241
az ismert Marvel szuper hősök Diablo klónja
  • Munszu
    Én most ellenőriztem, kicsit sokáig töltött mire belépett a login felületig,de el indult. :)
    Te nem tudod hogy a craftolás mi úton müködik, és free játékosként tudok-e skineket csinálni? :)
  • Prince23
    Nekem most fekete képernyő fogad, login után.
    Nektek is?
  • Munszu
    Sziasztok! :)
    Elkezdtem játszani, és nekem kifejezetten pozitív csalódás lett a játék.
    Kérdésem az lenne van-e magyar super group (guild), illetve hogy a craftolás hogy működik. Meg ha megnyomom a T-t és karaktert akarok váltani, csak annyit fog dobni hőst ritkán, mint amik ott vannak, vagy még többet is tudok szerezni?
    Előre is köszönöm a válaszokat. :)
    Amúgy szerintem kicsit érződik rajta hogy a diablo 1-2 egyik fejlesztőjének a keze van benne, de mivel nincs pénzem a diora... nekem teljesen megfelel a játék+ szeretem a Marvel univerzumot és hősöket. :)

Valaki azt mondta nekem hogy unalmas, és alig jönnek ellened. Hát én nem tudom az a személy mivel játszott mert a városban azért néha meg izzadtam, mikor rám jött 2-3 csapat mob. :)
  • Prince23
    De ez nem a klasszikus értelemben vett MMO játék. Free to play mikrotranzakcióval megfűszerezve. Ráadásul single player orientált a játék, és csak a végén lehet multizni benne, mint PvP formában.

Csak a steamen, napi szinten átlagosan 8.000 játékos játszik. akkor annyira szar lenne? És ide nem tartozik bele a hivatalos oldalról letöltött kliens.
  • Vincentcloud
    lvl 20? de sokáig bírtad
  • BoneDragon
    Ez nekik teszt? Ez egy elfogult fos. Látom mindenkiből lehet már tesztelő, oh wait... Szóval ez a játék durván középszar. Semmi kiemelkedő, ráadásul alap funkciók hiányoznak. Az az 1 pozitívuma van, hogy marvel hősökkel lehet menni. Ezt mondom úgy, hogy rengeteg mmo van a hátam mögött és van mihez viszonyítanom. De hát kinek mi. Aki jól el van a játékkal annak hajrá, sajnos én lvl20-nál meguntam. Többet vártam picit.
  • ratgab
    Nekem dobott egy Black Panthert a level 22-es Thinggemnek egy random ellenfél. Meg is lepődtem.
  • s1lkforrent
    Gondolom minden tucatszemét MMO-nak meg van a maga közönsége.

• Prince23
    Teszt 9/10
  • Bullet
    A karakterek fő képességét lehet fejleszteni?
  • CalebJoe
    Ha felmész pl. a Tower-ba ott van egy zöld piros és egy lila terminál, az első kettő az easy/hard pályák, a lila meg group-os pályák.
  • Prince23
    Group challange az mi?

Én eddig sztorit vittem csak.

• CalebJoe
    A lila terminálnál, először meg kell csinálni a Group Challenge-t utána nyílik meg a Survival Challenge.
  • Prince23
    És ez a mód, hogy nyítható meg? mert nem találom
  • CalebJoe
    Csak simán mentem a abban a survival challenge módban ahol vagyunk 30-an ott dobta, oda érdemes menni sok xp na meg nagyobb lehetősége van a jó cuccnak mivel iszonyat nagy gyilok van ott.
  • Prince23
    Melyik résznél dobott hőst? a végén, vagy lootolásnál?

Fortune card: 50%-os Xp bonuszt adnak, resetelőt is beadhat. De ezeken kívül bármit beadhat, még akár kosztümöt, hőst is. de ennek kicsi az esélye, mint mindig :(
  • Lacc 88
    Azok mire jók?
    Még 1 hét a vizsgákból és végre én is folytathatom :D
  • CalebJoe
    Na végre dobott egy karit Cable-t kis is próbáltam egy kicsit nem rossz.
  • Prince23
    Amúgy egyre több Fortune Cardot dob be loot...

Már a hetedik szerencsekártyámat szereztem meg.
  • Vincentcloud
    Mikor legyőzöd Doom-ot, (nem tudom mikor még nem tartok ott) szintén csak az alap választható karakterekhez van esély vagy mindegyikhez?
  • Fekusz100
    Nem csak ahhoz jó.
    Kicsit szorosabbá teszi az együttműködést, mint a friend-list.
    Ki lehet találni "programokat" a guild tagjai részére:
    példa 1: A guild vezetője mondhatja hogy "most jelezzen mindenki, aki ráér a Limbo-ra(a 15fős, csapatos 7körös tűlélő gyilok endgame-ben) itt és itt, és akkor meghívjuk partiba, gyülekező itt és itt"
    Példa2: Vagy lehet olyan, hogy most alkossunk 3x5 fő csapatot, és versenyezzünk melyik csapat éri el mindenkivel a lvl 10-et hamarabb egy eddig lv l-es karival, a győztes csapat között szétosztanak artifactokat stb...
    Példa 3: Vagy még olyat is lehet, hogy end game-ben szintén egy csapat összejön, végigöli a zöld terminált, és akkor szétosztják egymás között a kék/lila/artifact/costume core itemeket stb....
    Példa 4: PVP-ben összejön egy csapat és...játszanak, de ez majd akkor lesz érdekesebb, ha PVP-ben is benne lesznek amiket ígérnek (Capture the flag, MOBA(ld DOTA 1-2 vagy LoL), 2v2, 5v5, 16v16 stb...)
  • Prince23
    Annak nem látom értelmét. PvP-hez kell?
  • Fekusz100
    Illetve azt láttam a mostani patch-ben, hogy most már ha minden igaz lehet guildeket (játékbeli nevén supergroup-okat) is csinálni.
  • Prince23
    Kicsit felkéne dobni a topikot :)

Mi lenne, ha valaki valami fontos tárgyat, hőst, kosztümöt lootol, az megosztaná kép formájába?

Amúgy közbe jött ki patch, ami növeli a héroszok esélyét loot közben.
  • Prince23
    Elég zavaró hogy pay to hero felállást használnak, már nem azért. a Béta hétvégeként több hőst unlockoltam, mint most a teljeskor.
    Bétánál anno megkaptam Sólyomszemet, Pókembert és a Megtorlót. Itt meg a teljesben a free starter heroesokat kaptam meg első végigjátszáskor. (Vihart és Scarlet wich-t)

Egyébként a mióta megjelent a full game, 5x végigjátszás van a hátam mögött. és semmi érdemlegest nem kapok. A Savage islandnél kaptam pár szerencsekártyát, meg artifactot. De nekem pont hősök kellenének, meg kosztümök :)
  • Fekusz100
    Akkor szerencsés vagy. :)
    Május eleje óta játszom (első open beta hétvége, utána szereztem zárt béta kulcsot), és eddig összesen 1 Punisher esett egy sima mob-ból a zárt béta vége felé, amit utána indulás előtt ugye töröltek. Pedig mindig van rajtam special find, most a fő karimon akivel éppen farmolni szoktam, 45%-nyi.
    Artifact-ok esnek, meg costume core-ok, meg esett egy Fortune Card az Avengers Toweres Green Terminal Doom-ból.
    Úgy néz ki többet kell imádkozni a véletlenszám-generátor istenéhez. :)

Prince23--> Account szinten összesen kettő biztos karit kap az ember, az első prológ végigvitelkor illetve az első sztori Doom legyőzéskor. Sajnos nincs több tuti, a többinek esnie kell. :(
  • CalebJoe
    Nekem már vagy 50óra van benne mégse dobott karaktert csak két ruhát igaz nincs rajtam se rare se special item boost.
  • Prince23
    Végigvittem 3x, és csak elsőre adott karaktert Nick Fury Doom legyőzéséért. Miért nem ad? már kéne legyen 2 új karim basszus
  • Fekusz100
    Szürke medál a sztori medál, sárga medál az endgame medál.
    Mindegyik endgame típusban eshetnek az adott bossokból, de bizonyos bossok csak bizonyos endgame típusban jönnek elő (pl ha azt az 5-öt nézem amit írtam--> Sabretooth, Rhino csak lilából, a többi zöldből és pirosból is)
    Ja, és a sárga medálokon legtöbbször magasabb/több stat van.
  • CalebJoe
    Én nem mivel sok cucc lehet a háttér dolgokban ezért rombolok:)
  • Prince23
    Valaki játszik úgy hogy minden zegzúgot felfedez a térképen, be megy minden dungeonba?

Mert partyba a többi játékosokkal nem tudom ezt megcsinálni, mindig egyedül kell menjek...

Mi ez a rohanás részükről? vagy ti is végigszaladtok a játékon?
  • natalyel
    Ahh, köszi, ennyi elég, nem is kell lelőni :).
    Bár még csak 18. szintű az első karakterem, szóval még messze van a storyline vége.
    Tehát ezek a medálok a daily-kben vagy az endgame bossfight-okban esnek?
    Akkor a "sima" szürkék (Hood, Rhino szürkében már van) továbbra is kuka.
  • Fekusz100
    Sorry.:)
    Zárójelben mondom csak, hogy most olvastam, hogy van egy felhasználási mód, de nem a szürke medal-oknak hanem a sárga medallion-oknak (ezek ez end game medálok):
    Szerencsekártyából lehet kapni egy receptet:
    "Craft Portal to Confidential Bovine Sector (cost: 10.000)
    -Requires: Five medallions [The Hood, Sabretooth, Rhino, Taskmaster, Wizard]"
    Hogy hova visz a portál, azt nem szeretném lelőni. :)
  • hawkie22
    Én próbáltam letölteni, de azt írja ki, hogy nem tudja letölteni a klienst. A szerverek online, szóval az nem lehet probléma. Mi lehet akkor a gond? Ötlet?
  • natalyel
    Köszi, ezt mind tudom :), csak a medálok érdekeltek.
    Szóval semmi egyéb értelmes felhasználásuk nincs... oké, thnx.
  • Fekusz100
    Válaszd ki belőle amelyik kell, a többi vagy elad vagy vendor xp (alt+jobb klikk-el eladás).
    Miután a küldetésekre vissza lehet warpolni bármikor, így bármelyik medál bármikor beszerezhető újra, ha mégis kellene.
    Amit érdemes tartani, azok a jó lila itemek (amik plusz lóvét/xp-t/rarity-t/special find-ot adnak, vagy 1-1 képességhez plusz rankokat), mert ha eléggé felfejlesztetted xp-vel a craftert, akkor ezek a lila itemek átkonvertálhatók másik karira (transfer epic item)
  • natalyel
    A "főellenségekből" kieső Medal-okkal lehet a későbbiekben kezdeni valamit? Már a fél stash ezekkel van tele, viszik a helyet mástól, és van amiből több is van.
    Eladhatom a vendornak, vagy lehet belőlük valamit craft-olni, esetleg kell majd valamihez?
    Köszi.
  • Fekusz100
    3 színnel jelölt napi feladatok az "endgame" feladatok, ha végigvitted a játékot és mind a 8 Chaptert (kb 25-ös szintű vagy ekkor), akkor kinyílnak:

Zöld--> szólóban tolható dungeon-ok, még a béta alatt a készítők elkotyogták, hogy az első zöld feladat boss-a level 27-es, és onnan minden következő egy szinttel magasabb (a bossnak egy extra tulajdonsága van)

Piros--> a szólónak a hard módja, illetve a csapatnak az easy módja, u.a mint a zöld csak nehezebb, végén a bossnak 2 extra tulajdonsága van, kell hozzá ún "Cosmic key", a zöldben a boss-ok dobják, special find-al növelhető az esély h essen, illetve minden nap ha először ölöd meg az adott boss-t a zöldekben, akkor is nagyobb eséllyel esik

Lila--> Csapatban tolható dungeonok, 2 fajta, 1., Challenge=csapat(2-5 fő vagy akár szóló) végigöli a pálya 4 sarkát és összeszed minden sarokból egy világító itemet, utána bossharc,itt figyelni kell a "threat level"-re a jobb oldalon, idővel csökken ez a szint és akkor a mobok szintje is csökken, de minden világító itemmel visszanő a szint, a csapatnak együtt van egy meghatározott élete (kb 8-14), ha ennyiszer meghalnak a csapatban, akkor újra kell menni
    2., Survival (limbo) ha megcsináltad a challenge-t, akkor ez is elérhetővé válik, 15 percenként lehet menni, és minimum 10 embert megvár, és csak utána indul, max 15 emberes, 7 hullámban jönnek a mobok, és ha túlélted, akkor boss, ehhez is azt hiszem kell Cosmic key)

És még egy dolog--> az Avengers towerben, a Xavier Mansion-ben és a Helicarrieren is megtalálhatók ezek, csak egyre magasabb szinten (azaz ha Diablo 3-ra akarjuk lefordítani, akkor Avengers Tower=nightmare, Xavier=hell, Helicarrier=inferno, tehát számítani lehet arra, hogy a moboknak/bossoknak egyre több extra tulajdonsága van)
    Remélem nem voltam hosszú.:)
  • Lacc 88
    Ezek a 3 színnel jelölt napi feladatok mik lennének? Eddig a mind zárva van nálam.
    Van már egy rakat különféle színes akármim, amiket össze tudok rakni egy újabb színes izévé :D Volt erről egy feladat, hogy Hank Pym segítségével pakoljam össze őket. Viszont nem tudok tovább fejleszteni, mert nincs kettes szintű gépem hozzá. Láttam lehet venni de ugye csak pénzért. Ez is esni fog valamikor mint a hősök és ruhák?
  • Jaffa 2843
    Engem is beszippantott a játék. Nagyon hangulatos és az átvezetők is tetszetősek és olykor viccesek. :)