Mortal Kombat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg fogom nézni, köszi
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
de nézd meg testyourmight-on, vagy a tegnapi videóknál,amit linkeltem válaszd ki a karaktered, hogy miket tudsz csinálni. szerintem elsõre a videós jobb, mert látod,hogy minek kell történnie és így könnyebb betanulni, aztán majd a testyourmight-on lévõ információkkal bõvítheted a tudásod.
How much can you take,before you snap?
Egy nagyon bosszantó hiba és gond jött elõ mióta megvan a játék.
Steam letölti elinditom játszok
Másnap steam inditom inditanam a jatekot es semmi
Bejön a logo es utana semmi
Gép restart semmi
Game reinstall semmi
Steam reinstall semmi
VGA driver csere / reinstall semmi
EGYEDUL CSAK A WINDOWS REINSTALL UTAN MEGY ADDIG AMIG ki nem kapcsolom !
Ez mi?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
az hogyan van ?
nem kell 61%, csak mondjuk 2 kombó egymás után ...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
nekem sehogy nem akar sikerülni ...
pl.: Sub-zero - val benyomom a 4 ütésest, amikor a végén "jégkarddal" üt, majd utána hogyan lehet mondjuk valami mást hozzáfûzni ?
PS3-as (tehát sokkal jobb minõségû) story átvezetõk, ill. egyéb modok: http://testyourmight.com/threads/anybody-know-of-some-pc-mods-for-mk9.35275/page-2
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ami régi technológia, és ms-okkal késik az a billentyüzet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mondjuk az eredeti/warez dolgot nem tudom át lehet-e hidalni, de én afelé hajlanék, hogy a HG-nak "illene" hogy meglegyen, mint ahogy mindenkinek, mert megéri az árát.
Szerk: ja és ráadásul vannak páran, akik a dobozos verziót várják, emiatt is várni kell
(Mondjuk most lehet pár napig pont nem lesz netem :\)