Marvel Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert partyba a többi játékosokkal nem tudom ezt megcsinálni, mindig egyedül kell menjek...
Mi ez a rohanás részükrõl? vagy ti is végigszaladtok a játékon?
Bár még csak 18. szintû az elsõ karakterem, szóval még messze van a storyline vége.
Tehát ezek a medálok a daily-kben vagy az endgame bossfight-okban esnek?
Akkor a "sima" szürkék (Hood, Rhino szürkében már van) továbbra is kuka.
Zárójelben mondom csak, hogy most olvastam, hogy van egy felhasználási mód, de nem a szürke medal-oknak hanem a sárga medallion-oknak (ezek ez end game medálok):
Szerencsekártyából lehet kapni egy receptet:
"Craft Portal to Confidential Bovine Sector (cost: 10.000)
-Requires: Five medallions
Hogy hova visz a portál, azt nem szeretném lelõni. 😊
\"There is no mastery, only constant improvement.\" \"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Szóval semmi egyéb értelmes felhasználásuk nincs... oké, thnx.
Miután a küldetésekre vissza lehet warpolni bármikor, így bármelyik medál bármikor beszerezhetõ újra, ha mégis kellene.
Amit érdemes tartani, azok a jó lila itemek (amik plusz lóvét/xp-t/rarity-t/special find-ot adnak, vagy 1-1 képességhez plusz rankokat), mert ha eléggé felfejlesztetted xp-vel a craftert, akkor ezek a lila itemek átkonvertálhatók másik karira (transfer epic item)
\"There is no mastery, only constant improvement.\" \"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.\"
Eladhatom a vendornak, vagy lehet belõlük valamit craft-olni, esetleg kell majd valamihez?
Köszi.
Zöld--> szólóban tolható dungeon-ok, még a béta alatt a készítõk elkotyogták, hogy az elsõ zöld feladat boss-a level 27-es, és onnan minden következõ egy szinttel magasabb (a bossnak egy extra tulajdonsága van)
Piros--> a szólónak a hard módja, illetve a csapatnak az easy módja, u.a mint a zöld csak nehezebb, végén a bossnak 2 extra tulajdonsága van, kell hozzá ún "Cosmic key", a zöldben a boss-ok dobják, special find-al növelhetõ az esély h essen, illetve minden nap ha elõször ölöd meg az adott boss-t a zöldekben, akkor is nagyobb eséllyel esik
Lila--> Csapatban tolható dungeonok, 2 fajta, 1., Challenge=csapat(2-5 fõ vagy akár szóló) végigöli a pálya 4 sarkát és összeszed minden sarokból egy világító itemet, utána bossharc,itt figyelni kell a "threat level"-re a jobb oldalon, idõvel csökken ez a szint és akkor a mobok szintje is csökken, de minden világító itemmel visszanõ a szint, a csapatnak együtt van egy meghatározott élete (kb 8-14), ha ennyiszer meghalnak a csapatban, akkor újra kell menni
2., Survival (limbo) ha megcsináltad a challenge-t, akkor ez is elérhetõvé válik, 15 percenként lehet menni, és minimum 10 embert megvár, és csak utána indul, max 15 emberes, 7 hullámban jönnek a mobok, és ha túlélted, akkor boss, ehhez is azt hiszem kell Cosmic key)
És még egy dolog--> az Avengers towerben, a Xavier Mansion-ben és a Helicarrieren is megtalálhatók ezek, csak egyre magasabb szinten (azaz ha Diablo 3-ra akarjuk lefordítani, akkor Avengers Tower=nightmare, Xavier=hell, Helicarrier=inferno, tehát számítani lehet arra, hogy a moboknak/bossoknak egyre több extra tulajdonsága van)
Remélem nem voltam hosszú.😊
Van már egy rakat különféle színes akármim, amiket össze tudok rakni egy újabb színes izévé 😄 Volt errõl egy feladat, hogy Hank Pym segítségével pakoljam össze õket. Viszont nem tudok tovább fejleszteni, mert nincs kettes szintû gépem hozzá. Láttam lehet venni de ugye csak pénzért. Ez is esni fog valamikor mint a hõsök és ruhák?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
am eddig megunhatatlan a game 😄 Kár hogy csak ennyien írogatunk ide 😞
Hogy lehetne úgy megcsinálni, hogy amikor Sólyomszemmel vagyok, akkor azt a küldetést dobja be, amelyik éppen jönne neki. pl Viharral ugyanígy.
Már nem azért, de a Dio 3 és Tl2 játékban ezt megcsinálták jól. Itt miért nem?
2., Igen egymástól függetlenek és bármikor cserélhetõk (pl egy adott szituációban kell a Thing tankolása, de az a szitu véget ért akkor átnyomod a Daredevilre és 5 mp alatt megvan), viszont a játék eléggé érdekesen kezeli azt, hogy melyik kari hol tart a történetben, a biztonság kedvéért ezt több karakternél jegyezni kell, ugyanis vannak olyan bónuszok akár életerõ, akár skillpont, akár respec poti, amit érdemes minden karakterrel megszerezni. (ezekrõl egy angol vidi ahol összeszedték minden ilyesmit http://www.youtube.com/watch?v=EliThycT5r0)
Örülnék én is ha tudnék magyarokkal játszani, Fekusz néven megtalálható vagyok, van egy lv 32 Ms Marvelem end game státuszban, van egy lvl 10 Black Widow, illetve 3 starter kari lv1-en(Thing+Daredevil nekem is, meg Storm)
viszont máris lenne pár kérdésem.
1. Láttam lehet venni még hõsöket meg ruhákat. Ez mind pénzért van vagy szerezhetõ a játékban valami érme vagy akármi, amivel tudok vásárolni is? Elég tré lenne ha mindig ugyanúgy nézne ki a hõsöm.
2. Thing lett az elsõ karakterem és mellé megkaptam Daredevilt is. Gondolom ha egyik karakter szintet lép az teljesen független a másik karakter szintjétõl. Szal attól õ nem fog lépni. Viszont bármikor ki tudom õket cserélni és ott folytatni a játékot ahol a csere történt?
Így hirtelen ez a 2 kérdés ugrott be, de tuti lesz még néhány.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akinek esetleg kell egy kis segitseg irjon szivesen segitek amikor csak tudok.
Megbeszeljuk itt a forumon hogy pl.ma este 7-kor chapter 2. Avangers Towernel talalkozunk valami NPC elott es felveszlek friendlistre.
Lesz ez jobb is 😄
Amúgy aktív sg-sek közül szomorúan nézem, hogy elég kevesen tolják.
Aki mar vegig tolta a 8 chapter-t es van kedve napi daily questezni csapatban az jelezze itt szandekat.Egyedul nem az igazi fossa grindelni az arcomat a dailyk kozben 😊
Ilyen gépem van
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+
Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya ATI Radeon HD 5700 Series (1024 M😎
Minden driver frissítve.
Béta alatt nekem 3 új karival bõvült a heroes listám 😊)
A kosztümöket hol tárolja a MH? Hogy tudom ki választani Sólyomszemnek az új rucit?
Nincs valami gyorsabb mód letölteni és telepíteni mindent?
Jo lenne ha jonne mar valaki,Magneto-t eselytelen solozni 😛
Ha valaki kozuletek mar holnaptol jon dobjon ide egy ingame nevet es felveszem.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"