1572
A 2011-ben konzolokra már megjelent NetherRealm által jegyzett játék visszatér a sorozat a gyökereihez Pc-n is!
-
Ragnar360 #1132 lényeg, hogy vegyétek komolyan:) -
Ragnar360 #1131 :d most annyira nem idegesített mint először x napja. (de még azelőtt mikor pl ac3 végigjatszast akartam nézni és nem erre vágytam, na akkor is belefutottam ebbe a gyerekbe és ott durvábban tolta...na mondom takarjodj anyadba, végigjátszásba nem normális a gyerek. sok nyomi 14-15 éves meg isteníti és eltartja:d) (otherworldös a gyerek elvileg, hangja ismerös...xbox one, ps4 parodiajuk jo volt és kb annyi)
na de nem lövöm le a poént.
-
Ragnar360 #1130 na most beletekergettem. erre egy fokkal jobb:) de az elejére akkor se kéne oda az. az annyira ütött, hogy elhánytam magam, idézőjelbe persze. -
Ragnar360 #1129 Jó csak mennyi hiba van benne : d meg amiket mond. nagyon nem színvonal.
nem tudta megnézni a bill configot, mikor csak az egyel alatta lévőre kellett volna rámenni:D gyakorlott játékos...
aztán utána is amiket mond, meg még piratebay lol
mondom paródiának is rossz vagy viccnek:D normálisan kéne csinálni és úgy poénkodni, nem a bénasággal meg a hozzá nem értéssel stb. (és szerintem meg sem játsza a dolgot) -
sirdond #1128 1, 2, 3, 4 -
ntex #1127 HErBY-nek ilyen a stílusa, amúgy nem kell komolyan venni mindent tőle, ilyen komikus természetű a csávó. Őt vagy bírni lehet vagy utálni. Én speciel bírom :) -
"Azt ha összekavarodsz is megjegyzed!" 
Egy aranyköpés. :D
Meg: "Lóbögöny"
-
Eftörsokk #1125 az igen, nem kicsit gyökér a srác -
Ragnar360 #1124 katt nem mindig kritizál az ember, de huuuuh...de eeeeeeeez.
picivel több mint egy percet néztem ebből a videóból, amire véletlen találtam rá, mert expert gameplayt akartam nézni pc-n.
csak egy percet nézzetek belőle:D
OMFG.asdasdasd. inkább nem mondok semmit egyelőre:d és ilyenek tolják ilyen színvonallal, ennyire bután:) de legalább nekik van jó gépük hozzá:D
Az a másik gyerek a tán vmi Krisz, azt le is ütném...múlthéten annak is megtaláltam az MK gameplayét és jajjjj, megcsúfol az a gyerek is mindent amit csak lehet. (és lájkolják, meg iszonyat szeretik b+) -
Eftörsokk #1123 szerintem inkább olyasmi lehet, ha mediumon játszol, akkor easy-n kezdődik, és úgy keményít be. de ez így volt már az umk3-ban is :) -
Ragnar360 #1122 az amugy emnnyire lehetséges az AI szempontjabol h gyakolartilag meghaladja már a Medium szintet. Hirtelen ránehezített, miután szarrávertem majd az egészet. Kb Hardnak éreztem. Ami persze nem hard, mert elvagyok szokva és ritkan tudok jatszani vele...
Experten miféle lehet már az első pár ellenfél is? És aztán még azokra is rákeményít :D -
Ragnar360 #1121 mert néha furábban mutatja és karaktervalogatja.
nincs v nem mindig látod úgy h konkrétan alulra rúg, vagy fejre.
szal nem az teljesen hogy A kisrugás, B nagyrúgás, X kis ütés, Y nagy ütés.
habár ahogy megfigyeltem, ütésnél jobban látszik az eltérés:D whaterver végülis:D -
Nem értem, hogy itt miért front meg back, amikoe eddig high meg low volt? -
Eftörsokk #1119 Így van, kis-nagy ütés/rúgás. Minek mást adni neki? :D -
EnxTheOne #1118 Ha lesz új film, akkor remélem nem a búzabogár lesz megint a főszereplő. :D -
Ragnar360 #1117 :) -
aham,már a megjelenés napján.azóta kussolnak:) pedig jó lenne -
sirdond #1115 ígértek patchet? -
hát igen,nagyon kijavíthatnák,mi van már a patchel amit ígértek? -
Ha nem javítják ki a MK-t, akkor SEMMI ÉRTELME MEGVENNI AZ INJUSTICE-t. Sőt... egyenesen hülyeség lenne. -
kanduhr #1112 Innen max Liu Kang-ra lehetne sztorit építeni. (Scorpiont én is csípem, de a játék történetében gyakorlatilag semmilyen hatása nincs az eseményekre)
Én azt mondom, maradhat a 95-ös féle megközelítés, csak jobban meg kéne írni a figurákat, mert annak a filmnek is az volt a legnagyobb baja, hogy egy-két fontosabb szereplőn kívül mindenki csak ott volt, a két ninjáról (Scorpion és Sub-Zero) semmit sem tudtunk meg, pedig nem elhanyagolható szempont, hogy pl csákjás barátunk semleges oldalon áll, és ő akarja megölni Sub-Zerot. (bár egy annyira rossz rendezőtől, mint Paul WS Anderson, még az is csoda volt, hogy ezt össze tudta hozni egy alapvetően játéktermi cuccból, aminek majdnem minden összetevője össze lett lopva - ez persze nem von le semmit a játék értékéből, magam is imádom a Mortal Kombatot:))
Az újfajta megközelítéssel kapcsolatban: a Rebirth videó baromi faszán lett megcsinálva, a sorozat viszont (hiába követi valamennyire az eredeti történetet) egyszerűen gyengére sikerült. -
Kis ütés, nagy rúgás... mint az elsőkben volt. -
Nekem nem tetszik ez az előre-hátra ütés, rugás. Azért kérdeztem, hátha van aki tud valami jobbat...
Mivel a back punch-al se hátra üt... -
Ha itt elakadsz a magyarosításban, akkor gond lesz később lol -
Üdv!
A segítségeteket kérném. Ezeknek milyen magyar nevet adnátok ?
Front Punch, Back Punch, Front Kick, Back Kick -
Megvettem konzolra is megjelenéskor, így ott is szívtam vele. :) Azt reméltem pc-n majd minden oké lesz, de bilibe ért a kezem. -
Nézd,ezt meg kell élnetek nektek is sajnos.Anno mikor a mortal kijött akkor még unbalanced is volt rendesen.Ti már nem kaptok az arcotokba reversed xray-t vagy végtelen kombót:)Az Injustice is sajna még gyerekcipőben jár. -
Egyelőre ezt rakják rendbe, majd utána ráérünk örülni az injustice-nak. -
Nah,ha minden igaz lesz Injustice is pc-re.Királyok vagytok!!! -
mester1987 #1103 Mi? Folyik? Itt? :D -
EVO 2013 -
na ja, a hazafiasság a minden ott amerikában -
Mindegy szinte, csak amerikai karakter legyen, hogy könnyebben azonosulhassanak vele -
Ezt csak most látom.
Pfff.. Vannak még beteg emberek.
-
mondjuk ez a szempont, hogy Cage szempontjából közelítik meg a dolgokat, kicsit erősnek tűnik. Elvégre ő mégis csak inkább egy töltelék szereplő.
Leginkább ők a fontosabb karakterek: Shao Kahn, Shang Tsung, Liu Kang, Kung Lao, Raiden, Kitana, Scorpion, Sub-Zero, esetleg még Quan-Chi, Goro. -
hát ha olyan szintű lesz mint a a Legacy netes-sorozat, akkor annyira rossz mégsem lehet, az legalábbis tetszett úgy-ahogy. -
Főleg hogy ezzel ki lenne zárva mindenki, aki nem ember és nem a Földről származik. Tehát kb lenne egy Mortal Kombat Johnny Cage-dszel, Sonyaval, Jax-szel és Strykerrel lol
Szerk: aki KÖZEL reális verekedős filmet akar látni, az nézze meg a Yip Mant, szerintem azok faszásak -
EnxTheOne #1095 troll on:
majd lesz egy gyűrűk ura recap is
A gyűrű valójában egy pendrive amit Kolompár Frodó lopott el egy kávézóból (akitől ellopta az az MI5 szuperkémje)
Frodó a szeretőjével Lakatos Sámuelel menekül, meg közbe kitör a zombiapokalipszis.
-
Szerintem a realitások terén egyáltalán nem állja meg a helyét a film.Olyan mint mondjuk egy dragon ball kame hame nélkül meg ilyenek. -
Kicsit olyan Kiskegyed szintű beütése van, de ám legyen. Bár ez a szupermarketből hogy lesz világot leigázó Shao Kahn sztori, az nekem magas még