1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
  • sirdond
    realisztikus mk? az bizony nagy bukás lesz...
  • SLICK
    Segített a Google, meg is van:

Új MK film
  • SLICK
    fingom nincs hol olvastam, de megpróbálom megkeresni.
  • Különc
    Van forrás?
  • SLICK
    elvileg lesz hamarosan egy új film, új storyval, meg tán úgy akarják, hogy a természetfeletti erőket a minimumra akarják csökkenteni, hogy tényleg annyi legyen benne, amennyit a karakterek feltétlen megkívánnak.
  • Különc
    Jesszus, ráférne egy reboot erre a franchisera
  • SLICK
    Igaz ez sorozatbeli fight, látszik, hogy mennyire betanult mozdulatsorok kicsit hiteltelenné is teszik, de akkor jó volt. Scorpion féle rúgás 3:05-nél epic :D

• SLICK
    nekem is ez a kedvenc harcom a filmből, meg a zene is :)
  • sirdond
    igaz

és ez legalább jó értelemben gagyi :D
  • Maxtreme
    Hát igen :)

Abban az időben viszont ütött:)
  • sirdond
    omg, már el is felejtettem mennyire gagyi :D
  • Broafka
    ha hangulatot akarsz fokozni, akkor inkább ezt ajánlom, (egyik) legjobb jelenet a filmből :)
  • SLICK
    egy kis hangulatfokozó epic jelenet a filmből

• ProGabe #1079
    "Delete your MKKE folder in %appdata% and then reboot your PC"

Tehát azért kell totál reinstallt csinálnod, mert a Dokumentumok/[FELHASZNÁLÓNÉV]/AppData könyvtárban (rejtett mappa) van gebasz.
  • retroid
    ATI van
  • sith7
    pü ment
  • ntex
    Próbáld meg ezt

http://www.youtube.com/watch?v=ahbUvhlMUrI
  • sirdond
    egyébként,ha van kedved gyakorolhatunk pár meccset. feltéve, ha nincs nagy lag
  • sith7
    köszönöm, ki fogom próbálni
  • sirdond
    igen, nekem úgy sikerülnek a kombók
  • sith7
    tehát nem kell megvárni, amíg beviszi, hanem egyből nyomjam a következőt ?

meg fogom nézni, köszi
  • sirdond
    amikor benyomod a 4es kombót, akkor egyből nyomd utána azt amit szeretnél bevinni,mintha az előző kombó folytatása lenne.ha nem egymás után nyomod,akkor nem biztos,hogy sikerülni fog
    de nézd meg testyourmight-on, vagy a tegnapi videóknál,amit linkeltem válaszd ki a karaktered, hogy miket tudsz csinálni. szerintem elsőre a videós jobb, mert látod,hogy minek kell történnie és így könnyebb betanulni, aztán majd a testyourmight-on lévő információkkal bővítheted a tudásod.
  • retroid
    Hali

Egy nagyon bosszantó hiba és gond jött elő mióta megvan a játék.

Steam letölti elinditom játszok

Másnap steam inditom inditanam a jatekot es semmi

Bejön a logo es utana semmi

Gép restart semmi

Game reinstall semmi

Steam reinstall semmi

VGA driver csere / reinstall semmi

EGYEDUL CSAK A WINDOWS REINSTALL UTAN MEGY ADDIG AMIG ki nem kapcsolom !

Ez mi?
  • sith7
    értem, köszönöm a válaszokat
  • Különc
    Gondolom a cancel miatt
  • ntex
    legalábbis a videóban így ment sztem
  • ntex
    utánalépsz dashel (2x előre) és utána elölről nyomod neki a kombót
  • sith7
    ez ok :), de amiket itt a videókon láttunk, hogy akár 61% dmg - et is leszed egy összefűzött kombó sorozattal ?

az hogyan van ?

nem kell 61%, csak mondjuk 2 kombó egymás után ...
  • SLICK
    de ha ő nem akar esélyt adni? :D
  • Különc
    Az addig tart, nem lehet kombozni a végtelenségig, az ellenfélnek is adnod kell esélyt 8)
  • sith7
    Hogyan kell több kombót egymás után bill - el bevinni ?

nekem sehogy nem akar sikerülni ...
    pl.: Sub-zero - val benyomom a 4 ütésest, amikor a végén "jégkarddal" üt, majd utána hogyan lehet mondjuk valami mást hozzáfűzni ?
  • Különc
    Tetszett, de MK jobban az ínyemre való, azt nem biztos hogy megvenném
  • ProGabe #1060
    Hopp-hoppá, Injustice PC-re?

PS3-as (tehát sokkal jobb minőségű) story átvezetők, ill. egyéb modok: http://testyourmight.com/threads/anybody-know-of-some-pc-mods-for-mk9.35275/page-2
  • DarkSector
    wireless szerintem ha lasabb is annyira minimálisan hogy meg sem említik forumokba meg sehol

Ami régi technológia, és ms-okkal késik az a billentyüzet.
  • kommersz
    En konzolon toltam,az osszes karakter mediumon (ladder).Story mediumon.Persze elotte befejeztem a challenge towert, ami nagyon jo van benne kihivas ,de peldaul sok neheznek tuno sikerult elsore.Neten nem toltam de gondolom a challenge tower valamilyen szinten "felkeszit" a netes jatekra.
  • sirdond
    -vagy +van
  • sirdond
    nyomtam egy ranked 1v1 meccset, az egy dolog hogy csak a spam ment, de akkor lag,vagy hogy kb játszhatatlan :(
  • Fpocok
    Szerintem nem jó ötlet ilyennel eldönteni a HG ságot. Aki akar lenni, jelentkezzen simán.
  • donatus13
    Talán jó páran nem is indulnak rajta, annyira nem jó a házigazdaság :D
  • Különc
    Mi lenne, ha még jegelnénk a dolgot, és szerveznénk egy házi tournamentet, ahol a győztes jutalma a házigazdaság joga. Addig jelentkezne elég ember, nem lenne annyira friss a játék, az emberek belerázódnak a dologba és egy jó kis férfias küzdelemben mérettetjük meg a dolgot, a szavazás meg jelöltetés nem méltó a Mortal Kombathoz

Mondjuk az eredeti/warez dolgot nem tudom át lehet-e hidalni, de én afelé hajlanék, hogy a HG-nak "illene" hogy meglegyen, mint ahogy mindenkinek, mert megéri az árát.

Szerk: ja és ráadásul vannak páran, akik a dobozos verziót várják, emiatt is várni kell