Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néztem 1-2 youtube videót, némelyiknél nem értem mi történik a képernyõn 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A játék baromi jó, az umk3 után felüdülés a könnyûsége. 😊 Azért kombókat még nem nagyon tudok, a max egy 7-es volt cyrax-el, de alapvetõen a kivégzések is nagyon könnyûek (bill-rõl is), a játék sem túl szivatós, de mintha adott nehézségen belül is alkalmazkodna az AI, ha valakit nagyon elverek az elsõ menetben, a másodikban már keményít. Challange tower is poén, a kripta is jópofa, nem gondoltam volna, hogy ennyi tartalmat lehet egy Mk-ba zsúfolni.
Jó, csak viccelek, de én pl. sose szerettem, az elsõ résztõl fogva ignorálom 😊
Az elsõ filmben mondjuk elviseltem, de ott is csak egy kis picsogó sz*rjankó volt. Viszont a harca Reptile-lal epic.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Véleményem tömören: körbehuggyoz minden verekedõs játékot ami az utóbbi jópár évben megjelent pcre.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
AMD Dual-Core A6-4400M 2.6GHz
4GB RAM DDR3 1600
AMD Radeon™ HD 7520G + 7610M VGA 1GB
Egyébként viragboltival multit néztétek? (elöbb is láttam olyan vidit, ráadásul magyar, hogy meglehet simán oldani h menjen a multi törtön is, külön krekk van hozzá stb)
Eeredeti a game?
Olvass vissza
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hétfõtõl énis csatlakozok hozzátok
Akinek van kedve nyomhatunk pár bunyót majd
Alig várom hogy kiosszak pár pofont ès rugást
Egyedül Reptile-lal szívtam eddig a kivégzésekkel, valahogy nem áll kézre.
Billel amúgy semmi gond, abszolút játszható, én inkább azt preferálom a Box kontrollerrel szemben. Koca konzolos vagyok, világ életemben PC gamer voltam, nekem a bill jobban kézre all.
Láma kérdés: de ladderbe gép ellen nem tudtam betolni kivégzést, (bár kicsit lámáztam is) néztem és ott volt hogy sweep, jump stb. utólag itt basztam el mert volt hogy nem voltam elég közel akkor ezek szerint...vagy pedig kell unlockolni valamit...bár nem hiszem.
2,5gb ram, 4200+ x2 amd, gef8800gts 512mb, win7, ilyen konfiggal probaltam:d
Amúgy simán jó lehet neten is és toljátok ezerrel, wháá á á á áá😄
harc harc harc, hadd menjen a viadal 😄
(ps: el se merem képzelni billentyüzeten milyen lehet, bár lehet meglehet szokni, de joyal az igazi, gecijól veszi az inputokat, volt hogy azt hittem félrenyomtam, de nem... elég pontos, bár a joy is jó, logitech. egyébként vezetékes xbox joy, 6-7k körül mozog, minden játékhoz tökéletes, habár az újjabb D-pados változat kell, nemtudom azt árusítják e mindenhol már)
Egy kérdés viszont. Kísérletezgetek még a karakterekkel, sztori módnak még nem mentem neki. A pálya-specifikus kivégzések melyik pályákon vannak? Illetve hol lehet a pályákat változtatni egy single-match esetén? Még nem jöttem rá :S
Tegnap kipróbáltuk haverokkal vs-ben, controller, és bill felosztásal ugyanazon a gépen, házibuláj volt 😊.
Zseniális, nincs annál jobb, mint mikor ott ülsz a haverral a gép elõtt, és a monitoron a szart is kiveritek egymásból 😄 Megy az anyázás rendesen, jó kis old school C-64 feeling
😊
Virágbolti, vagy eredeti verzió? Csak mert elvileg nincsen nagy gépigénye, nálam sincs semmi lassulás, kõstabil 60 FPS, pedig nem mai a konfig.
V-Syncet levetted? Vagy driver probléma lehet talán, sztem.
Hatalmas élmény, lehet érezni a kéjt😄
A lassulás mondjuk érdekes, mert fullra levan butítva (még igyis teljesen jó) menü nem akad, átvezetõk se, a betöltés is meglepöen gyors ahhoz képest, de a játék kicsit lassított felvétel😄
És még ígyis teljesen élvezhetõ volt. Haha amúgy könnyû, Médiumon is simán elvertem a gépet:d könnyen bele lehet tanulni, élvezetes, aprólékos.
(egyébként lehet a hang kaver be, mert pl van hang, de amit karakter beszél meg 1-2 ilyen apróságot nem hallani, se a FIGHT, se karakternevek stb. minden más hangot bemond...leakartam venni dxdiagba a hardveresgyorsítást mert az kb megoldaná a problémát, de nem lehetett semmit állítani, win7) na mert ahogy ki néz lebutítva, úgy semmi extra, gyorsan betölt nincsen ami megeröltethetné, szóval simán pörögnie kéne ezerrel 😄 és nem ilyen bullet-timeosan.
Remélem hamarosan látunk vmi kis updatet.
Minden fillért megért, le a kalappal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Smoke leselkedik az erdõben,elõ is lehet hívni,vagy pl super reptile vagy a kõkemény noob saibot.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az mért van hogy a játék be van lassulva? A gépem szerintem bõven megfelel, és single playerben van ez a hiba
Más embernél is olvastam, hogy van ilyen gondja. ha leviszem a grafot akkor is ugyanúgy lassú