
sirdond #1010 http://www.youtube.com/playlist?list=PL652C435967C5AE52
bannerbe? -
Az durva, az jo joy. -
Logitech Gamepad 710, ezt is sikerült elírnom, ma nem nagyon megy -
Dobj egy linket a gamepadhoz mert ezen a néven csak egeret találok.Szerintem csakis vezetékesben gondolkodj!!!Kell az a hangyafasznyi gyorsaság a mortalban ami+t ad a gyorsasághoz a játékban.Én rákötöm a vezetéket minden bunyós játékban a ps3-ra,és érezhetően gyorsabb,főleg olyan játékban tapasztalod a gyorsulást ahol minden század frame számít!!! -
Ragnar360 #1006 hmmm
vajon ezt igy megcsinalni menynire nehéz?:D akkor is ez a legjobb:D - faltól falig xd védekezés, időzítés...mindent levéd átugrik stb. dobálhatja az idióta a kalapcsát. és a védekezés tényleg durva benne...mert nem számít h sebződsz, nem üt ki és ellent tudsz támadni rögtön vissza. az se nagyon érvényes itt most, hogyha ugrassz megbüntetnek érte...bár látszik hogy gép és nem mozog annyit stb. de ami shao khan ellen jó taktiknak tünik, hogy nem haggya érvényesülni, el kell folytani, lerohanni a gecbe. Na meg hát kegyetlen mit kombózik be.
Vélemény, észrevétel ? -
Ragnar360 #1005 Hmm hat nemtudom miert csúszik le az ujjatok, azt birom aki csattogtatja allandoan a gombokat:D nagy az ujja rá meg ilyenek, azt nem fekszik neki:D -
Oh, hát minden nap tanul valamit az ember :) -
Uh ezt nem tudom...:S -
Esetleg fight stick kapható Magyarországon? -
sirdond #1001 smoke-nál az enchanted invisibility-t nem lehet látni. -
TÉK :O
Egyébként ezen a Logitech gamepadokon is a d-pad olyan mint a 360-on, ergo ugyanúgy szar lesz vele a mozgás :| -
Jah az már más :D -
Nem invisibility, elírtam, invincibility -
Monduk én is látom, egy pozitivum hogy nem látod a mozdulatokat rendesen hogy mire készül. -
Invisibility miért pozitivum? Szerintem egyböl lehet látni hol van :) -
Mortal Kombat Steam-en , alatta van egy controller ikon, arra nyomj... -
310-510-710 inkább. Ha nincs X360-ad.
Vagy Chillstream, de ezek drágák.
310 6k kábé
510 nemtudom, ebbe már van vibra
710 wireless+vibra, de ennek az árát sem tudom. -
vezetéknélküli egeremen okulva semmilyen vezetéknélküli cuccot nem javaslok géphez.. :| Játékokhoz meg főleg nem. -
Szerinted illetve szerintetek a Logitech G700 wireless gamepad jó ehhez a játékhoz vagy inkább a kábeles kellene? -
Mármint ps3 kontrollerrel ps3-as mortal-t néztem nem pc-n szoval onnan veszem hogy ugyanolyan szar...
bár analog kar lenne jo de azt nehéz megszokni. -
"Én általánosságban írtam, nem boxos joy-ra. :) PS3-nak is allul egybe van. :D"
Burkolat alatt egyben van, erre ugyanezt mondtam én is, a hatása ugyanaz...:D ha rossz sarkát nyomod átlósan ugrik stb, talán 1-2 pc-s joy-ban van külön de boltban nem tudod meg ránézésre ha ilyen létezik...:D -
sirdond #989 köszi a válaszokat -
Nem,teljesen külön van,már ami a gombokat illeti,a burkolat alatt viszont egyben van(direkt elővettem és megnéztem). -
bezony,a recoveryje messze a leglassabb.és a legtobb elbaszott speckó után stunnolódik azaz könynen visszatámadható. -
Én általánosságban írtam, nem boxos joy-ra. :) PS3-nak is allul egybe van. :D -
Bizonyos matchupokban alulmarad, frame data-ja valószínű nem annyira jó, mint az előtte lévő karaktereké, nincs invisibility vagy armor frame a specialjaiban, ilyesmiben kell gondolkodni, de a testyourmighton megtudod nézni a fórumban részletesebben
Én ugye Strykerrel játszom, tier list alapján rosszul jártam, de nekem fontosabb az, hogy mivel akarok játszani és mivel fun, nem akarok LAN-kat nyerni -
Boxosban sajnos nincsen,illetve van hasonló,de az is gagyi. -
Hát az X360 controller helyett most a régi Logitech gamepadom használom nem mondanám hogy jó ugyanugy szar a D-padja de egy fokkal jobb mint az x360 controlleré volt ! -
Steam-re 4500ft. -
na ha lesz pénzem akkor beszerzek valami jót, a megtakarított pénzem a dobozosra van félretéve. -
4 pontos is van? :)
Mert azok csalókák, mert allul egyben vannak a burkolat alatt. :D -
Így van.Csúszik és nagy a tévesztési faktor.4pontos gamepaddal álljatok neki,8al nem érdemes szarkodni. -
sirdond #978 az oké :D
de attól még kíváncsi vagyok rá -
Ezen a szinten ahol mi vagyunk nem kell törődni a tier listekkel -
Tegnap én is szétkaptam Shao Khan arcát medium-on. Ki kellett ismerni, de kb. 10 próbálkozásból megvolt. -
a d-pad egyszerűen fos, állandóan lecsúszik az ujjam róla, meg az előre-hátra irányból olykor guggolás vagy ugrás lesz, de a többi gombról is lecsúszik az ujjam sokszor. -
sirdond #974 noob saibot miért számít low tier karakternek? nekem egész jónak tűnik,practice alapján, de látom,hogy mindenki hátra teszi a rangsorban. -
Ragnar360 #973 lol, pedig én úgy tapasztaltam, hogy az pont jó:) input-al van vmi? késést nem tapasztaltam még box joyal (habáár...) gombók jók, fogása a legjobb:D