Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ilyen slow motion shitbe egy ujjal gyorsabban nyomkodnám a gombot, mint ahogy a karakter csinálja a dolgokat.
Sétál felém a rohadék mondom, és nem tudhatja h mit fogok csinálni, még be se nyomom a mozdulatot de õ már tdja vagy én nemtudom. És a repülö rúgás rohadt gyors, megérteném ha tûzlabdát lövöldöznék rá, mert az lassabb is és kiszámíthatóbb.
lehet nekem is igy kellett volna csinálni...bár igy meg nem olyan szép. Az ugrását nem is tudtma h ugy kilehet kerülni h csak ellépsz, mert nekem az behúzta, meg lol hol volt ilyen normálisan gyors ott nálam... pfff (vagy félóráig mutogatta a finish him utáni részt mikör leölt, azt nyomkodtam hogy adja már ki, hogy Retryzhessek, a Fight felirat is baszott sokáig van ott) úgyhogy inkább két szaltóval ugrottam el elõle. A nyomorék mindig veri a mellét, rá is rúgtam mindig, de csak kört tudtam hozni ellene. Persze volt h közel jártam.
Ez az fps config minimálisat segített, de volt újra rossz volt. Másik fps peccset is leszedtem semmi. Multi krekk (bár lehet egy masik verziot szedtem) nem sokat használt, elindult a játék (és azt írta h steam mindenképp kell hozzá. Volt is, be is volt lépve bár lehet volt vele valami, annyira nem néztem azt) rámentem online, sokat töltögetett, de nem talált semmit, hibát se dobott. Leaderboardot nem hozta be, na mondom akkor ez ennyi.
Médium laddernek neki mentem Liu Kangel, hát szarrávertme elsõ párat. Aztán berõsített a gép, mivel túl jó voltam neki😄
Kintarot bazdmeg nem birtam lecsapni vagy 5-6x rámentem legalább. Már felidegesített.
Kamuskodott a rohadék. Mikor sétál elnyomom a repülõ rúgást és sokszor elég furán védett mindent, már a fasz kivolt. Mondom ez mieeeeez de ott se volt és a rohadt gép tudja hogy mit nyomok be, mikor még be se nyomom. Megfogni nem lehet, az a rohadék meg állandóan dobált 1-2 meccsben. Azért szedegettem az életét, kombókat is legtöbbször védte, alig lehetett kiütni a rohadékot.
Meg az anyád mondom: elsõ meccs aránylag jó, Retry már full lassú, slow motion, hát igy mondom nem lehet szart se.
Remélem h azért nem ment csak. Meg haggyuk már, hogy verem és csak villog és nem lehet kiütni, õ csinálja tovább a mozdulatot. Vagy a szájába van már a lábam Liu Kangel de leesek a földre, mert amit köp tûzlabda megsírit, na ott volt pár furcsaság és az nem lassulás miatt van:d
Liu Kangnek lehet pont nehéz Kintaro, de direkt nem váltottam másra. A lassulás miatt ak ombókat nehéz benyomni, (volt hogy hátra elõre Y és nem csinááááááálja) és akkor már átmegy button smashingbe a dolog.
Egyébként a játék lehet nem vesz be mindent tökéletesen, ha kombóról vna szó... pl elõre elõre (dash) a kombó ugy indul hogy elõre X,Y,X. és mivel több elõrét nyomtam elé így ez bezavarja vagy nemtudom.
teleport spam ezerrel és felütés, op. de jól kell idõzíteni,hogy sikerüljön, különben countereli.
nagyon tetszett a story mód, igazán ötletes és élvezetes játszani!
How much can you take,before you snap?
Shao Kahn a legnagyobb geci a játékban😊Medium fok felett dobál kalapácsot és az védhetetlen+stunnol is vele.Ami müxik ellene jól az ha távolról spammeled szét az öreget.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hát jah a Controller már csak ilyen hogy marha érzékeny ! Én azt csináltam hogy Practice Mode-ban szinte mindent begyakoroltam megnéztem mi hogyan megy és amikor már jól ment akkor álltam neki a Laddernek !
Pedig érdemes megnézni egy pár Special Combot nem olyan nehéz az meg kb a Combo Breakert is érdemes betanulni !
Ráadásul õszintén szólva én az ilyen: B, B, X, A, Y, Y, A + X, -> + Y meg társai kombósorozatokat nem hogy kivitelezni, de megjegyezni sem lehet, hát most minden kombó elõtt menjek ki a menübe, hogy megnézzem, hogy is van a lista? Egy-kettõ kombó azért kicsit... túlzás szerintem, de mondom, ez lehet az én hülyeségem.
Egyébként én nem ladderben játszom, csak a story módot nyomom egyenlõre
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Parasite Eve 2, best game EVER!
fekszel a földön, és valami spéci támadással tudsz felkelni....
de játék közben Practice módban is elérhetõek, ha Pause-t nyomsz. Egyenként beviheted õket és be tudod gyakorolni könnyen, hogy mi mit csinál és melyik a leghatásosabb..
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
katt
elég komoly ez a Rain. 11 hit kombó super használata nélkül 36%, caskúgy pörög.
csajoknál Mileena is rohadt gyors tud lenni, vagy Sindel. Amit eddig láttam.
sokszor a fejbe dõl el minden:d itt is mivan? blokkolgat Stryker szépen, Expert szinten gyorsan reagál oké, erre mti csinál? fogja átugorja és el is kapta. Persze az meglehet, hogy jókor kellett átugrania.
Átugorja pár csapás és a végén fogás, ami egy gomb 2-3t hitel.
Maga a nehézségi szint a lényeg most igazából😊
összes karakter fent van igy amúgy. pár alapkombó, gyors játék és csakúgy pörögnek a körök. a gép meg csomoszór hülye
Expert se valami nehéz ránézésre, gyakorlottak mit szólnak erre?
Habár én nekem sikerült végigvinni Normalon Shao Kahn ellen csak 36-xszor vesztettem.
De ez idö alatt kidolgoztam a legjobb taktikát ellene és ha csak egy hajszállal is de legyöztem öt ! 😄
Amugy nem szabad hagyni hogy lekombozzon téged mert akkor neked annyi állandó ugrani kitérni és guggolni kell elöle.
Mindegyik MK karakternek van olyan Special Komboja ami Unblockable vagyis kivédhetetlen, ha ezt egymás után megtudod csinálni akkor már az jó, jah és ami a legfontosabb a Combo Breaker ez nagyon fontos mert ez megszakítja az ellenfél Combo támadását és visszatámad na ilyenkor kell megsorozni a legjobb Special Combok-kal és amikor kevés élete van és van X-rayed azonnal elnyomni rá persze ha nem védi ki !
Normálon, nehogy már ne tudjak két támadás között pislogni, vagy fordítva! Ráadásul két meccset?! Õszintén szólva, nekem már az is elég kemény menet amikor 2 ellenfelet kell kicsinálni egy karakterrel :S
Mortal Trilogyban még tántorog is hátra a karakter mikor blockolod a bossok támadását.
Tudtam, hogy láma kérdést teszek fel...(mondjuk úgy emlékszem próbáltam, de akkor mégsem)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A kódokat hova kell beírni, amiket feloldunk a Kryptben? Pl. Headless Combat, Health Recovery... A Laddernél, amikor kiadja a VS. képernyõt? Mert ott nincs semmilyen ábra, jel, stb...
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Logitech DS2-vel gyakorlom a játékot. Lehet, hogy örül láma a kérdés, de hogyan lehet szaltózni D-paddal?
Mert csak analóg karral lehet, ugye ferdén. D-padnál 4 irány van, ami jól jön mert nem össze-vissza ugrál a karakter, nem úgy mint analóg karnál a játék hevében.
Viszont elõre- hátra szaltó nincs, csak ha nem ugrok át a karra, ami meg megint nem megoldás.