1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
sirdond #1092 realisztikus mk? az bizony nagy bukás lesz... -
Segített a Google, meg is van:
Új MK film -
fingom nincs hol olvastam, de megpróbálom megkeresni. -
Van forrás? -
elvileg lesz hamarosan egy új film, új storyval, meg tán úgy akarják, hogy a természetfeletti erőket a minimumra akarják csökkenteni, hogy tényleg annyi legyen benne, amennyit a karakterek feltétlen megkívánnak.
-
Jesszus, ráférne egy reboot erre a franchisera
-
Igaz ez sorozatbeli fight, látszik, hogy mennyire betanult mozdulatsorok kicsit hiteltelenné is teszik, de akkor jó volt. Scorpion féle rúgás 3:05-nél epic :D
-
nekem is ez a kedvenc harcom a filmből, meg a zene is :) -
sirdond #1084 igaz
és ez legalább jó értelemben gagyi :D -
Hát igen :)
Abban az időben viszont ütött:) -
sirdond #1082 omg, már el is felejtettem mennyire gagyi :D -
ha hangulatot akarsz fokozni, akkor inkább ezt ajánlom, (egyik) legjobb jelenet a filmből :)
-
egy kis hangulatfokozó epic jelenet a filmből 
-
"Delete your MKKE folder in %appdata% and then reboot your PC"
Tehát azért kell totál reinstallt csinálnod, mert a Dokumentumok/[FELHASZNÁLÓNÉV]/AppData könyvtárban (rejtett mappa) van gebasz. -
retroid #1078 ATI van -
pü ment -
ntex #1076 Próbáld meg ezt
http://www.youtube.com/watch?v=ahbUvhlMUrI -
sirdond #1075 egyébként,ha van kedved gyakorolhatunk pár meccset. feltéve, ha nincs nagy lag -
köszönöm, ki fogom próbálni -
sirdond #1073 igen, nekem úgy sikerülnek a kombók -
tehát nem kell megvárni, amíg beviszi, hanem egyből nyomjam a következőt ?
meg fogom nézni, köszi -
sirdond #1071 amikor benyomod a 4es kombót, akkor egyből nyomd utána azt amit szeretnél bevinni,mintha az előző kombó folytatása lenne.ha nem egymás után nyomod,akkor nem biztos,hogy sikerülni fog
de nézd meg testyourmight-on, vagy a tegnapi videóknál,amit linkeltem válaszd ki a karaktered, hogy miket tudsz csinálni. szerintem elsőre a videós jobb, mert látod,hogy minek kell történnie és így könnyebb betanulni, aztán majd a testyourmight-on lévő információkkal bővítheted a tudásod. -
retroid #1070 Hali
Egy nagyon bosszantó hiba és gond jött elő mióta megvan a játék.
Steam letölti elinditom játszok
Másnap steam inditom inditanam a jatekot es semmi
Bejön a logo es utana semmi
Gép restart semmi
Game reinstall semmi
Steam reinstall semmi
VGA driver csere / reinstall semmi
EGYEDUL CSAK A WINDOWS REINSTALL UTAN MEGY ADDIG AMIG ki nem kapcsolom !
Ez mi? -
értem, köszönöm a válaszokat -
Gondolom a cancel miatt -
ntex #1067 legalábbis a videóban így ment sztem -
ntex #1066 utánalépsz dashel (2x előre) és utána elölről nyomod neki a kombót -
ez ok :), de amiket itt a videókon láttunk, hogy akár 61% dmg - et is leszed egy összefűzött kombó sorozattal ?
az hogyan van ?
nem kell 61%, csak mondjuk 2 kombó egymás után ...
-
de ha ő nem akar esélyt adni? :D -
Az addig tart, nem lehet kombozni a végtelenségig, az ellenfélnek is adnod kell esélyt 8) -
Hogyan kell több kombót egymás után bill - el bevinni ?
nekem sehogy nem akar sikerülni ...
pl.: Sub-zero - val benyomom a 4 ütésest, amikor a végén "jégkarddal" üt, majd utána hogyan lehet mondjuk valami mást hozzáfűzni ? -
Tetszett, de MK jobban az ínyemre való, azt nem biztos hogy megvenném -
Hopp-hoppá, Injustice PC-re?
PS3-as (tehát sokkal jobb minőségű) story átvezetők, ill. egyéb modok: http://testyourmight.com/threads/anybody-know-of-some-pc-mods-for-mk9.35275/page-2 -
wireless szerintem ha lasabb is annyira minimálisan hogy meg sem említik forumokba meg sehol
Ami régi technológia, és ms-okkal késik az a billentyüzet. -
En konzolon toltam,az osszes karakter mediumon (ladder).Story mediumon.Persze elotte befejeztem a challenge towert, ami nagyon jo van benne kihivas ,de peldaul sok neheznek tuno sikerult elsore.Neten nem toltam de gondolom a challenge tower valamilyen szinten "felkeszit" a netes jatekra. -
sirdond #1057 -vagy +van -
sirdond #1056 nyomtam egy ranked 1v1 meccset, az egy dolog hogy csak a spam ment, de akkor lag,vagy hogy kb játszhatatlan :( -
Szerintem nem jó ötlet ilyennel eldönteni a HG ságot. Aki akar lenni, jelentkezzen simán. -
donatus13 #1054 Talán jó páran nem is indulnak rajta, annyira nem jó a házigazdaság :D -
Mi lenne, ha még jegelnénk a dolgot, és szerveznénk egy házi tournamentet, ahol a győztes jutalma a házigazdaság joga. Addig jelentkezne elég ember, nem lenne annyira friss a játék, az emberek belerázódnak a dologba és egy jó kis férfias küzdelemben mérettetjük meg a dolgot, a szavazás meg jelöltetés nem méltó a Mortal Kombathoz
Mondjuk az eredeti/warez dolgot nem tudom át lehet-e hidalni, de én afelé hajlanék, hogy a HG-nak "illene" hogy meglegyen, mint ahogy mindenkinek, mert megéri az árát.
Szerk: ja és ráadásul vannak páran, akik a dobozos verziót várják, emiatt is várni kell