Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néztem 1-2 youtube videót, némelyiknél nem értem mi történik a képernyõn 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A játék baromi jó, az umk3 után felüdülés a könnyûsége. 😊 Azért kombókat még nem nagyon tudok, a max egy 7-es volt cyrax-el, de alapvetõen a kivégzések is nagyon könnyûek (bill-rõl is), a játék sem túl szivatós, de mintha adott nehézségen belül is alkalmazkodna az AI, ha valakit nagyon elverek az elsõ menetben, a másodikban már keményít. Challange tower is poén, a kripta is jópofa, nem gondoltam volna, hogy ennyi tartalmat lehet egy Mk-ba zsúfolni.
Jó, csak viccelek, de én pl. sose szerettem, az elsõ résztõl fogva ignorálom 😊
Az elsõ filmben mondjuk elviseltem, de ott is csak egy kis picsogó sz*rjankó volt. Viszont a harca Reptile-lal epic.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Véleményem tömören: körbehuggyoz minden verekedõs játékot ami az utóbbi jópár évben megjelent pcre.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
AMD Dual-Core A6-4400M 2.6GHz
4GB RAM DDR3 1600
AMD Radeon™ HD 7520G + 7610M VGA 1GB
Egyébként viragboltival multit néztétek? (elöbb is láttam olyan vidit, ráadásul magyar, hogy meglehet simán oldani h menjen a multi törtön is, külön krekk van hozzá stb)
Eeredeti a game?
Olvass vissza
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hétfõtõl énis csatlakozok hozzátok
Akinek van kedve nyomhatunk pár bunyót majd
Alig várom hogy kiosszak pár pofont ès rugást
Egyedül Reptile-lal szívtam eddig a kivégzésekkel, valahogy nem áll kézre.
Billel amúgy semmi gond, abszolút játszható, én inkább azt preferálom a Box kontrollerrel szemben. Koca konzolos vagyok, világ életemben PC gamer voltam, nekem a bill jobban kézre all.
Láma kérdés: de ladderbe gép ellen nem tudtam betolni kivégzést, (bár kicsit lámáztam is) néztem és ott volt hogy sweep, jump stb. utólag
2,5gb ram, 4200+ x2 amd, gef8800gts 512mb, win7, ilyen konfiggal probaltam:d
Amúgy simán jó lehet neten is és toljátok ezerrel, wháá á á á áá😄
harc harc harc, hadd menjen a viadal 😄
(ps: el se merem képzelni billentyüzeten milyen
Egy kérdés viszont. Kísérletezgetek még a karakterekkel, sztori módnak még nem mentem neki. A pálya-specifikus kivégzések melyik pályákon vannak? Illetve hol lehet a pályákat változtatni egy single-match esetén? Még nem jöttem rá :S
Tegnap kipróbáltuk haverokkal vs-ben, controller, és bill felosztásal ugyanazon a gépen, házibuláj volt 😊.
Zseniális, nincs annál jobb, mint mikor ott ülsz a haverral a gép elõtt, és a monitoron a szart is kiveritek egymásból 😄 Megy az anyázás rendesen, jó kis old school C-64 feeling
😊
Virágbolti, vagy eredeti verzió? Csak mert elvileg nincsen nagy gépigénye, nálam sincs semmi lassulás, kõstabil 60 FPS, pedig nem mai a konfig.
V-Syncet levetted? Vagy driver probléma lehet talán, sztem.
Hatalmas élmény, lehet érezni a kéjt😄
A lassulás mondjuk érdekes, mert fullra levan butítva (még igyis teljesen jó) menü nem akad, átvezetõk se, a betöltés is meglepöen gyors ahhoz képest, de a játék kicsit lassított felvétel😄
És még ígyis teljesen élvezhetõ volt. Haha amúgy könnyû, Médiumon is simán elvertem a gépet:d könnyen bele lehet tanulni, élvezetes, aprólékos.
(egyébként lehet a hang kaver be, mert pl van hang, de amit karakter beszél meg 1-2 ilyen apróságot nem hallani, se a FIGHT, se karakternevek stb. minden más hangot bemond...leakartam venni dxdiagba a hardveresgyorsítást mert az kb megoldaná a problémát, de nem lehetett semmit állítani, win7) na mert ahogy ki néz lebutítva, úgy semmi extra, gyorsan betölt nincsen ami megeröltethetné, szóval simán pörögnie kéne ezerrel 😄 és nem ilyen bullet-timeosan.
Remélem hamarosan látunk vmi kis updatet.
Minden fillért megért, le a kalappal!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Smoke leselkedik az erdõben,elõ is lehet hívni,vagy pl super reptile vagy a kõkemény noob saibot.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az mért van hogy a játék be van lassulva? A gépem szerintem bõven megfelel, és single playerben van ez a hiba
Más embernél is olvastam, hogy van ilyen gondja. ha leviszem a grafot akkor is ugyanúgy lassú