Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap kezdik el csinálni...😄

Zomil
Vasárnap van...majd holnap 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Myselor
jöhetne már az a kurva patch játszanék
genndy
Nem volt még, köszi.
Készítõnek nagy <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

The Protector
Tegnap kedvet kaptam is ésmit játszottam ps3-on a játékot.Lenyomtam 20 online meccset,egyszer sem kaptam ki,pedig randomoztam is.
Sokan visszatértek mortalozni mert ahol most a pc-s mortal tart,ott tart most az injustice.Az Injustice laggos mint a szar(nem vészes de nem tudsz benne profin játszani).Rengeteg balancolási probléma van a játékkal,megy a spam ezerrel.És itt a spam gyõz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shevchenko
Még egyszer köszi!

FORZA MILAN!!!

valahogy lehet windowed mode-ban játszani a játékkal?

How much can you take,before you snap?

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

CalebJoe
Ez egy minisorozat volt 2011-ben, azt hiszem 9 rész készült el belõle amik elég rövidek, de a második szezon azóta sem készült el.
SLICK
fent van az összes többi része is. Ez amolyan netes mini sorozat. Most készül a 2. évadja.
De amúgy akarnak egy filmet is belõle, más storyval.

kicsit off téma de nem tudjátok ez mi lesz? Új MK Sorozat?

SLICK
Van ez, de ez számomra nem olyan átlátható, jobb ha nyilazva van

Meg van ez itt kattints valamelyik karakterre és behozza a move listet.

Shevchenko
Köszi!<#worship>
Esetleg van olyan oldal ahonnan ezeket kibírnám nyomtatni?

FORZA MILAN!!!

SLICK
mikor megállítod a játékot akkor bejön a Menü és ott a Move List-nél találod az összes kombót meg kivégzéseket is.

Shevchenko
Sziasztok!
Kivégzéseknél milyen gombokat kell nyomni, valami leírás nincs valakinek?
Köszi!

FORZA MILAN!!!

A steam cloudban.

Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy hol tárolja a játék a mentett fájlokat?

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

SLICK
Na még ez is jó zene ám! Emlékszem mikor videokazettán volt meg az MK és hugyfótos koromban akárhányszor néztem meg a filmet a Liu Kang vs Reptile Fightot mindig többször néztem meg a zene miatt, na meg maga a harc miatt is. Az az egyik legjobb ha nem a legjobb fight az MK filmekben. ^^

Fpocok
moderek dolgoznak...

Maxtreme
Nem tudom volt e már róla szó, de akinek kell innen leszedheti a Story mód teljes honosítását.
A lokalizációért köszönet gabe83-nak!

Melyik karakter játszható a legkönyebben, tanulható meg? Van egy sorolási listátok? 😊

most nézem, hát ja, szinte az összesbne van super, legalább 1-2 csík (ahol nincs x-ray) de hát pontosan ezért nagyon fontos ez, ahogy a lentebbi videóba is említi az MK pro gyerek, sokszor szinte fontosabb az életerõcsíknál. Jól kell idõzíteni gondolom, mert azzal nyered a meccseket (bár ez már szerintem, - sõt talán biztos - haladó szinten van így, ha komolyan akarja venni az ember nagyon.)

hát éles helyzetben is jöhet ki úgy a lépés szerintem simán:d és sok jó van ahol x-ray nélkül tolja (fal nélkül:d) de ja, ennyit fölösleges tudni:d

Voltan
Lábsöprés távolságban kivitelezendõ fatality. Kicsit távolabb, mintha dobáshoz állnál.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

The Protector
nagyon ügyesnek kell lenni ehhez persze,de teljesen haszontalan a kombók nagy részehisz eleve superezett movek után nyom xray-t azaz ezt soha nem süti el sehol sem csak practiceban,de ettõl függetlenül kell tudás hozzá.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Zomil
Sweeping stance kivégzésnél mit jelent?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

na ez a gyerek eleg jol tolja, meg tán ismert is.

Ja, lehetne ilyen ultimate hard kombós cucc benne, csak akkor nagyon nehezen lehessen elnyomni...
bár ígyis vannak jó és hosszú kombók, meg összelehet fûzni többet egybe.

Nemrég néztem vidit, hogy Kenshivel miket lehet tolni...hát team tagbe a legnagyobb kombó 74%-t sebzett😊

vagy egy olyat ami egy 10-12-es combóból áll és a végén ilyen x-ray szerû csonttörés meg belsõ szerv roncsolós kivégzés 😄
Egyébként ha lesz következõ rész majd, merthát reméljük lesz (és jön alapból pc-re is😄) akkor a Brutalityket igazán visszahozhatnák még😄
Mikor szanaszéjjel lehetett gépelni a másikat:d feelinges.

én nem éreztem ezt rajta, szerintem a szinti jó rajta, jók a váltások, synchek, ja meg fülesen hallgatom, lehet másabb így: d

nincs érzéked hozzá:d (am nem ezt a mixet kerestem belõle, egy másik szásszor jobb ettõl) ha cabin in the woods neked 10/10😄 (tiszta deja vu érzésem támadt, mintha mondtam volna neked ezt a dolgot valahol, de tuti rég ez az aláírásod)

DarkSector
Ez egy picit langyi zene lett. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
<#levele>

superb remix😊

Seth
De ez nem játékzene

PSN ID.: Beegabor

hát jó, igen ez alap:d

Fpocok
Az egyetlen zene, amit érdemes hallgatni a MKból!

katt
aki ért angolul és mortalt akar tanulni (na és persze van türelme nézegetni ilyet) akkor ezt érdemes csekkolnia😊
még csak 11 percet néztem belõle, de vmiért az az érzésem, h ez olyan mint egy jó film, bár csak nem nézem most végig:d 2 és fél óra csak a basic part 😊

valaki belinkelné azt a steames mk csoportot,ami korábban is volt már itt?

How much can you take,before you snap?

CalebJoe
Iszonyat fos ez a tucctucc zene hol van a régi jó MK soundtrack na az illett a játékhoz de ez.
Fpocok
Régen én is utáltam Liu Kang-et, de most egész jól kipofozták.

Maxtreme
Kifejezetten irritál engem is, már a kezdetek óta 😄

Akiben viszont kellemeset csalódtam (pedig régen nem csíptem) Az Kung Lao. Iszonyat módon lehet vele szopatni az embert 😄

szétszedõs <#nevetes1>

(hát ezt nem hiszem el, ennyiszer soha nem bas*tam még el, mint most -sorry-)

fákking epic😊 HaaaaaaaaaaaaaaaaArc!Ááááááááá <#nevetes1><#hehe>

http://www.youtube.com/v/nan-AENKBdc

nana Liu Kang nem is picsa, hanem kurvára epic😄
ebbe is az egyik legjobb karakter, remek kombózással, mozgással: d
sajna másik kedvenc Kung Lao kombózása kicsit szerényes, és keveset lehet vele rúgni. Liu Kang meg pont lábra meg hát végülis karra van kihegyezve, de talán inkább láb. Gyors, kemény laza, jó a ruhája is. (kenshi is jo)
btw Kung Lao MK5-be gecijó volt.

Fpocok
<#eljen>
Reméljük jövõhéten már javítják a dolgokat. Most munkaszünet volt amcsiban, elnézzük...

Voltan
All your words are made out of gold, bro.
<#eljen>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"