Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Készítõnek nagy <#worship>#worship>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sokan visszatértek mortalozni mert ahol most a pc-s mortal tart,ott tart most az injustice.Az Injustice laggos mint a szar(nem vészes de nem tudsz benne profin játszani).Rengeteg balancolási probléma van a játékkal,megy a spam ezerrel.És itt a spam gyõz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
How much can you take,before you snap?
De amúgy akarnak egy filmet is belõle, más storyval.
Meg van ez itt kattints valamelyik karakterre és behozza a move listet.
Esetleg van olyan oldal ahonnan ezeket kibírnám nyomtatni?
FORZA MILAN!!!
Kivégzéseknél milyen gombokat kell nyomni, valami leírás nincs valakinek?
Köszi!
FORZA MILAN!!!
Meg tudná mondani valaki, hogy hol tárolja a játék a mentett fájlokat?
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
A lokalizációért köszönet gabe83-nak!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
na ez a gyerek eleg jol tolja, meg tán ismert is.
bár ígyis vannak jó és hosszú kombók, meg összelehet fûzni többet egybe.
Nemrég néztem vidit, hogy Kenshivel miket lehet tolni...hát team tagbe a legnagyobb kombó 74%-t sebzett😊
Mikor szanaszéjjel lehetett gépelni a másikat:d feelinges.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
aki ért angolul és mortalt akar tanulni (na és persze van türelme nézegetni ilyet) akkor ezt érdemes csekkolnia😊
még csak 11 percet néztem belõle, de vmiért az az érzésem, h ez olyan mint egy jó film, bár csak nem nézem most végig:d 2 és fél óra csak a basic part 😊
How much can you take,before you snap?
Akiben viszont kellemeset csalódtam (pedig régen nem csíptem) Az Kung Lao. Iszonyat módon lehet vele szopatni az embert 😄
(hát ezt nem hiszem el, ennyiszer soha nem bas*tam még el, mint most -sorry-)
ebbe is az egyik legjobb karakter, remek kombózással, mozgással: d
sajna másik kedvenc Kung Lao kombózása kicsit szerényes, és keveset lehet vele rúgni. Liu Kang meg pont lábra meg hát végülis karra van kihegyezve, de talán inkább láb. Gyors, kemény laza, jó a ruhája is. (kenshi is jo)
btw Kung Lao MK5-be gecijó volt.
Reméljük jövõhéten már javítják a dolgokat. Most munkaszünet volt amcsiban, elnézzük...
Parasite Eve 2, best game EVER!