Mortal Kombat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sith7
tehát nem kell megvárni, amíg beviszi, hanem egybõl nyomjam a következõt ?

meg fogom nézni, köszi

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

amikor benyomod a 4es kombót, akkor egybõl nyomd utána azt amit szeretnél bevinni,mintha az elõzõ kombó folytatása lenne.ha nem egymás után nyomod,akkor nem biztos,hogy sikerülni fog
de nézd meg testyourmight-on, vagy a tegnapi videóknál,amit linkeltem válaszd ki a karaktered, hogy miket tudsz csinálni. szerintem elsõre a videós jobb, mert látod,hogy minek kell történnie és így könnyebb betanulni, aztán majd a testyourmight-on lévõ információkkal bõvítheted a tudásod.

How much can you take,before you snap?

Hali

Egy nagyon bosszantó hiba és gond jött elõ mióta megvan a játék.

Steam letölti elinditom játszok

Másnap steam inditom inditanam a jatekot es semmi

Bejön a logo es utana semmi

Gép restart semmi

Game reinstall semmi

Steam reinstall semmi

VGA driver csere / reinstall semmi

EGYEDUL CSAK A WINDOWS REINSTALL UTAN MEGY ADDIG AMIG ki nem kapcsolom !

Ez mi?

sith7
értem, köszönöm a válaszokat

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Különc
Gondolom a cancel miatt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

legalábbis a videóban így ment sztem
utánalépsz dashel (2x elõre) és utána elölrõl nyomod neki a kombót
sith7
ez ok 😊, de amiket itt a videókon láttunk, hogy akár 61% dmg - et is leszed egy összefûzött kombó sorozattal ?

az hogyan van ?

nem kell 61%, csak mondjuk 2 kombó egymás után ...

SLICK
de ha õ nem akar esélyt adni? 😄

Különc
Az addig tart, nem lehet kombozni a végtelenségig, az ellenfélnek is adnod kell esélyt 8)

sith7
Hogyan kell több kombót egymás után bill - el bevinni ?

nekem sehogy nem akar sikerülni ...
pl.: Sub-zero - val benyomom a 4 ütésest, amikor a végén "jégkarddal" üt, majd utána hogyan lehet mondjuk valami mást hozzáfûzni ?

Különc
Tetszett, de MK jobban az ínyemre való, azt nem biztos hogy megvenném

ProGabe
Hopp-hoppá, Injustice PC-re?

PS3-as (tehát sokkal jobb minõségû) story átvezetõk, ill. egyéb modok: http://testyourmight.com/threads/anybody-know-of-some-pc-mods-for-mk9.35275/page-2

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
wireless szerintem ha lasabb is annyira minimálisan hogy meg sem említik forumokba meg sehol

Ami régi technológia, és ms-okkal késik az a billentyüzet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kommersz
En konzolon toltam,az osszes karakter mediumon (ladder).Story mediumon.Persze elotte befejeztem a challenge towert, ami nagyon jo van benne kihivas ,de peldaul sok neheznek tuno sikerult elsore.Neten nem toltam de gondolom a challenge tower valamilyen szinten "felkeszit" a netes jatekra.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

-vagy +van

nyomtam egy ranked 1v1 meccset, az egy dolog hogy csak a spam ment, de akkor lag,vagy hogy kb játszhatatlan 😞

Fpocok
Szerintem nem jó ötlet ilyennel eldönteni a HG ságot. Aki akar lenni, jelentkezzen simán.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Talán jó páran nem is indulnak rajta, annyira nem jó a házigazdaság 😄

Különc
Mi lenne, ha még jegelnénk a dolgot, és szerveznénk egy házi tournamentet, ahol a gyõztes jutalma a házigazdaság joga. Addig jelentkezne elég ember, nem lenne annyira friss a játék, az emberek belerázódnak a dologba és egy jó kis férfias küzdelemben mérettetjük meg a dolgot, a szavazás meg jelöltetés nem méltó a Mortal Kombathoz

Mondjuk az eredeti/warez dolgot nem tudom át lehet-e hidalni, de én afelé hajlanék, hogy a HG-nak "illene" hogy meglegyen, mint ahogy mindenkinek, mert megéri az árát.

Szerk: ja és ráadásul vannak páran, akik a dobozos verziót várják, emiatt is várni kell

Énis valahogy úgy kb. 😊
Jah amúgy te is maradhatsz éppen. Nekem inkább a régi Mortal-okban van tapasztalatom úgyis, ezzel még csak bohóckodtam eddig 😊
Fpocok
Jelenleg NINCS HG. Témaindító van.

Rendben, nekem okés.
Igaz még nem voltam hg (leszámítva a saját topikokat) és ilyen téren ha nem elõfeltétel az eredeti játék akkor szívesen elvállalom, ha a többieknek is megfelel.

(Mondjuk most lehet pár napig pont nem lesz netem :\)
Különc
Miért nem akarsz maradni HG?

Ha valaki szeretne HG lenni valamikor a közeljövõben esetleg, áldásom rá + 1 szavazat.
Fpocok
Nekem nem jött be a kép így sem. De inkább nem akarom tudni.

Hát elég beteg 😄
ha így sem hozza be új lapon klikk a címsorban és enter
Különc
Jézusom, irgalmazz

Nekem is csak direkt linkrõl hozta be: 18+ Kép
nekem nincs "hiend" pc-m mégis tökéletesen fut a játék

Különc
Ez azt jelenti, hogy ezt benyeltétek

wesker24
Nekem se jött be !
Fpocok
Kép nem jön be nekem.

Itt se ne aggódj 😊

Myselor
jó de így ilyen hibát benne hagyni,akinek nincs olyan high pcje de amúgy jól kéne futni a játéknak,és mégis levan lassulva harc közben,ez milyen dolog már
CalebJoe
SFxT-nél már vagy 1 éve várunk valami patch-re de semmi nem is lesz már szerintem.
SLICK
nem két perc kijavítani a hibákat gondolom

Myselor
nagyon nem jön az a kurva patch,mivan már?:|
CalebJoe
muszáj volt válaszolnom<#nevetes1>
<#taps><#banplz>
CalebJoe
Szigorúan 18+ ha ez sértõ esetleg kérem törölje valaki!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az orált nem biztos hogy engedné neki 😄
Fpocok
😄

Különc
Akkor csak nem az enyémmel

Tag kombók és az enchencedek is bevihetõk billel.

Különc
Az alap kombók még talán bevihetõk billel, de az enchanced változataik ill. a tag kombók már nem

napi 4500-5000 ember játszik vele, nagyon kevés, viszont torrent oldalon összesen vagy 30 k ember töltötte le, de mondjuk a dobozos megjelenés még tolhat rajta.