1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
mester1987 #1052 Énis valahogy úgy kb. :) -
ntex #1051 Jah amúgy te is maradhatsz éppen. Nekem inkább a régi Mortal-okban van tapasztalatom úgyis, ezzel még csak bohóckodtam eddig :) -
Jelenleg NINCS HG. Témaindító van. -
mester1987 #1049 Rendben, nekem okés. -
ntex #1048 Igaz még nem voltam hg (leszámítva a saját topikokat) és ilyen téren ha nem előfeltétel az eredeti játék akkor szívesen elvállalom, ha a többieknek is megfelel.
(Mondjuk most lehet pár napig pont nem lesz netem :\) -
Miért nem akarsz maradni HG? -
mester1987 #1046 Ha valaki szeretne HG lenni valamikor a közeljövőben esetleg, áldásom rá + 1 szavazat. -
Nekem nem jött be a kép így sem. De inkább nem akarom tudni. -
ntex #1044 Hát elég beteg :D -
ntex #1043 ha így sem hozza be új lapon klikk a címsorban és enter -
Jézusom, irgalmazz -
ntex #1041 Nekem is csak direkt linkről hozta be: 18+ Kép -
sirdond #1040 nekem nincs "hiend" pc-m mégis tökéletesen fut a játék -
Ez azt jelenti, hogy ezt benyeltétek -
Nekem se jött be ! -
Kép nem jön be nekem. -
donatus13 #1036 Itt se ne aggódj :) -
jó de így ilyen hibát benne hagyni,akinek nincs olyan high pcje de amúgy jól kéne futni a játéknak,és mégis levan lassulva harc közben,ez milyen dolog már -
SFxT-nél már vagy 1 éve várunk valami patch-re de semmi nem is lesz már szerintem. -
nem két perc kijavítani a hibákat gondolom -
nagyon nem jön az a kurva patch,mivan már?:| -
muszáj volt válaszolnom
-
ntex #1030 
-
Szigorúan 18+ ha ez sértő esetleg kérem törölje valaki!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ntex #1028 Azért az orált nem biztos hogy engedné neki :D -
:D
-
Akkor csak nem az enyémmel -
donatus13 #1025 Tag kombók és az enchencedek is bevihetők billel. -
Az alap kombók még talán bevihetők billel, de az enchanced változataik ill. a tag kombók már nem -
donatus13 #1023 napi 4500-5000 ember játszik vele, nagyon kevés, viszont torrent oldalon összesen vagy 30 k ember töltötte le, de mondjuk a dobozos megjelenés még tolhat rajta. -
sirdond #1022 ahogy eddig megfigyeltem itt nem is kell, még két gombot sem egyszerre lenyomni, különben nem jönnek be a kombók. legalább is billen. -
ntex #1021 próbálj beállítani más gombokat, nekem is vannak olyan gombok amiket pl. 3-at egyszerre lenyomva blokkolja a billentyűzetet de másik hárommal meg megy, ki kell tapasztalni -
Valaki nézte már, hogy a Mortal Kombat hogy teljesít steamen? Hányan játsszák, hányan vették meg? -
Wireless-el semmi gond nincs. -
Nekem is bejön, kicsit elbizonytalanodtam ezen, hogy wireless bár én nem tudom mennyivel gyorsabb egy vezetékessel, mert még nem volt. A másik dolog, hogy én mindig is billentyűzetes voltam, viszont az enyém kb. 3 gomb után nem regisztrál semmit, tutorialt nem is tudtam csak gamepadon kivinni, szóval nagy dilemma nekem, hogy vegyek-e egy új billt vagy szokjak rá a gamepadra. -
Igen,mindkét oldalt tanuld meg,sokan azonban csak egy oldalról jók és azt piszkosul könnyen ki lehet használni. -
sirdond #1016 nekem is ő az egyik kedvencem. amúgy így 2 óra gyakorlás után már egész jól mennek az 5 hites kombók. csak a folytatást kellene megszokni -
smoke kurva jo tud lenni jo kezbe sztem, ot akarom 1. nek megtanulni -
sirdond #1014 egyébként smoke-kal kezdtem el gyakorolni komolyabban, billentyűzetről.
eddig controllerről játszottam, de valahogy nem az igazi és most tanulhatom az egészet elölről :D -
sirdond #1013 komolyabb játékosoktól kérdezném, mindkét oldalról be szoktátok gyakorolni a kombókat?